ECLIPSA DE SOARE IN LEU SI ZODIILE-21 AUGUST 2017

Eclipsele aduc in general schimbari importante in vietile noastre, nimic din ce se intampla in timpul unei eclipse, in zilele premergatoare si, mai ales, de dupa eclipsa, nu poate fi prea usor. O eclipsa se va ocupa intotdeauna de lucrurile restante, de problemele neglijate, de relatiile care ne tin pe loc iar prezenta Nodului Nord lunar in Leu in aceasta ecuatie astrala nu face decat sa deschida usi catre noi oportunitati de schimbare a noastra. Ganditi-va la Nodul Nord in Leu ca la o busola divina ce ne arata directia buna, calea noastra spirituala, lectiile alese de suflet pentru a creste, evolua.Dar, de multe ori, cosmosul  foloseste mijloace dramatice pentru a-si pune in aplicare planurile progresiste.

La nivel personal, Eclipsa de Soare poate avea un impact deosebit daca face un aspect de conjunctie cu o planeta din harta natala, a venit timpul pentru ceva nou in acord deplin cu destinul fiecaruia.

Toata lumea are gradul 29 Leu in harta lor natala dar cei care vor simti cu adevarat influenta Eclipsei de Soare vor fi cei cu planete, axe, noduri in termen de 3 grade in conjunctie, opozitie, careu cu aceasta Eclipsa. Conjunctiile arata ca o parte a vietii se modifica radical. Opozitiile arata provocari care vin din exterior, de la anumite persoane. Careurile aduc provocari care pun accentul pe ceea ce sunteti  cu adevarat, pe auto-dezvoltare.
Daca Eclipsa face aspect cu Soarele din harta natala atunci se asteapta sfarsitul unei perioade si trecerea la ceva nou iar acest lucru se vede cel mai bine in casa astrologica unde este Soarele dar si casa astrologica care incepe in semnul Leului. Atentie la sanatate, la relatia cu anumite autoritati.Pot aparea probleme de sanatate pentru tata, bunic, unchi.
Eclipsa de Soare in conjunctie cu Luna aduce sfarsitul unui obicei vechi, a unui mod de a experimenta viata oferind alte experiente in casa astrologica in care aveti semnul Racului. Pot aparea probleme de sanatate ale mamei, sorei, cineva apropiat voua.
Eclipsa de Soare in conjunctie cu Mercur natal –o gandire veche ,o interpretare gresita pot fi indepartate aducand noutati in casele astrologice conduse de semnele Gemeni si Fecioara.
Eclipsa de Soare in conjunctie cu Venus aduce sfarsitul unei relatii vechi, a unui  mod de a relationa, a unui mod de a pune in valoare un talent nativ. Eclipsa de soare este o luna noua speciala si ca orice luna noua ceva “nou “ trebuie sa se intample in legatura cu domeniul de viata energizat sau cu planeta atinsa dar si cu casele astrologice in care apare semnul Taurului si Balantei.
Daca Eclipsa este  in conjunctie cu Jupiter, atunci puteti da deoparte o viziune veche, o credinta care nu va mai este utila, universul acuma va ajuta sa dezvoltati o noua viziune asupra domeniilor in care aveti Sagetatorul si Pestii in harta natala. Puteti cunoaste persoane care va pot fi adevarati ghizi aducand astfel o schimbare radicala, benefica in viata voastra, puteti trece intr-o pozitie mai inalta, puteti deveni constienti de puterea universului, a credintei.
Daca Eclipsa afecteaza planeta Marte, un conflict vechi se poate termina , puteti deveni mai nervosi, puteti fi fortati sa va folositi in alt mod energia, pot aparera alte experiente in casele conduse de semnele Berbec si Scorpion.
Eclipsa de soare in conjunctie cu Saturn arata ca o importanta responsabilitate, obligatie sau frica pot fi eliminate in aceasta perioada. Deoarece Saturn este guvernatorul semnului Capricorn, tot ce tine de cariera, autoritati, proiecte profesionale, functii inalte sunt in vizorul acestei eclipse.

O Eclipsa de Soare face lumina in “partile intunecate “ dintr-un domeniu  cheie din viata noastra punandu-ne sa redescoperim un alt mod de a aborda acel domeniu, asta in functie de casa astrologica din harta natala activata.

