ECLIPSA TOTALA DE SOARE IN LEU -21 AUGUST 2017, ORA 21:30, ORA ROMANIEI –“PANZA PENELOPEI”

“Poti tu sa legi cataramele Pleiadelor sau sa deznozi lanturile Orionului?
Poti tu sa scoti la vreme cununa Zodiacului si vei fi tu carmaci Carului Mare si stelelor lui?
Cunosti tu legile cerului si poti tu sa faci sa fie pe pamant ceea ce este scris in ele?” Iov 38:31,32,33

Penelopa – Rudolph von Deutsch

In astrologie, Eclipsele de Soare sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri sortite atat la nivel personal cat si la nivel de societate. Toate eclipsele vorbesc despre schimbare dar o schimbare in acord cu destinul fiecaruia.

           O Eclipsa de Soare are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri, uneori aceste inceputuri pot fi radicale. In cazul Eclipsei totale de Soare, Luna este foarte aproape de Pamant in aliniere perfecta cu Soarele, Luna este suficient de mare pentru a bloca in totalitate lumina de la Soare, intunericul inunda pamantul, este un lucru foarte rar, calea eclipsei este foarte ingusta.  Aceasta eclipsa dureaza 2 minute si 50 secunde si va fi vizibila in intreaga America, Canada, Mexic, America Centrala, Insulele Caraibe, parti din America de Sud, Europa de Nord-Vest si Africa de Nord-Vest. Influenta ei se intinde pe o perioada de aproximativ trei ani sau chiar 19 ani.

Energia acestei Eclipse totale de Soare traverseaza ca o panza ingusta intreaga America, incepe din Oregon si apoi va progresa spre est prin Salem, Casper, Wyoming, Lincoln, Nebraska, Kansas City, Missouri, Nashville, Tennessee, Columbia, Charleston in Carolina de Sud.

In astrologia veche se spune ca de obicei eclipsele se formeaza in zonele nelocuite de oameni, atunci cand calea eclipsei trece peste zone populate, se poate vorbi de un impact direct a energiei eclipsei asupra acestor zone.

                 Eclipsa totala de Soare din 21 august 2017 are loc in faza de Luna Noua in Leu ( Soarele in Leu in conjunctie cu Luna in Leu gradul 28: 52 in apropierea Nodului Nord Lunar in Leu gradul 24:14). Este a doua Luna Noua in Leu, prima Luna in Leu a fost pe 23 iulie 2017.

Nodul Nord care sustine aceasta eclipsa de Soare ofera putere pentru scopurile necesare vietii noastre, destinului nostru, nu este o cale usoara dar este singura care te ajuta sa cresti, sa evoluezi. Cu Nodul Nord in Leu, viitorul merge parcurs cu “ viteza inimii”, cu demnitate, prin cultivarea unicitatii fiecaruia dintre noi promovandu-ne talentele considerabile si fara a intoarece spatele celorlalti, prin promovarea principiilor egalitatii. Este o cale in care trebuie sa dezvoltam respectul pentru noi dar si pentru cei din jur, sa invatam sa ne bucuram de viata, sa fim asemeni unui copil care stie sa se bucure de orice, sa cultivam relatiile de lunga durata, sa dezvoltam si sa cultivam bunatatea, generozitatea, nobletea sufleteasca. Leul este dramatic, generos, pretuieste lucrurile frumoase. Este un lider inspirat. Cresterea spirituala vine prin recunoasterea a ceea ce poate sa ne scoata in evidenta, in lumina, sa ne urce pe scena, sa fim vii ( ca Soarele, guvernatorul Nodului Nord in Leu).

