NODUL NORD IN LEU SI NODUL SUD IN VARSATOR – 9 MAI 2017, ORA 21:28, ORA ROMANIEI –6 NOIEMBRIE 2018- “IESI DIN MULTIME, ARATA CE POTI, ARATA CE STII SI ITI VOI DA COROANA

Iisus Hristos a spus: “Fiti curajosi, Eu am invins lumea (lumescul) “.                                              

 Unul din marile evenimente ale anului 2017 este intrarea Nodului Nord in Leu si a Nodului Sud in Varsator. Odata la aproximativ 18 luni, nodurile lunare isi schimba semnele alimentand o noua viziune colectiva. In ultimile 18 luni, Nodurile lunare au activat semnele Fecioara –Pesti conducandu-ne intr-o calatorie de purificare materiala si spirituala, incurajandu-ne sa fim organizati, realisti, sa ne respectam planificarile, obligatiile de zi cu zi, sa fim in slujba oamenilor dar sa nu negijam sufletul. Intr-un fel ce nu poate fi descris in cuvinte dar desigur intuitia poate descrie corect situatia, toate modelele distructive, oamenii veninosi, toxici, au fost indepartati de langa noi prin bratul lung al soartei dar asta doar daca am invatat sa iertam, si am intonat din tot sufletul ”si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri”. Timp de 18 luni am participat la o slujba astrala de purificare implinita printr-o impartasanie magica( se poate ca multi sa nu fi participat la aceasta slujba) .

Nodurile Lunare au la baza desfasurarea  Legii Universale: “Noi culegem ce am semanat”.

Nodurile lunare atat in harta natala cat si in tranzit sunt foarte importante deoarece au o legatura directa cu Luna, acest satelit al planetei pamant care actioneaza asupra noastra, asupra naturii, intr-un mod direct si destul de puternic. Nodul Nord si Nodul Sud sunt puncte de soarta in opozitie care creeaza calea spre crestere spirituala de la trecut la viitor, nu poti cladi nimic fara o baza iar noua constructie a vietii prezente are temelia Nodul Sud-trecutul nostru. Nimeni nu imbratiseaza de buna voie necunoscutul( Nodul Nord) poate de aceea apare teama, nesiguranta. Dar Iisus Hristos ne spune ca totul este posibil pentru cel care crede: “ De ce te temi, omule cu credinta slaba?”.

Toata viata noastra se desfasoara in jurul acestei Axe a Destinului –Nodul Nord lunar-Nodul sud lunar, este axa care ne cere sa ne indepartam de trecutul reprezentat de Nodul Sud si sa traim in conformitate cu cerintele Nodului Nord lunar, o cale noua, mai grea dar purtatoare de evolutie. In tranzit, aspectele facute de Nodul Sud ne conduc fata in fata cu persoane, evenimente din trecut in timp ce aspectele facute de Nodul Nord ne deschid usa catre viitor, ne duc fata in fata cu persoane care ne pot ajuta in evolutia noastra.

Nodul Sud raspunde la intrebarea: „Din ce cauza sunt aici, jos ?”,

Nodul Nord raspunde la intrebarea: „Cu ce scop actionez ?”.

Nodul Sud este trecutul si Nodul Nord este devenirea; Nodul Nord in Leu indica progresul spiritual si maniera in care eforturile noastre, pe deplin-constiente, pot sa ne conduca catre aceasta progresie. Dar cu Nodul Sud in Varsator se regleaza mai intai conturile cu trecutul, iar cu Nodul Nord in Leu putem construi viitorul. Stapanirea Nodului Sud  in Varsator si realizarea Nodului Nord in Leu permit gasirea unui echilibru interior si atingerea unui palier (ceea ce esotericii numesc: accesul la un „regat superior”). Daca ramanem pe Nodul Sud in Varsator, vom regresa, caci imobilitatea, stagnarea nu exista in mod real; numai miscarea exista. Nodul Nord in Leu simbolizeaza noile cunostinte, noile achizitii pe care ni le rezerva urmatoarele 18 luni. In general, Nodul Sud este considerat ca un punct slab al  hartii astrologice, caci sectorul ce-l ocupa este, adesea, scena pe care se desfasoara jocul evenimentelor karmice (reglarea datoriilor contractate prin erori comise in alte existente, in trecut) penibile si nestapanite. Nodul Sud in Varsator ne cheama la ordine, ne face sa retraim experiente dificile pana cand acestea sunt perfect intelese si asimilate. Tendinta de a ne baza pe altii, teama de a fi in centrul atentiei si de a ne ridica in picioare pentru a ne apara drepturile, teama de riscuri, dependenta de colegi si comunitate in detrimentul individualitatii noastre, sunt probleme care genereaza stagnare, nu urci deloc pe scara. Trebuie sa evitam capcana “ vai, dar ce zic ceilalti despre mine daca fac asta” , in schimb, trebuie sa punem in lumina forta noastra individuala si creativa fara teama. Ai incredere in tine, asuma-ti riscurile personale, ajuta foarte mult la atingerea unui echilibru interior, pace sufleteasca. Daca Leul era timid, nu mai era regele animalelor, deci, timiditatea trebuie inlocuita cu incredere, curaj.

