VIBRATIA ANULUI UNIVERSAL SI A ANULUI PERSONAL

Fiecare an universal are o anumita vibratie  ce aduce evenimente si intamplari caracteristice ei, dar aceasta vibratie va cunoaste un nou aspect in contact cu vibratia proprie fiecarui om, in consecinta, acelasi an universal poate fi excelent pentru anumiti oameni sau se manifesta defavorabil pentru altii.

 Cunoscand vibratia anului universal putem calcula anul personal care se obtine printr-un calcul destul de simplu, an personal ce are o anumita vibratie, iar daca actionam in conformitate cu energia si tonul anului , vom progresa fara dificultati si rapid, daca ne opunem tonului anului, tot anul va fi o lupta iar noi vom fi ca intr-o arena.

ANII PERSONALI SI CICLUL ENERGETIC DE 9 ANI

Conform numerologiei , viata noastra se desfasoara in cicluri de 9 ani, fiecare an contine o energie diferita propice realizarii anumitor lucruri. . Viata este aranjata in asa fel incat ofera omului posibilitatea de a produce diverse schimbari in viata lui dar numai in anumite perioade de timp si nu la intamplare.De exemplu: in viata fiecaruia exista un an foarte favorabil pentru casatorie, altul pentru calatorii, altul pentru a incepe un nou mod de viata, o noua cariera, etc.

Am vazut mai multe metode de a calcula anul personal dintr-un ciclu de 9 ani , dar cea mai eficienta  si corecta este cea prezentata de Anatol Basarab in care se calculeaza codul numeric al ciclului  de 9ani, cod obtinut prin inmultirea datei de nastere cu luna de nastere iar apoi cu anul nasterii; de exemplu pentru o persoana nescuta in 19 mai 1960, codul ciclului de 9 ani este : 19 x 5 x 1960=  186200

 O sa dau un exemplu de calcul al anului personal pentru o persoana nascuta in data de

     19 mai 1960.

  -prima metoda de calcul consta in adunarea zilei de nastere, a lunii de nastere cu anul 2009 si obtinem anul personal al acestei persoane pentru anul 2009:

                5

             19

          2009= 2033=2+3+3= 8, prin aceasta metoda rezulta un an personal 8

-alta metoda ar fi adunarea vibratie nasterii cu vibratia anului 2009, deci :

       vibratia nasterii este 22 (adunam ziua , luna, anul) , vibratia anului 2009 este 2+9=11, adunand aceste doua vibratii 22+11=33=3+3= 6, deci un an personal 6  diferit de cel obtinut prin metoda cealalta..

 Din aceasta cauza va recomand sa folositi metoda de calcul prezentata de Anatol Basarab.

Deci pentru o persoana nascuta in data: 19.05.1960, calculam codul numeric al ciclului de 9 ani astfel: 19x5x1960= 186200.

   –  scriem toti anii de la nastere pana in prezent ca in exemplul urmator sub acest cod numeric calculat, astfel:

                        1      8        6         2        0      0   codul numeric calculat

                    1960    61     62       63     64     65

                      66      67     68       69     70     71

                      72      73     74       75     76     77

                      78      79     80       81     82     83

                      84      85     86       87     88     89

                      90      91     92       93     94     95

                      96      97     98       99   2000   01

                      02      03     04       05     06     07

                      08   2009

   Observati ca anul 1960 este anul 1 dintr-un ciclu de 9 ani, anul 1961 este anul 2, anul 1963 este anul 3, pana ajungem la anul 1968 care este anul 9, finalul ciclului, anul 2005 este anul 1 dintr-un nou ciclu de 9 ani , iar anul 2009 este anul 5 dintr-un ciclu de 9 ani.
Primul an al ciclului de 9 ani incepe de la anul nasterii, este anul ineputului vietii in lumea materiala si ori de cate ori ne intalnim cu acest an putem considera ca ne nastem din nou intr-o alta forma dupa sfarsitul ciclului. Anul 2 un an al linistii si odihnei, anul 3 este anul activitatilor intense, anul 4 este anul muncii incordate, anul 5 este anul deplasarilor, schimbarilor neprevazute, anul 6 este anul casatoriei sau divortului, anul 7 este anul cand apartinem soartei, anul 8 este anul banilor, puterii sau decaderii, anul 9 este anul sfarsitului de ciclu de 9 ani, este un an al bilantului.

Anul personal 1
Cuvinte cheie : noi inceputuri, entuziasm, energie

Este un an al noilor inceputuri, energia si entuziasmul sunt la cote maxime, cum n-ati mai avut de mult. Orice incepeti acuma va ramane, probabil foarte important mult timp. In acest an puteti incepe mai multe activitati noi, insa veti avea destula energie si entuziasm pentru a le sustine pe toate. Este un an favorabil hotararilor, deciziilor importante, puteti deveni o persoana independenta, sa luati decizii importante in ceea ce va priveste sau sa actionati alfel decat pana acuma.Este o perioada norocoasa in care vi se ofera multe sanse, nu trebuie sa va divulgati proiectele pana ce ele nu au luat o forma concreta. Este un an al noilor prietenii, afaceri noi, orice alt tip de activitate. Posibila schimbare a profesiei, locuintei, tarii, starea civila, casatorie, divort. Abordati noi domenii de studiu, formati-va grupuri de prieteni, deschideti-va mintea, priviti in viitor, acceptati schimbarile bruste si noile ocazii care pot aparea.

FOLOSITI-VA CREDINTA SI INCREDEREA, UITATI EXPERIENTELE TRECUTULUI CARE VA POT TINE PE  LOC.

Daca nu renuntati la trecut si la gandurile negre, veti actiona contrar curentului vibrator, benefic si innoitor in acest an, putand sa puneti in pericol posibilitatile intregii perioade.Este un an al noilor inceputuri si daca le veti face in acest an, veti fi protejat timp de 9 ani de zile in directia aleasa. Fiti indrazneti si originali in acest an si succesul este garantat.

Anul personal 2
Cuvinte cheie : Asteptare cu  rabdare

Acesta este un an mai lent, este un an de consolidare, de reducere a lucrurilor la proportii mai controlabile, cuvintele cheie ale acestui an “ asteptare cu rabdare” nu se impaca foarte bine, adesea fiind destul de greu sa astepti cu rabdare. Apare tentatia de a face presiuni in incercarea de a dori sa se intample cava, acest lucru fiind favorabil unui an personal 1, in anul personal 2 acest lucru reprezinta o pierdere de timp si de energie. Este un an in care trebuie sa va exersati rabdarea, sa va incredeti in intuitia voastra, sa va bucurati de momentele placute impreuna cu oamenii pe care ii iubiti. Este un an al muncii in echipa, al colaborarii cu ceilalti, rezultatele nu sunt la fel de clare si de promte ca anul  trecut, sunt posibile intarzieri, obstacole, probleme. Este un an nefavorabil sub aspectul profesional, aveti nevoie de calm si diplomatie pentru a va atinge scopurile, lasati lucrurile sa-si urmeze cursul lor si veti vedea ca asa este mai bine. Este un an bun pentru problemele legate de sanatate, puteti fi mediator in solutionarea oricarei situatii incordate sau conflictuale. Recuperati-va fortele dupa istovitorul an personal 1 si invatati ce inseamna “ asteptare cu rabdare” , nu va aventurati in proiecte de mare avengura, nu este cel mai bun timp. Trebuie sa fiti foarte atent la parteneri, colaboratori si prieteni deoarece toate problemele care se pot forma in acest an vor veni numai de la acesti oameni, este un an in care cel mai usor poti fi pacalit de propriul asociat sau prieten, foarte usor poti intra in scandaluri care de cele mai multe ori sunt declansate de oamenii apropiati, cunoscuti. Este un an in care foarte usor poti ajunge la diverse judecati, de aceea, cel mai bine este sa plutiti in directia cursului apei , sa nu schimbati directia ca veti fi pedepsit.

