HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN FECIOARA-7 MARTIE 2023

 

Luna Plina  din 7 martie 2023 are loc cu Luna pe gradul 16:40 Fecioara si Soarele pe gradul 16:40 Pesti cu un maxim in jurul orei 14:40, ora Romaniei . O Luna Plina in Fecioara aduce cel mai bun timp pentru vindecare, curatenie trupeasca, mentala si sufleteasca. In acelasi timp, este importanta si pentru curatenia spatiilor in care locuim, in care lucram. Forta speciala a acestei lunatii ne spune “ esti ceea ce mananci si ceea ce stochezi in mintea si sufletul tau “ si daca nu esti multumit, fa o schimbare. Faza mutabila a acestei luni pline in Fecioara ne da posibilitatea sa devenim flexibili, sa eliminam vechile mentalitati, sa intelegem ca dieta trebuie aplicata si gandurilor noastre nu numai in legatura cu ceea ce mancam. 

Simbolul sabian al gradului 17 Fecioara, gradul Lunii Pline este:” O eruptie vulcanica transmite puternice energii telurice”. Eruptia vulcanica are rolul de a elima tensiunile interioare. Se face adesea fara pagube majore sau poate veni cu mari probleme daca sunt adunate prea multe negativitati in interior. Aceasta Luna Plina ne spune ca este cel mai bun moment pentru  eliminarea emotiilor toxice, pentru curatarea karmei, pentru eliberarea spiritului de energiile inferioare, pentru o adevarata curatenie de primavara. Aceasta lunatie are un efect de chatarsis fizic, mental si spiritual. Din punct de vedere spiritual, aceasta energie aduce o eliberare si o evacuare a impuritatilor din interiorul nostru pentru a ne purifica si pentru a ne reuni cu Divinul.