Nodul Sud in Varsator reveleaza ansamblul actelor trecute si cauza lor, arata ceea ce cunoastem deja, obiceiurile ( obisnuinta este mai rea decat dragostea), aici suntem pe un teren cunoscut si dorim intr-un fel destul de accentuat sa ne scaldam in fel de fel de dogme, ciudatenii, sacrificarea propriilor interese, decizii radicale, dependenta de prieteni si grupuri, nerespectarea regulilor, iubiri neconventionale, idealuri utopice de la bun inceput nerealizabile, neobisnuit, nemaivazut. Varsatorul poate incerca sa fie diferit doar de dragul de a nu se incadra in nici o regula sau chiar de dragul de a fi diferit. Tendinta varsatorului de a merge impotriva curentului duce la separarea de ceilalti. Nodul Sud in Varsator intoneaza  “ iubesc umanitatea dar nu suport oamenii”  dar cu Nodul Nord in Leu va trebui sa cantam din tot sufletul “ daca pot sa ma iubesc pe mine insumi, atunci pot sa-i iubesc si pe ceilalti”.

In urmatoarea perioada este foarte important sa eliminam calitatile negative aratate de Nodul Sud in Varsator: libertatea personala, nerespectarea libertatii altora, distrugerea relatiilor personale cu scopul de a experimenta fel de fel de experiente relationale, rebeliunea, vagabondajul, nu-mi pasa de altii, fac doar ce vreau, eu fac regulile.

Cu Nodul Nord in Leu trebuie sa invatatam cum sa impartasim dragostea si inima cu altii printr-o colaborare generoasa si nobila. Trebuie sa invatam despre respectul pentru noi dar si pentru cei din jur, sa invatam sa ne bucuram de viata, sa fim asemeni unui copil care stie sa se bucure de orice, sa cultivam relatile de lunga durata, sa dezvoltam si sa cultivam bunatatea, generozitatea, nobletea sufleteasca.

Este o ocazie excelenta de a ne comunica invataturile intregii comunitati prin dragoste, noblete, diplomatie. “Respecta-te pe tine insuti daca vrei sa fii respectat “ este o alta cerinta a Nodului Nord in Leu, fiind astfel constienti de fortele si valorile noastre, de unicitatea noastra ca si om ( Soarele este unic !). Bucura-te de viata, dezvolta si cultiva bunatatea, generozitatea, dragostea, creativitatea proprie, gustul pentru frumos, dragostea pentru copii. Ce gust au frumosul, iubirea, nobletea sufleteasca, generoziatea dezinteresata, puterea personala in folosul celor multi ?  Iar Nodul Nord in Leu ne poate raspunde la aceasta intebare daca ne deschidem  inima cu adevarat si incercam sa-i percepem pe ceilalti prin inima si nu prin minte (Varsatorul).

Leul este guvernat de Soare, o energie ce sustine viata, aduce lumina, putere, maretie. Leul este al cincilea semn al zodiacului si guverneaza casa naturala cinci, un domeniu al placerilor, al povestilor de dragoste, al distractiilor, copiiilor, creativitatii personale, fel de fel de speculatii. Leul guverneaza inima si tot ce are legatura cu “ .. din inima” iar  Nodul Nord in Leu ne reaminteste ca trebuie “ sa traim  viata din inima” iar  curajul, dedicatia, eroismul, puterea, vointa, pot construi un mic regat in viata noastra. Tu esti conducatorul propriului regat, ai puterea sa faci tot ceea ce vrei, tu esti puterea, tu esti regele ne spune acest punct de soarta evolutiv. Leul este, de asemenea, “ totul despre mine”, un lider auto-motivat dar care sa fie insotit de cel putin o persoana care sa-l admire, sa-l urmeze, sa fie inspirat de el.

Leul este regele junglei, este maiestuos, puternic, protector si dominator in regatul lui. Fie ca isi va protejeaza familia, copii, integritatea sau pozitia la locul de munca, leul va suporta si va lupta pentru ceea ce i se cuvine de drept. Cu Nodul Nord in Leu, cresterea, implinirea, vor veni atunci cand ridicam capul deasupra multimii, cand riscam si cand interpretam rolul nostru unic pe scena vietii. Iesi din multime, din grup, arata ce poti, arata ce stii, demontreaza-ti calitatile, semneaza-ti creatiile si arata-le lumii. Acuma, sufletul vrea sa radieze ( asemeni Soarelui) pe cont propriu si acest lucru este legat automat de risc, iesi din multime, arata-te, poarta-ti coroana la vedere. Nelinistit este capul  care poarta o coroana iar acest lucru este o mare provocare a soartei iar recompensele vor fi pe masura, depasesc acel sentiment de camaderie, protectie, grup.

