LUNA PLINA IN FECIOARA-7 MARTIE 2023, ORA 14:40, ORA ROMANIEI-INTERVENTIE DIVINA….

 

” Caci despartiti de mine nu puteti face nimic.” Ioan 15:5

Luna Plina este un moment de apogeu si o promisiune astrala a implinirii unor activitati incepute odata cu Luna Noua in Fecioara din august 2022. Nu se poate nega puterea unei Luni Pline. Putem simti puterile unei Luni pline cu usurinta si fara efort, spre deosebire de energia mai subtila a unei Luni noi. Luna plina dezvaluie ceea ce suntem gata sa integram in constiinta noastra. Ne aduce informatii importante de care avem nevoie pentru a intelege intreaga imagine. Fiecare Luna plina ofera oportunitatea de a ne indeparta de vibratiile care se simt grele si ne limiteaza. Poate fi o provocare la inceput sa infruntam aceste lucruri si sa le intelegem pe deplin, dar odata ce facem asta, vom fi liberi de ele.

In cazul Lunii Pline in Fecioara, Luna pe gradul 16:40 Fecioara este in opozitie cu Soarele pe gradul 16:40 Pesti.

Semnele Pesti si Fecioara, ca toate semnele opuse, au unele asemanari interesante. Ambele sunt semne feminine, ceea ce inseamna ca ne sporesc intuitia. Ambele semne poarta vibratiile marilor vindecari. Ambele sunt, de asemenea, semne de serviciu. Fecioara serveste lumea cu cunostintele ei ascutite si discernamantul sau, in timp ce Pestii servesc Universul cu capacitatea sa de a ne conecta cu sursa. Ambele semne sunt mutabile, ajutandu-ne sa trecem usor de la o frecventa la alta, sa ne acomodam mai usor cu schimbarea. Aceste semne au si unele diferente si umbre. Acolo unde Pestilor le pot lipsi granitele, Fecioara poate dezvolta prea multe. Pestii pot deveni, de asemenea, prea maleabili, fara a lua nici o forma, pozitie sau perspectiva. Poate merge cu fluxul putin prea mult si poate ajunge prea pasiv in lume. Fecioara poate deveni prea inflexibila si rigida. Poate cauta sa defineasca exagerat situatiile. In aceasta definitie, pierde magia spontaneitatii. Cand ne aliniem cu vibratiile inferioare ale Fecioarei, construim prea multi pereti in viata. Cautam sa organizam si sa controlam fiecare aspect al lumii noastre. Uitam sa lasam loc imposibilului si lucrurilor pe care nu prea ni le putem imagina. De asemenea, incercam sa ne ocupam de prea multe situatii. Ne pierdem capacitatea de a face o pauza. Nu ne simtim confortabil in spatiul necunoasterii si, la randul nostru, nu ne simtim confortabil cu noi insine. S-ar putea chiar sa devenim nelinistiti in propriile noastre corpuri, incapabili sa digeram energia din jurul nostru. Ne simtim vulnerabili, incapabili sa facem lucruri dificile. Cu axa Fecioara-Pesti implicate, aceasta Luna Plina pe gradul 16:40 Fecioara ne preseaza sa gasim un echilibru intre activitatile si rutine zilnice, munca, nevoia de ordine, critica, sanatatea fizica (Fecioara) si serviciile facute celor din jur, viziune, sanatatea spirituala, acceptarea neconditionata a celor din jur, dezordine si infinit (Pesti).

Atat Fecioara cat si Pestii au in comun dorinta de a fi in serviciul celorlalti, iar aceasta Luna Plina ne poate ajuta sa intelegem ca trebuie sa fim in slujba sufletului nostru, sa fim in slujba lui Dumnezeu, sa facem acele lucrari pentru care ne-a facut capabili asa cum scrie in Ieremia 1:5:

” Mai inainte ca sa te fi intocmit in pantecele mamei tale, te cunosteam, si mai inainte ca sa fi iesit tu din pantecele ei, Eu te pusesem deoparte si te facusem proroc al neamurilor.”

