VIBRATIA ANULUI UNIVERSAL SI A ANULUI PERSONAL

Fiecare an universal are o anumita vibratie  ce aduce evenimente si intamplari caracteristice ei, dar aceasta vibratie va cunoaste un nou aspect in contact cu vibratia proprie fiecarui om, in consecinta, acelasi an universal poate fi excelent pentru anumiti oameni sau se manifesta defavorabil pentru altii.

 Cunoscand vibratia anului universal putem calcula anul personal care se obtine printr-un calcul destul de simplu, an personal ce are o anumita vibratie, iar daca actionam in conformitate cu energia si tonul anului , vom progresa fara dificultati si rapid, daca ne opunem tonului anului, tot anul va fi o lupta iar noi vom fi ca intr-o arena.

ANII PERSONALI SI CICLUL ENERGETIC DE 9 ANI

Conform numerologiei , viata noastra se desfasoara in cicluri de 9 ani, fiecare an contine o energie diferita propice realizarii anumitor lucruri. . Viata este aranjata in asa fel incat ofera omului posibilitatea de a produce diverse schimbari in viata lui dar numai in anumite perioade de timp si nu la intamplare.De exemplu: in viata fiecaruia exista un an foarte favorabil pentru casatorie, altul pentru calatorii, altul pentru a incepe un nou mod de viata, o noua cariera, etc.

Am vazut mai multe metode de a calcula anul personal dintr-un ciclu de 9 ani , dar cea mai eficienta  si corecta este cea prezentata de Anatol Basarab in care se calculeaza codul numeric al ciclului  de 9ani, cod obtinut prin inmultirea datei de nastere cu luna de nastere iar apoi cu anul nasterii; de exemplu pentru o persoana nescuta in 19 mai 1960, codul ciclului de 9 ani este : 19 x 5 x 1960=  186200

 O sa dau un exemplu de calcul al anului personal pentru o persoana nascuta in data de

     19 mai 1960.

  -prima metoda de calcul consta in adunarea zilei de nastere, a lunii de nastere cu anul 2009 si obtinem anul personal al acestei persoane pentru anul 2009:

                5

             19

          2009= 2033=2+3+3= 8, prin aceasta metoda rezulta un an personal 8

-alta metoda ar fi adunarea vibratie nasterii cu vibratia anului 2009, deci :

       vibratia nasterii este 22 (adunam ziua , luna, anul) , vibratia anului 2009 este 2+9=11, adunand aceste doua vibratii 22+11=33=3+3= 6, deci un an personal 6  diferit de cel obtinut prin metoda cealalta..

 Din aceasta cauza va recomand sa folositi metoda de calcul prezentata de Anatol Basarab.

Deci pentru o persoana nascuta in data: 19.05.1960, calculam codul numeric al ciclului de 9 ani astfel: 19x5x1960= 186200.

   –  scriem toti anii de la nastere pana in prezent ca in exemplul urmator sub acest cod numeric calculat, astfel:

                        1      8        6         2        0      0   codul numeric calculat

                    1960    61     62       63     64     65

                      66      67     68       69     70     71

                      72      73     74       75     76     77

                      78      79     80       81     82     83

                      84      85     86       87     88     89

                      90      91     92       93     94     95

                      96      97     98       99   2000   01

                      02      03     04       05     06     07

                      08   2009

   Observati ca anul 1960 este anul 1 dintr-un ciclu de 9 ani, anul 1961 este anul 2, anul 1963 este anul 3, pana ajungem la anul 1968 care este anul 9, finalul ciclului, anul 2005 este anul 1 dintr-un nou ciclu de 9 ani , iar anul 2009 este anul 5 dintr-un ciclu de 9 ani.
Primul an al ciclului de 9 ani incepe de la anul nasterii, este anul ineputului vietii in lumea materiala si ori de cate ori ne intalnim cu acest an putem considera ca ne nastem din nou intr-o alta forma dupa sfarsitul ciclului. Anul 2 un an al linistii si odihnei, anul 3 este anul activitatilor intense, anul 4 este anul muncii incordate, anul 5 este anul deplasarilor, schimbarilor neprevazute, anul 6 este anul casatoriei sau divortului, anul 7 este anul cand apartinem soartei, anul 8 este anul banilor, puterii sau decaderii, anul 9 este anul sfarsitului de ciclu de 9 ani, este un an al bilantului.

