ECLIPSA TOTALA DE LUNA IN VARSATOR SI ZODIILE-27 IULIE 2018

Eclipsele de Luna sunt luni pline puternice si pot fi extrem de emotionale. In cazul in care exista probleme nerezolvate sau dureroase, Eclipsa de Luna le va evidentia si va oferi un ajutor imens in rezolvarea si finalizarea acestora. Amintirile dureroase pot reinvia acuma, trecutul poate fi dezgropat, relatiile sunt radiografiate. Totul are un sens profund acuma, ni se cere sa  evaluam amintirile, emotiile, relatiile noastre in scopul de a intelege mai bine unde am gresit si unde refuzam sa schimbam ceva. Efectele unei eclipse de luna dureaza pana la sase luni, evenimentele cheie pot sa apara in prima luna sau chiar cu doua saptamani inainte, dar in urmatoarele luni putem intelege si integra lectiile aduse. Eclipsa totala de Luna in Varsator este apogeul “ semintelor plantate “ de Eclipsa de Soare in Varsator din februarie 2018, este un moment al culesului dar cu siguranta tonul sortit isi va spune cuvantul, nu exista nici o putere de a controla ceea ce culegem acuma, primim ceea ce meritam sau suntem fortati sa facem ceea ce trebuie pentru destinul nostru. Zi de zi, traim sub controlul Cerului chiar daca nu suntem constienti de asta, planul creatiei lui Dumnezeu se respecta pas cu pas, facem parte din acest plan iar aceasta Eclipsa totala de Luna vine cu corectii, re-asezari pe drumul care sa duca la implinire vointa cereasca si nu vointa omeneasca.

Emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator in special pentru cei nascuti in semnele fixe Leu, Varsator, Taur, Scorpion. Daca aveti planete personale sau axe principale  intre 2-6 grade Leu, Varsator, Taur, Scorpion, aceasta eclipsa vorbeste intr-un ton sortit si pentru voi, schimbarile nu pot fi evitate.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa totala de Luna este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa totala de Luna vine cu teste, beneficii prin prieteni, activitati de grup, organizatii, munca in echipa, iubire, copii, proiecte creative. Aceasta eclipsa va reaminteste ca nu trebuie sa ramaneti ancorati in trecut, sa adaugati ceva nou relatiilor voastre de prietenie, idealurilor voastre. Se poate ca acest moment astral sa aduca un eveniment major care implica un copil sau un partener romantic, poate fi punctul culminant al unui proiect creativ,  sunteti rasplatiti intr-un mod neasteptat intr-un proiect profesional, va puteti ocupa de o munca suplimentara sau de o alegere importanta pentru un grup de care apartineti profesional. De asemenea, este posibil sa va simtiti putin mai liberi prin incheierea unei asocieri cu un grup sau o organizatie de care sunteti legati de mult timp. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur care poate amplifica nemultumirea financiara. Intr-un fel, trebuie sa permiteti energiei uraniene sa scuture un pic lucrurile astfel incat obstacolele sa poata fi indepartate. Scopul lui este sa va aduca libertatea si independenta financiara, un nou mod de abordare a valorii personale, dar acest lucru nu se poate intampla daca sunteti blocati in atitudini vechi. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din februarie  2018.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Mesajul acestei Eclipse totale de Luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Testele si beneficiile momentului astral vin prin cariera, un proiect la care lucrati de mult timp poate cunoaste oportunitati deosebite. Intr-un fel, aceasta eclipsa este ca un radar astral care are inregistrat tot, daca actuala cariera nu va mai multumeste veti fi fortati sa opriti lucrul si sa cautati altceva, sunteti condusi in aceasta directie, sunteti opriti exact unde trebuie, doar trebuie sa aveti incredere. Eclipsa va aduce la suprafata orice nemultumire ascunsa in sufletul vostru , va forteaza mana si ar fi bine sa nu va luptati cu schimbarea. Aceast? eclipsa poate aduce si o promovare sau o functie de conducere care va permite sa va impartasiti experienta unui grup de oameni.Urmatoarele luni vor pune accentul si pe familie, radacinile voastre. Este posibil ca o persoana din familie sa aiba nevoie de sustinerea voastra, poate fi chiar mama. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur care va cere sa initiati un proces pe termen lung de “auto-redefinire”, sa deveniti un taur flexibil, interesant, inovator, electrizant . Dar acest lucru nu se poate intampla daca sunteti blocati in atitudini vechi. Iar marea lectie cosmica aici este flexibilitatea, sa va adaptati schimbarilor care sunt pentru binele vostru. Fiti foarte atenti la ceea ce spuneti, nu actionati in graba, gasiti o modalitate de a va linisti, incercati sa luati din focul care va cuprinde doar acea scanteie benefica succesului, planurilor voastre de viitor. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din februarie 2018.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa totala de Luna vine pentru voi cu teste, beneficii legate de convingerile personale, studii, credinta, straini, lege, rude, comunicare. Calatoriile, spiritualitatea, educatia, comunicarea cu rudele voastre si problemele create de acestea sunt urmarite de mult de radarul acestei eclipse si se poate sa culegeti anumite realizari sau la polul opus, puteti constientiza ca trebuie sa schimbati ceva. Mare atentie in legatura cu strainatatea, cu strainii, cu un curs, incercati sa respectati regulile deoarece pot iesi in lumina anumite lucruri gresite voit sau nevoit. Ceva din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, procese, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imprevizibil. De asemenea, aceasta eclipsa ar putea dezvolta o instabilitate in opiniile morale sau religioase, probleme cu strainii, in calatorii. Dar poate fi si punctul culminant sau un inceput important in domeniul educatiei, oportunitati legate de un proces, sau alte probleme juridice. Neasteptatul acestui moment astral important vine prin Uranus in Taur care va provoaca sa rezolvati diferentele si sa gasiti un echilibru intre progres si traditie. Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului, sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra, un secret poate fi dezvaluit intr-un mod unic. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din februarie 2018.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa totala de Luna ajunge in misterioasa casa opt si vine cu teste, beneficii legate de banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate, relatii intime, banii partenerului de viata, planuri secrete, jocuri ale puterii. Deci finantele comune, un plan de afaceri, o investitie, secretele si relatiile ascunse ar putea iesi in lumina acuma. Puteti decide sa iesiti dintr-o relatie secreta. De asemenea, se poate ca aceasta eclipsa sa va aduca un castig neasteptat intr-o afacere, puteti termina sau incepe o afacere, ar putea exista unele schimbari care sa implice o colaborare, o investitie, o afacere imobiliara. Este cel mai bun timp pentru a face ordine in veniturile si creditele voastre, in datoriile financiare sau de alta natura. Este posibil ca partenerul de viata sa aiba unele probleme cu veniturile finaciare sau cu fel de fel de taxe , sprijiniti-l. Trebuie sa intelegeti ca atat valorile materiale cat si cele spirituale sunt la fel de importante in viata voastra si se poate ca aceste eclipse sa va  atentioneze , indrume si catre lumea oculta. Uranus va trezeste in acest moment si asta prin demascarea unor legaturi clandestine care va provoaca suparari si griji. Acuma, ajutorul, sprijinul unor prieteni se pot transforma in poveri greu de dus. Pot aparea experiente capricioase si pline de necazuri in relatia cu femeile, cu barbatii, cu un grup, cu prietenii vostri. Fiti foarte atenti ce valori, dorinte, impartasiti celorlalti. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din februarie 2018.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Eclipsa totala de Luna agita lucrurile in relatiile voastre, casnicie, partener, asociat, dusman. Eclipsele sunt renumite pentru schimbari importante, sortite, elimanand tot ceea ce nu mai este necesar si in acelasi timp ajutandu-va sa gasiti ceea ce aveti nevoie pe mai departe. Relatiile sau problemele legate de sotie, partener, asociati in afaceri sunt in centrul atentiei. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Trebuie sa constientizati ca problemele intr-o relatie nu tin doar de o persoana. Daca o relatie nu mai functioneaza , aceasta eclipsa va da curajul necesar sa rupeti relatia. Este timpul unor decizii sau angajamente majore, va puteti concentra pe aceste probleme relationale in timp ce rebelul Uranus vine cu surprize in cariera, viata publica, ambitii profesionale. Intr-un fel, puteti simti ca lucrurile nu mai pot fi controlate, va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra publica. Vantul uranian va smulge palaria pe care o purtati doar pentru a impresiona pe ceilalti spunandu-va sa indrazniti sa va schimbati, sa nu va pese prea mult de ceea ce gandesc ceilalti, este viata voastra si nu a lor. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din februarie 2018.

