Despre mine

Sunt absolventa a Facultatii de Energetica , iar din anul 1989( anul absolvirii) lucrez la Centrala nucleara de la Cernavoda ca inginer intr-un serviciu tehnic ( planeta Uranus care in harta mea natala face cele mai multe aspecte mi-a influentat destul de clar aceasta alegere , alegere facuta la repartitii in  anul 1989 ).

Am inceput sa studiez astrologia si numerologia in 2006 , perioada in care Uranus in tranzit facea marea opozitie cu Uranus retrograd natal dar si Neptun in tranzit in Varsator facea un aspect de careu cu Soarele natal , aspecte care mi-au adus un dar minunat – astrologia schimbandu-mi astfel intrega mea lume interioara dar intr-un anumit fel si cea exterioara.

Din punct de vedere numerologic, anul 2006 a fost pentru mine anul 7 din ciclul de 9 ani, an despre care se spune ca apartii soartei si nu prea ai nici o putere in a te opune la ceea ce ti se pune pe “ tava”.

Sunt Taur ( 12 mai 1964 ) cu cinci planete in Taur, in ordinea urmatoare :Mercur, Marte, Jupiter, Soarele, Luna iar Venus este planeta regent global pentru harta mea natala.

 

Ma puteti contacta la adresa de e-mail: [email protected].