10/1-VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII MARTIE 2023–MANA LUI DUMNEZEU …

“ Eu si Tatal una suntem.” Ioan 10:30

Luna: martie este luna a 3-a
Anul: 2023 ( numerologie =2+0+2+3=7)
Vibratia energetica universala pentru luna aprilie 2023=3+7=10=1+0=1

Numerologia universala a lunii martie arata ca aceasta luna de vibratie 1 este plina de promisiuni, de promisiunea noului.
Sa fim deschisi, organizati si concentrati. Sa evitam distragerea si  amanarea. Suntem la  o rascruce de drumuri. Avem nevoie de  curaj si de un cap limpede pentru a ramane pe drumul cel bun. Intr-o luna universala 1,  trebuie sa invatam sa ne adaptam  la schimbarile care au loc in interiorul nostru si in  jurul nostru. Progresul nostru va fi ajutat de noi oportunitati si intelegeri. Acesta este un timp pentru a urmari agresiv planurile pe care le-am facut in trecut. Este un timp pentru a actiona, nu sa visam sau sa punem intrebari.
Aceasta este, de asemenea, un moment care cere independenta si incredere in sine. Nu trebuie sa lasam cuvintele prudente ale altora sa ne incetineasca.
Exista si unele pericole legate de finante si de relatii. In consecinta sa fim mai atenti cu banii, sa evitam achizitiile impulsive. Prieteniile sunt reinnoite. Se poate sa intalnim, de asemenea, pe cineva de care nu am auzit de ceva timp si aceasta persoana va juca un rol important in planurile de viitor. Romantismul este favorizat, in special daca sunteti singuri. Energia colectiva a acestei numerologii lunare poate duce, de asemenea, la descoperiri, inovatii si aventura. Cu totii ne simtim insufletiti, puternici si sustinuti de acea atitudine „pot face orice”. Este o luna de actiune.
Unii s-ar putea sa ne gaseasca mai putin sociabil, deoarece suntem mai ocupati ca niciodata si ne concentram pe activitatile si nevoile noastre. Martie 2023 ne roaga sa ne punem pe primul loc pentru o schimbare si sa investim putin timp si energie in ceea ce ne lumineaza cu adevarat.
Unde apare 1 apare si ceva pentru prima data. Orice proces incepe cu prima data-1 si continua in conformitate cu cifrele 2,3, 4, etc. Viata are un respect deosebit pentru ordine, pentru procesele care decurg de la 1 la 9 iar daca evitam aceasta ordine si dorim sa ajungem mai repede la rezultatul final-9, atunci, in mod obligatoriu, viata ne va intoarce la pasii sariti pentru a trece prin procesele evitate.
Energia 1 apreciaza orice fel de relatii, de la afaceri la casatorie dar tot timpul, faptele sunt deasupra cuvintelor care predica despre iubire. Negativitatea acestei luni de vibratie 1  vine prin agresivitate, ingamfare, dominare, egou puternic.

Iar numarul 10(1+0=1) al acestei luni universale ar putea fi un semn ca in curand va veni ceva in viata noastra care va aduce ordine si solutii la problemele care exista.
In alfabetul ebraic, numarul 10 este litera  Yod ce simbolizeaza Mana lui Dumnezeu. Mesajul acestei luni universale 10 este ca Mana lui Dumnezeu este intotdeauna prezenta pentru a ne prinde daca cadem, pentru a ne proteja dar nu pentru a ne impinge intr-o directie in afara propriilor alegeri.

Sa fim prietenii acestei luni de vibratie 1 si ne va rasplati cum nici nu gandim, nu exista o protectie mai dedicata si un aliat mai puternic decat 1. Putem sa pierdem lupta dar putem castiga admiratia acestei energii care sprijina oamenii activi, inovatori, luptatori. Daca suntem in slujba unui 1, vom fi impinsi la limita, asteptarile sunt foarte mari si ne forteaza sa devenim mai buni si mai buni decat am fost. Daca vibratia 1 devine dusmanul nostru atunci putem fi loviti fara mila.

Exista un singur Dumnezeu, iar toate celelalte notiuni sunt false. De aceea, numarul unu este considerat a fi numarul lui Dumnezeu, simbolizand singularitatea lui Dumnezeu de fiecare data cand il vedem. Unul ramane unul, nu se schimba. Dumnezeu este unul.

“Este un singur Dumnezeu si Tata al tuturor, care este mai presus de toti, care lucreaza prin toti si care este in toti.” Efeseni 4:6

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 1( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 1, 10,19, 28.

Numarul unu – este Dumnezeu, deci El ar trebui sa fie primul gand in fiecare zi si tot ceea ce incepem ar trebui sa fie inceput cu Dumnezeu care ne va oferi sustinere, noroc si bunastare.

Galbenul, auriul, portocaliul, violetul, albastru deschis, sunt culori norocoase pentru o vibratie 1.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 1 sunt:
Vibratia 1(9, 18, 27 martie 2023) –noi inceputuri, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 (1, 10, 28 martie 2023): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 2, 11, 20, 29 martie 2023): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata. Tot ce tine de planul financiar, calatorii, planuri de viitor, contacte personale si profesionale, ofera ocazii favorabile. Este bine de stiut ca vibratia 3 cere corectitudine.
Vibratia 4(3, 12, 21,30 martie 2023): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti. O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 4, 13, 22, 31 martie 2023): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini.
Vibratia 6( 5, 14, 23 martie 2023): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7(6, 15, 24 martie 2023): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 (7, 16, 25 martie 2023): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.
Vibratia 9 (8, 17, 26 martie 2023): sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de bilant, completare, eliberare si de transformare. In acesta zi se pot intampla lucruri providentiale daca le meritam.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!

Rugaciune
Doamne, decid chiar acum sa traiesc doar pentru Tine. Nu imi este de folos sa traiesc dupa standardul si asteptarile altor oameni. Doar Tu esti cel care conteaza si doresc sa fiu persoana care m-ai creat sa fiu. Doamne, cred ca Tu esti mai puternic decat trecutul meu. Primesc libertatea pe care Tu mi-o dai si vreau sa traiesc planurile pe care le ai pentru mine. Amin

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.