Anul personal 3
Cuvinte cheie : placut, fericit, lipsit de griji

Acesta este un an lipsit de griji, fericit, placut, va distrati si va bucurati de viata, asta teoretic. Dun nefericire, este putin probabil sa se intample asa, deci va trebui sa munciti din greu, chiar daca majoritatea gandurilor vor fugi spre activitati distractive. Este un an bun pentru a petrece un timp cu un vechi prieten, pentru a va face noi prieteni, pentru a va ocupa de hobby-uri. Este o perioada excelenta pentru a va dezvolta orice tip de activitate creatoare, literara, pentru a da un impuls puternic ambitiilor voastre. Este un an placut, un an ce inclina spre prietenie, puteti avea ocazia sa cunoasteti persoana visurilor voastre sau sa consolidati vechile legaturi. Forta de seductie va fi deosebita, incitandu-i pe ceilalti, in special persoanele de sex opus.Este un an vesel, ce va ofera distractii, puteti avansa si progresa daca veti sti sa va tineti mintea treaza pentru a nu lasa sa treaca nici o ocazie favorabila. Intr-un an 3 remarcabil pot aparea ocazii iesite din comun, puteti castiga un concurs, o bursa, sa primiti bani sau un premiu special.

Anul personal 4
Cuvinte cheie : munca asidua, obiective realizate

Acest an 4 vine dupa un an de distractii( anul 3), dorind sa va implicati in ceva mai serios, de fapt anul 4 este un an al muncii asidue. Daca va stabiliti un obiectiv la inceputul anului, veti constata ca pana la sfarsitul anului il veti realiza, veti avea cu ce sa va mandriti dar in acelasi timp va veti bucura ca a trecut acest an. Daca nu v-ati pus in gand nici un obiectiv anume, veti gasi ca tonul anului este serios, greu, restrictiv, considerandu-l cel mai greu an din ciclul de 9 ani. Este un an in care trebuie sa aveti foarte multa rabdare, desi, chiar daca  veti  munci foarte mult, nu veti avea rezultate imediate, anul 4 este un an al insamantarilor.Nu este cel mai bun an al riscurilor economice, daca dispuneti de bani, investitii, pregatiti-va pentru ziua de maine, procurati-va cele necesare profesiei, imbunatatiti conditiile de munca, limitati calatoriile si nu ingaduiti activitatilor sociale sa se interfereze in progresul vostru. Neglijarea obligatiilor va poate aduce mari deceptii, incurcaturi. Este un an in care este posibil sa apara pesimismul, frustrarea, anul 4 poate fi comparat cu o piatra de moara , un an greu, plin de obstacole. Aveti grija de nervii vostri, starea de spirit va poate crea probleme de convietuire, aveti grija si nu provocati schimbari pentru ca ele vor veni foarte curand. Este un an in care trebuie sa va stapaniti, sa asteptati, sa intelegeti ca este un an lent, in care nu veti avea parte de rezultate spectaculoase. Vibratia dominanta a acestui an este calmul.

Anul personal 5
Cuvinte cheie : schimbare , variatie, asteptati ceva neasteptat

Este un an al schimbarii si variatiei, dupa seriozitatea anului 4 , sunteti pregatit sa faceti ceva incitant si diferit,. Este un an perfect de a schimba orice lucru din viata viastra de care nu sunteti multumit, fie cariera, fie locuinta, partenerul sau chiar tara. Trebuie sa fiti pregatit sa asteptati ceva neasteptat, probabil ca va veti surprinde facand niste lucruri pe care nu le-ati crezut niciodata posibile.Este un an cu ocazii favorabile, , veti strabate o perioada nesigura , ceea ce va va determina sa va simtiti nelinistit si plin de energie, aveti nevoie de miscare, comunicare, de punere in valoare a talentului,  de indemn pentru a nu lasa sa va scape nici un prilej , chiar ci cel riscant. Veti incerca sa gasiti un nou mediu de viata, evenimente neasteptate pot rasturna planurile voastre, sunt favorizate schimbarile , calatoriile. Atentie la nervii vostri, la sensibilitatea si starea irascibila in care va gasiti. In general este un an interesant , aveti nevoie de indrazneala , initiative, echilibru pentru a cunoaste succesul Este un an favorabil pentru dragoste si iubire, al libertatii si calatoriilor, prietenia legata in acest an va fi durabila si benefica, tot in acest an viata obliga oamenii sa verifice legaturile vechi de prietenie si sa le rupa daca acestea nu mai sunt corespunzatoare pentru viitor.

Anul personal 6

Cuvinte cheie : camin si familie
Este anul dedicat familiei, caminului, este un an al casatoriei sau divortului. Daca o legatura merge foarte bine , este un an minunat pentru a o permanentiza, invers, daca o relatie se destrama , acesta este cel mai bun an pentru despartirea cuplului. Fiind un an al familiei, este excellent pentru a avea un copil, de a petrece timpul cu cei dragi, deasemenea va veti implica in ajutorarea altora intr-un mod oarecare ,lucru ce va va placea foarte mult. Este un an bun pentru a va muta sau a face modificari in locuinta, puteti sa va redecorati sau sa va infrumusetati casa intr-un mod oarecare. Majoritatea gandurilor si energiilor vor fi indreptate spre familie, casa, persoanele dragi pe cate le iubiti. Este o vibratie stabila, echilibrata, puteti recupera prietenii pierdute din cauza distantei, pot reaparea in viata voastra persoane pe care nu le-ati vazut de multa vreme.
Desi relatiile cu familia si persoana iubita sunt favorabile, pot aparea probleme si necazuri in cuplurile in care legaturile sunt deteriorate aducand despartirea.

Anul personal 7
Cuvinte cheie : invatatura, intelepciune, dezvoltare interioara

Un an personal 7 este un an mai linistit, mai bland, doriti sa fiti singur, sa petreci timpul in singuratate mai mult decat de obicei, sa cugetati asupra lucrurilor , sa invatati sau sa meditati. Puteti sa va continuati educatia intr-un mod oarecare , veti invata si va veti dezvolta cunostintele si intelepciunea. Este un an excelent pentru a face planuri , a analiza lucrurile, va simtiti atras de activitatile spirituale, filozofice . Veti fi mai putin interesat sa va straduiti sa acumulati posesiuni materiale si mai mult sa va dezvoltati interiorul. Puteti cunoaste experiente noi si interesante, este un an favorabil afacerilor sigure, nu initiati operatii riscante, apar posibilitati de a calatori, de a cumpara sau de a vinde , de a cauta noi preocupari si domenii de studiu, in special studiile esoterice. Este o perioada pentru reflectii, ganduri profunde, autoanaliza, evolutie spirituala si mentala. Veti medita asupra propriei vieti, veti fi cuprinsi de nelinisti, dorind sa cunoasteti cauza si traiectul existentei umane. Veti incerca sa va izolati, se poate sa va simtiti singur chiar si in compania celorlalti, aptitudinile psihice si intuitive sunt accentuate. Foarte important in acest an este sa va ascultati vocea interioara, va poate ajuta sa atingeti perfectiunea , sa apreciati lucrurile bune ale vietii, sa deveniti stapanul deplin al sufletului vostru. Atentie mare la noile prietenii, la semnarea documentelor, fiindca va puteti insela. Poate fi un an delicat in ceea ce priveste sanatatea, atentie deci la depresiunile nervoase, uneori suferinta in acest an poate fi cauza despartirii de o persoana draga voua. Feriti-va de minciuna si fals, fiti sinceri cu voi si ce cei din jur.