Nodul Nord in Leu ne scrie cu litere de soarta “ esti special”  dar fiecare dintre noi va trebui sa depuna eforturi uriase pentru a demonstra acest lucru.

Calatoria de la Nodul Sud in Varsator la Nodul Nord in Leu nu este usoara, obstacolele sunt pur si simplu obstacole plasate strategic, care de fapt au rolul de a ne arata ca puterea pe care o tot cautam in altii este in noi si trebuie sa o activam, sa avem curaj sa luptam pentru drepturile personale, sa luptam impotriva celor care prin fel de fel de mijoace incalca regulile si ne afecteaza direct si pe noi. Ridica-te in picioare pentru tine, ai curaj iar daca vei face asta cu siguranta te vei ridica in picioare si pentru nedreptatile suferite de un prieten, un apropiat, un coleg, o ruda.

Daca Nodul sud in Varsator da dependenta de prieteni, alte persoane, idei, opinii, interese comune, sunt acolo in multime, un strain este doar un prieten pe care nu l-am cunoscut spune Varsatorul, Nodul Nord in Leu cere dezvoltarea propriei identitati.

Urmeaza o perioada in care Nodul Nord in Leu poate urca “ pe scena “ pe multi dintre noi, aducand optimism, bucurie, dragoste, implinire prin copii, extinderea creativitatii personale. Cu Nodul Sud in Varsator si Nodul Nord in Leu, trebuie sa incercam sa aducem in lume, pe scena lumiii, talentele noastre.

Cum Nodurile lunare calatoresc in sens invers, intrarea Nodului Nord in Leu pe gradul 30 activeaza casa IX si este in fuziune cu asteroidul 26 Proserpina, in trigon benefic cu Saturn in Sagetator si cu Uranus in Berbec.

Cu Nodul Nord in Leu in casa IX, trebuie sa invatam sa vorbim despre noi, auto-promoveaza-te, ia-ti in serios studiile, cunostintele, fa-le cunoscute. Esti pe cont propriu pe podium! O mare lectie care trebuie invatata acum este despre invingerea anxietatii de a vorbi in fata unor grupuri. Trebuie sa invatam, sa promovam propriile abilitati, asta nu inseamna ca uitam de ceilalti, dar acuma, meciul este individual si nu de echipa. Este important sa cultivam adevarul, increderea in divinitate, spontaneitatea, intuitia, abilitatile profetice, constiinta inalta, comunicarea directa, increderea in scanteia divina din noi, sa lasam natura sa fie profesorul nostru. Mare atentie la cuvinte, la ceea ce se afla de fapt in spatele unui cuvant. Acuma, un cuvant poate fi esenta unui roman, poate debloca o situatie, poate aduce in lumina o barfa rau-voitoare, un plan secret, deci, fiti atenti la ceea ce poate fi in spatele unui cuvant. Trebuie lasate in urma dorinta de a ghici ceea ce gandesc altii, indecizia, a spune ceea ce altii vor sa auda, barfa, nerabdarea, increderea in perceptiile celorlalti. Cand urmam calea adevarului, castigam, cand lasam intuitia sa ne conduca, castigam, cand ne respectam si ii respectam pe ceilalti, castigam, cand ne iubim si ii iubim neconditionat pe ceilalti, castigam.

Dar ce face Prosepina in Leu acuma, care este rolul ei in aceasta calatorie de 18 luni?

Daca ne intoarcem la mitologie, gasim intai in Proseprina pe Cora, o fata inocenta rapita de Pluto( bogatasul, zeul nevazut si misterios din adancuri care primea mortii dar care gazduia si plantele sub forma de seminte, pe timp de iarna) si care devine regina intunericului. Zeita Cora intruchipeaza samanta care incolteste si da roade, ea fiind fiica Demetrei –holda cea bogata si a lui Zeus-cerul care da caldura, lumina si ploaie. Dupa strangerea recoltei, pe timp de iarna, Cora ( samanta) este la sotul ei Hades pentru pregatirea unei noi culturi.

