VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR IN ANUL 2011 –OPORTUNITATI PENTRU EDUCATIE , CALATORII , AVANTAJE FINANCIARE

VA DORESC UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI

In anul 2011, Saturn in Balanta  va tranziteaza casa studiilor inalte , strainatatii , afacerilor  cu strainatatea , calatoriilor mari.  Saturn este in astrologie planeta PROFESOR , poate fi unul destul de dur atunci cand lectiile lui nu ii sunt invatate temeinic cu rabdare , neglijenta si nesupunerea nu sunt pe placul acestei energii . Cuvintele cheie ale lui Saturn sunt : contractia , strictetea, efortul ,disciplina , responsabilitatea , restrictia , profesorul , tatal , seriozitatrea , stabilitatea , prudenta. Este o perioada in care veti simti nevoia de a va transforma launtric , veti incerca sa va  adaptati la un ideal superior, veti dori sa calatoriti prin lume , sa studiati diverse subiecte care sa va ajute sa dobanditi  o perspectiva superioara asupra vietii . Este un timp in care se pot materializa eforturile facute pentru implinirea ambitiilor personale , poate fi o perioada agitata si plina de insatisfactii intelegand ca este necesar de un efort mai intens pentru exprimarea cunoasterii acumulate in trecut. Va puteti  intalni in aceasta perioada cu anumite frustrari legate de blocajele in cariera voastra din cauza ca nu v-ati continuat sau terminat  anumite studii.  Acuma , cu Saturn in aceast domeniu , va puteti continua studiile , daca nu veti face nimic in aceasta directie veti fi deprimati , tot ceea ce faceti acuma poate avea o influenta puternica in cariera si imaginea voastra . In acest an, calatoriile mari sunt in stransa legatura cu invatamantul, cu afacerile (calatorii serioase ), continuarea studiilor sau inceperea unor studii noi au nevoie de mari eforturi si de rabdare din partea voastra . Afacerile , implicarea in afaceri cer o mare corectitudine in acest an ,  cei care incalca legea ,  cei care fac ilegalitati vor simti din plin vocea legii in viata lor . Banii vor oferi emotii stabile in acest an dar datorita increderii prea mari puteti avea pierderi uriase , orice act care trebuie semnat, aprobat verificati-l cu mare atentie , puteti fi inselati de proprii asociati  . Fara munca si responsabilitate , tot ce tine de invatamant va cunoaste serioase piedici. Fiti atenti la dusmani  si angajati , acestia va pot insela , feriti-va de tot ceea ce va poate defaima locul de munca sau locul  in societate ,finantele au si ele nevoie de o manipulare corecta  deoarece veti avea tendinta sa-i risipiti .  Mental puteti fi mai agitati ,evitati argumentele contradictorii cu cei apropiati voua deoarece va puteti crea noi dusmani chiar in cadrul familiei .

Incepand cu 22 ianuarie , Jupiter –Marele benefic intra in semnul Berbecului , pentru voi dragi Varsatori  , Jupiter  este in tranzit prin casa studiilor, fratilor , surorilor, calatoriilor mici, este o energie ce  favorizeaza si faciliteaza intelegerea cu fratii, surorile, relatiile cu anturajul din imediata apropiere care va ofera sprijin si reusita . Este o energie benefica studiilor , succeselor la scoala, la examene, obtinerea unor diplome , puteti fi  remarcati de marile societati , veti fi protejati in calatorii, protectie pe sosele  dar si ocazii de a va face remarcati in calatorii. Noi oportunitati pentru educatie , este un moment bun pentru a publica si profita de pe urma  talentului  vostru de a scrie si de a comunica. . Este necesar ca in acest an sa intampinati toate oportunitatile de experimentare , invatare, comunicare a informatiei intr-un spirit de buna tovarasie si participare sociala . Jupiter in acest domeniu din viata voastra  este o energie ce aduce destule succese in educatie, scris sau comunicare printr-o varietate de interese intelectuale , favorizeaza scriitorii  dar si calatoriile .Este un bun moment pentru a face un curs deoarece sunteti mai receptivi la invatatura , extinderea cunostintelor si competentelor. Va puteti bucura  de cresterea capacitatii de a asimila mai multe cunostinte, de a va exprima ideile cu mai mult entuziasm si ele sa fie bine primite. Veseli, sociabili, altii vor aprecia mai mult compania voastre, sanse de cadouri prin vizite, mici calatorii  prin intermediul fratilor,surorilor, colegilor, vecinilor.   Jupiter in Berbec este  in aspect benefic cu Soarele natal , aceasta energie poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada favorabila planurilor cu bataie lunga  in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala.