Anul personal 8
Cuvinte cheie : bani, recompense

Acesta este anul banilor, este un an de munca grea dar recompensata financiar, este anul cand culegeti roadele pentru munca sustinuta din ultimul deceniu . Daca ati muncit putin , veti primi putin, chestiunile banesti tind sa iasa in cale, daca veti cumpara ceva , veti cumpara la cel mai bun pret. Daca veti vinde ceva , veti vinde la cel mai bun pret. Progresul, puterea, banii , succesul vor constitui recolta unei insamantari ce a durat 7 ani, impartiti succesul cu ceilalti. In plan moral, daca ati respectat regula de aur a comportamentului uman , veti avea o constiinta linistita, in caz contrar, prin legea compensarii, pot surveni mari probleme si mari rupturi. Daca recolta voastra nu este buna, pot intervene probleme financiare arzatoare care se pot rezolva numai apeland la intuitie si experienta.
Este posibil sa primiti o functie de raspundere, este un an bun sa va cereti drepturile, sa va evidentiati daca considerati ca sunteti pe nedrept subestimat, veti fi ascultat deoarece acum vibratiile puternice actioneaza in favoarea voastra, puteti conta pe sprijinul persoanelor influente. Va puteti implica in problemele de sanatate ale celor varstnici din familie, va trebui sa cheltuiti bani , sa-i adapostiti in casa voastra, dar acestia va pot da un ajutor pretios sau un sfat. Este un an al banilor munciti, dar destul de usor , multi oameni in acest an ajung din varful piramidei destul de jos, exista pericolul de a va falimenta destul de spactaculos mai ales daca nu sunteti atenti. Intr-un an 8 este necesar sa invatati nu numai sa primiti ci sa si dati, sa nu deveniti sclavul banilor.

Anul personal 9
Cuvinte cheie : reevaluare, despartire, privit inapoi

Acesta este anul final al unui ciclu de 9 ani, este anul reevaluarii, se va trece in revista ultimii 9 ani si va veti descotorosi de lucrurile care nu va mai sunt de folos. Nu este prea usor sa te desparti de lucruri, deci poate fi o activitate dureroasa si dificila . De asemenea , va veti scruta viitorul, incercand sa va dati seama incotro va indreptati de acum inainte. In cursul acestui an vi se va oferi mai multe piste inselatoare, insa in ultimile trei luni ale anului va va deveni mult mai clar in ce directie doriti sa va indreptati in urmatorii noua ani.
Este un an in care dificultatile pot deveni tot mai numeroase, posibile probleme financiare, la serviciu, probleme legate de sanatate sau in relatiile personale. Tendinta spre descurajare, nervi , oboseala, depresiune, va veti simti acaparati si frustrati din cauza unei situatii careia nu-i gasiti rezolvare. Este necesar sa evitati impulsivitatea , este un timp in care se marcheaza sfarsitul oricarei situatii, al relatiilor problematice sau neplacute, tot ceea ce trebuie finalizat se indeparteaza de viata voastra, este anul rupturilor si despartirilor. Trebuie sa realizati un bilant necesar renuntarii, inlaturarii si eliberarii de orice piedica materiala, emotionala. Este un an al muncii de curatire, utila inceperii unui ciclu noi, fara obstacole care sa va impiedice mersul inainte. Posibile tradari, inselaciuni in sentimente, prietenii. Evitati sa semnati documente, conventii pe care le considerati importante, lucrurile incepute in aceasta perioada nu sunt durabile, ceea ce este valabil si pentru compromisurile de orice natura, in dragoste, la locul de munca. Desi este un an destul de problematic, exsta posibilitatea sa invatati multe de la viata. Orice proiect inceput in anii trecuti, acuma poate deveni realitate, afacere. In acest an vi se pot intampla lucruri providentiale daca le meritati, este nevoie de rabdare, incredere pentru a depasi aceasta etapa care marcheaza sfarsitul unui ciclu din viata voastra si care poate fi traumatic. Nu persistati sa traiti in trecut, priviti cu incredere in viitor. Noua etapa va asteapta.

Adriana Tudosa

You may also like

263 Comments

 1. Buna ziua, Adriana!
  Vreau sa va rog mult, sa calculati cifra de vibratie si codul numeric in cicluri de 9 ani pentru o colega de serviciu:
  01.04.1982
  01+04+1+9+8+2=25=2+5=7

  1x4x1982=7928
  7 9 2 8
  1982 83 84 85
  86 87 88 89
  1990 91 92 93
  94 95 96 97
  98 1999 2000 01
  02 03 04 05
  06 07 08 09
  2010 11 12
  Anii de hotar 1990-1991, 1999-2000, 2008-2009, 2011 este anul 3 dintr-un ciclu de 9 ani, este sub vibratia cifrei 9 din codul numeric.
  Puteti sa ma ajutati sa descifrez in cuvinte aceste cifre.
  Va multumesc!

 2. buna seara!te rog frumos ,calculeaza si pt mine!25 08 1976 bucuresti ora 17 15min.iti multumesc!o sa urmaresc zilnic sa vad daca mi-ai raspuns.sarbatori fericite!

 3. tocmai am descoperit sittul si am facut calculele ,pacat ca nu s-a prezentat si lista numerelor cu vibratiile.dar am o nelamurire din exemplu dat de dv sunt 3 metode de calcul pt anul personal si nici unul nu seamana si nu da acelasi rezultat.cel mai raspandit e cel in care se aduna ziua,luna si anul pana da o sg cifra .pana la urma de ce metoda de calcul prezentat de dv e mai bun ca celelalte?care ar fi siguranta luarii in considerare a unui tip de calcul in defavoarea altui tip de calcul?la mine dc calculez dupa celelalte 2 metode iese anul pesonal 7 anul 2012 dar dc calculez dupa metoda agreata de dv iese 9 sub vibratia 4,diferenta imp dc e sa ma ghidez in luarea unor hotarari importante in perioada asta.

 4. Buna seara,
  sunt nascuta in data de 05.11.1966, mi-am calculat singura, conform indicatiilor de mai sus, codul numeric si cifra de vibratie, conform calculelor mele sunt in anul 2 din ciclul de 9 ani. Am marea rugaminte la dumneavoastra sa ma ajutati sa descifrez cifrele, de exemplu nu inteleg codul ciclului de 9 ani (108930) si daca intr-adevar sunt in anul 2 din ciclul de 9.
  Multumesc anticipat pentru raspuns.
  Gabriela

 5. Imi pare bine ca am descoperit acest sait si va rog tare mult sa-mi calculati cifra de vibratie si codul numeric in ciclul de 9 ani ,cu explicatiile de rigoare pentru ca nu prea stiu de unde sa iau explicatiile legate de cifra de vibratie pentru anul 2012.
  24.06 .1954
  am obtinut 281376 codul numeric in ciclul de 9 ani si acest an este sub vibratia lui 7.
  Indraznesc sa va rog sa ma ajutati si cu datele fiului meu 10.04 .1976 la care am obtinut 79040 cu anul 2012 sub vibratia lui 9 .
  Va multumesc mult si va doresc sa fiti iubita in noul an de sanatate , noroc si bunastare .

 6. va rog tare mult sa-mi spuneti despre sotul meu(are probleme de sanatate si traversam o perioada grea)
  22.08.1969 LIVIU
  Va multumesc mult

 7. scuze de deranj,va rog mult sa-mi spuneti ce ma asteapta in 2012,sunt nascuta pe 09.12.1964 in jurul orei 16,ma confrunt cu multe probleme care s-au adunat ptr rezolvare anul acesta,nici cu sanatatea nu stau prea bine.Va multumesc si va urez sa aveti un an superb d-stra si familiei!

 8. Ce frumosss! Imi place foarte mult ce faceti aici, este foarte interesant si de un real ajutor! Multumim foarte mult! Si o mica rugaminte, daca imi puteti explica cum calculez pt 6.02.1983? Multumesc din suflet!

 9. Sarut mana Adriana, caut cu inversunare tot felul de explicatii si solutii in viata mea! Am dat peste site tocmai in ideea aceasta! Te-as ruga daca se poate sa imi trimiti si mie! sunt nascut pe 17.04.1980

  Multumesc!