Tentatia de a-i ajuta pe altii va fi, de asemenea, reala, dar trebuie sa incercam sa ne ocupam mai intai de noi insine, de treburile noastre, sa ne facem munca noastra cat mai bine, inainte de a a porni in lupta pentru altcineva, inainte de a ne amesteca in lucrarea celuilalt, in treburile celorlalti.
Aceasta lupta astrala pe semne mutabile poate scoate la iveala frustrarile si obiceiurile care ne limiteaza progresul dar ne arata si domeniile de viata in are avem nevoie de mai multa disciplina. Este timpul sa ne concentram asupra propriei calatorii si sa eliminam  ( din interior sau din afara) tot ceea ce ne face sa inotam in frica si negare, tot ceea ce ne distrage atentia, tot ceea ce ne fura energia si ne destabilizeaza, pe toti cei care incearca sa profite de munca noastra.
Luna Plina va lumina de asemenea si ceea ce trebuie vindecat in noi atat psihic (Pesti), cat si fizic (Fecioara). Este cel mai bun moment sa intelegm ca toate activitatile zilnice(Fecioara) au nevoie de sprijin divin(Pesti), ca sanatatea corpului nostru fizic(Fecioara) depinde de vitalitatea spirituala(Pesti). Asta inseamna ca trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce gandim deoarece subconstiemul va actiona conform gandirii noastre. Este un timp pentru stimularea sistemului imunitar practicand mantra :”Posed o sanatate perfecta, doar legea armoniei actioneaza in corpul si sufletul meu”.

Fecioara strange, aduna date, planifica, corecteaza ceea ce este gresit iar Pestii curg dupa cum ii poarta valul, nu se descurca prea bine cu realitatea, dar vine cu solutii dincolo de mintea pamanteasca. Iar Luna Plina in Fecioara luminata de Soarele in Pesti amplifica atat emotiile cat si intuitita, vine cu solutii divine, repeta  ceea ce ne spune Isus:” Caci despartiti de mine nu puteti face nimic.” Ioan 15:5

A venit timpul sa purificam, tratam sau sa indepartam tot ceea ce este otravitor, nefolositor in viata noastra, in munca noastra, in dieta noastra, in rutinele si obisnuintele de zi cu zi. Aceasta Luna Plina (influenta ei se intinde si in urmatoarele doua saptamani)  este un moment bun pentru orice tip de curatenie fizica, detoxifiere, vindecare spirituala, pentru renuntarea la obiceiurile negative care ne imbolnavesc. Sa avem incredere in noi, in procesul vietii noastre si sa intelegem ca nu putem avea toate raspunsurile pentru a lua decizii care sa ne duca inainte. Putem sa ratacim si in necunoscut si sa lasam  Universul sa ne surprinda cu inimaginabilul. Sa lasam intuitia-vocea sfanta din noi sa ne ghideze, sa cerem indrumare de la ingerul nostru pazitor. Este timpul sa intelegem ca prea multe bariere (Fecioara) ne impiedica sa crestem si sa ne realizam potentialul ca fiinta divina, sa ne bucuram de magia universului.

Luna Plina pe gradul 16:40 Fecioara, adica opozitia dintre Luna in Fecioara si Soarele in Pesti activeaza casele II-VIII, case ce vorbesc despre banii mei si banii tai, valoarea mea -valoarea ta, planurile la vedere pentru a castiga bani, planurile acunse pentru castiguri financiare. Cu Luna Plina in casa II, intimitatea, problemele de putere si control, finantele, sunt un punct central. O Luna Plina in Feciora in casa a 2-a poate eticheta tot ce este corect si tot ce este gresit in finante, venituri la locul de munca, posesiuni, siguranta financiara, ceea ce consideram valoros in viata noastra.

Aceasta Luna Plina are loc cu aproximativ o ora inainte ca Saturn sa paraseasca semnul Varsator si intre in casa Pestilor….
Tot Luna Plina in Fecioara se armonizeaza perfect cu ingeniosul Uranus in Taur si formeaza cu careu in T mutabil oarecum larg cu Marte pe gradul 22 Gemeni.