Ca Zeita arhetip, ea incepe intai ca o personalitate slaba, este sub controlul mamei, este rapita de Pluto dar in final, ea devine regina si sotia lui Pluto –taramul bogatiilor ascunse. Ca fata nevinovata, rapita de catre Pluto / Hades in lumea de dincolo, ea a fost tot timpul in umbra mamei ei, zeita fertilitatii  Ceres / Demeter. Ca sotie a lui Pluto si ca regina a lumii interlope, ea primeste sufletele mortilor, ca atare, ea este un ghid pentru alte taramuri si alte nivele de evolutie, deschide calea catre cele mai profunde locuri ale psihicului. In astrologie, energia acestui asteroid pare sa se manifeste ca o energie de nevinovatie si de ignoranta care brusc este nevoita sa treaca printr-o experienta foarte mare si de cele mai multe ori grea. Ea arata si tendinta de a sta pe linia minimei rezistente prin pasivitate, neajutorare, sa fii sub controlul altora, imaturitate. Dar tot ea ne conduce prin experiente grele care pun capat unei situatii de dependenda, unei perceptii psihice care nu mai este viabila. Ea este un simbol clar al maturizarii, al gasiri drumului prin intuneric. Ea simbolizeaza un proces de separare( mama, sot, prieten, coleg), si aruncarea intr-o experienta in care ne intalnim cu confuzia, teroara, pierderea, sentimentul de abandon.

Persefona este o punte de legatura intre suflet, duh ( ascuns in interiorul corpului fizic) si lumea fizica, lumea carnii, materie. Ea isi petrece  o parte din timp in lumea florilor, lumina, soare, mama ( ceea ce o hraneste material, bogatia materiala, lumina)) si o parte din timp in imparatia intunericului, lumea lui Pluto-bogatia ascunsa. Intr-un fel, Proserpina evidentiaza lupta duala dintre fizic, materie si suflet, divinitate, intre dorintele pamantesti si dorintele sufletului. Incununarea ei ca regina a intunericului este un model arhetipal pentru modul in care putem deveni mai putin fragmentati, divizati, recunoastem bogatia ascunsa a subconstientului nostru care ne poate conduce cel mai bine. Gigantica forta a subconstientului meu ma conduce si ma ghideaza orice as face eu in aceasta lume, este un indemn puternic al reginei. Proserpina, transforma rapirea ei in putere, intelepciune, cunoasterea misterelor vietii, mortii, lumea spiritelor. Lupta lui Proserpina alterneaza intre cei vii si cei morti, intre lumina si intuneric, constient si inconstient, o lupta cu un scop inalt, echilibrarea fiintei ei.

La fiecare noua ani, avem o intalnire cu Nodurile lunare, in jurul varstei de 9, 27, 45, 63 ani ne intalnim cu Nodul Sud –modelul trecut, echilibrari si plati karmice, pentru ca in jurul varstei de 18, 36, 54 ani, sa ne intalnim cu Nodul Nord-modelul nou, directia evolutiva a sufletului. Cand ne intalnim cu Proserpina, avem de-a face cu probleme purtate de-a lungul a mai multor vieti. Capacitatea sufletului nostru de a creste, evolua, este similara povestii mitologice a lui Proserpina care rapita de Pluto devine regina dar revine iarasi pe pamant anuntand primavara, renasterea naturii si a omului.

Proserpina in fuziune cu Nodul Nord in Leu aduce evenimente legate de suflet dar si oportunitati imense de a deveni constienti de bogatia ascunsa care sta in noi, sa ne concentram pe rezolvarea si eliberarea de probleme karmice vechi. Proserpina este Cora-samanta divina, acolo este inmagazinata esenta noastra divina iar Nodul Nord in Leu activeaza maxima lui Socrate “ Cunoaste-te pe tine insuti”  care da roade, treci de la stadiul de elev, invatat de altii ( Nodul Sud in casa III) la stadiul de  autodidact, auto-cunoastere, intuitie, clarvedere, intelepciune.

Persefona este un model astral care ne arata cum putem cobora ( ea a fost rapita de Pluto, stapanul infernului) in adancul nostru unde este ascunsa bogatia noastra in scopul de a aduce in lumina autenticitatea noastra( ea s-a intors la mama ei Demetra dar transfomata de Pluto-bogatia ascunsa). Proserpina inseamna cea care distruge lumina, ea nu este doar Cora , fecioara neajutorata ci si regina teribila a mortilor.

Cu Proserpina, putem determina ce domenii de viata ne tin captivi, ne inselam, ne ascundem si ii lasam pe ceilalti sa ne conduca, este locul in care nu ne permitem sa fim noi insine, esenta noastra divina,  poate arata si locul unde ne este frica sa ne afirmam, si oferim din puterea noastra celorlalti sau chiar poate fi luata cu forta de la noi. Este locul in care ii consideram pe ceillalti mai puternici decat noi si ii lasam sa ia decizi si sa aiba grija de noi. Cu Nodul Nord in Leu in fuziune cu Proserpina in Leu, putem sa fim noi insine, sa revendicam puterea noastra naturala, sa fim responsabili pentru viata noastra, munca noastra, sa facem propriile alegeri, sa aducem in lumina adevarata noastra putere. Proserpina ne spune ca daca nu luptam pentru drepturile noastre divine, nu luam propriile decizii, altii vor face asta si vom fi blocati mult timp in tinutul lui Hades venind in contradictie cu cerinta  Nodului Nord in Leu-iesi in lumina, poarta cu mandrie coroana sufletului tau divin, arata-ti puterea, cunoasterea, fii tu cel adevarat, cel drept, fii copilul lui Dumnezeu.

