VENUS IN MERS APARENT RETROGRAD IN BERBEC SI ZODIILE -6 MARTIE 2009

venus61

“Pentru dragostea unui trandafir, trebuie sa suporti si spinii. “(Proverb turc)

Venus in mers aparent retrograd este o perioada in care zeita dragostei, relatiilor si valorilor financiare si personale ne va pune fata in fata cu valoarea reala a tuturor relatiilor noastre, fie ca vorbim de o relatie de iubire, de casatorie, de relatia cu munca noastra, cu finantele , sunt posibile certuri , discutii aprinse care vor face lumina asupra adevaratei valori a partenerului si a noastra, poate aduce iubirea si iubitul din trecut mai ales daca exista probleme nerezolvate , este un timp in care ni se da sansa sa corectam valorile noastre si sa pastram doar ceea ce este benefic pentru noi.

Poate fi un timp al divorturilor, separarilor , poate fi un noroc in reinnodarea unei iubiri cu un suflet pereche cu care in trecut am trait destule lectii dureroae , putem vorbi de provocari in realitatea economica, politica.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Venus in mers aparent retrograd prin casa I ,o casa a personalitatii , va induce o energie ce va poate accentua egocentrismul dar in acelasi timp va poate “ ingheta” si inima. Marea greseala in aceasta perioada poate avea o legatura directa cu modul eronat in care concepeti iubirea , veti fi atrasi mai mult spre a cuceri decat de a convetui alaturi de un partener. Inconstanta in sentimente si superficialitatea de care veti da dovada poate aduce necazuri in viata de zi cu zi, desconsiderarea partenerului poate conduce la experiente nefericite in aceasta perioada. Pozitiv, aceasta perioada poate fi un timp in care puteti evalua corect ce nevoi are eul vostru pentru a se putea implini, ce doriti cu adevarat pentru voi, ce valoare aveti si ce valoare vreti sa aiba partenerul vostru. Este cel mai bun timp de redescoperire a propriei valori , Venus retrograd are pentru voi un mesaj destul de sugestiv “ gaseste-te pe tine insuti, gaseste-ti adevarata valoare “.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Venus in mers aparent retrograd prin casa XII este o energie ce accentueaza foarte mult trairile interioare, o nevoie acuta de izolare, de retragerea din lumea reala si cautarea intelesurilor mai adanci ale vietii, este un timp al apropierii de Dumnezeu, apropierea de un nou ideal, amplificarea vietii spirituale.
Sunt destul de accentuate complexele emotionale care cer investigare, sunt amplificate iubirile secrete, iubirile trecute dar care in aceasta perioada prind viata, este amplificata destul de mult sensibilitatea dar si sentimentul de mila dorind sa veniti in ajutorul celor oropsiti, dar , aveti nevoie de atentie in legatura cu acesti oameni deoarece puteti foarte usor sa fiti pacaliti. Venus in mers aparent are un mesaj destul de sugestiv pentru voi” este momentul intalnirii , confruntarii si transformarii unui trecut in care ati comasat tot ceea ce nu ati vrut sau nu ati putut rezolva la vremea respectiva, este momentul in care nu mai puteti sa va escchivati de la responsabilitatile fata de voi insiva, este momentul in care culegeti roadele a ceea ce a fost in trecut”.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Venus in mers aparent retrograd prin casa XI este o energie ce poate accentua dorintele voastre legate de revederea unor vechi prieteni, repararea unor greseli pe care le-ati facut in trecut fata de anumiti oameni ce v-au fost destul de apropiati, fata de un grup de persoane cu care ati impartasit un ideal comun. Este un timp in care va puteti lamuri de adevarata valoare a unui prieten , asadar, putem vorbi de rupturi in prieteniile voastre sau de un nou mod de abordare a unei prietenii. Putem vorbi de valori si dorinte , de alegerile pe care le-ati facut si de responsabilitatile care au rezultat din ele, de detasarea de un anumit grup de prieteni, de intalnirea unei persoane care va poate ajuta si proteja .Venus in mers aparent retrograd are un mesaj destul de sugestiv” valoarea reala a unei prietenii, valoarea reala a unei dorinte”.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Venus in mers aparent retrograd prin casa X poate energiza dorinta de schimbare in cariera , dar, nu este cel mai bun timp de a lua o asemenea hotarare chiar daca imboldul acesta va fi destul de mare , asteptati pana ce trece perioada aceasta dificila. Este destul de amplificat compromisul in iubire , sacrificarea familiei in favoarea profesiei , poate fi un timp in care sa simtiti sa stati cat mai mult la servici sau departe de casa iar de aici se pot naste destule probleme . Nu va puteti lauda cu prea multa diplomatie in aceasta perioada fiind posibile probleme in cariera , in viata sociala. Mesajul lui Venus in mers aparent retrograd are o legatura directa cu valoarea reala a unei cariere, cu descoperirea a ceea ce sunteti pentru a va putea manifesta in exterior fara “ masca” , daca ceea ce faceti corespunde cu adevarat esentei voastre