 10. Buna ziua! Sunt foarte interesante informatiile de pe acest site, dar, pt mine, sunt accesibile pana la un punct! De aceea, va rog, in limita timpului dvs disponibil, sa-mi realizati analiza numerologica pentru mine (03.09.1967), copil (26.01.1998), sot (04.02.1964). Pentru orice alte detalii, va rog sa ma contactati pe adresa de email. Va multumesc!

 11. Buna seara
  Aceasta interpretate mi se pare foarte interesanta.
  Va rog sa ma ajutati sa interpretez data mea de nastere si sa identific semnificatia vibratiei anului universal.
  Data mea de nastere este 27.03.1968.
  Va multumesc din suflet.

 12. sunt nascuta pe 2.08.1959 , sunt interesata de ceea ce-mi rezerva viitorul in ce priveste firma pe care o avem cu sotul , merge rau si avem casa ipotecata.
  data de nastere a sotului este 4.10.1957.
  V-as fi recunoscatoare pentru incurajare?

 13. Alina
  Codul numeric al ciclului de 9 ani este urmatorul: 2X8X1959=31344

  3 1 3 4 4

  1959 60 61 62 63
  64 65 66 67 68
  69 70 71 72 73
  74 75 76 77 78
  79 80 81 82 83
  84 85 86 87 88
  89 90 91 92 93
  94 95 96 97 98
  99 2000 01 02 03
  04 05 06 07 08
  09 2010 2011 2012

  Anul 2011 este un an personal 8( august 2011-august 2012)

  Anul personal 8

  Cuvinte cheie : bani, recompense

  Acesta este anul banilor, este un an de munca grea dar recompensata financiar, este anul cand culegeti roadele pentru munca sustinuta din ultimul deceniu . Daca ai muncit putin , vei primi putin, chestiunile banesti tind sa iasa in cale, daca vei cumpara ceva , vei cumpara la cel mai bun pret. Daca vei vinde ceva , vei vinde la cel mai bun pret. Progresul, puterea, banii , succesul vor constitui recolta unei insamantari ce a durat 7 ani, imparte succesul cu ceilalti. In plan moral, daca ai respectat regula de aur a comportamentului uman , vei avea o constiinta linistita, in caz contrar, prin legea compensarii, pot surveni mari probleme si mari rupturi. Daca recolta ta nu este buna, pot interveni probleme financiare arzatoare care se pot rezolva nuimai apeland la intuitie si experienta.
  Este posibil sa primesti o functie de raspundere, este un an bun sa iti ceri drepturile, sa te evidentiezi , daca consideri ca esti pe nedrept subestimat, vei fi ascultat deoarece acuma,vibratiile puternice actioneaza in favoarea ta , poti conta pe sprijinul persoanelor influente. Este un an al banilor munciti, dar destul de usor , multi oameni in acest an ajung din varful piramidei destul de jos, exista pericolul de a va falimenta destul de spactaculos mai ales daca nu sunteti atenti. Intr-un an 8 este necesar sa inveti i nu numai sa primesti ci sa si dai, sa nu devii sclavul banilor. Un an 8 este un an cand sunt cantarite eforturile dar si sufletul, calitatile morale , aceasta vibratie ofera inapoi ceea ce ai dat , ai semanat in ultimii ani. Daca ai fost organizat , eficient ,echitabil te poti astepta la recompense,realizari. Egoismul ,lacomia sau nevoia de putere iti pot transforma viata, astfel ,aceasta vibratie poate fi ca un condiment al dezamagirii si pierderii . Acesta este un cod nescris al naturii si nu trebuie incalcat . Este cu siguranta si sfarsitul unei relatii care nu ofera fericire personala , este anul cand cosmosul iti furnizeaza combustibil , forta pentru emanciparea ta ,pentru reparari sau plati karmice .
  Anul personal 8 este sub vibratia cifrei 3 ceea ce arata un an in care trebuie sa-ti folosesti mintea proprie in directia cerintelor acestui an .

  Sotul:
  Codul numeric al ciclului de 9 ani este urmatorul: 4 X 10 X 1957= 78280

  7 8 2 8 0

  1957 58 59 60 61
  62 63 64 65 66
  67 68 69 70 71
  72 73 74 75 76
  77 78 79 80 81
  82 83 84 85 86
  87 88 89 90 91
  92 93 94 95 96
  97 98 99 2000 01
  02 03 04 05 06
  07 08 09 2010 2011
  2012
  Anul 2011 este un an personal 1(octombrie 2011-octombrie 2012)

  Anul personal 1

  Cuvinte cheie : noi inceputuri, entuziasm, energie

  Este un an al noilor inceputuri, energia si entuziasmul sunt la cote maxime cum n-ai mai avut de mult. Orice incepi acuma va ramane probabil foarte important mult timp. In acest an poyi incepe mai multe activitati noi, insa vei avea destula energie si entuziasm pentru a le sustine pe toate. Este un an favorabil hotararilor, deciziilor importante, poti deveni o persoana independenta , poti lua decizii importante in ceea ce te priveste sau sa actionezi alfel decat pana acuma.Este o perioada norocoasa in care ti se ofera multe sansa, nu trebuie sa iti divulgi proiectele pana ce ele nu au luat o forma concreta. Este un an al noilor prietenii, afaceri noi, orice alt tip de activitate. Posibila schimbare a profesiei, locuintei, tarii, starea civila. Abordeaza noi domenii de studiu, formeaza-ti noi grupuri de prieteni, deschide-ti mintea, priveste spre viitor, accepta schimbarile bruste si noile ocazii care pot aparea.
  FOLOSESTE-TI CREDINTA SI INCREDEREA, UITA EXPERIENTELE TRECUTULUI CARE TE POT TINE PE LOC.
  Daca nu renunti la trecut si la gandurile negre, vei actiona contrar curentului vibrator, benefic si inoitor in acest an, putand sa pui in pericol posibilitatile intregii perioade. Este un an al noilor inceputuri si daca le vei face in acest an , vei fi protejata timp de 9 ani de zile in directia aleasa. Fiti indrazneata si originala in acest an si succesul este garantat.Acest an este “ un an al renasterii tale , ca si cum te nasti inca o data dar la alt nivel”, este un an in care poti face toate modificarile personale pe care le doresti de mai mult timp ,fii deschisa la minte ,esti la o rascruce de drumuri . Ai nevoie de curaj si de un cap limpede pentru a ramane pe calea cea buna ,este un timp pentru a te ocupa de a da viata unui vis de-al tau .

  Acest an personal 1 este sub vibratia lui 0 ceea ce arata un an plin de ghinioane, arata ca este un an mai greu , mai dificil, este ca si cum ai nimeri intr-un cerc inchis al vietii din care nu te poti smulge timp de 1 an;se spune ca intr-un an marcat de 0 , omul se invarte ca o veverita intr-o roata, roata se invarte si omul are impresia ca face multe, dar de fapt sta pe loc, nu exista evolutie pe spirala.

  iti recomand ca intr-o zi de joi intre orele 13:20 si 14 :20 sa desenezi patratullui Jupiter si sa-l porti cu tine ,ilpoti pune si la firma voastra sa va protejeze .
  despre acest talisman poti citi aici :

 14. Buna ziua ,
  pot sa indraznesc sa va rog sa studiati si datele noastre de nastere? sunt nascuta pe 17.11.1973 , fiul meu Darius pe 16.07.1998 , iar prietenul meu 17.10.1963
  Va multumesc si va doresc o zi minunata 🙂

 15. Sunt nascuta in data de 17.11.1985 – ma intereseaza ce ar fi indicat sa fac in acest an, locul de munca / dragoste -incepsa ma simt ghinionista in dragoste ! multumesc!