O eclipsa se va ocupa intotdeauna de lucrurile restante, de problemele neglijate, de relatiile care ne tin pe loc iar prezenta Nodului Nord lunar in aceasta ecuatie astrala nu face decat sa deschida usi catre noi oportunitati de schimbare a noastra. Ganditi-va la Nodul Nord ca la o busola divina ce ne arata directia buna, calea noastra spirituala, lectiile alese de suflet pentru a creste, evolua. Eclipsa totala de Soare ne va cufunda intr-un proces de transformare care va taia legaturile vechi si va permite sa avem acces la adevarata putere care nu are nimic de-a face cu ceea ce detinem. Cu cat vom renunta mai repede la “lucrurile vechi “ din viata noastra cu atat situatiile noi, persoanele noi vor fi atrase ca un magnet in viata noastra. Eclipsele se repeta pe acelasi grad zodiacal la fiecare 19 ani, daca una dintre planetele din harta natala este “energizata ‘ de catre aceasta eclipsa totala de soare, puteti merge in trecut pentru a vedea ce schimbari profunde au fost in viata voastra. Pentru unii influenta eclipsei poate fi subtila in timp ce pentru altii poate fi destul de intensa indicand noi inceputuri, schimbari radicale, stiri neasteptate, surprize de tot felul. Aceasta Eclipsa totala de Soare in Leu are  o influenta deosebita asupra semnelor fixe –Leu, Varsator, Scorpion, Taur, in special asupra celor nascuti in jurul datei de 21 august, 20 mai, 19 februarie, 21 noiembrie ( minus trei zile ) dar si asupra semnelor mobile  Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetator, cei nascuti la inceputul semnelor.

            Eclipsa de Soare  pe gradul 28:52 activeaza casa VI, o casa cadenta ce ne pregateste pentru schimbare si asta prin fel de fel de crize personale, existentiale. Tot casa VI pune un accent deosebit si pe sanatatea publica, salubritate, produse alimentare, servicii nationale, armata, marina, politie, servicii guvernamentale, administratie publica, politicieni, angajati, angajatori, sindicate, organizatii de munca, conditii salariale, ocuparea fortei de munca si somajul, serviciul public, investitiile necesare in domeniul fortelor armate, politie. Acuma, ghizii spirituali au rolul de a adanci crizele, de a le focaliza si mai bine daca ma pot exprima asa, nu poate sa ne spuna in direct “ aici este problema vietii tale ” dar poate prin fel de fel de provocari sa ne faca sa schimbam lucrurile. Semnificatia de baza a casei VI este cea a cresterii personale prin schimbarea unei stari, prin dezechilibru, prin crize. In fiecare noua etapa a vietii apare un moment critic, un moment de adaptare la nou, multi se adapteaza mai usor dar cele mai multe tranzitii sunt dificile si dureroase.

Aceasta Eclipsa de Soare de mana cu Nodul Nord in Leu (calea de evolutie) in casa VI vine cu solutii la toate problemele, crizele existentiale. Trebuie sa intelegem, sa devenim constienti ca fiecare dintre noi suntem aici pe pamant in slujba ( casa VI) lui Dumnezeu, fiecare dintre noi se naste pentru un scop iar divinitatea ne sprijina in indeplinirea acestuia iar Geneza 25:23 vorbeste destul de clar despre asta prin ceea ce Dumnezeu i-a spus Rebecai :

”In pantecele tau sunt doua neamuri si doua popoare se vor ridica din pantecele tau, un popor va ajunge mai puternic decat celalalt si cel mai mare va sluji celui mai mic!”

Zi de zi, traim sub controlul Cerului chiar daca nu suntem constienti de asta, Dumnezeu prin slujbasii lui ceresti (casa VI) –cei mari, conduc pe cei mici-pamantenii. Planul creatiei lui Dumnezeu se respecta pas cu pas, facem parte din acest plan iar aceasta Eclipsa totala de Soare vine cu corectii, re-asezari pe drumul care sa duca la implinire vointa cereasca si nu vointa omeneasca.

Cresterea, evolutia inseamna de fapt un fel de transformare iar aceasta Eclipsa ne spune: transformati-va, fiti pregatiti sa renuntati la tot ceea ce nu va mai serveste, chiar si la ceva la care ati muncit din greu si sunteti atasati(casa VI). Lasati-va inima sa va calauzeasca, daca ceva se termina in viata voastra, priviti in fata, acolo este usa unui nou inceput. Iar Nodul Nord in Leu care ajuta la formarea acestei Eclipse ne reaminteste ca “tu esti conducatorul propriului regat, ai puterea sa faci tot ceea ce vrei, tu esti puterea, tu esti regele ne spune acest punct de soarta evolutiv”. Nodul Nord in Leu ne scrie cu litere de soarta “ esti special”, esti unic in planul lui Dumnezeu dar fiecare dintre noi va trebui sa depuna eforturi uriase pentru a demonstra acest lucru.