Anul personal 1
Cuvinte cheie : noi inceputuri, entuziasm, energie

Este un an al noilor inceputuri, energia si entuziasmul sunt la cote maxime, cum n-ati mai avut de mult. Orice incepeti acuma va ramane, probabil foarte important mult timp. In acest an puteti incepe mai multe activitati noi, insa veti avea destula energie si entuziasm pentru a le sustine pe toate. Este un an favorabil hotararilor, deciziilor importante, puteti deveni o persoana independenta, sa luati decizii importante in ceea ce va priveste sau sa actionati alfel decat pana acuma.Este o perioada norocoasa in care vi se ofera multe sanse, nu trebuie sa va divulgati proiectele pana ce ele nu au luat o forma concreta. Este un an al noilor prietenii, afaceri noi, orice alt tip de activitate. Posibila schimbare a profesiei, locuintei, tarii, starea civila, casatorie, divort. Abordati noi domenii de studiu, formati-va grupuri de prieteni, deschideti-va mintea, priviti in viitor, acceptati schimbarile bruste si noile ocazii care pot aparea.

FOLOSITI-VA CREDINTA SI INCREDEREA, UITATI EXPERIENTELE TRECUTULUI CARE VA POT TINE PE  LOC.

Daca nu renuntati la trecut si la gandurile negre, veti actiona contrar curentului vibrator, benefic si innoitor in acest an, putand sa puneti in pericol posibilitatile intregii perioade.Este un an al noilor inceputuri si daca le veti face in acest an, veti fi protejat timp de 9 ani de zile in directia aleasa. Fiti indrazneti si originali in acest an si succesul este garantat.

Anul personal 2
Cuvinte cheie : Asteptare cu  rabdare

Acesta este un an mai lent, este un an de consolidare, de reducere a lucrurilor la proportii mai controlabile, cuvintele cheie ale acestui an “ asteptare cu rabdare” nu se impaca foarte bine, adesea fiind destul de greu sa astepti cu rabdare. Apare tentatia de a face presiuni in incercarea de a dori sa se intample cava, acest lucru fiind favorabil unui an personal 1, in anul personal 2 acest lucru reprezinta o pierdere de timp si de energie. Este un an in care trebuie sa va exersati rabdarea, sa va incredeti in intuitia voastra, sa va bucurati de momentele placute impreuna cu oamenii pe care ii iubiti. Este un an al muncii in echipa, al colaborarii cu ceilalti, rezultatele nu sunt la fel de clare si de promte ca anul  trecut, sunt posibile intarzieri, obstacole, probleme. Este un an nefavorabil sub aspectul profesional, aveti nevoie de calm si diplomatie pentru a va atinge scopurile, lasati lucrurile sa-si urmeze cursul lor si veti vedea ca asa este mai bine. Este un an bun pentru problemele legate de sanatate, puteti fi mediator in solutionarea oricarei situatii incordate sau conflictuale. Recuperati-va fortele dupa istovitorul an personal 1 si invatati ce inseamna “ asteptare cu rabdare” , nu va aventurati in proiecte de mare avengura, nu este cel mai bun timp. Trebuie sa fiti foarte atent la parteneri, colaboratori si prieteni deoarece toate problemele care se pot forma in acest an vor veni numai de la acesti oameni, este un an in care cel mai usor poti fi pacalit de propriul asociat sau prieten, foarte usor poti intra in scandaluri care de cele mai multe ori sunt declansate de oamenii apropiati, cunoscuti. Este un an in care foarte usor poti ajunge la diverse judecati, de aceea, cel mai bine este sa plutiti in directia cursului apei , sa nu schimbati directia ca veti fi pedepsit.

