HOROSCOPUL LUI MERCUR IN MERS DIRECT IN RAC-12 IULIE 2020, ORA 11:27, ORA ROMANIEI–“NEINCREDEREA LUI TOMA!”

“Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga, si nu obosesc; umbla, si nu ostenesc”.Isaia 40:31

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd, Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 5:30 Rac iar viata noastra revine incet la normal. Daca timp de trei saptamani am putut intampina fel de fel de blocaje in anumite domenii de viata, acuma, odata cu reintoarcerea lui Mercur in mers direct, putem vedea ca totul poate avea un alt ritm, o alta rezolvare, o alta intelegere.

Ce se intampla cu adevarat cand Mercur trece de la miscarea retrograda( viteza mica) la miscarea directa?

Este asemanator cu trezirea dupa un somn profund, cand Mercur are nevoie de timp pentru a bea o cafea cosmica pentru a-si recastiga complet constiinta. Ziua de 12 iulie 2020 in care Mercur stationeaza direct, poate fi extrem de importanta in viata noastra. In aceasta zi sau chiar in urmatoarea zi, probabil ca vom avea o claritate incedibila cu privire la problemele cu care ne-am confruntat in timpul lui Mercur retrograd in Rac ( mai ales daca au fost luate anumite decizii legate de familie, neaam, parinti, casa, mosteniri de familie).

Avem nevoie de rabdare, iar cu Mercur in mers direct, in zilele urmatoare suntem liberi sa planificam activitati si intalniri vitale, sa semnam contracte, sa luam decizii sau sa facem achizitii importante. Iar Mercur in mers direct in Rac arata ca pacea in suflet, securitatea emotionala, securitatea tarii, familiei, o putem realiza prin diplomatie, minte sanatoasa, cuvinte magice, discutii echilibrate, conversatii pasnice. A venit timpul sa invatam ca evolutia se face in echipa si ca trebuie sa fim responsabili fata de familie, parinti, tara. Racul si casa IV-casa naturala a Racului vorbesc atat de nastere cat si de sfarsit, Mercur in mers direct in casa Rac ne spune intr-un mod destul de intelept ca unele probleme pot fi rezolvate definitiv iar acest lucru ne poate face viata mai senina. Cu Mercur in mers direct in Rac ne putem astepta la gasirea unor solutii pentru dramele emotionale care bantuie familiile, politica, tara, sufletul nostru, legatura cu parintii, cu copii.

Mercur in Rac in mers direct in locuinta lui Saturn(casa X), reinvie “neincrederea lui Toma” fata de o anumita afirmatie sau idee, autoritati, sefi, guvern, parlament, directia in viata, cariera, imagine si reputatie profesionala, statut social, tata sau mama (influenta calauzitoare), responsabilitate sociala, mentori, ghizi, scopul spiritual al vietii, oportunitati pentru avansarea spirituala. Grija, indoiala, alunga credinta. A ne increde in Dumnezeu, in Voia Lui, a-L lasa pe El  sa ne randuiasca viata, este calea cea mai sigura. Iar “Faca-se Voia Ta si nu voia mea” este rugaciunea care inlatura orice indoiala din suflet si ne leaga puternic de Dumnezeu, Tatal tuturor.

Iesind din miscarea aparent retrograda, energia lui Mercur in Rac face un aspect de careu cu Marte in Berbec, aspect ce amplifica provocarile si conflictele, agitatia, gandirea grabita, limba ascutita si comunicarea impulsiva, temperamentul agresiv. Un careu(patrat) astrologic arata de obicei provocari si asta din cauza faptului ca planetele se tensioneaza reciproc si ne tensioneaza si pe noi. Dar tot patratele astrologice fac ca lucrurile sa se intample, ele genereaza o energie de confruntare care permite eliberarea din situatiile limitate. Concluziile se grabesc, dar pot fi gresite. Toate acestea pot duce apoi la dezacorduri si chiar la ostilitati deschise. Acesta nu este un moment bun pentru a lua decizii importante, pentru negocieri. De fapt, aceasta perioada ar trebui abordata cu mare atentie.Relatiile devin dificile in acest moment. Chestiunile financiare, fiscale, bancare, pot fi o sursa de ingrijorare. Mare atentie la coloboratori, sefi, autoritati. Relatiile personale pot suferi sub aceasta influenta dar si alte domenii pot fi problematice. Cheia este sa ascultam cu atentie si sa gandim de dou? ori inainte de a vorbi.

