URANUS IN BERBEC -28 MAI 2010-“ UN FULGER INTR-O STICLA “

astro_2gw_299_uranus_in_berbec.59047.1064

Planeta Uranus ramane in jur de 7 ani intr-un semn zodiacal, ii trebuie 84 de ani sa strabata intreg zodiacul, dar dintre toate planetele , “mersul”acestei planete este unic, este un “ mers rostogolit” in acord deplin cu limbajul astrologic al acestei energii “ excentricitate, geniu, ,nonconformist, idealist, revolutie, neprevazut . I se atribuie ca element FOCUL  cu calitatile de USCAT si usor CALD . Uranus induce o energie ce dinamizeaza orice atinge , daca Saturn este cel care impune reguli,Uranus le rupe  ,aduce schimbarea ,neasteptatul , socul,perturba fara avertizare , elibereaza ,trezeste .
Uranus creaza agitatie ,grabeste si accelereaza ,aduce schimbari bruste si detasare ,tulbura si rascoleste ,amplifica neconventionalul, neinvitatul , fara precedentul,vorbim de fapt de o energie geniala , excentrica,,nimicitoare . Intr-un semn zodiacal,Uranus ilumineaza , trezeste ,scutura si revolutioneaza domeniile de viata asociate cu acest semn .
Pe 28 mai 2010 ora  04:44 ,Uranus intra in semnul Berbecului pentru o perioada scurta de timp ,pana pe 15 august , intra in miscare aparent retrograda si va ramane in semnul pestilor pana  in martie 2011 cand reintra in semnul Berbecului si ramane timp de sapte ani in acest semn.
Trebuie sa stim ca Uranus nu crede intr-o munca grea ,obositosare, energia Uraniana lucreaza pe principul “ gandul care face minuni,gandul care te inalta, gandul care te conduce sau care aduce ceea ce doresti “. Uranus iti spune ca daca iti doresti un loc de munca, atunci gandul intens in aceasta directie iti poate aduce pe neasteptate acest lucru, daca iti doresti un raspuns la o problema grea nu trebuie decat sa gandesti intens aceasta problema iar raspunsul va veni, daca iti doresti un partener , gandul intens poate lucra in atragerea partenerului pe care il doresti . Nu intamplator am scris pe blogul meu un fragment din “ Puterea gandului “, este un prim pas catre intelegerea energiei Uraniene ,cum sa  facem din aceasta energie un aliat puternic .

Uranus este considerat “ octava superioara “ a lui Mercur ,este o energie ce permite comunicarea fara tot mecanismul conventional de exprimare , este o energie asociata cu undele radio, radiatiile electromagnetice , energia electrica ,radiatiile nucleare , intuitia , viziunea , geniu.
Uranus ne trezeste, ne provoaca , ne tine in alerta ,ne pune sa strigam ,” schimbare,libertate “,este sinonim cu “ revolutia” ,cu necesitatea de a evada din ceea ce este considerat imposibil sa se schimbe . Uranus de multe ori poate “ juca destul de brutal” ,mai ales atunci cand transforma tot ceea ce a devenit prea conventional,monoton si greu de suportat .Uranus este o planeta transpersonala ,este denumita asa datorita influentelor specifice care se intind la nivelul unei generatii sau tari . Are un impact deosebit asupra unei persoane daca in harta natala este intr-o casa unghilara , face aspecte cu planetele personale .In tranzit , in revolutii solare,in progresii, Uranus va actiona ca un fulger daca va face un aspect cu axele importante, cu planetele personale .
Uranus in Berbec ,deci intr-un semn cardinal,,in primul semn al zodiacului ,aduce schimbarea ,neasteptatul , socul ,elibereaza, trezeste intr-un mod rapid. Berbecul este o energie de foc cardinala ce  actioneaza “acuma si aici “ ,este o energie lipsita de rabdare dar plina de viata , dinamizeaza totul , este certareata ,auto-centrata , activa, curajoasa ,ambitioasa , intreprinzatoare. Energia Berbecului este o energie “ primara “ ,reprezinta initiativa,pionerul,stie sa  conduca un grup, stie sa fie lider , intruchipeaza lupta pentru afirmare ,pentru a fi deosebiti ,, este luptatorul,independentul si cochetul. Aceasta energie ne pune sa ne intrebam” cine suntem noi?”,sa ne testam limitele , sa incalcam regulile . Este o energie inimoasa si plina de spirit , emotiile izbucnesc si se sting repede.

Uranus in Berbec ne trezeste bucuria pentru viata ( dupa “ somnul lung “, sacrificiul, durerea,empatia , subtilitatea induse de energia uraniana modelata de semnul pestilor),individualitatea , curajul, impulsivitatea, gandirea rapida , “razboinicul ‘din noi se trezeste la viata . In Berbec,Uranus poate fi vazut ca un “ FULGER INTR-O STICLA “,actiunile devin directe ,pline de initiativa,creaza agitatie , accelereaza viata din toate punctele de vedere ,matura totul  in cale .
Uranus creaza agitatie , grabeste si accelereaza , in semnul Berbecului, aceasta energie ne poate conduce la pasi importanti in stiinta,in domeniul energiei electrice si nucleare,in astrologie ,in descoperirea de noi teritorii si spatii. Daca in semnul pestilor , Uranus ne-a indus detasarea ,dezamagirea , minciuna colectiva ,lucrurile au fost invaluite intr-o anumita aura de mister ,  in semnul berbecului,energia uraniana ne pune in prima linie a vietii, experientele au loc prin individualizare ,lucrurile tinute ascunse ies la lumina . Nu trebuie sa uitam ca de cele mai  multe ori Uranus actioneaza intr-un fel unic ce aduce uimirea ,  daca in Pesti ne-a uimit cu sensibilitatea noastra , cu metodele de invaluire fara precedent, in Berbec , Uranus ne va uimi cu curajul de care vom da dovada .

Succes

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. salut
    te rog frumos , am si eu o intrebare: aspectele astrale actuale, ma refer la planetele exterioare, pot sprijini descoperirile medicale? M-ar interesa indeosebi cele privind diabetul , descoperirea unui tratament care sa VINDECE diabetul Are vreo logica sa le analizam prin comparatie cu aspectele din 23.01.1922 cand a fost tratat primul pacient
    cu insulina? Daca ai timp si dispozitia necesara poate ne spui mai mult pe aceasta tema…ce crezi tu , binenteles.
    Multumesc tare mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.