HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN RAC DIN 30 DECEMBRIE 2020

Terminam anul 2020 sub influenta Lunii Pline pe gradul 9 Rac cu un maxim in jurul orei 5:27, ora Romaniei. O Luna Plina in Rac (Luna in Rac in opozitie cu Soarele in Capricorn) pune accentul pe familie, traditii, mama, copii, securitatea si bunastarea familie, tendinta de a ascunde, de a poseda, de a fi atasat, colectare de emotii si obiecte, autoritati, cariera, imaginea publica, folosirea puterii personale, politica, adiministratie, lideri, imagine publica.

Aceasta Luna in Rac luminata de Soarele in Capricorn ne cere sa facem un echilibru intre sensibilitatea emotionala a racului si severitatea capricornului, intre atasamentul puternic de familie si atasamentul de cariera, intre tendinta de ascunderea a racului si nevoia de recunoastere publica a capricornului, intre deciziile schimbatoare ale racului si auto-discplina capriconului. Acuma, aceasta Luna Plina vine cu daruri pentru cei care si-au facut temele bine si in acord cu destinul lor. Sacul este plin sau gol, divinitatea premiaza sau amendeaza si asta in functie de ceea ce s-a facut de la Luna Noua in Rac(Eclipsa de Soare in Rac) din 21 iunie 2020.

Simbolul Sabian al gradului 9 Capricorn , gradul Soarelui ce face din luna o lampa cereasca este :” Un inger purtand o harpa apare pe cararea cereasca .”

In mitologie, harpa apare ca un simbol unificator al pamantului si cerului, o comuniccare cu divinitatea. Se  spune ca harpa a avut initial zece coarde, un numar ce simbolizeaza perfectiunea  dar ca numarul acestora au fost reduse la opt.  Harpa cu zece coarde ar simboliza cele zece imagini ale adevarurilor fundamentale ale planului divin . Harpa cu opt coarde indica ca doua importante caracteristici ale planului divin nu ar fi vazute de oameni dar Dumnezeu a promis ca acestea vor fi vazute. Poate a sosit timpul sa avem acces la celelalte  adevaruri divine, la marele plan al lui Dumnezeu. Ingerul este un simbol de protectie, ghidare, bunatate  catre planul divin.

Simbolul Sabian al gradului 9 Rac, gradul Lunii Pline este:”O fetita goala se intinde peste iaz, incercand sa prinda un peste.

Trebuie sa cultivam puritatea, inocenta, spontaneitatea, bunatatea, asa avem acces la misterele vietii, asa suntem ajutati sa trecem cu bine prin experientele vietii. Moral, omul a fost creat perfect inocent si curat, fiind o reflectare a sfinteniei lui Dumnezeu. Isus a spus de multe ori ca “.”Adevarat va spun ca, daca nu va veti intoarce la Dumnezeu si nu va veti face ca niste copilasi, cu nici un chip nu veti intra in Imparatia cerurilor.” Matei 18:3
Este o promisiune catre toti oamenii ca Dumnezeu poate renaste in interiorul sufletelor lor dar ne spune “Fratilor, nu fiti copii la minte. Fiti copii cand e vorba de rautate. La minte insa, fiti desavarsiti” (1 Corinteni 14, 20). Aceasta Luna Plina cantareste dorintele iluzorii dar si dorintele care servesc unui plan mai mare, planul si legile lui Dumnezeu. Este aducatoare de frustrare sau iluminare si asta in functie de ceea ce a fost hranit, ingrijit, ocrotit, in noi(Racul).