In martie 2011 , Uranus –rebelul  intra si el in semnul Berbecului , pentru voi Varsatorii , aceasta energie lucreaza tot in domeniul studiilor, comunicarii, fratilor , surorilor,calatoriilor mici . Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in acest domeniu din viata voastra este propice obtinerii  de cunostinte mai ales tehnice , ultramoderne , deveniti inventivi ,originali ,puteti descoperi surse neobisnuite de inspiratie. Uranus in Berbec  in aspect benefic cu Soarele vostru natal  ( in special pentru cei nascuti in primele 5 zile ale zodiei ) poate sa va ajute sa indepartati constrangerile exterioare care va impiedicau sa fiti fericiti ,va puteti ameliora situatia financiara , posibilitate de castiguri financiare neasteptate .

Din iunie 2011 , Jupiter intra in semnul Taurului pentru restul anului 2011 , pentru voi, aceasta energie binefacatoare  este  in tranzit  prin casa familiei.  Jupiter este in astrologie cel mai mare binefacator, deci poate aduce avantaje imobiliare ,renovarea casei, cumpararea unei case, puteti  mosteni o casa , puteti achizitiona fel de fel de bunuri care sa va sporeasca confortul . Relatiile cu parintii se pot imbunatati , pot aparea oportunitati de a vinde sau cumpara un imobil , puteti sa va mutati  intr-o locuinta mai mare .
O folosire pozitiva a acestei energii binefacatoare a lui Jupiter  poate asigura protectia familiei, cresterea simtului familial, sporirea parimoniului, achizitionarea de bunuri , sanse prin afaceri imobiliare, ajutor financiar din partea parintilor, sunt posibile si mosteniri.   Cu Jupiter in Taur  in aspect provocator cu Soarele natal  se poate vorbi totusi de o perioada  in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare ,  puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate,   puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate . Folosita negativ , aceasta energie poate aduce dificultati  materiale , sociale ,  puteti avea probleme cu o casa  , cu parintii , cu modul  in care va dezvoltati puterea personala .
Atentie la afacerile pe care le faceti ( puteti intra in asocieri cu oameni prin care de fapt veti pierde)  deoarece puteti foarte usor sa pierdeti bani.

3 februarie  2011 vine cu o Luna Noua  in semnul voastru cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul aceste date ( plus ,minus patru zile ) . Aceasta energie favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii ce  creatoare .. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii.

13 august  2011 vine cu o Luna Plina in Varsator , este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre . Prezenta Lunii Pline in  semnul vostru  poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua din februarie  2011, o  nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru ,pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea ,pot aparea inclusive probleme de sanatate .

Prima Eclipsa din acest an 2011 este o Eclipsa partiala de Soare  in Capricorn cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 4 februarie ( plus ,minus 4 zile ) , Aceasta Eclipsa de Soare in Capricorn  poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit , pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie , veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala.

Urmatoarea Eclipsa de Soare este pe 1 iunie 2011 ,este o Eclipsa de Soare in Gemeni gradul 11 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 februarie  ( plus ,minus patru zile  ) . Aceasta Eclipsa de Soare energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative,  cum iubiti, cum primiti iubirea in viata voastra .Urmeaza o perioada ce  poate aduce o iubire, un copil,  sunt amplificate  experientele  ce activeaza emotiile , actiunile riscante, dorinta de aventura , dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune. Pentru cei nascuti in jurul datei de 1 februarie , aspectul pozitiv dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal anunta posibilitati imense, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase

1 iulie  2011 vine cu o Eclipsa de Soare in Rac  gradul 9 , este o Eclipsa de Soare in Rac asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 februarie  ( plus ,minus patru zile  ) . Aceasta Eclipsa  de Soare  poate energiza  fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi , un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea.

25 noiembrie 2011 vine cu o  Eclipsa de Soare in Sagetator asociata cu Nodul Nord al Lunii in Sagetator , este o energie cu influente deosebite asupra Varsatorilor  nascuti in jurul datei de 25 ianuarie ( plus,minus patru zile ) . Aceasta Eclipsa  de Soare poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale , atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii. Aceasta eclipsa poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra.

In mare , cam asa danseaza STELELE in jurul vostru dragi  Varsatori , pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele astrale majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.