ECLIPSA DE SOARE IN RAC SI ZODIILE-11 IULIE 2010

eclipsa1

Eclipsele aduc in general schimbari importante in vietile noastre, nimic din ce se intampla in timpul unei eclipse , in zilele premergatoare si, mai ales  dupa eclipsa nu poate fi prea usor.

Eclipsa totala de Soare din 11 iulie are loc pe gradul 19:24  Rac . Nodul Sud lunar Rac care  sprijina formarea acestei eclipse accentueaza necesitatea incheierii cu trecutul care ne bantuie si nu ne da pace  ,ne indeamna sa folosim abilitatile dezvoltate in trecut dar si talentele noastre in moduri noi,in experiente noi. Racul este un semn cardinal de apa , ne vorbeste despre siguranta emotionala si fizica precum  si despre ingrijirea responsabila este energia care vrea sa construiesti “ o temelie emotionala” ce poate lua multe forme , o casa, o familie, o carapace. Aceasta energie dinamica a Eclipsei totale de Soare in Rac  aduce evenimente majore daca face un aspect destul de strans cu una din planetele personale diin harta natala.

Daca eclipsa face conjunctie cu ascendentul natal mare atentie la sanatate, in conjunctie cu descendentul natal pot aparea teste legate de parteneriate , sot, afaceri, in conjunctie cu MC natal pot aparea teste legate de orice fel de pozitie sociala, functie, in conjunctie cu FC eclipsa poate arata unele schimbari legate de casa, familie, afaceri, parinti.

Daca eclipsa este in conjunctie cu Soarele natal , adesea pot prevesti anumite  schimbari radicale  pentru barbat, sot, tata.

Daca eclipsa este in conjunctie cu Luna natala , de cele mai multe ori sunt afectate femeile, mama , chiar persoana in cauza .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa  de Soare in casa IV energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara..

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Eclipsa  de Soare in casa III energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Sunt posibile mutarile, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita , apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Eclipsa de Soare in casa II energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala . Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale , valorile materiale dar si cele personale.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Eclipsa de Soare in casa I aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, Energia acestei eclipse pune un accent deosenbit pe dezvoltarea personala , increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele zone de slabiciuni ce pot fi dezvoltate si folosite mai eficient.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Eclipsa  de Soare in casa XII poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit , pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie , veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Eclipsa de Soare in casa XI poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale , atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii, aceasta eclipsa poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra..Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu cu atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Eclipsa  de Soare in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Eclipsa de Soare in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”,Sunt favorizate . calatoriile lungi. “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Eclipsa  de Soare in casa VIII poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un accord implicat , asadar , casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani , relatii interpersonale sau sociale , incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Eclipsa de Soare in casa VII poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti, simtul fundamental al cooperarii cu ceilalti , cooperare ce serveste unui anumit scop. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afacere. , sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege..

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Eclipsa de Soare in casa VI energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi , un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul eclipsei in casa VI are o legatura directa cu “transformarea voastra” , transformare ce se face adesea prin schimbare, suferinta, rabdare si rezistenta..

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Eclipsa  de Soare in casa V energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va poate aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente ce activeaza emotiile , actiunile riscante, dorinta de aventura , dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune.

Adriana Tudosa

You may also like

14 Comments

 1. Buna Adriana, sunt nascuta in Galati, 22 iunie 1969, ora 21,00, te rog daca ai timp, sa-mi detaliezi in cateva randuri ce citesti in stele ca imi poate aduce aceasta eclipsa in perioada urmatoare, cat vor dura efectele ei……..Citesc constant articolele tale cu foarte mult interes, mult succes in continuare!

 2. madi
  Esti rac cu soarele pe gradul 1 si ascendentul in capricorn gradul 17, aceasta eclipsa de soare face un aspect de conjunctie cu descendentul tau in rac-casa parteneriatelor, asta inseamna ca urmeaza o perioada in care acest domeniu este pus pe scena viatii tale,putem vorbi de un partener ,de un asociat, poate energiza experientele legate de modul in care relationezi cu ceilalti, simtul fundamental al cooperarii cu ceilalti , cooperare ce serveste unui anumit scop. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afacere. , sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata ta Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Aceasta eclipsa totala de soare face un aspect benefic cu Venus in taur gradul 15 din harta ta natala ,poti deveni mai materialista ,mai interesata de a obtine valoarea corespunzatoare pentru talentele personale ,poti deveni mai sociabila ,sa-ti infrumusetezi mediul in care traiesti.Vei deveni mai fermecatoare,magnetica , atractiva ,sunt momente bune pentru intalniri importante ,poti impresiona oameni noi,poti dobandi lucruri noi,poti obtine beneficii din anumite proiecte creative .Romantismul renaste in viata ta,relatiile pot deveni infloritoare , poti primi cadouri.

 3. Buna seara! sunt nascuta in Focsani pe 17.08.1967, ora 08.20 dimineata, imi puteti spune si mie ce imi va aduce eclipsa asta, cred ca e in casa a 10-a! Va multumesc!