Simbolul sabian al gradului 6 Rac, gradul energizat de Mercur in mers direct  este: “ Multimi de pasari sunt ocupate sa-si captuseasca cuiburile cu pene”. Pasarile sunt un simbol al fortelor spirituale ocupate sa cladesca noi actiuni, noi cai pentru viitor. Un nou val de viata incepe iar Mercur ne instrueste, pregateste pentru ea . Pasarile sunt si un simbol al schimbarii, al libertatii, penele simbolizeaza ascensiunea si evolutia spirituala. Toti avem nevoie de un cuib dar si sufletul nostru trebuie sa se simta bine in casa lui ( corpul fizic) iar  Mercur in Rac poate actiona ca o protectie pentru tot ceea ce facem in directia sigurantei noastre fizice si sufletesti.  Cum penele sunt adesea un pasaport pentru taramurile angelice, protectia despre care vorbeste  Mercur(mesagerul lui Dumnezeu) in Rac trebuie cautata in spiritualitate, rugaciune, Dumnezeu.

In mare, iata influenta lui Mercur in mers direct:

Berbec/Ascendentul in Berbec

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii ce tin de familie, parinti, casa voastra, o afacere imobiliara, o problema a sufletului vostru. Va puteti bucura de conversatiile cu cei dragi, cu cei din familie, de fapt, puteti fi mai intelegatori atunci cand vine vorba de problemele personale, parinti, camin. Mercur guverneaza si casa gandirii practice, a fratilor dar si casa muncii, colegilor, sanatatii, in consecinta pot aparea unele noutati, idei deosebite si in aceste domenii din viata voastra. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Marte in Berbec poate fi greu de gestionat si ar trebui sa cultivati pacea, armonia, cuvantul care alina.

Taur/Ascendentul in Taur

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii ce tin de stilul vostru de comunicare, vacante, calatorii scurte, rude, educatie, vecini. Poate aparea o tendinta de a fi mai agitati mental, de a agita lucrurile nesemnificative. Sunteti provocati in urmatoarea perioada de o varietate de subiecte.  A venit timpul sa invatati sa comunicati clar, sa dezvoltati relatii cat mai bune cu ceilalti, sa va folositi mintea practica, sa rezistati impulsului de a rupe anumite relatii ori de cate ori se inrautatesc lucrurile, lasand problemele nerezolvate. Cum Mercur este planeta voastra financiara, va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti cheltui mai multi bani pentru casa, pentru cei din familia voastra. Unii dintre voi pot castiga bani acasa sau printr-un apropiat al familiei voastre.  Relatiile de familie pot juca un rol important in viata voastra financiara. Puteti comunica mai bine si cu copiii vostri, cu persoana iubita. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Marte in Berbec poate fi greu de gestionat si ar trebui sa mergeti mai mult pe armonie, pace, magia cuvantului bun.

Gemeni/Ascendentul in Gemeni

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii ce tin de bani, bunuri materiale, activitati financiare, valori in general. A venit timpul sa fiti mai practici si rationali in abordarea finantelor voastre. Cum mintea voastra va fi axata mai mult pe bani ?i posesiuni, precum si pe valorile personale, urmeaza o perioada benefica unor idei noi pentru a face bani. Acceptarea valorilor spirituale ca parte inerenta a vietii voastre va poate ghida in valorificarea talentelor voastre native iar acest lucru va poate ajuta in construirea unei securitati emotionale si financiare. Mercur, conducatorului semnului vostru, este,  de asemenea, planeta familiei voastre. In consecinta, familia, casa, caminul vostru, sunt  foarte importante pentru voi, sunt parti din identitatea voastra. Pot aparea  unele noutati sau schimbari in familie, afaceri imobiliare, devine mai clar cum trebuie sa rezolvati o problema de familie sau o problema ce tine de o casa, o mostenire de familie. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Marte in Berbec poate fi greu de gestionat si ar trebui sa va stapaniti furia si sa acceptati oamenii asa cum sunt, sa credeti in ei, sa credeti in magia cuvantului bun.