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Venus in mers aparent retrograd prin casa IX este o energie ce va poate amplifica gustul calatoriilor , gustul pentru lux, comoditate , dorinte pentru parteneri bogati. Puteti sa va treziti din “ iluziile unei dulci iubiri” simtind nevoia unui partener cu care sa studiati, sa va spiritualizati fiinta prin intermediul iubirii sau aspiratiilor spirituale . Mare atentie la calatorii care pot sa se dovedeasca a nu fi in acord cu ceea ce v-ati dorit de fapt, Venus in mers aparent retrograde prin aceasta casa anuleaza frontierele favorizand explorarea , legatura cu alte culturi, studiile superioare. Puteti deveni in aceasta perioada extrem de pasionali, aroganti, chiar fanatici in necesitatea de a-i intrui pe altii si de a le impartasi punctele voastre de vedere , veti simti o nevoie acuta de a converti si pe altii la filosofiile voastre de viata, religie.Venus retrograd in aceasta casa IX bazata mai mult pe teorie va va induce destule provocari legate de modul cum va folositi diplomatia, cum va exprimati punctele de vedere, doriti provocari si stimulari din partea partenerului,atentie la spiritul aventuros.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Venus in mers aparent retrograd prin casa VIII este o energie ce va poate face sa va manifestati intr-un mod egoist, dur, chiar violent , posesiv si radical, toate aceste manifestari ale voastre va pot aduce destule necazuri in toate relatiile care au la baza diferite acte de parteneriate, fie ca vorbim de o casatorie, o afacere, un imprumut bancar, o mostenire. Deveniti preocuoati de spiritualizarea sentimentelor de o evolutiei spirituala obtinuta pe cale erotica . Este un timp in care veti simti nevoia terminarii unei relatii , unei afaceri, va recomand sa asteptati sa treaca acest tranzit care de multe ori va poate pacali in privinta dorintelor voastre. Cu Venus in mers aparent retrograde prin casa VIII este amplificat si mai mult ceea ce se intampla intre voi si un partener si vrea sa se asigure ca banii si bunurile gestionate impreuna sunt necesare , benefice si valoroase.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Venus in mers aparent retrograd prin casa VII este o energie ce poate amplifica tot felul de probleme in viata de cuplu , totul poate pleca de la nemultumirea fata de partener , intr-o afacere puteti sa va suparati pe asociat , totul poate culmina cu o dorinta acuta de a va pedepsi intr-un anumit fel partenerul, asociatul. Casa VII este o casa anugulara in care Venus este guvernatorul natural al acestei case, deci putem vorbi de o energie destul de puternica ce va poate face sa va inselati in legatura cu un partener find decisi sa rupeti relatia , puteti gresi destul de mult fata de partener , de aceea va recomand sa nu luati hotarari in aceasta perioada deoarece se pot dovedi a nu fi in acord cu ceea ce va doriti de fapt. Este un timp in care va puteti lamuri de adevarata valoare a sotului, a partenerului. Asteptati sa treaca aceasta perioada destul de tulbure pentru a lua hotarari legate de partener. Venus retrograde in aceasta casa poate fi ca un filtru prin care priviti pe ceilalti, dar acest filtru poate fi umbrit de proiectiile voastre subconstiente , imaginatie distorsionata ce pot fi surse de probleme si neintelegeri.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Venus in mers aparent retrograd prin casa VI poate fi o energie ce va amplifica frica de a iubi, ascunderea sentimentelor , analizarea sentimentelor intr-un mod rational si exprimarea lor prea tarziu., de aceea pot aparea deceptiile sentimentale. Este cel mai bun timp pentru a reconsidera tot ceea ce are o legaura directa cu dieta, serviciul, colegii, locul de munca, programul de munca . Relatiile la locul de munca pot deveni mai tensionate, mai impulsive , puteti sa va inselati in legatura cu un coleg, puteti sa faceti diverse greseli in modul de abordare a unei proceduri de lucru, de aceea va recomand mare atentie , nu este cel mai bun timp sa “ sasaiti “ la locul de munca. Atentie la problemele de sanatate ce pot aparea in aceasta perioada.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR.

