LUNA PLINA IN VARSATOR -26 IULIE 2010 ORA 04:37 ORA ROMANIEI

astro_2gw_333_luna_plina_in_iulie_2010.13098.13606

Luna Plina intensifica orice activitate, toate gandurile care s-au acumulat pana acum ies la lumina, este un moment propice intaririi relatiiilor si redefinirii  legaturilor. Este bine sa stim ca Luna Plina atrage viata , chiar si scoarta terestra se apropie de Luna cu cativa centimetri in aceasta perioada.

In acesta faza ,  Luna in Varsator  gradul 3  se  afla in opozitie cu Soarele in Leu  gradul 3 , este o Luna stralucitoare , puternica , magica, toate activitatile ajung la momentul culesului. Daca lucrurile nu au mers conform planului, tot ce este gresit va deveni dintr-odata clar, iar daca au mers conform planului , este momentul sa culegem roadele.. Este o Luna Plina in Varsator  in care culegeam roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Varsator din 14 februarie  2010  . In timpul fazei de Luna Plina  se intampla tot felul de lucruri nebunesti, deseori din cauza energiilor imense acumulate pe durata fazelor anterioare. Luna Plina poate fi momentul unor mari realizari sau a unor mari deziluzii , este un fruct ce il putem  culege sau este un fruct deja intrat in stare de putrefactie,  important este ca in acest moment lumina bnefacatoare a Lunii pune in evidenta  atat realizarile cat si esecurile, atat lucruile bune cat si lucrurile rele dar acest lucru se intampla nu din cauza ca ar fi Luna rea ci din cauza noastra ,ca nu putem gasi solutii armonioase  pentru energiile noastre ajunse la maxim.

Momentul maxim al fazei  de Luna Plina in Varsator  are un ascendent in Rac gradul 16,  este un ascendent cardinal de apa  ce  induce o energie radianta, centrifuga  corelata cu actiuni precise, dar vorbind de semnul Racului , putem spune ca actiunile noastre vor fi cel mai mult legate de familie, trecut, traditii, copii. Este un timp al sensibilitatii, timiditatii, nerabdarii, nevoii de a ne proteja de actiunile lumii exterioare, este o energie ce ne ofera suficienta rezistenta si chiar daca vom fi “ loviti” vom sti atat de bine sa ne stapanim si sa nu aratam acest lucru, vom sti sa fugim ca racul; dar si sa lovim pe neasteptate chiar daca acest lucru nu este necesar.Sensibilitate stapanita foarte bine, intuitie, rabdare , rezistenta sunt cateva cuvinte cheie pentru acest ascendent. Ascendentul  in Rac ne va face sa ne comportam exact  ca si racul care cauta piatra pe care sa stea in mijlocul schimbarilor, in cazul nostru, piatra aceasta o vom gasi in mijlocul familiei, in dorinta de a-i proteja pe cei dragi dar si  pe noi. Guvernatorul ascendentului este Luna in Varsator gradul 3 in opozitie cu Soarele in Rac gradul 3, vorbim de Luna Plina in Varsator,o energie nascuta din activarea celor doua semne Varsator si Leu  ce are drept mesaj nevoia de a fi mai atenti la nevoile noastre , la lipsurile din viata noastra  si nevoia crearii unui echilibru intre tot ce este personal –Leul si tot ce este impersonal –Varsatorul; Leul este un semn de creatie, individualitate  in timp ce Varsatorul este un semn al prietenilor, nevoilor de grup, obiectivitatii. Activand aceasta axa Leu-Varsator , aceasta energie lunara  vrea sa  construim un echilibru intre dragoste si prietenie, intre noi si prietenii nostri, intre individualitate si universalitate.Aceasta Luna plina in Varsator activeaza axa I-VII,AXA EU –TU , asta inseamna ca sunt  posibile teste in acest domeniu , teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate , anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe , altele se pot rupe , depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat  sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor . Mesajul acestei eenergii  este de a crea un anumit echilibru  intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaboram  atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor .Poate fi un atimp al relatiilor contestate, rupte , mai ales pentru cele construite din teama si nesiguranta vietii de zi cu zi ce au fost baza crearii legaturilor bazate pe interes, pe persoane influente social crezand ca astfel s-a gasit siguranta , protectia si sprijinul in momentele dificile .