Casa VI este numita si casa sanatatii iar mentinerea unei stari bune de sanatate arata capacitatea fiecaruia de a face fata adversitatilor, crizelor existentiale, provocarilor zilnice. Crizele, boala, stresul fac parte din lumea noastra zilnica, sunt incluse in planul creatiei iar modul cum raspundem acestor situatii si cum ne ocupam de lectiile invariabil legate de acestea, ne ajuta sa crestem sau sa stagnam. Aceasta casa vorbeste despre provocari, crize, dificultate, frici, aici “ sunt angajata de X, eu angajeaz pe Y, ii ingrijesc pe cei din familie sau cei din familie sunt in slujba mea, am grija de animalele mici”, totul se invarte in jurul a sluji sau a fi slujit, a fi de folos celorlalti. Datoria si serviciul in favoarea celorlalti trebuie sa fie in armonie cu datoria si serviciul fata de noi insine, altfel apare boala in corpul fizic ca o atentionare a nemultumirii sufletului. Si “ Oare ce vrea sufletul meu?” este intrebarea acestui moment astral care va raspunde fiecaruia. “Cine are urechi de auzit sa auda” este pilda lui Isus scrisa in  Evanghelia lui Matei.

           Iar aceasta Eclipsa de Soarele in Leu condusa chiar de Soarele in Leu ne spune ca progresul karmic depinde de folosirea calitatilor pozitive ale acestui semn, in timp ce mandria exagerata, aroganta, egocentricitatea, mania,  falsa valoare, blocheaza si intarzie evolutia.

        Tonul acestei Eclipse pe gradul 28:52 este imprevizibil datorita aspectului de trigon perfect ( aspect benefic de 120 grade ) cu Uranus retrograd in Berbec pe gradul 28:23. Cand Uranus participa la corul astral, nimic din ce astepti sa se intample nu se va intampla. Pot aparea multe surprize in aceasta perioada, problemele vechi ( Uranus retrograd) pot prinde viata intr-un mod inedit. Uranus retrograd aduce in general inversari neasteptate, in semnul Berbecului si in casa I, aceste modificari sunt destul de personale si destul de accentuate. “ Reinventeaza-te “ spune Uranus retrograd in Berbec si trebuie sa incercam sa facem acest lucru prin noi insine.

              Marte in Leu pe gradul 20:41 joaca in rol important in aceasta eclipsa, ne ridica in picioare, ne ajuta sa ne concentram si sa luptam pentru dorintele noastre. Cum Marte in Leu este in casa V, va pune un accent deosebit pe iubire, copii, divertisment, sport, mandrie exagerata, unicitate, maretie dar si aroganta. Nu trebuie uitat ca Marte in fuziune cu Nodul Nord in Leu poate aduce un sfarsit exploziv unei situatii nefavorabile, noi libertati si noi experiente vin in viata noastra. Totusi, Marte prin definitie este curajos adesea furios peste masura si ar trebui sa fim atenti la agresivitate, furie, lupta este buna dar dusa la extreme naste dusmanii, probleme grave.

              Iar Saturn retrograd in Sagetator in casa IX face un aspect benefic cu Eclipsa solara insistand pe chestiunile juridice, instantele judecatoresti, legi si aplicarea legilor, lege divina, universitati, studii superioare, probleme etice, straini si strainatate, credinta, planificare atenta, securitate, rabdare, internet, ceea ce propaga internetul.

Cu Uranus retrograd in Berbec, cu Saturn retrograd in Sagetator, cu Mercur retrograd in Fecioara, cu Neptun retrograd si Chiron retrograd in Pesti, cu Pluto retrograd in Capricorn, “ noul” nu poate sa vina inca in viata noastra, mai asteapta pana facem pace cu problemele trecutului(planetele retrograde).