Pe cer se formeaza o Piramida de Foc (marele triunghi de foc) in care Nodul Nord in fuziune cu asteroidul 26 Persefona  pe gradul 29: 59 Leu fac aspecte de trigon benefice atat cu Saturn retrograd in Sagetator pe gradul 26:55 cat si cu Mercur in Berbec, Uranus in Berbec pe gradul 26. Piramida de foc aduce o mare vitalitate, o sansa, o puternica motivatie , oportunitati dar da si dificultati in a stapani si canaliza energia, inspiratia. Pluto in Capricorn prin aspectul de careu provocator cu Mercur si Uranus in Berbec face din piramida de foc un “ canal de eliberare” , iesi din infern, iesi din situatiile dureroase, intoarece-te cu fata catre lumina, doar ea sfinteste si purifica. Acuma, nu toate ideile stralucitoare si inovatoare sunt practice dar Saturn in Sagetator lucreaza ca un tester a acestor idei, ne ajuta in urmatoarea perioada sa intelegem care idei pot fi puse in practica si care sunt doar baloane de incercare. Piramida de Foc este un timp de inviere, este un dar cosmic, o sansa de a face modificarile necesare, o vindecare, o oportunitate de a stabili ceea ce este necesar.

Simbolul Sabian al gradului 30 Leu, gradul Nodului Nord in Leu:” O SCRISOARE NESIGILATA PLINA CU NOUTATI VITALE SI CONFIDENTIALE”

Este fenomenal acest simbol si in acord deplin cu Nodul Nord in Leu –noutati vitale si confidentiale( cei vizati de acest tranzit important). Oricum, scrisoarea este nesigilalta si poate ajunge la toata lumea, important este sa avem incredere si sa salutam calea cea noua, noile perspective, noile informatii.

Simbolul Sabian al gradului 30 Varsator activat de Nodul Sud:”Adanc inradacinata in trecutul unei culturi antice, o fratie spirituala in care multe minti individuale se unesc intr-o licarire de lumina a unei constiinte unanime, se reveleaza celui care a mers cu success din metamorfoza proprie”. Acest simbol vorbeste clar in numele Nodului Sud in Varsator- trecut, fratie, multe minti individuale dar noile perspective ( Nodul Nord in Leu) sunt acceptate de cel care are incredere in puterea sufletului lui,  intelege ca povestea lui este doar a lui si trebuie sa o prezinte lumii la un alt nivel. Suntem in momentul in care marea poveste a evolutiei umane este in plina desfasurare dar trebuie sa intelegem ca fiecare are de spus ceva (Nodul Nord in Leu),

Cei nascuti in intervalele 22 noiembie 1942- 11 mai 1944, 11 iunie 1961-23 decembrie 1962, 13 ianuarie 1980-24 septembrie 1981,21 octombrie 1998-9 aprilie 2000, au Nodul Nord in Leu iar in urmatoarele 18 luni, au o intalnire cu destinul,  vor trai actualizarea unei parti mai mult sau mai putin importante a karmei lor, impotriva careia nu pot face nimic, liberul arbitru este minimalizat. Va puteti intalni cu experiente purtatoare de evolutie, pot aparea incercari, pot aparea ajutoare importante de la ghizi spirituali, o persoana importanta poate aparea in viata voastra  si va poate  oferi un important ajutor spiritual.

Iar Isus spune :”Adevarat, adevarat iti spun ca, daca un om nu se naste din nou, nu poate vedea Imparatia lui Dumnezeu”.  Ioan 3: 3

In mare, tranzitul Nodurilor Lunare pentru fiecare semn zodiacal.

 