FECIOARA  / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa totala de Luna vine cu teste, beneficii si schimbari importante la locul de munca, proiecte profesionale, relatia cu colegii vostri, compasiune, intelegere fata de ceilalti, credinta. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina, plina, plina, ce are inregistrate toate nemultumirile voastre legate de munca, acest moment poate fi o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca si in acelasi timp va deschide drumul catre ceva nou, benefic voua. Aceasta Eclipsa poate antrena si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, incercati sa nu va certati cu colegii, cu sefii. Daca proiectele de la locul de munca va multumesc, aceasta eclipsa poate veni si cu daruri, avansari, o functie importanta, un curs de perfectionare. Puteti utiliza acest val energetic pentru a face schimbarile necesare in munca, in obiceiurile voastre zilnice, in modul cum priviti sanatatea voastra. Este timpul unor decizii importante legate de munca iar rebelul Uranus poate fi o oportunitate imensa de a va extinde cunostintele si perspectivele asupra lumii in care traiti. Daca sunteti flexibili din punct de vedere mental, puteti invata multe, puteti fi atrasi de solutii inovatoare la problemele sociale, personale, relationale.  Problemele vor aparea atunci cand aveti o minte închisa care se agata de vechile moduri de gandire sau de pastrarea credintelor personale uitand ca nimic nu sta pe loc in aceasta lume mare. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din februarie 2018.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Eclipsa totala de Luna testeaza si rasplateste iubirea, interesele voastre creative, speculative dar si relatia cu copii vostri, idealurile si prietenii. O poveste romantica se poate sfarsi, pot aparea in lumina anumite secrete despre un iubit/iubita. Este posibil ca un copil sa aiba mai multa nevoie de voi deoarece se poate confrunta cu un inceput nou si important. Poate fi o stire importanta despre un copil, o sarcina, un botez, o petrecere importanta. Puteti culege roadele unui proiect creativ. Acesta este un moment deosebit in viata voastra romantica si creativa iar rebelul Uranus poate fi o oportunitate imensa ce va ajuta sa deveniti mai constienti de propria voastra putere, de propriile resurse si de aspectele ascunse ale personalitatii voastre. Exista o nevoie urgenta de a descoperi adevarul cu privire la unele persoane care se ascund de voi, o relatie intima poate cunoaste confruntari dificile, gelozie, razbunare. O pierdere, o problema de familie va poate afecta emotional si poate zdruncina sentimentul vostru de siguranta si supravietuire. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din februarie 2018.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION 

Eclipsa totala de Luna aduce pentru voi teste, beneficii legate de familie, casa, parinti, cariera, proiecte profesionale. Unii dintre voi ar putea sa cumpere sau sa vanda o proprietate, altii isi pot schimba locuinta daca stau cu chirie sau pot obtine o noua oferta de munca care necesita o alta locuinta. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Se poate ca cineva din familia voastra sa va solicite ajutor. In aceste zile, exista o puternica influenta a soartei, karmei, ce poate aduce o rasucire majora in viata de familie, camin, cariera. Unul din parinti( mama) sau o femeie importanta ar putea fi mesagerii importanti pentru voi in aceste zile si in urmatoarele saptamani. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Acest moment astral este provocat de rebelul Uranus ce poate destabiliza relatiile voastre, ceva inedit chiar socant vine la voi in aceasta perioada. Dragostea pluteste in aer, dar trebuie sa stiti ca ceea ce Uranus reuneste dintr-o data, de obicei se rupe la fel de repede. Acelasi lucru se poate intampla si in legaturile de afaceri, familie. Turbulentele relationale, despartirile socante, sunt activate acuma, ar fi bine “ sa nu dati vrabia din mana pentru cioara de pe gard”.  Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din februarie 2018.