Cu Luna Plina in Fecioara gradul 17, cei nascuti in jurul datei de 7 in semnele mutabile: Fecioara, Pesti, Sagetator, Gemeni,  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul , casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 17 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna plina aprinde lumina ei mareata in tot ce tine de munca, activitati si obiceiuri zilnice, relatia cu colegii, sanatate.  Cum Luna Plina este apogeul unor activitati incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment. Pentru voi aceste apogeuri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice, hotarari importante la locul de munca. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, fiti atenti la sanatate. Aceasta luna plina va spune ca indiferent de cat de incarcat este programul vostru zilnic,  timpul pentru bunastarea fizica si mentala nu este negociabil. Este timpul sa va organizati mai bine si sa intelegeti ca odihna nu este lene. Este chiar ecesara. In acelasi timp, ar trebui sa cultivati credinta in Dumnezeu ce poate fi pentru voi un ajutor imens in stoparea actiunilor unor dusmani din umbra. Uranus in Taur este o ancora inedita acuma si va poate aduce surprize. Poate fi vorba de bani, valoare personala, valori materiale si spirituale, prieteni, proiecte de grup, veniturile carierei. Multe pot fi rostogolite acuma dar intr-un mod in care poate nici nu ati visat vreodata. Cu Marte provocat de aceasta lunatie, ar trebui sa fiti atenti la cuvintele voastre acuma. Nu fortati viteza in calatorii.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata in tot ce tine de  iubire, de ceea ce iubiti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment. Pentru voi aceste apogeuri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste, o relatie tensionata cu un copil. Pozitiv, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, a unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Poate fi si un moment in care sentimentele copilului vostru ies la iveala, daca copilul a ascuns ceva de  voi,  atunci acesta este un moment in care deveniti constienti de asta. De obicei, aceasta lunatie va cheama sa va distrati un pic mai mult, sa va plimbati cu persoana iubita, cu copii vostri, sa va bucurati de un hobby de al vostru. Cu toate acestea, aceasta lunatie inseamna mult mai mult decat sa va  distrati. De fapt, s-ar putea sa va reconectati cu copilul interior si sa va amintiti frumusetea de a va exprima fara teama de a fi judecati. Ignorati indoiala de sine. Pune-ti-va criticul interior pe modul „nu deranja”. Uranus in Taur este o ancora inedita acuma si poate aduce evenimente neasteptate care va elibereaza de situatiile, oamenii, care va limiteaza. Cum Uranus este si planeta carierei voastre, se pare ca responsabilitatile, munca, cariera, proiectele in cariera, pot suferi schimbari. Multe pot fi rostogolite acuma dar intr-un mod inedit si benefic dezvoltarii voastre.  Marte tensionat de aceasta lunatie ar putea aduce tensiuni si discutii aprinse legate de bani, proprietati, venituri si cheltuieli, partener de viata. ‘Rabdarea, prudenta dar si atentia “ sunt armele voastre, folositi-le.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata in tot ce tine de  familie, parinti, bunuri imobiliare, iubirea de tara, patriotism, locuinta, problemele din copilarie, siguranta si securitate emotionala. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment. Pentru voi aceste apogeuri pot fi legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Fiti corecti, nu trisati in domeniul carierei deoarece se poate intoarce totul impotriva voastra. Credeti doar in binele in favoarea celor multi si veti culege roade frumoase, fiti cei care ii inspira pe oameni. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala. Uranus in Taur este o ancora inedita acuma si va poate aduce surprize. Poate fi ceva legat de o slujba in folosul celor multi, bunatate, credinta, protectie divina, ajutor divin, straini, calatorii. Cu Marte tensionat de aceasta lunatie, ar trebui sa va controlati impulsivitatea si nerabdarea si sa nu treceti in viteza peste tot si toate ca va puteti rasturna.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata in tot ce tine de comunicare, relatiile voastre apropiate, in idei, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, relatia cu rudele voastre. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment. Pentru voi aceste apogeuri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire sau care era plina de intoxicari, erori. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Uranus in Taur este o ancora indita acuma si va poate aduce surprize. Poate fi ceva legat de prieteni, afaceri cu prietenii, banii obtinuti prin cariera voastra, planuri de viitor, afaceri, bunuri comune. Puteti dezvolta interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie. Marte tensionat de aceasta lunatie ar putea aduce tensiuni si dispute verbale cu rudele voastre, in cariera voastra. Controlati-va cuvintele si incercati sa nu raspundeti provocarilor.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Luna plina aprinde lumina ei mareata in tot ce tine de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, securitate finaciara, aspectele emotionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unei afaceri personale. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Ingrijorarile legate de bani, salariu, credite, va pot destabiliza sanatatea si a venit timpul sa intelegeti ca viata este mai mult decat bani, mai mult decat hrana si imbracaminte. Aveti mai multa incredere in voi si in divinitate. Uranus in Taur este o ancora inedita acuma si va poate aduce surprize. Poate fi ceva legat de cariera voastra, statutul vostru, adevarata menire, profesie, imagine profesionala, partener de viata, relatii, concurenti, rivali. Marte tensionat de aceasta lunatie ar putea aduce tensiuni si dispute verbale cu prietenii,  aliatii vostri.