Anul personal 3
Cuvinte cheie : placut, fericit, lipsit de griji

Acesta este un an lipsit de griji, fericit, placut, va distrati si va bucurati de viata, asta teoretic. Dun nefericire, este putin probabil sa se intample asa, deci va trebui sa munciti din greu, chiar daca majoritatea gandurilor vor fugi spre activitati distractive. Este un an bun pentru a petrece un timp cu un vechi prieten, pentru a va face noi prieteni, pentru a va ocupa de hobby-uri. Este o perioada excelenta pentru a va dezvolta orice tip de activitate creatoare, literara, pentru a da un impuls puternic ambitiilor voastre. Este un an placut, un an ce inclina spre prietenie, puteti avea ocazia sa cunoasteti persoana visurilor voastre sau sa consolidati vechile legaturi. Forta de seductie va fi deosebita, incitandu-i pe ceilalti, in special persoanele de sex opus.Este un an vesel, ce va ofera distractii, puteti avansa si progresa daca veti sti sa va tineti mintea treaza pentru a nu lasa sa treaca nici o ocazie favorabila. Intr-un an 3 remarcabil pot aparea ocazii iesite din comun, puteti castiga un concurs, o bursa, sa primiti bani sau un premiu special.

Anul personal 4
Cuvinte cheie : munca asidua, obiective realizate

Acest an 4 vine dupa un an de distractii( anul 3), dorind sa va implicati in ceva mai serios, de fapt anul 4 este un an al muncii asidue. Daca va stabiliti un obiectiv la inceputul anului, veti constata ca pana la sfarsitul anului il veti realiza, veti avea cu ce sa va mandriti dar in acelasi timp va veti bucura ca a trecut acest an. Daca nu v-ati pus in gand nici un obiectiv anume, veti gasi ca tonul anului este serios, greu, restrictiv, considerandu-l cel mai greu an din ciclul de 9 ani. Este un an in care trebuie sa aveti foarte multa rabdare, desi, chiar daca  veti  munci foarte mult, nu veti avea rezultate imediate, anul 4 este un an al insamantarilor.Nu este cel mai bun an al riscurilor economice, daca dispuneti de bani, investitii, pregatiti-va pentru ziua de maine, procurati-va cele necesare profesiei, imbunatatiti conditiile de munca, limitati calatoriile si nu ingaduiti activitatilor sociale sa se interfereze in progresul vostru. Neglijarea obligatiilor va poate aduce mari deceptii, incurcaturi. Este un an in care este posibil sa apara pesimismul, frustrarea, anul 4 poate fi comparat cu o piatra de moara , un an greu, plin de obstacole. Aveti grija de nervii vostri, starea de spirit va poate crea probleme de convietuire, aveti grija si nu provocati schimbari pentru ca ele vor veni foarte curand. Este un an in care trebuie sa va stapaniti, sa asteptati, sa intelegeti ca este un an lent, in care nu veti avea parte de rezultate spectaculoase. Vibratia dominanta a acestui an este calmul.

Anul personal 5
Cuvinte cheie : schimbare , variatie, asteptati ceva neasteptat

Este un an al schimbarii si variatiei, dupa seriozitatea anului 4 , sunteti pregatit sa faceti ceva incitant si diferit,. Este un an perfect de a schimba orice lucru din viata viastra de care nu sunteti multumit, fie cariera, fie locuinta, partenerul sau chiar tara. Trebuie sa fiti pregatit sa asteptati ceva neasteptat, probabil ca va veti surprinde facand niste lucruri pe care nu le-ati crezut niciodata posibile.Este un an cu ocazii favorabile, , veti strabate o perioada nesigura , ceea ce va va determina sa va simtiti nelinistit si plin de energie, aveti nevoie de miscare, comunicare, de punere in valoare a talentului,  de indemn pentru a nu lasa sa va scape nici un prilej , chiar ci cel riscant. Veti incerca sa gasiti un nou mediu de viata, evenimente neasteptate pot rasturna planurile voastre, sunt favorizate schimbarile , calatoriile. Atentie la nervii vostri, la sensibilitatea si starea irascibila in care va gasiti. In general este un an interesant , aveti nevoie de indrazneala , initiative, echilibru pentru a cunoaste succesul Este un an favorabil pentru dragoste si iubire, al libertatii si calatoriilor, prietenia legata in acest an va fi durabila si benefica, tot in acest an viata obliga oamenii sa verifice legaturile vechi de prietenie si sa le rupa daca acestea nu mai sunt corespunzatoare pentru viitor.

