11/2 –NUMEROLOGIA ANULUI UNIVERSAL 2018 –”DAR MA DUC SA-L TREZESC DIN SOMN…..”

“Dupa aceste vorbe, le-a zis: “Lazar, prietenul nostru, doarme; dar Ma duc sa-l trezesc din somn.”Ioan 11:11

                    Anul 2018 are din punct de vedere numerologic o vibratie universala 11/2 (2+0+1+8=11=1+1=2),  un Numar Maestru cunoscut drept Maestru Mistic ce are o esenta artistica, spirituala, inspirationala si tamaduitoare. Un numar dublu aduce un potential mult mai mare si indica adesea o perioada extrem de incarcata, tensionata. Dar aceasta vibratie aduce si intuitie, rabdare, onestitate, sensibilitate, idealism, inspiratie, constientizarea relatiei cu Dumnezeu, sursa noastra divina. Cand ne uitam la acest numar, vedem doi piloni care formeaza o poarta, o usa intre lumea fizica, materiala si lumea spirituala, oportunitatile apar daca deschidem usa, Universul este deschis la orice ne dorim cu adevarat in viata noastra.

11 este considerat unul dintre cele mai puternice numere karmice. Acest numar este responsabil pentru descoperirea adevarului, iluminarii, ajuta sa gasim drumul catre subcostientul nostru, sa vedem mai clar scopul, misiunea sufletului nostru. Din moment ce 11 depaseste numarul poruncilor  (zece), se poate spune ca aceasta vibratie poate sa ne ajute sa ne ridicam deasupra inlantuirilor karmice sau putem dubla pacatele noastre prin incalcarea poruncilor lui Dumnezeu ( Sfantul Augusin afirma ca numarul 11 este vuietul pacatului).

Numarul 11 este primul dintre Numerele Maestre care de obicei nu se reduce la o singura cifra. In Tarot, 11 este Justitia, ea prezinta o scena luminata in care o fiinta angelica tine in mana dreapta o sabie cu varful in sus iar in mana stanga – o balanta cu bratele perfect echilibrate. Desi destinul poate parea adesea inspaimantator, desi crucea poate parea prea grea, trebuie sa intelegem ca avem tot sprijinul divin in eforturile noastre bune.

In Biblie, numarul 11 este asociat cu avertismente, dezordine, tulburari, judecati, confuzii, observatii, informatii, sfaturi. Nu este o coincidenta faptul ca numarul 11 apare folosit in sistemul de telefonie de urgenta ( 911, 112, etc). Iar numarul 11 din Biblie este folosit din aceleasi motive, Dumnezeu ne avertizeaza in legatura cu lipsa credintei ;” Si, cand se surpa temeliile, ce ar putea sa mai faca cel neprihanit? Domnul este in templul Lui cel sfant, Domnul isi are scaunul de domnie in ceruri. Ochii Lui privesc, si pleoapele Lui cerceteaza pe fiii oamenilor. Domnul incearca pe cel neprihanit, dar uraste pe cel rau si pe cel ce iubeste silnicia. “ Psalmul 11:3-4

In Geneza 11, oamenii s-au razvratit impotriva lui Dumnezeu si au construit turnul lui Babel. Iar judecata lui Dumnezeu nu a intarziat:

“Haidem, dar, sa Ne pogoram si sa amestecam limbile lor, ca sa nu se mai inteleaga unul cu altul”. Si i-a imprastiat Domnul de acolo in tot pamantul si au incetat de a mai zidi cetatea si turnul. De aceea s-a numit cetatea aceea Babilon, pentru ca acolo a amestecat Domnul limbile a tot pamantul si de acolo i-a imprastiat Domnul pe toata fata pamantului.”

“Ora 11” sugereaza o urgenta. Isus vorbeste despre lucratorii din cea de a 11-a ora :” Cand a iesit pe la ceasul al unsprezecelea, a gasit pe altii stand in piata si le-a zis: “De ce stati aici toata ziua fara lucru?” Ei i-au raspuns: “Pentru ca nu ne-a tocmit nimeni.” “Duceti-va si voi in via mea”, le-a zis el, “si veti primi ce va fi cu dreptul.” Matei 20:6-7

11 nu vine doar cu incercari, ne poate ajuta sa alegem intre bine si rau, intre lumina si intuneric, ne duce mai aproape de adevar, de scopul nostru divin, si asta prin imensa intuitie si prin sprijin divin.