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata chiar pe voi. Este timpul sa  lasati deoparte fanteziile voastre si sa va axati pe ceea ce poate da un sens real scopului vostru divin. Este cel mai bun timp in care intuitia puternica va ajuta sa va dati seama ce trebuie sa ramana in picioare cu voi si ce trebuie sa dati deoparte. O Luna Plina este tot timpul mai plina de emotii, energii imense astfel incat acuma, puteti fi extrem de emotionali, irascibili, nu va convine nimic, nu va intra nimeni in voie. Reactiile voastre puternic emotionale pot declansa resentimente si emotii ingropate in ceilalti, deci fii mai atenti. Din moment ce Luna Plina se refera la sfarsituri, aceasta luna plina vine cu acele informatii, concluzii de care aveti nevoie pentru a finaliza anumite lucruri in viata voastra. Atentie la sanatate si la nervii vostri.Uranus in Taur este o ancora inedita acuma si va poate aduce surprize. Poate fi ceva legat de studii, diplome universitare, calatorii, straini, munca, colegi, sefi, credinta, sanatate. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit. Marte tensionat de aceasta lunatie ar putea aduce tensiuni in cariera voastra, in relatia cu un sef, o autoritate.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Luna Plina  va poate ajuta sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru . Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri pentru sufletul vostru. Este momentul cand trebuie sa va concentrati pe nevoile celorlalti, pe iertare, credinta. Platile karmice va bat la usa. Uranus in Taur este o ancora inedita acuma si va poate aduce surprize. Poate fi ceva legat de banii unei afaceri, contracte semnate, o mostenire, banii partenerului de viata, un premiu, bani primiti intr-un mod neasteptat. Marte tensionat de aceasta lunatie ar putea aduce tensiuni legate de strainatate, straini, cursuri, diplome univesitare, calatorii. Incercati sa fiti mai atenti, sa nu va grabiti, sa va ascultati instinctele.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata in tot ce tine de prieteni, proiectele sociale si profesionale, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, experiente si iubiri imprevizibile, idei si planuri ciudate. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri, asupra idealurilor false. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten. Sunt posibile si cunostinte noi. Uranus in Taur este o ancora inedita acuma si va poate aduce surprize. Poate fi ceva legat de relatii, asociat, familie, parinti, camin, casa, concurent, dusman stiut, avocati. Marte tensionat de aceasta lunatie ar putea aduce tensiuni in afacerile voastre, in relatia cu un partener de afaceri, in finantele voastre, contractele voastre. Stati departe de ilegalitati.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina ei mareata in tot ce tine de cariera, prezenta publica, obiective si aspiratii profesionale, familie. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru eliminarea unor relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social, va vede lumea acuma. Uranus in Taur este o ancora inedita acuma si va poate aduce surprize. Poate fi ceva legat de munca, rutine zilnice, sanatate, frati si surori, rude, vecini, calatorii scurte, comunitatea in care traiti.  Marte tensionat de aceasta lunatie ar putea aduce tensiuni in relatiile voastre. Controlati-va cuvintele si incercati sa nu raspundeti provocarilor.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata in tot ce tine de studii,  straini,  turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, convingeri spirituale. Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru.   Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VII, pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri. Uranus in Taur este o ancora inedita acuma si poate veni cu fel de fel de surprize.  Poate fi ceva legat de iubire, copiii, creativitate, bani, valoare personala, bunuri materiale accumulate. Marte tensionat de aceasta lunatie ar putea aduce tensiuni la munca, cu colegii, cu un sef. Vorbiti doar daca este necesar, tacerea este aur.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina ei mareata in tot ce tine de banii unei afaceri, banii partenerului de viata, resurse comune, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment. Pentru voi aceste apogeuri pot fi legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri. Problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect profesional, un colaborator, un sef, un coleg. Uranus in Taur este o ancora inedita acuma si va poate aduce surprize. Poate fi ceva legat de familie, casa, radacinile voastre, stabilitatea voastra emotionala, planuri personale, sanatate. Marte tensionat de aceasta lunatie, ar putea aduce tensiuni cu persoana iubita, cu un copil, cu un sef. Controlati-va mandria excesiva.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Soarele prezent in semnul vostru si care lumineaza Luna Plina in Fecioara, acest moment da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a vietii voatre personale si relationale. O luna Plina aduce un final, ceva se termina, nu este neaparat ceva negativ doar ca puteti incheia o relatie disfunctionala, puteti finaliza cu succes un proiect sau culegeti roadele amare ale unei dusmanii pe fata. Nimic nu este simplu acuma, puteti culege roadele unor actiuni din trecut, va puteti intalni cu consecintele si rezultate karmice in relatiile voastre. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Cel mai bun lucru pe care il puteti face in legatura cu acestia este iertarea si acceptarea lor, asa puteti rupe anumite lanturi karmice. Eliminati toate emotiile negative, cultivati iertarea, acceptarea celorlalti chiar daca acest lucru presupune si acceptarea defectelor lor. Uranus in Taur este o ancora inedita acuma si va poate aduce surprize. Poate fi ceva legat de documente, decizii, calatorii scurte, rude, vecini, trecut, fapte din trecut, plati karmice, boli ciudate. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit.  Marte tensionat de aceasta lunatie ar putea aduce conflicte in familie,  probleme legate de cariera sau neintelegeri legate de o casa. Controlati-va furia ca nu aduce nimic bun.

Adriana Tudosa

 

 

 

 

 

 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.