VIBRATIA ANULUI UNIVERSAL 2009

Din punct de vedere numerologic, pentru a afla vibratia unui an , adunam fadic fiecare numar care formeaza anul, in cazul anului 2009:

 

2009= 2+9=11

 

“ 11” este primul dintre Numerele Maestre, este numarul inspiratiei si al iluminarii. Anul 2009 prin aceasta Vibratie Maestra  ofera idealuri marete , confera acces la multe idei si concepte, reprezinta  inceputul altei trepte in evolutia omenirii, treapta ce exprima un plan mult mai inalt si supranatural de cunoastre , este un an ce aduce multa energie necesara realizarii idealurilor marete.

Anul 2009 aduce inspiratie, gandire intuitiva, o nevoie intensa pentru fiecare dintre noi de a face lucrurile cat mai bine, este anul luminii, al intelegerii , al cunoasterii cosmice si suprema perfectiune.

Trebuie precizat ca datorita acestei vibratii Maestre, anul 2009 vine cu o enorma tensiune nervoasa, daca nu vom putea stapani aceste tensiuni, atunci, poate aparea dezechilibru mental, de fapt se pot manifesta in acest caz  caracteristicile negative ale vibratiei 11: infumurare, preocupare de lucruri minore, aroganta, blocaj in evolutie,incapacitate de a distinge adevarul, greselile.

Este un an ce ofera forta interioara, forta morala superioara, cautarea perfectiunii spirituale( unicul tel al numarului 11), imaginatie, originalitate, curaj, creativitate, echilibru, obiectivitate.

Anul 2009 poate fi privit din punct de vedere numerologic ca un an de incercare, de testare, ceea ce inseamna ca periodic, pot aparea confruntari de natura materiala si morala ce pot fi solutionate prin intuitia fina si puterea morala ce ne sunt induse de aceasta vibratie Maestra 11.

 Ni se va permite accesul la secretele si misterele ce ne inconjoara si de care tot timpul ne-am simtit atrasi, este un an favorabil scriitorilor, filozofilor, artistilor, oamenilor de stiinta, astrologilor, numerologilor, a celor preocupati de stiintele oculte. .

Puterea , autoritatea, bogatia in acest an vor fi folosite in scopuri umanitare, educative. Totusi, acest an poate cunoaste si excesele acestei vibratii, concretizata printr-o pierdere a simtului realitatii, visare, cautarea himerelor si fantezii irealizabile. Este un an al intamplarilor neprevazute, experiente extraordinare si surprinzatoare. .

“ 2009” cu aceasta vibratie Maestra 11 poate fi un an foarte, foarte bun  sau pur si simplu oribil deoarece 11 are sentimentul puterii dar cu tendinta spre tensiune nervoasa, este destinul multor preoti de inalta tinuta dar si a unor fanatici religiosi, radacina lui 11 este 2 iar doi este format  din doi de 1 care sunt diametral opusi, reprezinta dualitatea umana, cei constienti si cei inconstienti, cei sanatosi la minte si nebunii.

Anul 2009 ne pune la dispozitie vibratii inalte , puternice ,putand valorifica la maximum potentialul  nostru, ne motiveaza sa facem totul mai bine, este un an ce aduce proiecte constructive , benefice pentru mai multi oameni, este un an mai intuitive, paranormal, sensibil spiritual, aduce o vibratie Maestra destinata sa ajute oamenii intr-un mod spiritual sau profesional, este un an cu multa forta  dar este si un an al dualitatii trebuind sa invatam sa alegem intre bine si rau.

Succes

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Este un Numar Maestru care in numerologie se spune ca apare la ” suflete vechi” evoluate , este un numar benefic atat cat ii folosesti vibratia pozitiva, in general cu 11 la destin trebuie sa inveti in aceasta viata sa alegi intre bine si rau.De fapt toate numerele se pot manifesta in doua feluri pozitiv si negativ, omul alege. Citeste mai multe despre acest Numar Maestru aici.

  2. am numarul de vibratie al datei nasterii 33 si numarul 11 al numelui, sunt nascuta in 18.06.1971, iar sotul meu 15.04.1975. cum ne influenteaza ciclurile vietii?

    multumesc mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.