Luna plina in Varsator face parte dintr-un Dreptunghi mistic , adica Luna in Varsator este in opozitie cu Soarele in Leu,Uranus in conjunctie cu Jupiter in Berbec in opozitie cu Saturn in Balanta , deci doua opozitii care formeaza astfel doua trigoane si doua sextile . Opozitiile ne arata obstacolele pe care trebuie sa le depasim ,trigoanele ne ajuta sa utilizam energia in scopul rezolvarii practice a acestor provocari, sextilele  adauga si ele oportunitati de care trebuie sa profitam .

Dreptunghiul mistic este o configuratie generatoare de tensiuni,in cazul nostru “ tensiunile “ au legatura cu axa relationala , axa eu –tu si axa IV-X, axa familiei si carierei, deci in aceste domenii pot aparea destule provocari in aceasta perioada  . Trebuie sa stim ca aceste energii puse “ in scena astrala “ pot facilita relatiile ce sunt traite obiectiv si care stiu sa dea dovada de intelegere,perspicacitate , sunt energii care daca sunt folosite corect pot permite crestere personala , evolutie spirituala .

Saturn in Balanta in  casa IV ne cere sa ne restructuram  bazele a tot ceea ce ne ofera siguranta,securitate  Tot ceea ce tine de camin, casa pot deveni dintr-o data foarte importante,ne putem schimba conditiile de locuit , nu doar hotarele caminului tau ci  si ambitiile de viata. Saturn in casa  IV natala marcheaza un moment considerabil de “ imbogatire interioara”,este  o energie  ce va pune un accent deosebit pe cresterea puterii personale (in casa IV se construieste puterea personala,in casa X –casa carierei invatam sa folosim  aceasta putere personala ).Este un timp in care limitarile impuse de familie se pot simti destul de acut ,putem deveni constienti in aceasta perioada de cat de bune sau rele sunt aceste limitari impuse, reorganizarea sufletului intruchipeaza adevarata natura a lui Saturn in casa IV .

Despre opozitia Saturn –Uranus  cititi aici :http://adriana-astro.com/saturn-in-fecioara-in-opozitie-cu-uranus-in-pesti-“-o-simfonie-a-schimbarii”-4-noiembrie-2008/
Aceasta Luna Plina in Varsator  ne poate ajuta sa eliminam idealurile false ,ipocriziile , tot ceea ce se opune unor noi conditii de viata ,Este o Luna Plina puternica condusa de Uranus in Berbec( guvernatorul varsatorului),sa ne asteptam la fel de fel de socuri,surprize in viata personala, relationala, in familie , cariera .

Uranus in Berbec :http://adriana-astro.com/uranus-in-berbec-28-mai-2010-“-un-fulger-intr-o-sticla-“/

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. Ai un har deosebit, o intuitie magica ce rezoneaza cu aceste timpuri pe care le traim ,despre semnificatia ezoterica a aliniamentelor planetare. M-ai ajutat foarte mult sa inteleg multe lucruri din astrograma mea . Iti multumesc.

  2. Draga Adriana,citesc de mult articolele tale.Le apreciez mult.Si eu iubesc astrologia,care e…psihologia Universului.Acum,recent,Luna a fost in Varsator,Soarele-in Leu.Cum ma va influenta acest aspect,daca eu am Nodul Sud in Varsator si Nodul Nord in Leu.la 3 grade?Iti multumesc…

    Carmen

  3. carmen
    luna plina reprezinta o faza a lunii in care putem culege roade muncii noastre sau putem deveni constienti de anumite lucruri din viata noastra,in cazul tau conjunctia Lunii pline cu Nodul sud in varsatoar poate aduce emotii in viata ta legate de trecut , trebuie sa te gandesti ca aceasta luna plina formeaza cu axa nodurilor lunare din harta natala o Eclipsa de luna ce este asociata de multe ori cu transformari majore, este o energie imensa lucreaza mai mult asupra relatiilor tale ,poate declansa fel de fel de crize in scopul constientizarii necesitatii unei relatii in viata ta .
    Importane sunt casele astrologice energizate de aceasta eclipsa care se formeaza cu axa nodurilor lunare natele .

  4. Draga Adriana,iti multumesc…reflectez la ceea ce spui…si voi vedea-in curand,sper-daca aceste aspecte ma vor duce mai departe si cum imi vor afecta relatiile de familie-aici e punctul dureros al vietii mele…relatiile cu familia sunt dureroase,ma trag in jos,in timp ce importanta pentru mine e devenirea prin creatie…astept sa vad cum vor transforma aceste aspecte viata mea…eu,oricum,privesc,ascult…si poate imi voi lua inima in dinti pentru a actiona…in sens benefic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.