Aceasta problema a amanarii unor decizii pusa in evidenta de planetele retrograde este accentuata prin asteroidul 201 Penelopa pe gradul 28:36 Leu care face o conjunctie aproape perfecta cu Eclipsa totala de Soare gradul 28:52 Leu. Miturile apartin vesniciei iar povestea mitologica a lui Penelopa (asteroidul 201) este reinviata acuma de Eclipsa de Soare in Leu.
In mitologie, Penelopa a fost sotia lui Ulyse si regina insulei Itaca. Tatal Penelopei a promis mana fiicei sale eroului care va repurta victoria intr-o cursa de alergare, dar cand Ulise a iesit invingator, a incercat in toate chipurile s-o convinga pe fiica sa sa ramana cu el. Ulise i-a ingaduit acesteia sa faca ce dorea iar Penelopa si-a acoperit fata cu un val, aratand prin acest gest ca voia sa-si urmeze sotul. Dupa casatorie, ea si-a urmat sotul in Itaca si a avut un singur fiu, pe Telemah care era destul de mic cand Ulyse a plecat in razboiul troian. Extrem de frumoasa, in timpul absentei indelungate a sotului, ea a trebuit sa faca fata unui sir neintrerupt de pretendenti la mana si tronul Itacai. Cu multa abilitate si viclenie, ea a reusit sa faca fata acestora invocand drept scuza faptul ca trebuie sa termine de tesut o panza imensa (panza Penelopei) ce urma sa serveasca drept giulgiu socrului ei. Dar ce ziua lucra, noaptea desfacea pentru a amana momentul deciziei, nadajduind in taina ca Ulyse se va intoarce de la razboi. Acest lucru a functionat o vreme dar o servitoare a dezvaluit petitorilor ceea ce face Penelopa. Asistata de minunata Athena, Penelopa nu spune nu niciodata petitorilor ei, flirteaza cu acestia dar in adancul sufletului ei continua sa il astepte cu multa credinta pe sotul ei. Pusa intr-o situatie incomoda, la indemnul lui Atena, Penelopa a spus ca se va casatori cu omul care ar putea sa traga cu arcul lui Ulyse.
Tocmai cand lucrurile incepeau sa se precipite, Ulyse a revenit in Itaca dupa o absenta de douazeci de ani dar deghizat intr-un cersetor. Acesta, sub pretextul ca vrea sa participe la intrecerea de tras cu arcul in urma careia Penelopa avea sa-si aleaga in sfarsit viitorul sot, a apucat la randul lui arcul, macelarindu-i pe pretendenti. La inceput, Penelopa nu credea ca cersetorul era sotul ei, dar acesta si-a dezvaluit adevarata identitate, spunandu-i un secret despre casatoria lor pe care numai ei il cunosteau. Astfel, Penelopa si-a putut petrece restul vietii impreuna cu alesul sufletului ei. In astrologie, Penelopa arata loalitate, devotament, inteligenta, tactici deosebite. Fiind in permanenta asistata de Atena, acest asteroid poate arata un bun strateg, devotament spiritual, daruire, loialitate orbeasca, angajamente profunde, inteligenta sporita, protectie deosebita in tot ceea ce se face din suflet.

Deci, ce face Penelopa?

Asteapta, asteapta, asteapta si ajutata de divinitate( Atena) reuseste sa treaca cu bine peste situatiile dificile create de ceilalti. Si noi trebuie sa asteptam, sa fim atenti, sa nu luam decizii pripite, sa ne rugam pentru ceea ce dorim sa schimbam in viata noastra iar dupa 5 septembrie, cand Mercur intra in miscare directa chiar de pe gradul 28:52 Leu, gradul Eclipsei, putem sa schimbam situatiile nefavorabile din viata noastra. Asa cum Penelopa a fost asistata tot timpul de Atena si a luat deciziile cele mai bune si noi suntem acuma ajutati, ghidati de mesagerul zeilor Mercur care stie nevoile sufletului nostru. Nu luati decizii importante acuma, ele vor fi asemeni panzei lui Penelopa iar expresia “ ce ziua lucra, noaptea desfacea” arata ca actiunile noi sunt sortite esecului.