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Nodul Nord lunar in Leu tranziteaza casa V iar Nodul Sud in Varsator tranziteaza casa XI.  Acest tranzit, cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa in relatia voastra cu prietenii, apartenenta la un grup,  echipe, partide politice, sindicate, comitete, rigiditate sufleteasca, iubire, creativitate personala, copii. Puteti sa va comportati impulsiv in ceea ce priveste apartenenta la un grup, puteti simti o atractie inconstienta spre un obiectiv, un scop pe care nu le intelegeti pe deplin. Dar a venit timpul sa intelegeti ca un grup, nu va ajuta sa va actualizati propriul potential in aceasta perioada. In schimb, calea noua aduce oportunitati imense in domeniul creativ, iubire, copii. Este necesar sa actionati acum si in felul vostru unic, primeaza interesul personal in fata interesului de grup, nu va bazati pe ceilalti pentru orientare. Cu Nodul Nord in casa V trebuie sa invatati ca iubirea cere respect, responsabilitate. Aveti nevoie de autodisciplina pentru a nu va risipi energiile creative.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Nodul Nord lunar in Leu  tranziteaza casa a patra iar Nodul Sud in Varsator tranziteaza casa X.  Acest tranzit, cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa in cariera voastra, familie, radacini, securitate emotionala, camin, ambitii profesionale, succes. In aceasta perioada modelele anterioare care v-au influentat cariera trebuiesc reinnoite, redefinite, nu mai stati in umbra celorlalti. Este posibil sa dati viata unei afaceri personale, anumite talente creative va pot ajuta in aceasta directive. Aceste modificari pot sa va afecteze sentimentul de securitate si stabilitate intr-un mod major. Unde-s radacinile mele ? O intrebare la care cu siguranta veti gasi raspunsul daca iesiti din tiparele vechi. Cu Nodul Nord in casa IV trebuie sa invatati care va este adevarata temelie a vietii voastre, puteti culege recompensele propriilor fapte, puteti pierde anumite pozitii autoritare daca v-ati folosit negativ puterea personala. Trebuie acordata o atentie deosebita familiei, caminului, stabilitate interioara. Provocarea este de a obtine un sentiment reinnoit de stabilitate interioara bazata pe o mai buna intelegere a propriilor motivatii ascunse.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Nodul Nord lunar in Leu tranziteaza casa III iar Nodul Sud in Varsator tranziteaza casa IX.  Acest tranzit, cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa in tot ce are legatura cu educatia, studiile voastre, modul de a comunica, barfa, viclenii, convingeri personale, religie, cunoastere inalta, straini, strainatate.  Cu Nodul Nord in casa III trebuie sa invatati sa comunicati clar, sa dezvoltati relatii cat mai bune cu ceilalti, sa va folositi mintea practica, sa rezistati impulsului de a rupe anumite relatii ori de cate ori se inrautatesc lucrurile, lasand problemele nerezolvate.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Nodul Nord lunar in Leu  tranziteaza casa II iar Nodul Sud in Varsator tranziteaza casa VIII.  Acest tranzit, cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa in finantele voastre, drepturi de proprietate, banii unei afaceri, intimitate, valoare personala,valori materiale si valori spirituale. Urmeaza o perioada in care Nodul Nord in casa II si Nodul Sud in casa VIII  va spune ca trebuie sa descoperiti si sa stabiliti ce este important pentru voi si sa intelegeti ca nu puteti pastra ceea ce nu ati obtinut pe cale cinstita, importante sunt propriile valori si ceea ce puteti castiga  prin ele. Este posibil sa aveti o constientizare aproape psihica a sentimentelor celorlalti, provocarile, pierderile, pot avea legatura cu tendinta de a-i manipula pe ceilalti pentru scopurile personale.Noua atitudine pe care trebuie sa o cultivati tine de valoare personala si de ceea ce puteti realiza prin ea, de atitudinea fata de aspectele materiale ale vietii. Acuma, Nodul Nord va cere sa utilizati corect talentele native, bunurile materiale proprii, sa reevaluati sensul acestor lucruri in viata voastra.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Nodul Nord lunar in Leu tranziteaza casa I iar Nodul Sud in Varsator tranziteaza casa VII. Acest tranzit, cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa in relatiile voastre, parteneri, asociati, rivali, adversari, respectarea legilor, modul vostru de manifestare, increderea in voi. Nodul Nord in tranzit prin casa I va cere sa aratati lumii cine sunteti cu adevarat, sa dati deoparte relatiile care va tin pe loc, sa aveti incredere in deciziile voastre, sa va implicati cu tot sufletul in ceea ce faceti. Daca cei din jur vor crede ca ati devenit dintr-o data dificili si complicati , ei bine, nu trebuie sa va pese prea mult, trebuie doar sa va urmati  indemnurile inimii. Urmati-va pasiunile chiar daca acest lucru presupune pierderea unei relatii care stagneaza, daca este necesar, alege-ti o viata pe cont propriu dar care va va rasplati din plin. Nu este o perioada fara crize, dar cerinta acestui tranzit  are legatura individualitatea voastra si sa dati deoparte tentatia de a va concentra mai mult asupra altor persoane, sa le satisfaceti nevoile in loc sa va axati pe propriile voastre nevoi.

F ECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Nodul Nord lunar in Leu  tranziteaza casa XII  iar Nodul Sud in Varsator tranziteaza casa VI.  Acest tranzit, cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa in munca, proiecte profesionale, relatia cu colegii, locul de munca, constrangeri la locul de munca, perfectiune, planuri facute in spatele usilor inchise, secrete, manipulari din umbra , iluzii, credinta,  acuma fantomele trecutului va pot tine legati inca de un prag nevazut. Nodul Nord in tranzit prin casa  XII , o casa karmica, nu este un drum prea usor , accentueaza si mai mult platile karmice dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat. Puteti dezvolta un comportament obsesiv in ceea ce priveste aspectele legate de sanatate, detalii, perfectiune, ordine, critica excesiva dar trebuie sa invatati ca “ o curatenie exterioara fara o curatenie sufleteasca” nu valoreaza prea mult. Trebuie sa dezvoltati compasiunea, intelegerea fata de oameni, credinta. Noile oportunitati tin sa intelegeti care este adevarata voastra slujba, iar daca veti intelege ca aici pe pamant, sunteti in slujba lui Dumnezeu, multe bariere se vor ridica.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Nodul Nord lunar in Leu tranziteaza casa XI iar Nodul Sud in Varsator tranziteaza casa V. Acest tranzit, cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa in relatia de iubire, copii, prieteni, grupuri, creativitate personala, speculatii, spiritualitate, astrologie. Nodul Nord in tranzit prin casa XI va cere sa creati relatii profunde cu oamenii care va impartasesc interesele, sperantele voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare. Cheia aici tine de cooperare cu mai multi oameni,  de activitati generoase, altruiste, prietenii si sa va bizuiti pe ei la nevoie. Transformarea voastra profunda in urmatoarele luni se va face prin prieteni , grupuri de oameni, riscuri in indeplinirea unor sperante, eliberarea tendintei posesive fata de copii, crearea unor obiective pe termen lung, sa detineti o pozitie de putere in cadrul unei organizatii, unui grup.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Nodul Nord lunar in Leu tranziteaza casa X iar Nodul Sud in Varsator tranziteaza casa  IV. Acest tranzit, cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa legata de casa, familie, parinti, orasul in care locuiti, tara, cariera, ambitii profesionale, statut social.Tranzitul Nodului Nord prin casa X este destul de important deoarece tranziteaza o casa unghiulara , o casa de destin, in consecinta, va trebui sa gasiti  un echilibru intre emotiile, sensibilitatea, familia  voastrata si asumarea unei cariere care sa va puna in lumina puterea, forta, coroana sufletului. Aici, in aceasta casa astrologica, destinul va cere sa va puneti in lumina propria forta emotionala prin dezvoltarea unei cariere puternice. Oportunitatile tin de cariera, statut social, va puteti schimba cariera intr-un mod care sa exprime mai deplin misiunea sufletului vostru. Se poate ca in ultimul timp, cariera si tot ce tine de ambitiile voastre profesionale, sa fi fost activate, ca un semn ca “ aici “ trebuie sa munciti mai mult, sa aduceti ceva nou. Este important sa va folositi autoritatea si puterea personala cu intelepciune, altfel, “ coroana “ pica de pe cap.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Nodul Nord lunar in Leu tranziteaza casa IX iar Nodul Sud in Varsator tranziteaza casa III.  Acest tranzit, cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa legate de studii, comunicare, barfa, viclenii, cunoastere superioara, credinta, strainatate, straini. Nodul Nord in casa IX  va indeamna sa va dezvoltati credinta ,intuitia , sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra , beneficiile vor veni cand veti intelege ca este necesar sa faceti tranzitia de la mintea inferioara la cea superioara , sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru. Dezvoltarea voastra are loc prin credinta , studii superioare, straini, calatorii indepartate. Intelegerile voastre pot suferi transformari radicale. Exista o tendinta de a fi destul de imprastiati in gandire, sa va legati doar de informatii fara valoare. Trebuie sa va concentrati pe conceptele mai mari si spirituale ale vietii si care sa va ajute sa vedeti si viata voastra intr-un mod nou.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Nodul Nord lunar in Leu tranziteaza casa VIII iar Nodul Sud in Varsator tranziteaza casa II. Acest tranzit, cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa legata de bani, valoare personala, bunuri materiale, afaceri, viata intima, dormitor, mosteniri, impozite, taxe. Cu Nodul Nord in casa VIII urmeaza o perioada in care trebuie sa invatati sa treceti dincolo de valorile personale si de ceea ce aveti, puterea si magnetismul personal trebuie sa le folositi fara a face rau celor din jur, este o configuratie ce nu lasa loc ambiguitatii, este o lectie importanta ce ofera favoruri cand invatati ca puterea personala nu trebuie sa faca rau celor din jur, aceasta trebuie folosita cu intelepciune si in folosul oamenilor apropiati . Este o lectie ce va invata timp de aproape doi ani despre credinta, renastere, sa nu priviti inapoi  la vechile obiceiuri, poate fi o adevarata renastere in ceea ce priveste comportamentele excesive.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Nodul Nord lunar in Leu tranziteaza casa VII iar Nodul Sud in Varsator tranziteaza casa I.  Acest tranzit, cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa in relatiile voastre, imagine, reputatie, nume, modul vostru de manifestare, partener, asociat, dusman, aplicarea legii. Nodul Nord in tranzit prin casa VII va cere sa invatati arta cooperarii, despre diplomatie, sa va detasati de ideile egocentrice. Urmeaza o perioada in care relatiile sunt in centrul atentiei, experientele cele mai semnificative vor fi traite ca un schimb cu ceilalti, sunteti ajutati sa formati relatii semnificative, sa cunosti altfel de oameni care sa va invete arta cooperarii. Toate crizele, evenimentele dure prin care puteti trece in aceasta perioada va vor face sa va schimbati comportamentul si manifestarile in legatura cu un partener, o casnicie, o relatie de lunga durata. Beneficiile vin doar prin  asociere cu altii, prin descoperirea valorii colaborarii, printr-un schimb cu ceilalti.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Nodul Nord lunar in Leu  tranziteaza casa VI iar Nodul Sud in Varsator tranziteaza casa XII. Acest tranzit, cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa in munca, proiecte profesionale, relatia cu colegii, locul de munca, constrangeri la locul de munca, perfectiune, planuri facute in spatele usilor inchise, secrete, manipulari din umbra, iluzii, credinta, acuma fantomele trecutului va pot tine legati inca de un prag nevazut. Cu Nodul Nord  in casa VI, urmeaza o perioada de sacrificii si servicii fata de altii, trebuie sa invatati ce inseamna responsabilitatea  si sa dezvoltati increderea in Univers . Crizele majore apar la servici, in relatia cu colegii. Atentie la sanatate. Fara obiective clare, programe sanatoase si practice, puteti simti ca ceva necunoscut va conduce viata. Grijile inutile, o stare permanenta de neliniste, o atitudine secretoasa, va pot face mult rau. Vederile inguste si intoleranta, pot aduce blocaje la locul de munca, pot sa va izoleze. Munca alaturi de ceilalti poate oferi mari satisfactii, numai cine asculta vocea sufletului poate depasi cu succes blocajele, crizele existentiale, invatand astfel noi modalitati de raspuns la situatiile de viata intalnite. Nu va asumati roluri in spatele scenei, ele se pot intoarce impotriva voastra.

