6-VIBRATIA UNIVERSALA A LUNII FEBRUARIE 2020-“IA-TI CRUCEA SI URMEAZA-MA….”

Atunci Isus a zis ucenicilor Sai: “Daca voieste cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea si sa Ma urmeze.” Matei 16:24

Luna: februarie este luna a 2-a
Anul : 2020 ( numerologie =2+0+2+0=4)
Vibratia energetica universala pentru luna februarie 2020 =2+4=6

                  Intr-o luna de vibratie universala 6, relatiile sunt in centrul atentiei. Este o luna in care casa, familia, datoria si serviciul ocupa un loc in fata. Poate aduce responsabilitati sporite si o preocupare mai mare pentru familie, locuinta, cei dragi ?i prietenii apropiati. Pot aparea si noi responsabilitati la locul de munca. Intr-o luna 6 apar mereu noi responsabilitati, noi posibilitati.  O luna  de vibratie 6 se refera si la faptele omului, la dreptate, onestitate si integritate. Daca doriti sa va fie bine, nu mintiti, deoarece lucrurile se pot termina prost. Energia lui 6 cere corectitudine si adevar in toate aspectele vietii.

Poate fi o luna cand suntem chemati sa facem unele ajustari in viata noastra sau sacrificii pentru cei din familie sau un cerc apropiat de prieteni. Pot aparea cheltuieli suplimentare pentru casa. Concentrati-va asupra locuintei, transformati-o intr-un sanctuar confortabil. Bucurati-va de viata si de lucrurile mici care aduc satisfactie. Este o luna in care se formeaza sau se reformeaza casatoriile, uniunile, parteneriatele. Relatiile sau asocierile nefericite se pot vindeca sau la polul opus se pot incheia. Este o luna  favorabila pentru iubire, pace, liniste dar gelozia, infidelitatea pot aduce tensiuni intr-o relatie in care deja exista probleme. Unele relatii devin impovaratoare. Poate aparea partenerul mult visat sau poate fi o luna a ruperii unei relatii. Dar aceasta vibratie vrea sa invatam diferenta dintre dragoste si vina, dragoste si frica, dragoste si ura, dragoste si atractie. A venit timpul sa invatam ca iubirea adevarata nu poate face niciodata rau, ea nu poate fi cumparata, vanduta, controlata, manipulata, in nici un fel. Cand iubirea neconditionata este  motivatia noastra, aproape orice poate fi atins. “ Incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa-i iubesc pe cei din jur asa cum sunt, sa le accept deciziile” este cartea de vizita a acestei vibratii. Este un moment pentru a ierta si vindeca totul prin puterea iubirii.
Trebuie sa nu mai judecam pe nimeni dar nici pe noi insine.  Nu faceti promisiuni pe care nu le puteti pastra si nu va asumati responsabilitati care nu sunt ale voastre. Acest lucru poate crea destule resentimente.

6 reprezinta si educatia – mai ales cea care implica experientele personale relationale care ne pot invata foarte multe. Un vechi proverb spune: ‘Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; Toti oamenii sunt maestri tai spirituali.”  Aceasta este o luna importanta si pretioasa, putem invata multe despre adevarata natura a fiintelor umane, inclusiv a noastra.Provocarea aici este sa ii vedem pe ceilalti dar si pe noi insine intr-o lumina spirituala, cu dragoste si iertare. Pentru unii, relatiile lor pot aduce amaraciune si furie, pentru altii, aceasta vibratie aduce credinta si recunostinta.
6 , este o vibratie ce ofera mult magnetism, in consecinta, ar trebui sa fim foarte atenti pe ceea ce ne concentram. Desigur, acest lucru poate avea dezavantajele sale. Concentrati-va pe pericol si veti ajunge in situatii periculoase. Concentrati-va pe neajunsurile altor persoane si veti fi inconjurati de un comportament negativ. Cautati probleme si le veti gasi. Ar trebui sa ne concentram atentia doar pe partea pozitiva a oricarei situatii, pe calitatile unui om, pe iubirea aproapelui, pe iertare si vindecare. Sa cautam solutii pasnice pentru toate problemele si sa permitem celorlalti sa-si traiasca viata fara o judecata constanta.
In plus, aceasta luna nu ne ajuta prea mult in tratarea situatiilor haotice. Ar trebuie sa fim mai atenti, sa observam ce ne aglomereaza viata, ce obiecte, circumstante, relatii, amintiri, aglomereaza viata noastra si ne impiedica sa fim linistiti. Este cea mai buna perioada sa punem capat acestora si sa incepem sa traim dupa cerintele sufletului nostru. Nu pierdeti timpul cu cineva care nu va pretuieste cu adevarat. Daca lucrurile merg bine, nu cautati o problema acuma. Vibratia 6 are prostul obicei de a crede ca daca ceva merge prea bine, ceva este gresit si atunci chiar putem strica lucrurile. Este cea mai buna luna pentru a gasi modalitati de a crea mai mult confort si frumusete in interiorul nostru, in casa noastra.
Nu trebuie uitat ca partea intunecata a lui sase simbolizeaza slabiciunile omului, pacatul, ispita, coruptia, falsitatea. Conform bibliei, sase este numarul omului pentru ca a fost creat in a sasea zi. Sase ne aduce aminte in permanenta ca fara Dumnezeu suntem incompleti, indiferent de ce facem. In orice mod il reprezentam pe sase, acesta inseamna doar imperfectiune daca omul fuge de Dumnezeu. Iar cand fugim de Dumnezeu, vom suferi.
A venit timpul sa ne reamintim ca toti gresim, nu exista perfectiune aici pe pamant. Intr-o luna sase, trebuie sa intelegem ca perfectiunea este o calitate a lui Dumnezeu, iar noi, asa, imperfecti cum suntem, trebuie sa ne iubim, sa ne acceptam asa cum suntem, sa-i acceptam pe cei din jur asa cum sunt. Aceasta luna 6 ne cere sa ne concentram si pe ambitiile si dorintele noastre reale. Unii oameni pot incerca sa ne foloseasca sau sa profite de conexiunile sau bunatatea noastra, dar trebuie sa incercam sa ne punem pe primul loc, sa ne intelegem mai mult, sa gasim pacea si armonia in interiorul nostru. “A lua crucea” inseamna a lupta impotriva gandurilor negative din personalitatea noastra. Este timpul sa ne legam de Dumnezeu, asa putem scapa de influentele negative care ne influenteaza pacea interioara.

Verdele si toate nuantele de verde sunt culori norocoase pentru o luna de vibratie 6.
Smaraldul este bijuteria norocoasa a acestei luni.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 6, 33( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 6, 15, 24. Cei cu vibratia numelui si prenumelui 6 sunt si ei in centru atentiei in aceasta luna 6.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 6 sunt:

Vibratia 1(4, 13, 22 februarie 2020) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 (5, 14, 23 februarie 2020): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 6, 15, 24 februarie 2020): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4(7, 16, 25 februarie 2020): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intensa. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 8, 17, 26 februarie 2020): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, in traffic, la cum conduceti masina.
Vibratia 6( 9, 18, 27 februarie 2020): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7(1, 10, 19, 28 februarie 2020): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 (2, 11, 20, 29 februarie 2020): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.
Vibratia 9 (3, 12, 21 februarie 2020):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Si asa cum ne spune si Aivanhov, “Iubirea de Dumnezeu rezolva toate problemele”.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.