Simbolul Sabian al gradului 29 Leu, gradul Eclipsei totale de de Soare in fuziune cu asteroidul Penelopa este:”O sirena isi asteapta printul care o va face nemuritoare”. Este fabulos acest simbol sabian si in deplin acord cu articolul meu scris despre puterea eclipsei totale de Soare, panza Penelopei.In mit, Penelopa il asteapta pe Ulyse indiferent de greutatile prin care trece, dar, ea este asistata de divinitata(Athena). In povesti, balaurul prinde o printesa frumoasa pe care o tine prizionera intr-un castel. Ea plange, sufera si se roaga Cerului sa-i trimita un salvator. Vin multi cavaleri sa o elibereze dar toti sunt ucisi de balaur. Intr-o zi soseste un print nobil caruia un magician ii spune ce trebuie sa faca, care este slabiciunea balaurului si cum poate fi invins. Si printul sustinut de divinitate reuseste sa o salveze pe printesa, sirena. Aceste povesti sunt intiatice asa cum si simbolurile sabiane codeaza un mesaj divin. Castelul din poveste nu este altceva decat corpul fizic in care traieste prizioner sufletul omului(printesa) din cauza balaurului- fortele raului, pacate, greseli.Vin multi cavaleri sa o salveze ( incarnari) dar balaurul ii invinge si raul devine si mai puternic. Dar dupa multe incarnari, soseste printul salvator care este  spiritul etern al omului trezit, care prin vointa, intelepciune, stapanire de sine, discernamant, invinge balaurul, salveaza sufletul si nu se mai incarneaza, devine nemuritor. Iar aceasta Eclipsa prin acest simbol sabian arata un punct critic in evolutia omenirii. Pentru a trezi sinele nostru divin trebuie sa intelegem ca Cerul este patria noastra adevarata, acolo este sursa, puterea noastra. Trebuie sa invatam sa renuntam la a ne mai urma dorintele egoului si sa cautam sa urmam poruncile lui Dumnezeu, asa primim binecuvantarea lui Dumnezeu. Nu avem nici o cunoastere reala a puterilor si misterele care se afla in propria noastra inima si totusi aceasta inima( Leul) este poarta catre Dumnezeu iar aceasta Eclipsa de Soare poate deschide aceasta poarta prin care sinele nostru se trezeste, devine constient de puterea divina din el , intelege ca suntem mici Dumnezei aici pe pamant daca cultivam fortele binelui. Aceasta Eclipsa ne intreaba daca vrem in continuare sa fim prizionerii balaurului sau acceptam sa ne trezim, sa intelegem ca puterea noastra nu sta in realitatile stralucitoare ci in sinele nostru etern conectat in permanenta cu divinitatea. Acolo este puterea noastra, de acolo vine printul si ne salveaza.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Eclipsa  de Soare in casa V energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente si actiuni riscante ce  activeaza emotiile voastre, apare dorinta de aventura, dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile de iubire, copiii, dragostea, prietenia, creativitatea, placerea, sperantele voastre. Este o Eclipsa ce poate matura o relatie de iubire, un proiect creativ care nu fac parte din destinul vostru. In acelasi timp, puteti cunoaste o noua dragoste, poate fi ceva brusc, neprevazut.Pentru cei nascuti in jurul datei de 19 aprilie, aspectul de trigon dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal anunta posibilitati imense, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase, bucurii legate de realizarile copiilor.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Eclipsa  de Soare in casa IV energizeaza tot ceea ce tine de familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare, camin, case inchiriate. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara. Se poate ca aceasta Eclipsa sa va aduca casa mult visata, partenerul mult visat, puteti intemeia o familie, puteti emigra prinzand radacini in alta tara. Eclipsa de soare in casa IV face un aspect de careu cu soarele natal in special pentru cei nascuti in preajma zilelor de 18-20 mai prevestind variatii ale norocului, situatii instabile in familie, probleme legate de casa, de terenuri. Pot aparea diverse pierderi, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate, multi dusmani.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Eclipsa  de Soare in casa III energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, cu vecinii. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti comunicarea si studiile, evolutia personala si cresterea spirituala, cum va folositi cunostintele accumulate. Aceasta Eclipsa deschide perspective neasteptate prin vestile pe care le puteti primi, o conversatie buna poate duce la o idee mare care va schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Pentru cei nascuti in jurul datei de 19 iunie, aspectul de sextil dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.Dorinta de a fi activi in viata celor din jurul vostru-rude, vecini dar si nevoia de a comunica cat mai mult se intensifica, este un timp al micilor calatorii care sunt favorizate, este timpul de a impartasi celor din jur cunostintele voastre, este cel mai bun timp in care puteti fi de ajutor celor apropiati voua.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Eclipsa de Soare in casa II energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala. Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, banii, bunurile materiale si spirituale. Este posibil sa primiti o oferta neasteptata de munca, poate fi o schimbare radicala a modului in care castigati, cheltuiti banii. Este un accent deosebit asupra castigurilor voastre, asupra propriului sentiment de valoare, cat valoreaza munca voastra, cum va sunt apreciate valorile personale. Pentru cei nascuti in jurul datei de 21 iulie, aspectul de semisextil dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal aduce influente benefice in urmatoarea perioada, nu sunt evenimente spectaculoase legate de bani, dar totusi ramane un domeniu din viata voastra in care sunteti ajutati.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Eclipsa de Soare in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, puteti demara proiecte noi care vor aduce rezultate deosebite in viitor. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale, conjugand verbele” a dori si a fi “intr-un mod extrem de personal. Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine, vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic, un nou look, relatii de prietenie, iubit, partener. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine, barfa, probleme relationale. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele talente ascunse ce pot fi dezvoltate si folosite eficient. Sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti valorile personale dar si relationale. Pentru cei nascuti in jurul datei de 21august, conjunctia dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila. Totodata pot aparea prietenii utile si durabile, relatii noi care pot ajuta foarte mult in viitor. Apar probleme in care vi se cere sa va exprimati curajul, increderea, independenta, aceasta energie cosmica va ajuta sa stati pe propriile picioare.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Eclipsa de Soare in casa XII, o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment cosmic important ce va va insingura de buna voie sau fortat, cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului. Este un timp in care veti cauta singuratatea, sa stati in umbra, concentrandu-va mai mult pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi. Este un timp in care puteti renunta la anumite obiceiuri nesanatoase dar si la oamenii care va fac rau, puteti deveni mai atenti fata de sanatatea voastra prin schimbarea dietei, prin diverse exercitii fizice. Este cel mai bine sa “ va luati o vacanta “ sau puteti fi fortati sa faceti acest lucru dar pe cont propriu astfel incat sa va ganditi mai bine la ceea ce vreti pentru voi . Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie, veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala, pe vindecarea trecutului, pe iertare si sfarsitul unei suferinte, a unei relatii. Evenimentele pot fi oarecum insotite de un sentiment mistic, puteti fi ghidati, puteti avea revelatii neasteptate care sa va ajute sa inchideti  un capitol greu din viata voastra dar care se poate dovedi a fi un pas important catre ceva nou. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti compasiunea, sacrificiul vostru in favoarea celuilalt, serviciul, credinta, sanatatea voastra. Este un accent deosebit asupra legaturilor secrete, informatii secrete, proiecte, legaturi vechi care va fac rau. Fiti foarte atenti, este un timp in care dusmanii din umbra va pot face mult rau, nu spuneti nimanui planurile voastre. Pentru cei nascuti in jurul datei de 21 septembrie, aspectul de semisextil dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal ajuta la dezvoltarea credintei, increderii intr-un plan mai amplu, spiritual. Este cel mai bun timp in care va puteti dezvolta compasiunea, intelegerea fata de altii, smerenia dar va trebui sa incercati sa renuntati la obsesia regulilor, detaliilor, criticii.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Eclipsa de Soare in casa XI poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale, atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii. Aceasta eclipsa poate aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie, poate masura “ cat de om sunteti “ nu numai la suprafata ci si ceea ce nu se vede. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra.Sunteti  ghidati sa reformati modul in care priviti  relatiile de prietenie, iubirea, creativitatea, idealurile, sperantele voastre, ideile neobisnuite, compasiunea si grija fata de oameni, astrologia. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni, puteti sa deveniti sensibili la glasul astrologiei. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa va sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru, sa intelegeti ce inseamna compasiunea, ajutorul neconditionat. Pentru persoanele nascute in jurul datei de 21 octombrie, aspectul de sextil dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel, afacerile care stagnau pot redeveni infloritoare.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Eclipsa  de Soare in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv, parinti. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cariera, viata sociala, familia voastra, asumarea responsabilitatilor de lunga durata. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a avansa in cariera sau de a va schimba directia in viata. Aceste mutari sortite au un rol special, sa echilibrati nevoile voastre personale cu cele profesionale. Urmeaza o perioada de trei ani in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata: cariera, familie, viata sociala, ambitii, rol jucat in societate, statut social, autoritate personala, evolutie spirituala. Pentru cei nascuti in jurul datei de 20 noiembrie, aspectul de careu dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Eclipsa de Soare in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate  calatoriile lungi, “visele mari”, contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate,  “iubirea de departe “poate sa va gaseasca. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate,sa plecati in strainatate, sa munciti in alta tara. Acestea va vor ajuta sa fiti deschisi unor idei noi, unor filosofii de viata complet noi si vitale calatoriei voastre aici pe pamant. Aceasta Eclipsa va deschide noi orizonturi, va ajuta sa faceti apel la principiile spirituale pentru a naviga prin situatiile dificile. Pentru cei nascuti in jurul datei de 20 decembrie, aspectul de trigon dintre Eclipsa de soare si Soarele natal anunta posibilitati imense, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Eclipsa  de Soare in casa VIII poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un acord implicat , asadar, casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani, relatii interpersonale sau sociale, incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, posesiunile, relatiile din interes, dependenta de banii partenerului, asociatului. Puteti avea oportunitati financiare, puteti decide ca numele jocului iubirii are in definitie mintea, trupul si sufletul partenerului. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 ianuarie, aspectul de 150 de grade dintre Eclipsa si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Pot aparea probleme legate de spiritualitate, sexualitate, avere, mosteniri. Este timpul in care vor fi testate propriile nevoi de securitate , de confort, poate fi o perioada dificila si mai profunda aparand preocupari oculte, metafizice, spirituale, incercari referitoare la egoism, zgarcenie, dorinta carnala, jocul puterii, toate aceste incercari generand conflicte puternice interioare si suferinta.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Eclipsa de Soare in casa VII poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri. Sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile, valoarea unui parteneriat, a unei afaceri, relatiile din interes, manipularea partenerului, puterea personala. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati ca “ este nevoie de doi” iar pentru asta puteti primi o propunere de casatorie, o asociere neasteptata ce pare sa vina de nicaieri, fara nici un avertisment. Acest moment cosmic va indeamna sa va orientati catre acele relatii, colaborari valoroase pentru sufletul vostru. Pentru cei nascuti in jurul datei de 17 februarie, opozitia dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce schimbari in  parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. Pot aparea relatii noi in timp ce altele vechi vor ajunge intr-un punct final. Este un timp al redefinirii si reinoirii unor relatii, apar oportunitati pentru o noua casatorie.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Eclipsa de Soare in casa VI energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi, un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul eclipsei in casa VI are o legatura directa cu “transformarea voastra”, transformare ce se face adesea prin crize personale, suferinta, rabdare si rezistenta. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti locul de munca, colegii, serviciul pentru cei din jur, sanatatea, compasiunea, iertarea, responsabilitatile voastre. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati sa deveniti furnizori de servicii pentru cei din jur dar fara a considera acest lucru frustrant. Este o reformare a obiceiurilor voastre zilnice, a sarcinilor voastre, a modului in care va ingrijiti corpul fizic dar si mintea si spiritul vostru. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 19 martie, aspectul de 150 de grade dintre Eclipsa si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Pot aparea probleme legate de locul de munca, sanatate, igiena, animale de casa. Mesajul eclipsei in aceasta casa este transformarea voastra, chiar nu trebuie sa refuzati aceasta chemare spre transformare prin experiente asociate muncii, serviciului, bolii, transformarii de sine, perfectionarii si repolarizarii energiilor care au fost folosite in directii gresite, sau au putut face rau celor din mediul in care munciti.

Adriana Tudosa

 

You may also like

3 Comments

  1. Adriana, multumesc, sunt balanta cu uranus,nodul nord,luna neagra,fortuna in leu intre gradele 25-28,4.10.1961,h7,40, Cluj,simt ca va fi interesant ptr.mine,ai putea sa/mi dai o directie?stii cum suntem noi balantele…nehotarate. Multumesc inca o data pentru ca ne daruiesti cu atat generozitate munca si harul tau.

  2. Eclipsa conjuncta cu soarele partenerului la 1grad 06,(leu grad 1-20 casa8, grad 21-30 casa 9),si atat. Eu -gemeni cu asc scorpion, eclipsa careu venus si mercur natale casa7, trigon luna si kiron natale,acestea conjuncte uranus casa 6. Uranus careu saturn natal casa10. Unde bubuie? d.n.25.05.1976,17.30.Zalau Multumesc!

  3. Multumim frumos!informatiile trec de creier…ajung la suflet,il oblojesc!laura…varsator cu NN la gradul 29 in leu…nu stiu ce lectii mai primesc,am atatea restante…numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.