Anul personal 6

Cuvinte cheie : camin si familie
Este anul dedicat familiei, caminului, este un an al casatoriei sau divortului. Daca o legatura merge foarte bine , este un an minunat pentru a o permanentiza, invers, daca o relatie se destrama , acesta este cel mai bun an pentru despartirea cuplului. Fiind un an al familiei, este excellent pentru a avea un copil, de a petrece timpul cu cei dragi, deasemenea va veti implica in ajutorarea altora intr-un mod oarecare ,lucru ce va va placea foarte mult. Este un an bun pentru a va muta sau a face modificari in locuinta, puteti sa va redecorati sau sa va infrumusetati casa intr-un mod oarecare. Majoritatea gandurilor si energiilor vor fi indreptate spre familie, casa, persoanele dragi pe cate le iubiti. Este o vibratie stabila, echilibrata, puteti recupera prietenii pierdute din cauza distantei, pot reaparea in viata voastra persoane pe care nu le-ati vazut de multa vreme.
Desi relatiile cu familia si persoana iubita sunt favorabile, pot aparea probleme si necazuri in cuplurile in care legaturile sunt deteriorate aducand despartirea.

Anul personal 7
Cuvinte cheie : invatatura, intelepciune, dezvoltare interioara

Un an personal 7 este un an mai linistit, mai bland, doriti sa fiti singur, sa petreci timpul in singuratate mai mult decat de obicei, sa cugetati asupra lucrurilor , sa invatati sau sa meditati. Puteti sa va continuati educatia intr-un mod oarecare , veti invata si va veti dezvolta cunostintele si intelepciunea. Este un an excelent pentru a face planuri , a analiza lucrurile, va simtiti atras de activitatile spirituale, filozofice . Veti fi mai putin interesat sa va straduiti sa acumulati posesiuni materiale si mai mult sa va dezvoltati interiorul. Puteti cunoaste experiente noi si interesante, este un an favorabil afacerilor sigure, nu initiati operatii riscante, apar posibilitati de a calatori, de a cumpara sau de a vinde , de a cauta noi preocupari si domenii de studiu, in special studiile esoterice. Este o perioada pentru reflectii, ganduri profunde, autoanaliza, evolutie spirituala si mentala. Veti medita asupra propriei vieti, veti fi cuprinsi de nelinisti, dorind sa cunoasteti cauza si traiectul existentei umane. Veti incerca sa va izolati, se poate sa va simtiti singur chiar si in compania celorlalti, aptitudinile psihice si intuitive sunt accentuate. Foarte important in acest an este sa va ascultati vocea interioara, va poate ajuta sa atingeti perfectiunea , sa apreciati lucrurile bune ale vietii, sa deveniti stapanul deplin al sufletului vostru. Atentie mare la noile prietenii, la semnarea documentelor, fiindca va puteti insela. Poate fi un an delicat in ceea ce priveste sanatatea, atentie deci la depresiunile nervoase, uneori suferinta in acest an poate fi cauza despartirii de o persoana draga voua. Feriti-va de minciuna si fals, fiti sinceri cu voi si ce cei din jur.