 16. 17.11.1985 as vrea sa aflu mai multe despre anul acesta, ce sa fac si ce nu pt mine cariera si dragoste.

 17. Buna seara

  Va rog frumos sa -mi explicati semnificatia datei mele de nastere: 27.03.1968.
  Va multumesc

 18. buna ziua! 17.11.1985 as vrea sa stiu mai multe despre anul personal si vibratia care o are! Multumesc!

 19. 17.11.1985 as vrea sa stiu mai multe despre anul personal si vibratia care o are! Multumesc!

 20. Buna ziua, Va rog frumos sa-mi explicati si mie anul meu de nastere 22/05/1964 si al sotului meu 10/10/1955: care este anul nostru personal si care este anul vibratiei ? Am dori sa cunoastem mai multe despre anul personal si vibratia pe care o are. Multumesc frumos.

 21. MONIKA
  Codul numeric al ciclului tau de 9 ani : 22 X 5 X 1964= 216040

  2 1 6 0 4 0

  1964 65 66 67 68 69
  70 71 72 73 74 75
  76 77 78 79 80 81
  82 83 84 85 86 87
  88 89 90 91 92 93
  94 95 96 97 98 99
  2000 2001 2002 03 04 05
  06 07 08 09 2010 2011
  2012

  Acest grafic vorbeste despre foarte multe lucruri importante din viata ta. Anii de hotar 1972-1973;1981-1982; 1990-1991, 1999-2000,2008-2009, sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.

  Anul 2011 este un an personal 3 ( mai 2011-mai 2012)

  Anul personal 3

  Cuvinte cheie : placut, fericit, lipsit de griji

  Acesta este un an lipsit de griji, fericit, placut, te distrezi sit e bucuri de viata, asta teoretic. Din nefericire, este putin probabil sa se intample asa, deci va trebui sa muncesti din greu , chiar daca majoritatea gandurilor vor fugi spre activitati distractive. Este un an bun pentru a petrece un timp cu un vechi prieten, pentru a-ti face noi prieteni, pentru a te ocupa de hobby-uri.
  Este o perioada excelenta pentru a-ti dezvolta orice tip de activitate creatoare, literara, pentru a da un impuls puternic ambitiilor tale . Este un an placut, un an ce inclina spre prietenie, poti avea ocazia sa cunosti persoana visurilor tale sau sa consolidezi vechile legaturi. Forta de seductie va fi deosebita , incitandu-i pe ceilalti , in special persoanele de sex opus.
  Este un an vesel, ce ofera distractii, poti avansa si progresa daca vei sti sa-ti tii mintea treaza pentru a nu lasa sa treaca nici o ocazie favorabila. Intr-un an 3 remarcabil pot aparea ocazii iesite din comun, poti castiga un concurs,o bursa, sa primesti bani sau un premiu special. Este un an de extindere si dezvoltare personala ,creativitatea si talentul artistic sunt evidentiate , vei fi extreme de dinamica si carismatica .Provocarea este de a evita imprastierea energiilor tale ,ai o oportunitate rara de a da viata ideilor noi dar care necesita disciplina si concentrare . Inconjoara-te de oameni optimisti si pozitivi ,poti calatori mai mult decat de obicei ,poti comunica foarte bine in acest an ,dragostea pluteste in aer . Energiile acestui an personal 3 te vor sustine atata timp cat esti pozitiva, plina de sperante si deschisa noului ,este un an ce promite success .Da deoparte sentimentele negative si imbratiseaza optimismul deoarece vibratia 3 este o energie de stralucire , speranta ,aceasta energie te tine de mana in acest an si promite sa fie mentorul tau energetic atata timp cat vei cauta cresterile positive .Alegerea este a ta !
  Anul personal 3 este sub vibratia cifrei 0 ceea ce arata un an plin de ghinioane, arata ca este un an mai greu , mai dificil, este ca si cum ai nimeri intr-un cerc inchis al vietii din care nu te poti smulge timp de 1 an;se spune ca intr-un an marcat de 0 , omul se invarte ca o veverita intr-o roata, roata se invarte si omul are impresia ca face multe, dar de fapt sta pe loc, nu exista evolutie pe spirala.

  Anul 2012 este un an personal 4( mai 2012-mai 2013)

  Anul personal 4

  Cuvinte cheie : munca asidua, obiective realizate

  Acest an 4 vine dupa un an de distractii( anul 3), dorind sa va implicati in ceva mai serios, de fapt anul 4 este un an al muncii asidue. Daca va stabiliti un obiectiv la inceputul anului, veti constata ca pana la sfarsitul anului il veti realiza, veti avea cu ce sa va mandriti dar in acelasi timp va veti bucura ca a trecut acest an. Daca nu v-ati pus in gand nici un obiectiv anume, veti gasi ca tonul anului este serios, greu, restrictiv, considerandu-l cel mai greu an din ciclul de 9 ani .Este un an in care trebuie sa aveti foarte multa rabdare, desi veti munci foarte mult , nu veti avea rezultate imediate, anul 4 este un an al insamantarilor.
  Nu este cel mai bun an al riscurilor economice, daca dispuneti de bani, investitii, pregatiti-va pentru ziua de maine, procurati-va cele necesare profesiei , imbunatatiti conditiile de munca, limitati calatoriile si nu ingaduiti activitatilor sociale sa se interfereze in progresul vostru. Neglijarea obligatiilor va poate aduce mari deceptii, incurcaturi. Este un an in care este posibil sa apara pesimismul, frustrarea, anul 4 poate fi comparat cu o piatra de moara , un an greu, plin de obstacole. Aveti grija de nervii vostri, starea de spirit va poate crea probleme de convietuire, aveti grija si nu provocati schimbari pentru ca ele vor veni foarte curand . Este un an in care trebuie sa va stapaniti , sa asteptati, sa intelegeti ca este un an lent , in care nu veti avea parte de rezultate spectaculoase. Vibratia dominanta a acestui an este calmul.

  Anul personal 4 este sub vibratia cifrei 2 din codul numeric personal asta arata un an cu destui pasi negativi,poti intra in contradictie cu alti oameni chiar si cu cei apropiati tie ,trebuie sa fii atenta la tot ceea ce faci deoarece unele lucruri se pot intoarce impotriva ta ( dualitatea lui 2).

  Sotul tau: 10.10.1955
  Codul numeric al ciclului de 9 ani : 10 X 10 X 1955= 195500
  1 9 5 5 0 0

  1955 56 57 58 59 60
  61 62 63 64 65 66
  67 68 69 70 71 72
  73 74 75 76 77 78
  79 80 81 82 83 84
  85 86 87 88 89 90
  91 92 93 94 95 96
  97 98 99 2000 01 02
  03 04 05 06 07 08
  09 2010 2011 2012

  Anul 2011 este un an personal 3 ( octombrie 2011-octombrie 2012)