Venus in mers aparent retrograd prin casa V este o energie ce va amplifica manifestarea patimasa a sentimentelor , dragostei , romantismului , deveniti aventurosi cu o nevoie acuta de distractii si placeri de toate felurile. Nevoia de a iubi doar pentru a va satisface dorinta de distractie, de experimentare poate provoca destule necazuri in relatiile cu cei din jur . Imprevizibilul, iresponsabilitatea si riscul pot deveni armele cu care aceasta energie a lui Venus in mers retrograde va pregateste pentru razboiul cu cei din jur. Pozitiv, este o buna perioada de a va exprima sentimentele prin emotii artistice. Pot aparea dificultati in relatiile cu copii, va puteti insela in legatura cu copii , poate aparea o sarcina nedorita in cazul femeilor.Viata voastra amoroasa devine excentrica si riscanta putand crea destule scandaluri, deci va recomand destula prudenta, incercati sa veniti in intampinarea mesajului acestei energii care va poate ajuta in descoperirea valorii reale a unui iubit, a unui talent creativ, a adevaratei relatii ce tebuie sa existe cu copiii vostri.

CAPRICORN / ASCNDENTUL IN CAPRICORN

Venus in mers aparent retrograd prin casa IV este o energie ce se poate manifesta prin dorinte acute de detasare de familie, de casa , de parinti, poate amplifica neintelegerile cu acestia, poate aparea un sentiment de nesiguranta pe care il puteti alimenta chiar voi. Pozitiv, Venus in mers aparent prin aceasta casa va poate ajuta in refacerea unor legaturi rupte cu familia, in descoperirea unor falsuri intr-o afacerea imobiliara, in atentionari legate de cumpararea unei casa, de redecorarea unei case. Casa IV este o casa angulara, putem vorbi de o energie puternica a lui Venus in mers aparent retrograd ce va poate intensifica trairile interioare, la nivel emotional, va poate pune fata in fata cu provocari legate de familie, radacinile familiei , puterea individuala, mesajul energiei lui venus retrograde este “ valoarea reala a legaturilor familiale ce va pot aduce siguranta de care aveti nevoie”. Este un timp in care trebuie sa constientizati ca securitatea de care aveti nevoie trebuie sa o obtineti prin propriile eforturi.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Venus in mers aparent retrograd prin casa III este o energie ce poate aduce provocari in contactele cu ambientul , cu reactia la lumea exterioara , vorbim de limite pe care convietuirea cu cei apropiati le impune si de modul in care sunt elaborate si rezovate. Pozitiv , poate fi un timp benefic refacerii unor legaturi rupte din trecut cu fratii, surorile, alte rude , puteti sa va dati seama de adevarata valoare a unei idei, va puteti gandi sa va reluati studiile. Atentie mare la superficialitatea de care veti da dovada in exprimarea sentimentelor , poate fi un timp al declaratilor impersonale , a unui limbaj elevat prin care veti dori de fapt sa va ascundeti incapacitatea si curajul de a iubi cu adevarat . Este un timp in care deveniti extrem de curiosi de detaliile din viata celorlalti ( barfa )iar acest lucru va poate aduce destule necazuri, pot aparea frustrari in relatiile de dragoste si nevoia de a fi singuri, nefericirea are o legatura directa cu greselile pe care le puteti face in aceasta perioada.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Venus in mers aparent retrograd prin casa II este o energie ce amplifica provocarile legate de bani, cum obtineti banii, cum va folositi valorile personale in a face bani . Este un timp in care relatiile se pot baza mai mult pe finante decat pe sentimente , pot aparea pierderi de bani prin cheltuielile pe care le puteti face cumparand lucruri care va iau ochii dar care de fapt se pot dovedi lipsite de valoare .Energia lui Venus prin aceasta casa poate scoate in evidenta si mai mult indulgenta, materialismul, posesivitatea , gelozia, risipa, manipularea si lipsa oricaror scupule de a face bani. In aceasta casa , Venus in mers aparent retrograd este destul de puternica deoarece este guvernatorul natural al acestei case , poate aduce pierderi de bani, cresterea cheltuielilor sau in acelasi timp poate aduce sansa castigarii unor sume spectaculoase, in esenta putem vorbi de provocari legate de valoare si potential, mesajul fiind destul de sugestiv “ se face lumina in modul in care va folositi resursele personale si financiare, cum va gestionati propriul patrimoniu “.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.