Anul personal 8
Cuvinte cheie : bani, recompense

Acesta este anul banilor, este un an de munca grea dar recompensata financiar, este anul cand culegeti roadele pentru munca sustinuta din ultimul deceniu . Daca ati muncit putin , veti primi putin, chestiunile banesti tind sa iasa in cale, daca veti cumpara ceva , veti cumpara la cel mai bun pret. Daca veti vinde ceva , veti vinde la cel mai bun pret. Progresul, puterea, banii , succesul vor constitui recolta unei insamantari ce a durat 7 ani, impartiti succesul cu ceilalti. In plan moral, daca ati respectat regula de aur a comportamentului uman , veti avea o constiinta linistita, in caz contrar, prin legea compensarii, pot surveni mari probleme si mari rupturi. Daca recolta voastra nu este buna, pot intervene probleme financiare arzatoare care se pot rezolva numai apeland la intuitie si experienta.
Este posibil sa primiti o functie de raspundere, este un an bun sa va cereti drepturile, sa va evidentiati daca considerati ca sunteti pe nedrept subestimat, veti fi ascultat deoarece acum vibratiile puternice actioneaza in favoarea voastra, puteti conta pe sprijinul persoanelor influente. Va puteti implica in problemele de sanatate ale celor varstnici din familie, va trebui sa cheltuiti bani , sa-i adapostiti in casa voastra, dar acestia va pot da un ajutor pretios sau un sfat. Este un an al banilor munciti, dar destul de usor , multi oameni in acest an ajung din varful piramidei destul de jos, exista pericolul de a va falimenta destul de spactaculos mai ales daca nu sunteti atenti. Intr-un an 8 este necesar sa invatati nu numai sa primiti ci sa si dati, sa nu deveniti sclavul banilor.

Anul personal 9
Cuvinte cheie : reevaluare, despartire, privit inapoi

Acesta este anul final al unui ciclu de 9 ani, este anul reevaluarii, se va trece in revista ultimii 9 ani si va veti descotorosi de lucrurile care nu va mai sunt de folos. Nu este prea usor sa te desparti de lucruri, deci poate fi o activitate dureroasa si dificila . De asemenea , va veti scruta viitorul, incercand sa va dati seama incotro va indreptati de acum inainte. In cursul acestui an vi se va oferi mai multe piste inselatoare, insa in ultimile trei luni ale anului va va deveni mult mai clar in ce directie doriti sa va indreptati in urmatorii noua ani.
Este un an in care dificultatile pot deveni tot mai numeroase, posibile probleme financiare, la serviciu, probleme legate de sanatate sau in relatiile personale. Tendinta spre descurajare, nervi , oboseala, depresiune, va veti simti acaparati si frustrati din cauza unei situatii careia nu-i gasiti rezolvare. Este necesar sa evitati impulsivitatea , este un timp in care se marcheaza sfarsitul oricarei situatii, al relatiilor problematice sau neplacute, tot ceea ce trebuie finalizat se indeparteaza de viata voastra, este anul rupturilor si despartirilor. Trebuie sa realizati un bilant necesar renuntarii, inlaturarii si eliberarii de orice piedica materiala, emotionala. Este un an al muncii de curatire, utila inceperii unui ciclu noi, fara obstacole care sa va impiedice mersul inainte. Posibile tradari, inselaciuni in sentimente, prietenii. Evitati sa semnati documente, conventii pe care le considerati importante, lucrurile incepute in aceasta perioada nu sunt durabile, ceea ce este valabil si pentru compromisurile de orice natura, in dragoste, la locul de munca. Desi este un an destul de problematic, exsta posibilitatea sa invatati multe de la viata. Orice proiect inceput in anii trecuti, acuma poate deveni realitate, afacere. In acest an vi se pot intampla lucruri providentiale daca le meritati, este nevoie de rabdare, incredere pentru a depasi aceasta etapa care marcheaza sfarsitul unui ciclu din viata voastra si care poate fi traumatic. Nu persistati sa traiti in trecut, priviti cu incredere in viitor. Noua etapa va asteapta.