Iar Circe (asteroidul 34), Zeita cu puteri ciudate este pe gradul 24:23 Leu intr-o conjunctie stransa cu Nodul Nord in Leu pe gradul 24:13.
Despre Circe am mai scris iar povestea ei de baza are legatura tot cu Ulyse. In mitologia greaca, Circe a fost o vrajitoare cu o mare putere. Fiica zeului Helios (Soarele reprezinta constiinta, lumina) si a lui Perse, o oceanida care reprezinta inconstientul, ea este sarbatorita pentru cunoasterea magiei si folosirea ierburilor pentru vindecare si transformare. Circe a trait pe frumoasa insula Aiaia si gazduia oamenii rataciti, marinarii pierduti, uneori i-a ajutat, uneori i-a transformat in animale (porci) dar care continuau sa isi pastreze vocea. Desi era o mare vrajitoare, ea nu a fost imuna la dragoste si se indragosteste de Glaucus care a venit la ea pentru o potiune de dragoste pentru iubita lui Scylla. Gelozia ei o indeamna sa se razbune pe Scylla pe care o transforma intr-un monstru. Ulyse ajunge si el in Golful Aiaia iar echipajul lui pleaca sa caute hrana si apa. Ajungand la casa lui Circe, ei sunt invitati la masa si transformati in porci, unul singur refuza mancarea si fuge la Ulyse. Alertat, acesta pleaca sa isi gaseasca echipajul, pe drum se intalneste cu Mercur, mesagerul zeilor, deghizat intr-un tanar si ii ofera acestuia o planta pentru a-l proteja de magia lui Circe. Ajuns la locuinta lui Circe, aceasta i-a oferit o potiune magica sa bea dar care nu si-a facut efectul ( avea de la Mercur o planta care il proteja ). Atunci cand Circe a crezut ca potiunea si-a facut efectul, ea a incercat sa-l loveasca pe Ulyse cu bagheta dar acesta a scos imediat sabia ( a fost invatat de Mercur – mesagerul lui Dumnezeu) si a sarit asupra ei. Atunci Circe a capitulat si s-a supus dorintelor lui Ulysse.

Circe pare o amenintare acuma datorita instinctelor primare care ne pot conduce sa facem lucruri deplorabile pentru a castiga o anumita putere asupra celorlalti. In acelasi timp, Circe arata si modul in care altii ne pot transforma impotriva vointei noastre. Circe arata un loc in care notiunea de iubire are ceva ciudat, ceva intunecat, cu siguranta este un loc in care vrem sa controlam totul altfel apare dorinta de razbunare, mutilarea adversarilor. Este un loc in care ne putem pune intreaga energie in a submina pe altii dar si pe noi insine, un loc in care credinta noastra, dorintele noastre apar in forma nemodificata.
Dar in mit, aflam ca Ulyse a reusit sa neutralizeze puterile lui Circe prin sprijin divin, prin puterea subconstientului care este conectat in permanenta la intelepciunea divina. Deci, odata ce intelegem ca avem in noi o putere mult mai mare decat ego-ul pamantesc, ne putem folosi de aceasta putere pentru transformarea noastra.

Putem privi aceasta energie a asteroidului Circe ca o personificare a ego-ului distructiv pana cand ne intalnim cu ceva, cu cineva in masura sa ne neutralizeze aceste puteri distructive ( mitologia ne spune ca Ulysse a reusit sa neutralizeze puterile distructive ale lui Circe dar nu singur ci ajutat de divinitate, a primit in dar o planta care putea bloca puterea potiunilor vrajitoarei ).

Odata ce putem sa controlom ego-ul, dorintele noastre pur animalice, putem sa ne folosim de gigantica forta a subconstientului nostru pentru transformarea noastra, pentru evolutia noastra ( odata de Ulysse a invins puterea lui Circe, ea a devenit prietenoasa, iubitoare, de ajutor ). In timp ce magia lui Circe are influenta asupra corpului fizic( ea transforma oamenii in animale), ea nu are nici o putere asupra spiritului si sufletului omului unde este ascunsa esenta divina.

Fara sprijin divin, vom continua sa ne lasam ghidati de instinctele primare, de elementele cele mai rele, de pasiunile orbesti (Leul), de iluzii, de ceilalti care ne pot transforma chiar impotriva vointei noastre. Iar Circe de mana cu Nodul Nord in Leu arata oportunitati care ne tin departe de influentele rele. A venit timpul sa ne calmam, sa indepartam poftele rele, mania, ura, invidia, mandria exagerata, gelozia, sa intelegem ca toti avem aceeasi sursa. Iar singurul mod de a fi salvati, rascumparati sau pentru a ne gasi libertatea, este cu ajutorul lui Dumnezeu. De aceea, rugaciunea este atat de importanta si ne ajuta sa dezvoltam relatia cu sinele nostru profund, cu scanteia divina din noi, cu subcontientul nostru conectat in permanenta la intelepciunea eterna si divina. Prin rugaciune activam inima noastra(semnul Leu) care creeaza acel canal invizibil catre Dumnezeul din noi. Rugaciunea nu trebuie sa fie ceva complicat, putem apela la propriul Dumnezeu interior intr-un mod simplu, ii cerem ajutorul si ne va sluji neconditionat, doar trebuie sa stim ce sa-i cerem, este martorul divin mereu acolo in slujba noastra aici pe pamant. Omul este construit din omul animalic si omul ceresc care este in interior iar majoritatea oamenilor cred si simt ca omul animal este sinele lor adevarat, uitand de omul ceresc din ei.