SAGETATOR  / ASCENDENTUL  IN  SAGETATOR

Eclipsa totala de Luna poate aduce pentru voi fel de fel de probe sau beneficii legate de comunicare, invatamant, transport, vecini, rude, tineri. Poate fi un eveniment major in viata unui frate( sora)  de-al vostru, puteti primi o veste ce va ia prin surprindere, puteti primi o oferta spectaculoasa din strainatate. In aceste zile si in urmatoarele saptamani, puteti obtine o perspectiva complet diferita asupra unui document, act, studiu. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta eclipsa ar putea aduce unele modificari si aici. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru , puteti calatori mai des, este un timp ce va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa invatati ceva nou, sa va schimbati masina.Fiti mai atenti in trafic, calatorii. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Uranus in Taur care schimba lucrurile cum poate nici nu ati gandit. Puteti sa va asteptati la neasteptate atunci cand Uranus este implicat, relatiile pot fi imprevizibile si dificile in acest timp. O criza de sanatate poate distruge atitudinile voastre fixe si va poate deschide ochii catre conexiunea minte-corp-spirit. Incercati sa va controlati agitatia, nervozitatea, fiti mai atenti la sanatatea voastra. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din februarie 2018.

CAPRICORN  / ASCENDENTUL  IN CAPRICORN

In cazul vostru, Eclipsa totala de luna este ca un radar astral in tot ce tine de bani, securitate financiara, bunuri materiale, afaceri, banii partenerului de viata, relatii profunde. Ati putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificari in sectorul vostru financiar, sa nu va mai agatati de fel de fel de metode invechite de a face bani, sa indrazniti sa faceti o schimbare, sa cautati un loc de munca mai bine platit, sa aveti mai multa incredere intr-un talent de-al vostru pe care il puteti valorifica. Problemele legate de bani sunt in centrul atentiei la fel si problemele legate de afaceri, manipulari, acorduri semnate, jocuri ascunse pentru putere. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Uranus in Taur care schimba lucrurile, poate aduce evenimente neasteptate legate de bani, posesiuni, iubire, copii, speculatii diverse. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din februarie 2018.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR 

Aceasta Eclipsa totala de Luna in semnul vostru este foarte importanta si aducatoare de modificari sortite legate de obiectivele personale, imaginea voastra, relatiile voastre. In urmatoarele sase luni, aveti posibilitatea sa va schimbati imaginea sau sa redefiniti asteptarile intr-o relatie, afacere.Poate fi o perioada care va sensibilizeaza foarte mult, ca si cum ati fi imbracati cu emotii. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale si nevoile celorlati dar asta cu intelegere si respect pentru ambele parti. Aceasta Eclipsa va bate iarasi la usa, vine cu schimbari care sa va faca viata mai buna, asa ca, fiti deschisi noului. O relatie de dragoste, afaceri, politica, poate fi analizata acuma si se poate termina sau poate continua pe un alt nivel. Acest moment astral este provocat de rebelul Uranus ce poate aduce evenimente neasteptate legate de familie, parinti, neam, tara de origine. Posibile rupturi in familie, pierderea unei case sau rezolvarea brusca a unui act ce tine de o casa, o mostenire de familie. Acordati o atentie deosebita mesajelor din aceasta perioada deoarece evenimentele au un ton sortit. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din februarie 2018.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Eclipsa totala de Luna vine cu teste, beneficii legate de dezvoltarea voastra spirituala, de munca in folosul celor multi, sanatate, colegi, credinta. Aducerea in lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie sa va mire acuma iar aceasta eclipsa va poate ajuta sa vedeti mai clar ce puteti face. Din moment ce casa a douasprezecea guverneaza agendele secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, dusmaniile secrete, radarul astral poate dezvalui un secret, probabil va va lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lectii aduse de aceasta eclipsa pentru voi este sa invatati sa traiti cu mai multa compasiune, intelegere pentru cei din jur. Marele romancier Nathaniel Hawthorne spunea ca “ omul nu trebuie sa-si nege fratia nici macar cu cel mai vinovat dintre semeni” iar asta poate fi o atentionare pentru voi acuma. Sunt posibile probleme de sanatate, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Provocarile momentului vin prin rebelul Uranus in Taurc care tulbura si rastoarna ideile voastre legate de relatii, partener, asociat, rude, planuri secrete. O stire surpriza, o conversatie,  o disputa, sunt factori care pot produce schimbari imprevizibile. Aceasta eclipsa ar putea fi punctul culminant al unor activitati incepute in jurul eclipsei de soare din februarie 2018.

Adriana Tudosa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.