Adriana Tudosa

You may also like

263 Comments

 1. Buna Adriana ,
  Cand am dat de acest site, am incercat sa calculez si eu , dar mi-am prins urechile .
  Ma intereseaza copiii , care in 2014 au avut si au inca numai probleme .
  Te rog mult sa ma ajuti
  Cristina nascuta 19-07 -1974
  Alexandru nascut 06-07 1980.
  Eu sunt nascusta 11-02-1950
  Multumesc anticipat si astept sa vad cand se vor termina aceste probleme

 2. Nu prea ma descurc cu calculele… 🙂
  Ma ajutati si pe mine putin? Data mea de nastere este 9.11.1987. Multumesc !

 3. Buna Adriana ,
  Cand am dat de acest site, am incercat sa calculez si eu , dar mi-am prins urechile .
  Ma intereseaza copiii , care in 2014 au avut si au inca numai probleme .
  Te rog mult sa ma ajuti
  Cristina nascuta 19-07 -1974
  Alexandru nascut 06-07 1980.
  Eu sunt nascusta 11-02-1950
  Multumesc anticipat si astept sa vad cand se vor termina aceste probleme

 4. Buna ziua,
  eu am studiat putin din cartea lui Anatol insa mi-am prins urechile de-a binelea cu ciclul energetic de 9 ani. Din calculele mele imi iese ca sunt in an 8 , doi domni numerologi imi spun ca sunt in an 7.
  Te rog ce-mi poti spune despre mine si iubitul meu.
  Carmen 14.12.1981
  Andrei 27.03.1984

  P.S. Ne poti spune si daca ne potrivim si perioada favorabila pt casatorie?

  Multumesc,
  Te imbratisez cu drag!

 5. Buna,Adriana,scz.m am tot chinuit sa inteleg si degeaba,te rog frumos poti sa mi faci si mie calculul pt mine?Multumesc!

 6. buna, adriana! eu am incercat un calcul, dar nu stiu sa il interpretez…te rog sa ma ajuti…sunt nascuta in 31.08. 1962…dupa calculul facut de mine reiese ca sunt intr-un an personal 9, sub vibratia cifrei 6 din codul numeric…am facut calculul corect? oricum nu stiu sa interpretez, asa ca te rog din suflet sa ma ajuti…anul 2015 a fost greu, greu…m-a secatuit…cum sa privesc acum, in 2016?Multumesc.Iti doresc un an plin de sanatate si multa lumina!Cu drag, Daniela.

 7. Buna seara!
  Acum am aflat despre dumneavoastra si as dori cateva lamuriri pentru situatia familiei
  Eu 18.03.1972
  Sotia 23.05.1970

 8. NU INTELEG CUM TREBUIE SA LE ADUN.SUNT NASCUTA PE 16 MARTIE 1957 NR TOTAL ESTE 32 ADICA:3+2=5 APOI??? CE FAC? IL ADYN CU 2009?CA MAI SUS AM VAZUT CA SE INMULTESC.NU INTELEG,VA ROG FRUMOS SA MA ELUCIDATI SI VA MULTUMESC.AM VAZUT IN COMENTARII CA AU TRECUT SI ORA NASTERII.EU SUNT NASCUTA PRIN CEZARIANA LA 7 LUNI LA ORA 12.15 LA PRANZ.
  PS: MULTUMESC

 9. Buna seara,

  Am incercat sa calculez ciclul energetic de 9 ani dar nu mi a iesit.Va rog frumos daca puteti sa ma jutati si sa mi faceti si o mica descriere. Data de nastere 2.06.1970. Dupa calculele mele mi a dat an 6 ?.cod numeric 23640. Va multumesc mult

 10. Am calculat …. dar ce fac cu interpretarea???!!!!
  Eu -23.12.1967, sotul – aici o problema (e nascut 28.05.1964 dar in certificat de nastere 01.06.1964) baiat 02.05.1994 si alti 2 baieti 21.11.2003.
  Probleme … ehhh!
  Sper in bine!
  Felicitari pt disponibilitatea oferita!

 11. Buna! Sunt nascuta in 17.11.1985… as fi Foarte interesata sa aflu despre ciclul si vibratia acestuia pentru 2018-2019. Multumesc frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.