Schimbarile radicale fac parte din limbajul karmic al unei Eclipse de Soare , acest lucru depinde foarte mult de harta natala a fiecaruia si de planetele natale energizate, in timp se va vedea ca aceasta schimbare are  “in interiorul ei intelepciune”. A venit timpul pentru ceva nou, daca Eclipsa deschide o “cale noua “ pentru voi, este bine sa aveti curajul sa mergeti pe aceasta cale, cu siguranta este o cale pentru iluminare, auto-descoperire . Alegerea este a voastra dar daca va opuneti acestei schimbari ramanand in situatiile obisnuite dar de care sunteti nemultumiti, puteti avea probleme de sanatate si  asta din cauza frustrarilor existente. In harta natala, casa astrologica energizata de eclipsa corespunde de multe ori cu ceva care se termina in partea aceasta a vietii, este un pas catre ceva nou.

Toate problemele care ne franeaza sau ne impiedica sa ne ducem la indeplinire destinul nostru sunt evidentiate si suntem ajutati sa le dam deoparte, se le eliminam, eu zic ca este de bine, o eclipsa chiar nu ne vrea raul noi suntem cei care ne facem rau insistand asupra unor lucruri, oameni care ne frustreza, obosesc, uitand astfel de rolul nostru aici.

Iar Psalmul 19 a lui David  descrie maretia Cerurilor si semnificatia lor astrologica pe Pamant:

 1. Cerurile spun slava lui Dumnezeu, si intinderea lor vesteste lucrarea mainilor Lui.
 2. O zi istoriseste alteia acest lucru, o noapte da de stire alteia despre el.
 3. Si aceasta fara vorbe, fara cuvinte al caror sunet sa fie auzit:
 4. dar rasunetul lor strabate tot pamantul, si glasul lor merge pana la marginile lumii. In ceruri El a intins un cort soarelui.
 5. Si soarele, ca un mire care iese din odaia lui de nunta, se arunca in drumul lui cu bucuria unui viteaz:
 6. rasare la un capat al cerurilor si isi ispraveste drumul la celalalt capat; nimic nu se ascunde de caldura lui.
 7. Legea Domnului este desavarsita si invioreaza sufletul; marturia Domnului este adevarata si da intelepciune celui nestiutor.
 8. Oranduirile Domnului sunt fara prihana si inveselesc inima; poruncile Domnului sunt curate si lumineaza ochii.
 9. Frica de Domnul este curata si tine pe vecie; judecatile Domnului sunt adevarate, toate sunt drepte.
 10. Ele sunt mai de pret decat aurul, decat mult aur curat; sunt mai dulci decat mierea, decat picurul din faguri.
 11. Robul Tau primeste si el invatatura de la ele; pentru cine le pazeste, rasplata este mare.
 12. Cine isi cunoaste greselile facute din nestiinta? Iarta-mi greselile pe care nu le cunosc!
 13. Pazeste, de asemenea, pe robul Tau de mandrie, ca sa nu stapaneasca ea peste mine! Atunci voi fi fara prihana, nevinovat de pacate mari.
 14. Primeste cu bunavointa cuvintele gurii mele si cugetele inimii mele, Doamne, Stanca mea si Izbavitorul meu!

Adriana Tudosa

You may also like

11 Comments

 1. Un articol pe care l-am savurat, mai ales ca era asteptat cu interes maxim. Am Venus natal fix pe gradul eclipsei, pe cuspida casei a 12a.

  Multumim, Adriana, pentru ca impartasesti cu noi cunoasterea ta!

 2. Asteptam aceasta postare!
  Mi-a placut tare mult modul de abordare.
  Multumesc!
  Aceasta eclipsa este o luna noua specia de doua ori pentru mine.Astept cu interes efectele.

 3. Eu sunt nascuta in 13 februarie. Cum pot stii unde ma incadrez astrologic, ca nu am habar de astfel de lucruri. Multumesc

 4. Multumesc din toata inima doamna Adriana, este minunat ceea ce ne impartasiti, va daruiesc tot ce am mai bun si mai frumos in mine, toata iubirea mea !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.