A venit timpul sa ne trezim, sa alegem calea lui Dumnezeu inainte de a fi prea tarziu, acesta este un avertisment divin. Asadar,  ultimatumul anului 11-2018 tine de trezirea spirituala, de reintoarcerea si alinierea noastra cu Dumnezeu, cu sursa noastra divina.

Numarul 11 este un numar “karmic”, are de obicei o misiune speciala,  astfel incat pe parcursul anului 2018 ar trebui sa fim atenti la ideile si gandurile repetitive deoarece acestea pot fi raspunsuri importante. Trebuie sa fim foarte atenti la gandurile noastre, prin urmare, nu insistati pe gandirea negativa deoarece culegem foarte usor roadele gandirii noastre. Ganditi-va  la ceea ce va doriti, la ceea ce va place,  pot face asta, pot sa rezolv aceasta problema, gigantica forta a subconstientului meu ma ajuta sa rezolv orice . Vibratia 11 este ca o furculita in mijlocul drumului, intr-o parte sunt perpetuate evenimentele dificile in cealalta parte suntem sprijiniti sa facem acele schimbari necesare cresterii noastre.

11 nu este o vibratie usoara si poate de aceea acest an universal poate aduce incercari, tradari, trebuie sa fi extrem de atenti, sa ramanem fermi, sa nu ne lasam amagiti.

11 este de asemenea o vibratie mai inalta a lui 2 care vorbeste despre armonie, echilibru, iubire, relatii, diplomatie, dragoste, emotii profunde, mama, sustinerea celuilalt, parteneriate. Daca 2 se axeaza pe relatii pamantesti “eu si cu tine” pot face asta aici pe pamant si de multe ori echilibrul este stricat de minciuna, tradari, ura, neintelegeri, 11 vorbeste despre relatia “eu si puterea divina din mine, alinirea vointei personale cu vointa divina”.

Toate relatiile incepute in acest an au un dedesubt karmic, vor fi destul de semnificative pentru cresterea spirituala. Este posibil sa intalnim  oameni noi care ne vor ajuta in realizarea scopurilor noastre, putem sa ne conecam cu suflete asemanatoare, posibilitatile acestui an sunt limitate de imaginatie, teama.  In relatiile existente pot aparea incercari semnificative iar suferinta, o experienta devastatoare, pot fi un pas catre cautarea spiritualitatii.

11 imbratiseaza atat Raiul cat si Iadul, negru si alb, ascuns si dezvaluit.

Negru si alb sunt culorile norocoase ale acestui numar iar violetul semnifica castigarea iluminarii.

Zilele norocoase: 11, 29, ora norocoasa-11

Arhanghelul protector –Arhanghelul Uriel –Lumina cea tainica a lui Dumnezeu, poate indruma catre adevar si pace in suflet, aduce multa inspiratie si innobilare. Cand aveti nevoie de solutii, de rezolvat o problema care aparent nu gaseste o rezolvare, cereti indrumare Arhanghelului Uriel, cu siguranta va veni cu sfaturi intelepte.

Este un an universal benefic celor cu vibratia nasterii 11/2 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an), cu vibratia numelui 11/2  dar si pentru cei nascuti pe 2,11, 29.

Deci anul 2018 prin vibratia 11 aduce un mesaj de la Dumnezeu:

“ Si a zis Domnul lui Solomon: “Pentru ca s-au facut aceste lucruri cu tine si pentru ca tu nu ai tinut legamantul si randuielile Mele pe care ti le-am poruncit, voi rupe regatul tau din mana ta si-l voi da slujitorului tau;.”Regi 11-11

La Multi Ani!

Si asa cum spune Aivanhov, “ Dragostea de Dumnezeu invinge orice problema”

Adriana Tudosa

 

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.