  Anul personal 3

  Cuvinte cheie : placut, fericit, lipsit de griji

  Acesta este un an lipsit de griji, fericit, placut, te distrezi sit e bucuri de viata, asta teoretic. Din nefericire, este putin probabil sa se intample asa, deci va trebui sa muncesti din greu , chiar daca majoritatea gandurilor vor fugi spre activitati distractive. Este un an bun pentru a petrece un timp cu un vechi prieten, pentru a-ti face noi prieteni, pentru a te ocupa de hobby-uri.
  Este o perioada excelenta pentru a-ti dezvolta orice tip de activitate creatoare, literara, pentru a da un impuls puternic ambitiilor tale . Este un an placut, un an ce inclina spre prietenie, poti avea ocazia sa cunosti persoana visurilor tale sau sa consolidezi vechile legaturi. Forta de seductie va fi deosebita , incitandu-i pe ceilalti , in special persoanele de sex opus.
  Este un an vesel, ce ofera distractii, poti avansa si progresa daca vei sti sa-ti tii mintea treaza pentru a nu lasa sa treaca nici o ocazie favorabila. Intr-un an 3 remarcabil pot aparea ocazii iesite din comun, poti castiga un concurs,o bursa, sa primesti bani sau un premiu special. Este un an de extindere si dezvoltare personala ,creativitatea si talentul artistic sunt evidentiate , vei fi extreme de dinamica si carismatica .Provocarea este de a evita imprastierea energiilor tale ,ai o oportunitate rara de a da viata ideilor noi dar care necesita disciplina si concentrare . Inconjoara-te de oameni optimisti si pozitivi ,poti calatori mai mult decat de obicei ,poti comunica foarte bine in acest an ,dragostea pluteste in aer . Energiile acestui an personal 3 te vor sustine atata timp cat esti pozitiva, plina de sperante si deschisa noului ,este un an ce promite success .Da deoparte sentimentele negative si imbratiseaza optimismul deoarece vibratia 3 este o energie de stralucire , speranta ,aceasta energie te tine de mana in acest an si promite sa fie mentorul tau energetic atata timp cat vei cauta cresterile positive .Alegerea este a ta !
  Anul personal 3 este sub vibratia cifrei 5 ceea ce arata un an plin de neprevazut , distractii ,calatorii , multa energie .
  adriana

 22. Sabina
  Codul numeric al ciclului tau de 9 ani : 17 X 11 X 1985= 371195
  3 7 1 1 9 5

  1985 86 87 88 89 90
  91 92 93 94 95 96
  97 98 99 2000 01 02
  03 04 05 06 07 08
  09 2010 2011 2012

  Acest grafic vorbeste despre foarte multe lucruri importante din viata ta. Anii de hotar 1993-1994; 2002-2003, 2011-2012 sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.

  Semnificatia fiecarui an al ciclului de 9 ani: inceputul ciclului este inceputul vietii in lumea materiala iar apoi de cate ori ne intalnim cu acest prim an putem considera ca si cum ne nastem din nou intr-o alta forma dupa un ciclu de 9 ani.
  Anul 2 este anul odihnei si al linistii; anul 3 este anul activitatii in relatii de afaceri, anul activitatii intense; anul 4 este anul muncii incordate; anul 5 este anul deplasarilor si al calatoriilor; anul 6 este anul casatoriei sau destramarii casatoriei; anul 7 este anul care apartine soartei; anul 8 este anul implinirii dorintelor, anul banilor si al puterii ; anul 9 este anul sfarsitului ciclului, al bilantului si inceputul unor schimbari calitative in viata.

  Anul 2011 este anul 9 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( noiembrie 2011-noiembrie 2012)

  Anul personal 9
  Cuvinte cheie : reevaluare, despartire, privit inapoi

  Acesta este anul final al unui ciclu de 9 ani , este anul reevaluarii, se va trece in revista ultimii 9 ani si te vei descotorosi de lucrurile care nu-ti mai sunt de folos. Nu este prea usor sa te desparti de lucruri, deci poate fi o activitate dureroasa si dificila . De asemenea , iti vei scruta viitorul, incercand sa iti dai seama incotro te vei indrepta de acuma inainte. In cursul acestui an ti se pot oferi mai multe piste inselatoare, insa in ultimile trei luni ale anului va deveni mult mai clar care directie este cea mai buna .
  Este un an in care dificultatile pot deveni tot mai numeroase, posibile probleme financiare, la serviciu, probleme legate de sanatate sau in relatiile personale. Tendinta spre descurajare, nervi , oboseala, depresiune, te vei simti acaparata si frustrata din cauza unei situatii careia nu-i gasesti rezolvare. Este necesar sa eviti impulsivitatea , este un timp in care se marcheaza sfarsitul oricarei situatii, al relatiilor problematice sau neplacute, tot ceea ce trebuie finalizat se indeparteaza de viata ta . Trebuie sa realizezi un bilant necesar renuntarii, inlaturarii si eliberarii de orice piedica materiala , emotionala. Este un an al muncii de curatire utila inceperii unui ciclu noi, fara obstacole care sa-ti impiedice mersul inainte. Posibile tradari , inselaciuni in sentimente, prietenii. Evita sa semnezi documente, conventii pe care le consideri importante, lucrurile incepute in aceasta perioada nu sunt durabile, ceea ce este valabil si pentru compromisurile de orice natura, in dragoste , la locul de munca. Desi este un an destul de problematic, exista posibilitatea sa inveti multe de la viata . Orice proiect inceput in anii trecuti , acuma poate deveni realitate, afacere,. In acest an ti se pot intampla lucruri providentiale daca le meriti, este nevoie de rabdare, incredere pentru a depasi aceasta etapa care marcheaza sfarsitul unui ciclu din viata ta .Nu persista sa traiesti in trecut , priveste cu incredere in viitor. Noua etapa te asteapta.

  Anul 2012 este anul 1 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( noiembrie 2012-noiembrie 2013)

  Anul personal 1

  Cuvinte cheie : noi inceputuri, entuziasm, energie

  Este un an al noilor inceputuri, energia si entuziasmul sunt la cote maxime cum n-ai mai avut de mult. Orice incepi acuma va ramane probabil foarte important mult timp. In acest an poyi incepe mai multe activitati noi, insa vei avea destula energie si entuziasm pentru a le sustine pe toate. Este un an favorabil hotararilor, deciziilor importante, poti deveni o persoana independenta , poti lua decizii importante in ceea ce te priveste sau sa actionezi alfel decat pana acuma.Este o perioada norocoasa in care ti se ofera multe sansa, nu trebuie sa iti divulgi proiectele pana ce ele nu au luat o forma concreta. Este un an al noilor prietenii, afaceri noi, orice alt tip de activitate. Posibila schimbare a profesiei, locuintei, tarii, starea civila. Abordeaza noi domenii de studiu, formeaza-ti noi grupuri de prieteni, deschide-ti mintea, priveste spre viitor, accepta schimbarile bruste si noile ocazii care pot aparea.
  FOLOSESTE-TI CREDINTA SI INCREDEREA, UITA EXPERIENTELE TRECUTULUI CARE TE POT TINE PE LOC.
  Daca nu renunti la trecut si la gandurile negre, vei actiona contrar curentului vibrator, benefic si inoitor in acest an, putand sa pui in pericol posibilitatile intregii perioade. Este un an al noilor inceputuri si daca le vei face in acest an , vei fi protejata timp de 9 ani de zile in directia aleasa. Fiti indrazneata si originala in acest an si succesul este garantat.Acest an este “ un an al renasterii tale , ca si cum te nasti inca o data dar la alt nivel”, este un an in care poti face toate modificarile personale pe care le doresti de mai mult timp ,fii deschisa la minte ,esti la o rascruce de drumuri . Ai nevoie de curaj si de un cap limpede pentru a ramane pe calea cea buna ,este un timp pentru a te ocupa de a da viata unui vis de-al tau .
  Acest an personal 1 este sub vibratia cifrei 3 , asta inseamna ca trebuie sa iti folosesti mintea in tot ce faci , adesea norocul este de partea ta in acest an .
  tot ce face in directia noului

  Atat anul personal 9 cat si anul personal 1 sunt sub vibratia cifrei 1 din codul numeric , asta inseamna ca enegiile acestor ani cer indrazneala , hotarare, autosuficienta ,trebuie sa te bizui mai mult pe tine, pe fortele tale .
  adriana

 23. maria
  Codul numeric al ciclului de 9 ani este urmatorul: 15 X 8 X 1939= 232680

  2 3 2 6 8 0

  1939 40 41 42 43 44
  45 46 47 48 49 50
  51 52 53 54 55 56
  57 58 59 60 61 62
  63 64 65 66 67 68
  69 70 71 72 73 74
  75 76 77 78 79 80
  81 82 83 84 85 86
  87 88 89 90 91 92
  93 94 95 96 97 98
  99 2000 01 02 03 04
  05 06 07 08 09 2010
  2011 2012

  Acest grafic vorbeste despre foarte multe lucruri importante din viata ta. Anii de hotar 1947-1948, 1956-1957, 1965-1966,1974-1975,1983-1984,1992-1993, 2001-2002,2010-2011 sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.