 4. dana
  eclipsa de soare energizeaza casa x, asta inseamna o accentuare ( casa natala -domeniul de viata pe care o eclipsa de soare o aduce in lumina ,o accentueaza dar poate crea si crize )a domeniului carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii.
  Aceasta eclipsa face un aspect de opozitie cu luna natala in capricorn gradul 19:35, asta poate arata rautati din partea femeilor,lucrurile sunt susceptibile de a fi instabile . Luna natala fiind in casa familiei, caminului,poti deveni destul de sensibila in acest domeniu din viata ta,poate iti schimbi locuinta,pot aparea schimbari in acest domeniu.
  Tot eclipsa de soare face un aspect benefic cu Pluto din harta ta natala ,asta inbseamna ca activitatile care necesita timp si efort sunt favorizate ,pentru a face loc noului , trecutul trebuie lasat sa dispara ( cu pluto natal in casa XII ESTI AJUTATA sa elimini toate blocajele ,importanta aici este credinta si ceea ce esti dispusa sa faci pentru credinta ,pentru a descoperi intelesul vietii) .

 5. Buna Adriana, ma numesc Cebotenco Irina sunt nascuta in R. Moldova, 25 iunie 1987, aproximativ ora 11:00 / 12:00, te rog foarte frumos daca este posibil sa-mi detaliezi ce surprize imi mai pregateste soarta in timpul apropiat ca simt ca o sa exploadez intr-o zi…. daca dispui de ceva timp, in cateva randuri ce i-mi poti spune. Iti multumesc frumos si mult succes in continuare!

 6. te rog frumos ,raspunde-mi si mie!sunt nascuta pe 9 iulie 1978 ,ora 08.20.buzau.imi poti spune care sunt efectele eclipsei asupra mea? multumesc!astept raspuns.

 7. Buna,sunt nascuta pe 22.04.1967 ora 22:30 ,te rog sa-mi spui si mie ceva daca ai putin timp despre efectele acestei eclipse pentru ca de o buna perioada de timp am numai probleme pe toate planurile. multumesc pentru intelegere

 8. Va multumesc mult! sunteti foarte amabila si cred ca aveti dreptate, de abia mi-am schimbat serviciul si sunt noi provocari aici. In ce priveste casa 4, am avut niste neintelegeri cu parintii , iar pe de alta parte imi doresc mult sa-mi schimb si apartamentul, voi vedea daca reusesc! Multumesc frumos!

 9. va rog sa-mi spuneti si mie daca eclipsa are efect asupra zodiei mele fiind ca vreau sa incarc talismanul lui jupiter, sa incep purificarea talismanului sau nu?cu respect.

 10. Eclipsa a trecut,insa stiu ca influentele ei se resimt mult timp dupa…a fost in semnul Racului…eu sunt Scorpion cu Ascendent in Pesti-8 noiembrie 1962,ora 14,30,Deva…Cum ma va influenta oare aceasta eclipsa,pe ce domenii ale vietii?In acea perioada in astrograma mea eclipsa se producea in casa a5-a.Ce semnificatie sa aiba?…Multumesc…

  Carmen

 11. carmen
  Eclipsa de Soare in casa V energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care energiile imense ale eclipsei poate aduce un iubit,o iubire( ceva de natura karmica, cand vorbim de eclipsa vorbim de destin, soarta ), tot ce are legatura cu copii sunt puse in lumina , putem vorbi de experiente ce activeaza emotiile , actiunile riscante, dorinta de aventura , dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia iti pot fi de un real folos .Eclipsa de Soare pe gradul 19 Rac face un aspect de trigon cu Soarele tau pe gradul 16 Scorpion , asta poate insemna favoruri din partea barbatilor,a oamenilor cu o anumita putere. Poti folosi urmatoarea perioada pentru a invata maimulte despre cum trebuie sa te afirmi, atentie mare totusi la cum iti poti folosi “stralucirea personala ” .Soarele natal fiind in casa VIII-a , inclin sa cred ca poti avea anumite beneficii materiale dintr-o afacere cu p persoana importanta,poti cunoaste o persoana care pe langa iubire vine si cu sprijin material( casa VIII-a are alegatura cu banii care vin de la celalalt, daca Casa II ne vorbeste despre banii pe care noi ii putem face prin valorificarea talentelor native,casa VIII ne vorbeste despre banii ppe care ii primim de la altii fara a munci pentru ei ).

 12. Buna Adriana, sunt nascuta in Iasi, 21 decembrie 1995, ora 23,30, te rog daca ai timp, sa-mi detaliezi in cateva randuri ce citesti in stele ca imi poate aduce aceasta eclipsa in perioada urmatoare, cat vor dura efectele ei……..Citesc constant articolele tale cu foarte mult interes, mult succes in continuare!

 13. Adriana,iti multumesc mult pentru interpretarea ta…sunt atenta…observ ce se intampla…in acea perioada am fost intr-o tabara de creatie…am creat…am scris…acum e un moment de reflectie…dar inclin sa cred ca doar creatia m-ar putea face sa ma simt implinita…si iubirea…ii simt apropierea…ii simt aripile in preajma mea…sunt in asteptare…pe de alta parte,exista in viata mea o fiinta speciala,un protector-care ma ajuta enorm,dar nu material,ci spiritual,e umarul pe care pot plange,un prieten care la nevoie s-a cunoscut,cand totul se prabusea,mi-a fost sufleteste aproape…:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.