LUNA PLINA IN SAGETATOR si ZODIILE -28 MAI 2010

sagetator

Luna Plina din 28 mai 2010 are loc cu Luna pe gradul 6:33 Sagetator in opozitie cu Soarele pe gradul 6:33 Gemeni cu un maxim in jurul orei 02:07 ora Romaniei . Influenta cea mai mare o vor simti persoanele nascute in jurul  datei de 28  in semnele mutabile Sagetator , Gemeni, Fecioare, Pesti   dar  si pentru toti cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 6 in aceste semne .

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Sagetator din 16 decembrie 2009.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii, poate indica anumite probleme in toate formele de comunicare, este amplificata  confuzia in  gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in orice fel de comunicare prin asocierea logicii cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in Sagetator  in casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu strainatatea . Puteti renunta la un curs sau puteti vedea utilitatea unor informatii,cursuri.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina ce activeaza axa II-VIII arata ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei ,   este un timp in care trebuie sa aveti grija de chestiunile financiare deoarece de aici va pleca tot necazul iar daca va folositi intelepciunea veti sti cum sa faceti ca aceste imense energii sa lucreze in favoarea voastra. Folositi-va veniturile cu intelepciune. Casa VIII este casa banilor care vin din alta parte , asa ca,  va puteti astepta la bani “ nesteptati”.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate  indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt.  Prezenta Lunii in Sagetator in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri.. Este un timp in care trebuie gasit un echilibru intre propriile nevoi si nevoile celorlalti, este un timp al negocierii si al compromisului.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii Pline in Sagetator  in casa VI, o Luna destul de tensionata  poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca, .  Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca, imbunatatirea conditiilor de munca , un proiect poate ajunge la finalizare si puteti culege roadele unei munci serioase la locul de munca .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, poate  indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in Sagetator in casa V, o Luna destul tensionata  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective,  legaturi amoroase, posibile certuri cu copii.,  Entuziasmul si dorinta de distractie este maxima, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil sa va indragostiti, dorinta de aventura este la cote imense. Atentie la speculatii.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala , poate actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii Pline in Sagetator  in casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, fiind necesar sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica. O Luna plina in casa IV  poate genera constrangeri de tot felul,  incercari in familie, in afacerile imobiliare, sfarsitul unei situatii, incercari legate de modul de dezvoltare a puterii personale , nesanse. Folosita cu intelepciune, aceasta energie imensa va poate ajuta in cumpararea unei case, in afacerile imobiliare, in folosirea fortei proprii pentru obtinerea succesului.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, poate indica anumite probleme in toate formele de comunicare, este amplificata  confuzia in  gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios.  Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii Pline in Sagetator  in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina.Puteti primi o veste deosebita, puteti culege roadele unei munci literare.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , poate indica anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in Sagetator  in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani , din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale . Folosita cu intelepciune, aceasta energie imensa va poate ajuta sa culegeti roadele unei munci serioase , gasirea a noi modalitati de a face bani , de a va valorifica talentele personale .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, poate indica probleme in relatii , parteneriate, cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.  Aceste probleme in relatii, pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in Sagetator  in casa I va poate ajuta sa culegeti roadele unei munci  incepute in decembrie 2009 ( luna noua in Sagetator din 16 decembrie 2009) ati  muncit  mult veti primi mult, ati muncit putin veti primi putin . Este un timp al schimbarilor  frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii Pline in Sagetator in casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorita rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup.Prezenta Lunii pline in Sagetator  in casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup , dar sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala.. Folosita cu intelepciune , aceasta energie imensa poate ajuta in culegerea roadelor muncii intr-o afacere,  puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, stabilizarea unei afaceri, profit dintr-o afacere .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , poate indica  probleme  legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatia, succesul in societate. Prezenta Lunii Pline in Sagetator  in casa X, poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare in viata de zi cu zi.

Adriana Tudosa

.

You may also like

1 Comment

  1. Momentul maxim de LUNA PLINA este vineri (maine) , 28 mai, ora 14 ziua sau 2 noaptea?

    2 noaptea adica noaptea dintre vineri si sambata?
    sau noaptea dintre joi si vineri?

    cu multumiri, in speranta ca imi veti da un raspuns prompt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.