Cu Luna Plina in Rac gradul 9, cei nascuti in jurul datei de 30 din semnele cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta ( plus, minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 9 Rac, Capricorn, Balanta, Berbec, Taur, Scorpion, Leu, Varsator.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica un credit ipotecar, un contract de inchiriere, un contract de leasing.Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra. Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces iar luna este guvernatorul natural al acestei case, deci, in aceasta casa, luna plina capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare, experiente din trecut, tind sa iasa la lumina. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi vorba de bani, valoare personala, valori materiale si spirituale, prieteni, proiecte de grup, veniturile carierei. Multe pot fi rostogolite acuma dar intr-un mod in care poate nici nu ati visat vreodata. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2020 cand a fost Luna Noua in Rac-Eclipsa de Soare in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra familiei voastre, caminul vostru, parinti, cariera, afaceri imobiliare.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Tot ce tine de transport, autoturisme, calculatoare, telefoane, frati, negocieri, comunicare, contracte, acoduri, sunt accentuate acuma. Uranus in Taur, deci in semnul vostru, trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate aduce evenimente neasteptate care va elibereaza de situatiile, oamenii, care va limiteaza. Cum Uranus este si planeta carierei voastre, se pare ca responsabilitatile, munca, cariera, proiectele in cariera, pot suferi schimbari majore. Multe pot fi rostogolite acuma dar intr-un mod inedit si benefic dezvoltarii voastre. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2020 cand a fost Luna Noua in Rac-Eclipsa de Soare in Rac. Cuvintele voastre hranesc, sustin oamenii, rudele voastre. Incurajarea celorlati sa creada in mesajul stelelor va fac un castigator in cartea vietii.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ. Poate fi o victorie sau poate fi un esec, acuma, banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Este cu siguranta un moment in care lucrurile materiale au o mare importanta pentru voi, puteti constientiza anumite lectii in privinta banilor, posesiunilor, valorilor personale. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, apar noi oportunitati de castig personal. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de compasiune, sa fii in slujba celor multi, iubire, bunatate, credinta, protectie divina, ajutor divin. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie  2020 cand a fost Luna Noua in Rac-Eclipsa de Soare. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra valorilor voastre native, bunuri personale.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Apar probleme in asocierile voastre ce pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmanii care se pot manifesta deschis. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de cariera, prieteni, afaceri cu prietenii, banii obtinuti prin cariera voastra, planuri de viitor, bunuri comune. Puteti dezvolta interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2020 cand a fost Luna Noua in Rac-Eclipsa de Soare in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre, cariera, ambitii profesionale, prieteni, asociatii profesionale. Fiti mai atenti la ceea ce mancati deoarece pot aparea unele probleme.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Puteti primi in vis raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de cariera voastra, statutul vostru, adevarata menire, profesie, imagine profesionala, partener de viata, relatii, concurenti, rivali. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2020 cand a fost Luna Noua in Rac-Eclipsa de Soare in Rac. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi imprevizivil, chiar socant pentru voi. Aceasta energie “plina” poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi, impacari, intelegeri noi in disputa cu un prieten. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. In acelasi timp, prietenii, astrologia, va lumineaza calea. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de studii, diplome universitare, calatorii, straini, munca, colegi, sefi, credinta, sanatate. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2020 cand a fost Luna Noua in Rac-Eclipsa de Soare in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina  actioneaza ca un reflector imens asupra  prietenilor vostri, asupra sperantelor voastre.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Accentul acestui moment astral este pe stabilirea ordinii si controlului in viata voastra profesionala, puteti fi in lumina reflectoarelor acuma, puteti fi recunoscuti si apreciati pentru ceea ce faceti. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de banii unei afaceri, contracte semnate, relatii secrete, o mostenire, iubire, copii, mandrie exagerata. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie  2020 cand a fost Luna Noua in Rac-Eclipsa de soare in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra carierei, familiei voastre. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in cariera dar puteti avea success, faima prin activitatile voastre profesionale, va vede lumea in aceasta perioada.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, internet, studii inalte, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orizonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de relatii, asociat, familie, parinti, camin, casa, concurrent, dusman stiut, avocati. Relatiile voastre, acordurile legale semnate, casa voastra, familia voastra, pot fi rostogolite altfel decat ati gandit.  Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2020 cand a fost Luna Noua in Rac-Eclipsa de Soare in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra mintii voastre mari, cunoastere, respectarea legilor, strainatate.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima, lupta pentru putere, planuri secrete pentru castigarea puterii, manipulari diverse. Casa opta este considerata o casa karmica, o casa in care castigurile si pierderile nu sunt contorizate de voi ci de faptele voastre. Pot aparea noi surse de venit, puteti primi o mostenire chiar si o noua dragoste. Egoismul, lacomia sau excesul de putere sunt contorizate de aceasta luna plina si poate deveni pentru voi  un condiment al dezamagirii si pierderii. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de munca, rutine zilnice, sanatate, frati si surori, rude, vecini, calatorii scurte, comunitatea in care traiti. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2020 cand a fost Luna Noua in Rac-Eclipsa de Soare in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra puterii voastre, asupra asociatilor si partenerilor vostri, asupra vietii intime, bani, taxe, angajamente financiare.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, sa refaceti o legatura subreda cu partenerul de viata. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de iubire, copiii, creativitate, bani, valoare personala, bunuri materiale acumulate. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2020 cand a fost Luna Noua in Rac-Eclipsa de Soare in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina  actioneaza ca un reflector imens asupra casniciei voastre, partener de viata, asociat, amant, dusmani, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile si anumite venituri suplimentare la locul de munca. Aceasta energie lunara poate aduce si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, certuri, discutii aprinse la locul de munca ce va pot afecta sanatatea. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori si socant. Poate fi ceva legat de familie, casa, radacinile voastre, stabilitatea voastra emotionala, afaceri secrete. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2020 cand a fost Luna Noua in Rac-Eclipsa de Soare in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra relatiilor voastre de la locul de munca, program de munca, colegi, sefi, sanatate.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta,  o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri. Iar Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator si imprevizibil si uneori si socant. Poate fi ceva legat de documente, decizii, calatorii scurte, rude, vecini, trecut, fapte din trecut, plati karmice, boli ciudate. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iunie 2020 cand a fost Luna Noua in Rac-Eclipsa de Soare in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra unei relatii de iubire, iubit, copii, creativitatea voastra, speculatii diverse, mandrie exagerata.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.