Un careu in T ridica tensiunea lunii pline la un nivel maxim. Exista un potential imens pentru calamitati naturale, confruntari explozive, separari brutale. Stimuleaza unitatea si curajul, dar si tensiunea si conflictul. Daca Luna in Fecioara in opozitie cu Soarele in Pesti ne trag in doua directii, cu un careu in T, suntem trasi in cele trei directii, deci mai multe provocari. Acest aspect mareste instabilitatea, tensiunea, se cauta o schimbare, apare dorinta de noi conditii de existenta.

Cine ne ajuta acuma?

Luna Plina generata de opozitia dintre Luna in Fecioara si Soarele in Pesti are drept planeta mediatoare pe Uranus pe gradul 15:45 Taur.  Mediatorul Uranus aduce o energie ce ne ajuta sa intram in ritmul astral al acestei lunatii si sa primim intuitia, gandul, cuvantul, rugaciunea, vestea, ghidarea, mantra, necesare echilibrarii vietii de zi cu zi. Evenimentele care au loc acuma pot implica un fel de rambursare karmica benefica sufletului. Este un moment minunat pentru a incerca lucruri noi, de fapt  poate fi surprinzator cat de usor este sa iesim din rutina obisnuita … atat de mult incat ar fi bine sa fim atenti, sa nu fim prea nesabuiti. Poate fi o surpriza asteptata. Uneori este nevoie de un indemn neasteptat (Uranus) pentru a crea o schimbare.

Uranus pe gradul 15:45 Taur merge de mana cu asteroidul 11911 Inger pe gradul 15:26 Taur si ne spune ca indiferent de zgomotele cosmice si de fulgerul vietii de zi cu zi, exista intotdeauna aceste voci blande ingeresti  care vorbesc direct cu sufletul nostru, care au in fisa lor astrala protectia noastra. Aceste ajutoare spirituale sunt vesnice. Exista o mare protectie oferita de acest asteroid care furnizeaza in acelasi timp un sentiment de putere enorma, calauzire divina, mesaje de la Dumnezeu, interventie divina, o mana de ajutor, vindecare spirituala.

Deci, tema acestei lunatii in Fecioara este despre detalii, munca de zi cu zi, crize existentiale, ordine si vindecare, angajat si angajator, conditii de munca, finante si siguranta financiata. Luna Plina in Fecioara este, de asemenea, un moment perfect pentru a ne activa propria autovindecare. Daca exista o zona a vietii noastre care trebuie vindecata, fie ca este fizica, emotionala sau spirituala, aceasta Luna Plina ne pune la dipozitie instrumentele necesare pentru a face acest lucru. Este cel mai bun timp pentru curatarea spatiilor in care locuim.

Aceasta Luna Plina este un ochi astral vigilent ce ne ajuta sa descoperim ordinea de care are nevoie sufletul nostru. In cautarea perfectiunii, putem exagera si complica atat de mult lucrurile, ne putem lega de defecte, ca nu mai stim ce este bine sau rau. Dar energia fecioarei este cel mai bine exprimata prin simplificarea lucrurile. Simplifica, organizeaza, sorteaza si pune lucrurile la locul lor potrivit. Sa facem curatenie fizica, mentala, sufleteasca, sa scapam de bagajele inutile.

Si in simplitate ne legam de Dumnezeu …

Influenta majora a acestei lunatii va fi asupra semnelor mutabile Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetatori( nascuti in jurul datei de 7, plus, minus trei zile) dar si asupra celor care au in harta natala, planete, axe principale, in jurul gradului 17.

Sa repetam cat mai des mantra acestei Luni Pline in Fecioara:“Doamne vreau sa fiu in slujba ( fecioara) Ta, vreau sa fac parte din proiectul Tau, ajuta-ma, invata-ma, da-mi toate detaliile. Invata-ma sa fac Voia Ta ca Tu esti Dumnezeul meu, Indrumatorul meu, Seful meu, Tatal meu, Vindecatorul meu.”

 Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Multumim infinit draga Adraiana, esti minunata ca intotdeauna. Extrem de interesanta analiza ta, si cu calcule si cu ghidare, extrem de minutioasa analiza.
    Te imbratisez cu drag si imi pare nespus de bine ca te am regasit
    Cu recunostinta,
    Liliana Gherdan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.