Rac/ Ascendentul in Rac

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii ce tin de propria persoana, comunicarea cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, relatiile voastre, valoarea voastra. Este un timp pentru a fi directi si pentru a comunica nevoile si interesele voastre. Modificarile in personalitatea voastra deschid un nou drum, o noua relatie, un nou mod de abordare a relatiilor voastre, un nou mod de a raspunde dusmanilor vostri. Cum Mercur este si planeta gandirii practice, frati, rude, drumuri scurte dar  guverneaza si casa secretelor, a platii karmice, si in aceste domenii, deveniti mai clari, vedeti altfel lucrurile. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Marte in Berbec  poate fi greu de gestionat, lasati furia si  graba, deoparte. Cultivati gandirea pozitiva.

Leu/Ascendentul in Leu

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii ce tin de chestiunile private, planuri secrete, problemele trecutului. Acesta este un moment bun pentru cercetare, contemplare linistita, meditatie, visele pot aduce mesaje uimitoare pentru viata voastra. Puteti face modificari neasteptate in obiceiurile si rutinele voastre pentru a va imbunatati starea de sanatate.Un secret legat de o relatie intima, partener de viata, iese in lumina acuma. Sunt accentuate platile karmice dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat, compasiune, iubire neconditionata. Puteti deveni mai retrasi, interiorizati, spiritualitatea poate fi un ghid important acuma. Cum Mercur este si planeta voastra financiara, va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti cheltui mai multi pentru proiectele vostre personale, pentru imaginea voastra, pentru un proiect neobisnuit. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Marte in Berbec poate fi greu de gestionat si ar trebui sa cultivati pacea si armonia, sa nu va lasati condusi de furie.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii legate de prieteni, organizatii si grupuri, sperante, altruism, copiii altora. Intuitia si un rationament original pot rezolva multe probleme ce pareau de nerezolvat. A venit timpul sa va axati pe aceele relatii care va impartasesc interesele, care va pot  ajuta sa dati viata sperantelor voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare. Puteti intelege mai bine subiectele neobisnuite, astrologia si celelalte stiinte oculte. Cum Mercur este si planeta carierei voastre, urmeaza o perioada excelenta de dezvoltare a planurilor si strategiilor profesionale. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Marte in Berbec poate fi greu de gestionat si ar trebui sa lasati furia si cuvintele rautacioase departe de voi.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii legate de cariera, statut social, faima, relatii si prietenii ciudate. Aceasta energie este destul de importanta deoarece tranziteaza o casa unghiulara, o casa de destin, in consecinta, va trebui sa gasiti un echilibru intre emotiile, sensibilitatea voastra si asumarea unei drum nou care sa va puna in lumina puterea, forta, sa va creati un viitor confortabil. Poate fi inceputul unui drum nou, un drum care va pune sa munciti, sa invatati ceva nou in acord cu vocatia sufletului vostru. Mintea voastra poate fi concentrata pe o directie noua in viata voastra ce are legatura cu cariera, proiecte profesionale, o alta functie, un alt statut social. Cum Mercur este si planeta strainatatii, a relatiei cu strainii, cunoastere inalta, puteti fi mai clari si mai buni comunicatori cu strainii, cu anumite persoane din strainatate, cu intelegerea legilor divine, a credintei. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Marte in Berbec poate fi greu de gestionat si ar trebui sa lasati furia si cuvintele rautacioase departe de voi.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii ce tin de invatamant superior, credinta, strainatate, munca in strainatate, incredere in legile divine. Sunteti sprijiniti sa va dezvoltati credinta, intuitia, sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra, beneficiile vor veni cand veti intelege ca este necesar sa faceti tranzitia de la mintea inferioara la cea superioara, sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru. Mercur guverneaza casa VIII–casa transformarii, bani veniti din alta parte, credite, mosteniri dar si casa prietenilor, sperante, omenie, in consecinta, puteti vedea lucrurile mai clar in aceste directii in urmatoarea perioada.
Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Marte in Berbec poate fi greu de gestionat si ar trebui sa lasati furia, graba, dusmania, cuvintele rautacioase, departe de voi.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii legate de afaceri, viata intima, bani prin fel de fel de acorduri semnate, mosteniri, secrete, planuri secrete pentru putere. Urmeaza o perioada in care trebuie sa invatati sa treceti dincolo de valorile personale si de ceea ce aveti, puterea si magnetismul personal trebuie sa le folositi fara a face rau celor din jur. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii de afaceri, pentru deblocarea comunicarii in relatiile voastre importante sau care privesc viata mai multor oameni. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de cariera pot deveni mai clare, cuvintele si ideile voastre pot influenta autoritatile. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii profesionale. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Marte in Berbec poate fi greu de gestionat si ar trebui sa lasati furia si cuvintele rautacioase departe de voi.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Mercur in mers direct Rac vine cu revelatii legate de partenerii vostri, chiar concurentii, rivalii vostri. Trebuie sa invatati despre cooperare, sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma. Modul vostru de a relationa este in centrul atentiei, experientele cele mai semnificative vor fi traite ca un schimb cu ceilalti, sunteti ajutati sa formati relatii semnificative, sa cunoasteti altfel de oameni care aduc transformari majore in voi. Gandurile, ideile voastre devin mai clare prin dialgul cu ceilalti. Puteti folosi puterea cuvintelor pentru a-I sfatui pe ceilalti sau pentru a face pace in relatiile voastre. Puteti deveni mai diplomati in aceasta perioada. Cum Mercur este si planeta muncii voastre, este posibil sa existe mai multa activitate, miscare, comunicare cu colegii vostri si care sunt legate de strategii de munca, putere impartita. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Marte in Berbec poate fi greu de gestionat si ar trebui sa lasati furia si cuvintele rautacioase departe de voi. Cultivati pacea si armonia.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii legate de munca, proiecte la locul de munca, colegi, rutine, sanatate. Este timpul sa va imbunatatiti abilitatile si performantele legate de munca deoarece veti percepe mai clar cerintele celor din jur. Este posibil sa se intensifice activitatile si comunicarea cu colegii, sefii. Este timpul pentru a dezvolta obiceiuri mai sanatoase, sa sarbatoriti corpul fizic ca un templu al sufletului si va bucurati de fel de fel de ritualuri de frumusete. Cum Mercur este si planeta iubirii, creativitatii personale, se poate sa deveniti mai clari in comunicarea cu persoana iubita, cu copiii vostri, cu ceea ce va place cu adevarat. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Marte in Berbec poate fi greu de gestionat si ar trebui sa lasati furia si cuvintele rautacioase departe de voi.Fiti mai atenti in tot ce tine de  munca, colegi, proiecte de munca, activitati zilnice, rude, comert, comunitatea in care traiti, vecini, comunicare, documente.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Mercur in mers direct in Rac vine cu revelatii in tot ce tine de iubire, copii, proiecte creative, proiecte la locul de munca, sanatate, relatia cu rudele voastre. Poate fi un moment deosebit pentru noi proiecte creative, investitii speculative, distractii, romantism, jocuri care implica competitia cu ceilalti la nivel mental. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de familie, casa, pot deveni mai clare.Pot aparea  unele noutati sau schimbari in familie. Iar Mercur in Rac in aspect provocator cu Marte in Berbec poate fi greu de gestionat si ar trebui sa lasati furia si cuvintele rautacioase departe de voi. Fiti mai atenti si impaciuitori cu persoana iubita, copii.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.