11-VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII IUNIE 2021-“ ALERTA DIVINA”

“Caci El va porunci ingerilor Sai sa te pazeasca in toate caile tale;”Psalmul 91:11

Luna: iunie este luna a 6-a
Anul : 2021 ( numerologie =2+0+2+1=5 )
Vibratia energetica universala pentru luna iunie 2021=6+5=11

Luna iunie 2021 are o vibratie universala 11, un Numar Maestru asa cum il defineste numerologia. Ca de fiecare data cand numarul 11 este adus in atentia noastra, Universul are un mesaj important pentru noi. 11 este primul Numar Maestru numit de obicei “Mesagerul” sau “Invatatorul” ce ne lumineaza, ghideaza, inspira, catre scopul nostru adevarat. Cand ne uitam la acest numar, vedem doi piloni(11) care formeaza o poarta, o usa prin care mesajele Cerului coboara aici pe pamant.
Numarul 11 are printre altele si semmnificatia de “ urgent, ultima sansa sau ceva pe cale sa se intample”. Vibratia 11 este asociata si cu judecata, o perioada de tranzitie, pierdere dar si revelatie.

Cu vibratia 11, luna iunie  poate fi ca un paratrasnet ce aduce idei puternice, intuitie, informatii spirituale. Este un canal pentru vibratii mai mari, trebuie sa incercam sa controlam acest flux imens de energii, sa ne stapanim tensiunile nervoase, sensibilitatea, sa stam departe de toate situatiile conflictuale si situatiile dureroase. Numarul 11 avertizeaza asupra unor pericole necunoscute, a aparitiei unor probleme sau necazuri neasteptate. Radacina lui 11 este 2, deci trebuie sa invatam sa alegem intre bine si rau. Cand 11 se manifesta negativ, atunci omul cauta calea placerilor, ii lipseste intelegerea si-i poate enerva neintentionat pe ceilalti. 11 este un deschizator de drumuri , aduce acea scanteie de intelepciune dar si cuvintele potrivite la momentul potrivit. Dar 11 aduce si indoiala, experiente si situatii greoaie, dificile, extreme. 11 ne da tuturor o sansa si este important sa fim foarte atenti la gandurile noastre, sa gandim numai de bine, sa cerem indrumare divina.

Vibratia universala 11 este o alerta divina care ne spune ca depindem cu totul de puterea lui Dumnezeu. Toate obiectivele noastre se vor implini daca avem incredere in Dumnezeu. Scopul vietii noastre poate fi indeplinit numai sprijiniti de divinitate iar rugaciunea acestei luni este o rugaciune scurta dar magica:
“Nu ma lasa Doamne sa pribegesc pe drumuri straine ci fi calauza mea. Caci te simt langa mine in fiecare clipa si asta imi da curaj sa merg mai departe.
Faca-Se voia Ta Doamne.”

Vibratia 11 este ca o furculita in mijlocul drumului, intr-o parte sunt perpetuate evenimentele dificile in cealalta parte suntem sprijiniti sa facem acele schimbari necesare cresterii noastre, revitalizarea societatii noastre, alegerea tine de noi. A venit timpul sa ne ridicam in picioare pentru drepturile noastre, pentru adevar, pentru armonie, intelegere, compasiune.11 nu este o vibratie usoara si poate de aceea aceasta luna universala poate aduce incercari, tradari, trebuie sa fi extrem de atenti, sa ramanem fermi  in  scopurile/planurile noastre, sa nu ne lasam amagiti de fel de fel de planuri care de cele mai multe ori ascund adevarul.

Anul universal, luna universala si ziua universala, nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 2, 11, 1, 7,( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an) dar si pentru cei nascuti pe 2, 11, 20, 29.
Alb, argintiu, verde, sunt culorile norocoase ale acestei luni iar perla este bijuteria norocoasa.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 11 sunt:

Vibratia 1 (8, 17, 26 iunie 2021) –noi inceputuri, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 ( 9, 18, 27 iunie 2021): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 1, 10, 19, 28 iunie 2021): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4( 2, 11, 20, 29 iunie 2021): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 3, 12, 21, 30 iunie 2021): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un avertisment. Fiti atenti la masini.
Vibratia 6( 4, 13, 22 iunie 2021): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7( 5, 14, 23 iunie 2021 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 ( 6, 15, 24 iunie 2021): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.
Vibratia 9 ( 7, 16, 25 iunie 2021):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.