  Semnificatia fiecarui an al ciclului de 9 ani: inceputul ciclului este inceputul vietii in lumea materiala iar apoi de cate ori ne intalnim cu acest prim an putem considera ca si cum ne nastem din nou intr-o alta forma dupa un ciclu de 9 ani.
  Anul 2 este anul odihnei si al linistii; anul 3 este anul activitatii in relatii de afaceri, anul activitatii intense; anul 4 este anul muncii incordate; anul 5 este anul deplasarilor si al calatoriilor; anul 6 este anul casatoriei sau destramarii casatoriei; anul 7 este anul care apartine soartei; anul 8 este anul implinirii dorintelor, anul banilor si al puterii ; anul 9 este anul sfarsitului ciclului, al bilantului si inceputul unor schimbari calitative in viata.
  Anul 2011 este anul 2 dintr-un nou ciclu de 9 ani ( august 2011-august 2012)
  Anul personal 2

  Cuvinte cheie : Asteptare cu rabdare

  Acesta este un an mai lent , este un an de consolidare , de reducere a lucrurilor la proportii mai controlabile , cuvintele cheie ale acestui an “ asteptare cu rabdare” nu se impaca foarte bine, adesea fiind destul de greu sa astepti cu rabdare. Apare tentatia de a face presiuni in incercarea de a dori sa se intample cava, acest lucru fiind favorabil unui an personal 1 , in anul personal 2 acest lucru reprezinta o pierdere de timp si de energie . Este un an in care trebuie exersata rabdarea , sunt posibile intarzieri, obstacole, probleme . Este un an bun pentru rezolvarea unor problemele legate de sanatate, a unor situatii incordate sau conflictuale. Anul personal 2 vorbeste si despre relatii, soarta .In acest an , emotiile se pot intensifica , apar experiente care pun nervii la incercare de aceea este important sa fie cultivat echilibrul in toate .
  adriana

 24. maria

  Codul numeric al ciclului tau de 9 ani este urmatorul: 24 X 9X 1974= 426384

  4 2 6 3 8 4

  1974 75 76 77 78 79
  80 81 82 83 84 85
  86 87 88 89 90 91
  92 93 94 95 96 97
  98 99 2000 01 02 03
  04 05 06 07 08 09
  2010 2011 2012

  Acest grafic vorbeste despre foarte multe lucruri importante din viata ta. Anii de hotar 1982-1983; 1991-1992, 2000-2001, 2009-2010 sunt foarte importanti deoarece schimba si marcheaza foarte mult viata ta; primul este sfarsitul unei etape a vietii iar anul urmator este inceputul unei noi etape calitative a vietii.

  Semnificatia fiecarui an al ciclului de 9 ani: inceputul ciclului este inceputul vietii in lumea materiala iar apoi de cate ori ne intalnim cu acest prim an putem considera ca si cum ne nastem din nou intr-o alta forma dupa un ciclu de 9 ani.
  Anul 2 este anul odihnei si al linistii; anul 3 este anul activitatii in relatii de afaceri, anul activitatii intense; anul 4 este anul muncii incordate; anul 5 este anul deplasarilor si al calatoriilor; anul 6 este anul casatoriei sau destramarii casatoriei; anul 7 este anul care apartine soartei; anul 8 este anul implinirii dorintelor, anul banilor si al puterii ; anul 9 este anul sfarsitului ciclului, al bilantului si inceputul unor schimbari calitative in viata.

  Anul 2011 este anul 2 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( septembrie 2011- septembrie 2012)

  Anul personal 2

  Cuvinte cheie : Asteptare cu rabdare

  Acesta este un an mai lent , este un an de consolidare , de reducere a lucrurilor la proportii mai controlabile , cuvintele cheie ale acestui an “ asteptare cu rabdare” nu se impaca foarte bine, adesea fiind destul de greu sa astepti cu rabdare. Apare tentatia de a face presiuni in incercarea de a dori sa se intample cava, acest lucru fiind favorabil unui an personal 1 , in anul personal 2 acest lucru reprezinta o pierdere de timp si de energie . Este un an in care trebuie sa iti exersezi rabdarea , sa ai incredere in intuitia ta, sa te bucuri de momentele placute impreuna cu oamenii pe care ii iubesti. Este un an al muncii in echipa, al colaborarii cu ceilalti, rezultatele nu sunt la fel de clare si de promte ca anul trecut, sunt posibile intarzieri, obstacole, probleme . Este un an nefavorabil sub aspectul profesional, ai nevoie de calm si diplomatie pentru a-ti atinge scopurile, lasa lucrurile sa-si urmeze cursul lor si vei vedea ca asa este mai bine. Este un an bun pentru problemele legate de sanatate, poti fi mediator in solutionarea oricarei situatii incordate sau conflictuale. Recupereaza-ti fortele dupa istovitorul an personal 1 si invata ce inseamna “ asteptare cu rabdare” , nu te aaventura in proiecte de mare avengura , nu este cel mai bun timp. Trebuie sa fii foarte atenta la parteneri, colaboratori si prieteni deoarece toate problemele care se pot forma in acest an vor veni numai de la acesti oameni, este un an in care cel mai usor poti fi pacalita de propriul asociat sau prieten, foarte usor poti intra in scandaluri care de cele mai multe ori sunt declansate de oamenii apropiati, cunoscuti. Este un an in care foarte usor poti ajunge la diverse judecati, de aceea, cel mai bine este sa plutesti in directia cursului apei , sa nu schimba directia ca poti fi pedepsita.
  Anul personal 2 vorbeste si despre relatii, uniune , casa ta , daca relatia ta actuala “ fierbe “ , atunci in acest an, ea se poate rupe primind in schimb un alt partener de suflet care poate fi o relatie de durata . Este un an in care poti primi cadou “ un suflet pereche “. Fii deschisa catre oameni ,fii rabdatoare ,noi oportunitati pot veni la tine intr-un mod neasteptat .In acest an , emotiile tale se pot intensifica ,poti trece prin experiente care iti pun nervii la incercare ,de aceea este important sa cultivi echilibrul in toate .

  Anul personal 2 este sub vibratia cifrei 2 , asta inseamna ca emotiile sunt de mana cu tine in acest an, poti avea anumite probleme cu o femeie ( 2 este guvernat de luna ce reprezinta femeia ),poti fi mai tensionata, mai nelinistita, iti poti schimba starea de la o ora la alta .

  Anul 2012 este anul 3 dintr-un nou ciclu de 9 ani.( septembrie 2012- septembrie 2013)

  Anul personal 3

  Cuvinte cheie : placut, fericit, lipsit de griji

  Acesta este un an lipsit de griji, fericit, placut, te distrezi si te bucuri de viata, asta teoretic. Din nefericire, este putin probabil sa se intample asa, deci va trebui sa muncesti din greu , chiar daca majoritatea gandurilor vor fugi spre activitati distractive. Este un an bun pentru a petrece un timp cu un vechi prieten, pentru a-ti face noi prieteni, pentru a te ocupa de hobby-uri.
  Este o perioada excelenta pentru a-ti dezvolta orice tip de activitate creatoare, literara, pentru a da un impuls puternic ambitiilor tale . Este un an placut, un an ce inclina spre prietenie. Forta de seductie va fi deosebita , incitandu-i pe ceilalti , in special persoanele de sex opus.
  Este un an vesel, ce ofera distractii, poti avansa si progresa daca vei sti sa-ti tii mintea treaza pentru a nu lasa sa treaca nici o ocazie favorabila. Intr-un an 3 remarcabil pot aparea ocazii iesite din comun, poti castiga un concurs,o bursa, sa primesti bani sau un premiu special. Este un an de extindere si dezvoltare personala ,creativitatea si talentul artistic sunt evidentiate , vei fi extrem de dinamica si carismatica .Provocarea este de a evita imprastierea energiilor tale ,ai o oportunitate rara de a da viata ideilor noi dar care necesita disciplina si concentrare . Inconjoara-te de oameni optimisti si pozitivi ,poti calatori mai mult decat de obicei ,poti comunica foarte bine in acest an ,dragostea pluteste in aer . Energiile acestui an personal 3 te vor sustine atata timp cat esti pozitiva, plina de sperante si deschisa noului ,este un an ce promite succes .Da deoparte sentimentele negative si imbratiseaza optimismul deoarece vibratia 3 este o energie de stralucire , speranta ,aceasta energie te tine de mana in acest an si promite sa fie mentorul tau energetic atata timp cat vei cauta cresterile pozitive .Alegerea este a ta !