 

Adriana Tudosa

You may also like

11 Comments

 1. Multumesc Adriana, esti ghidul meu spiritual din decembrie 2015 cand ti-am descoperit postarile. Prin tot ceea ce scrii imi dai putere, intelepciune si curaj. Am nodul nord in leu, astept cu incredere urmatoarele 18 luni si viitoarele tale relatari.

 2. Am NN in pesti 19′ si NS in fecioara 19′ , datorita tie si lui Dzeu am reusit sa trec peste un an foarte greu dtpdv .Postarile tale imi dau incredere atunci cind ma clatin si imi aduc aminte ca Dzeu e cu mine.Din cenusa imprastiata am reusit sa ma adun,chiar daca am trecut prin doua operatii pe coloana si un divort intre ele simt ca sint om.Dzeu sa te binecuvinteze,sa ne descifrezi in continuare mesajele Lui. O imbratisare calda.

 3. Acum ,mai mult ca in alte dat as vrea sa mi spuneti cateva cuvinte.Sunt nascuta pe 14.07.0961,daca inteleg bine aceasta pozitie a NN si NS erau la nasterea mea.Sunt nascuta in Dambovita intr o comuna Matasaru,nu stiu ce ora. Daca vreti si puteti sa mi spuneti ce sa inteleg ,ce sa schimb pentru ca este o perioada lunga de cand lucrurile nu merg bine. Ma refer in mod deosebit la relatii ,profesional si bani( nu stiu daca a mai ramas ceva) . Oricum multumesc frumos pentru articole si sa aveti multa sanatate.

 4. Multumesc doamna Adriana pentru ghidajul pe care ni-l oferiti si Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze !

 5. Raman la fel de recunoascatoare si impresionata ca de obicei.Multumesc!?Fii binecuvantata pentru totdeauna cu Iubire pentru darul tau din iubire!?

 6. Si ne iarta noua datoria noastra precum si noi iertam datoriile celor ce ne-au gresit -ebraica .Inchipuieste-ti ca am fi intr-o banca astrala ,unde nu prea te iarta nimeni de datorii .Asta ma indreptateste sa ma gandesc si la leonide …si la tot ce mai vine de sus .Multa lumina .

 7. Adriana, te rog spune-mi : daca NN este in harta natala in Varsator , tranzitul actual fiind inversat iar eu avand Soarele in Leu si ascendentul in Fecioara va fi o perioada benefica?
  Astept ziua mea de nastere ca sa te rog sa imi faci Revolutia Solara, ca in fiecare an, dar mai e pana atunci.
  Mie mi se pare complicat, pentru ca ar trebui sa fiu in slujba celorlalti, conform directiei NN natal in VArsator, dar acuma mi se cere sa ma pun pe mine pe primul loc.
  Iti multumesc frumos pentru toate articolele. Le astept cu febrilitate de fiecare data si le citesc pe nerasuflate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.