  Anul personal 3 este sub vibratia cifrei 6 din codul numeric personal, asta arata un an echilibrat,
  adriana

 25. Buna seara
  Va rog frumos sa-mi explicati ce semnificatie are data mea de nastere si sa-mi spuneti va rog semnificatia vibratiei anului 2012 pentru mine.
  Data mea de nastere este 27.03.1968.
  Va multumesc si va doresc numai bine.

 26. Draga Adriana,
  As dori sa aflu mai multe despre semnificatia datei de nastere ale familiei mele. Sper sa-ti rupi din timp si sa ma ajuti, deoarece vad cat esti de ocupata.

  eu- 28.01.1976
  sot-02.10.1976
  fiica- 27.04.2009

 27. Eu tot nu inteleg cum calculez codul numeric cu anii din cicluri. Te rog mult, da-mi mai multe detalii. data nasterii mele 08.05.1990

 28. Buna seara,
  Aceasta interpretate mi se pare foarte interesanta.
  Va rog sa ma ajutati sa interpretez data mea de nastere si sa identific semnificatia vibratiei anului universal.
  Data mea de nastere este 30.11.1994.
  Va multumesc din suflet.

 29. buna seara,
  As dori si eu sa aflu mai multe despre semnificatia datei de nastere a fiului meu 21.01.1997 si vibratia anului 2012 Va rog frumos si va doresc numai bine Multumesc!

 30. Buna seara, as dori sa aflu si eu semnificatia datei mele de nastere.Anul acesta am de sustinut un examen greu si sunt foarte pesimista , nu ma reculeg pentru a parcurge cu interes tematica. Va multumesc anticipat si as vrea raspunsul Dvs. prin email.Cu stima Elena

 31. Buna seara
  Draga Adrina
  Sun foarte fascinata de informatiile continute in acest sait.
  As dori sa aflu mai multe despre semnificatia datei mele de nastere si vibratia anului 2012.
  Sunt nascuta in 27.03.2012 1968 la Sibiu.
  Va rog frumos ajutati-ma si va doresc numai bine .
  Multumesc mult

 32. buna seara as dori sa stiu daca se poate , daca o relatie cu codul5 si codul9 ar fi reusita, el este sagetator 24/11/1977 si eu 24/09/1974 .Multumesc….

 33. maria

  Persoanele cu ziua de nastere 5 sau destinul 5 ( 5, 14, 23) vor fi cei mai compatibili ( vibreaza impreuna intr-un mod frumos) cu cei nacuti intr-o zi de 9 sau cu destinul 9 ( 9, 18, 27), se spune ca un 5 nascut poate cadea in dragoste instantaneu cu un 9 nascut.

  poti citi aici

 34. buna…ma intereseaza si pe mine mai multe detalii…eu sunt nascuta pe 10.02.1991la ora 13:00 si prietenul meu este pe data de 13.10.1988….multumesc mult

 35. buna, sunt foarte incantata ca ti-am descoperit site-ul.multumiri, felicitari si mult spor!

  in ultima vreme sunt din ce in ce mai pasionata de numerologie, arte divinatorii, legile universului…si iata ca am descoperit si de ce, prin intermediul tau, prilej pentru care iti multumesc!

  sunt nascuta pe 9.06.1988 asadar 2012 este pentru mine an personal 7, al dezvoltarii interioare. codul meu numeric este 107352. imi poti te rog spune ce semnificatie au aceste cifre?asadar la ce sa ma astept intr-un an 7 care sta sub vibratia 1 din codul numeric?dar in 2013, an 8 sub vibratia lui 0?va fi un an mai dificil daca este prezent acel 0?celelalte numere ce sunt prezente in codul numeric ce reprezinta7,3,5,2?

  am inceput relatia cu iubitul meu in anul2011, an 6 atat pentru mine, cat si ptr el-el este nascut pe 1.12.1970. codul lui numeric este 23640si avem o relatie serioasa ce dorim sa duca spre casatorie.poti te rog sa ma sfatuiesti care ar fi anul propice ptr a face acest pas ?ce semnificatia are codul lui numeric asupra anilor?

  mai mult, in ceea ce priveste numerologia numelui,ne dorim sa deschidem o afacere cu comercializarea de obiecte de arta. stiu ca fiecarei litere,ii corespunde o cifra. care ar fi cifrele ideale pe care ar trebui sa le regasim in numele unei galerii de arta ptr a fi de succes si cu un bun profit?eu stiu ca este ideal sa contina 88 (adica literele H,Q,Z) dar pe langa acei doi de 8, ce imi mai recomanzi sa adaug?obiectele de arta sunt aduse din Thailanda, ar trebui sa iau in considerare vibratia tarii de provenienta?cum se calculeaza vibratia tarii?Romania este sub vibratia lui 2,4, si mai ales 8, dupa Anatol Basarab. Dar cum este facut acest calcul?m-ar interesa vibratia Thailandei…

  wow, cate intrebari ti-am adresat!!! prin asta se poate vedea clar setea de cunoastere pe care o poti avea intr-un an 7, cum este 2012 ptr mine!!!sper din tot sufletul sa primesc un raspuns, ar contribui mult la dezvoltarea mea interioara

  cu multumiri,
  Cris

 36. buna ati putea sa-mi spuneti,si mie codul 1 si codul 9 intr-o relazie ar putea fi bun raport, multumesc

 37. Ajutati-ma si pe mine, va rog.
  Eu, 20 decembrie 1977
  Sotul, 15 mai 1969
  Fiul, 03 septembrie 2010

  Va multumesc anticipat,
  Gabi

 38. Draga Adriana,

  As dorii mai multe informatii despre semnificatia anului 2012.

  Eu nascuta pe 01.06.1959

  sot.12.09.1958

  fiica 30.09.1985
  fiica 17.04.1981

  Multumesc anticipat!

 39. Buna Adriana,
  Te rog sa ma ajuti cu interpretarea catorva date importante in viata mea, din punct de vedere numerologic (mai ales matritele si numerele operative). Ne confruntam de mult timp cu probleme financiare, care par sa nu se mai termine. De aceea caut raspunsuri si rezolvari, dar se pare ca ceva imi scapa.

  Data de nastere a baiatului meu 11.12.2006, in Piatra Neamt, la ora 11.30.
  Data mea de nastere 06.06.1978, in Piatra Neamt, la ora 13.45 (aprox).
  Data de nastere a sotului meu 15.07.1977, in Bacau, la ora 01.45 (aprox).
  Data casatoriei noastre 19.08.2000, in Bacau.
  Acum locuim in Piatra Neamt.
  Stiu ca timpul tau e limitat, dar chiar mi-as dori sa imi raspunzi, pe e-mail, daca se poate.
  Multumesc anticipat.

 40. buna , as dori sa stiu daca se poate daca destinul 1 ar merge bine cu destinul 9 intr-o relazie..multumesc..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.