HOROSCOPUL ECLIPSEI TOTALE DE SOARE IN BERBEC-20 APRILIE 2023, ORA 7:12-ORA ROMANIEI

Eclipsa totala de Soare in Berbec din 20 aprilie 2023, ora 7:12, ora Romaniei, este unul dintre cele mai mari evenimente cosmice ale anului 2023. Eclipsele sunt evenimente puternice, memorabile iar impactul lor dureaza mai mult timp si asta din cauza aportului Nodurilor Lunare( axa destinului, soarta in actiune) care vorbesc despre progresele noastre spirituale, bagajul nostru karmic( datorii, talente, bonusuri) si ce trebuie sa invatam nou intr-o viata dar si ca societate. Aceasta Eclipsa totala de Soare asociata cu Nodul Nord in Taur este o influenta astrala ce ar putea deschide usi noi si oportunitati majore de schimbare. Despre Nodul Nor inTaur cititi aici.

Deoarece Nodul Nord reprezinta energia pe care noi, ca si colectiv, trebuie sa o integram in viata noastra, in societatea in care traim, aceasta eclipsa poate fi simtita ca o impingere fortata intr-o  directie incomoda, departe de zona noastra de confort.

Eclipsa de Soare in Berbec este importanta deoarece deschide seria eclipselor pe axa Berbec-Balanta care dureaza pana in primavara anului 2025. Eclipsele aduc de obicei unele schimbari, transformari sau tulburari, dar toate acestea sunt eforturi de a ne muta la o stare superioara de constiinta. Gradul 29:50 Berbec activat de eclipsa este un grad anaretic si este cunoscut a fi un grad crucial in astrologie. De fiecare data cand acest grad apare, un fel de punct de cotitura este la orizont. Poate genera un drum nou in modul de a ne manifesta identitatea si personalitatea, in finante, valori si ceea ce pretuim cu adevarat, alimentatie, in familie, relatii, cariera, credinta. In ciuda faptului ca putem fi putin agitati si nervosi in legatura cu schimbarea, vom dori sa mergem mai departe experimentand lucruri noi.

Dar aceste schimbari nu vor veni la noi pe o calea prea usoara deoarece eclipsa face un aspect de careu dur cu Pluto in Varsator. O noua oportunitate poate necesita o eliberare, pe masura ce renuntam la ceva de care ne tinem. Pluto este planeta puterii si transformarii, iar Varsatorul este semnul revolutiei, tehnologiei, libertatii, vindecarii si comunitatii. Toate acestea sunt domenii pe care le-am putea vedea transformate atat la nivel colectiv, cat si personal. Ceea ce este eliminat, curatat, transformat, vindecat acuma(Pluto), creeaza spatiu pentru ceva foarte important si necesar calatoriei noastre.

Jupiter pe gradul 24 Berbec este stalpul de sustinere al acestei eclipse. Ne aminteste ca viata este un proces de renastere si crestere prin potentialul nelimitat sadit de divinitate in fiecare dintre noi.

Eclipsa de Soare in Berbec combinata cu Nodul nord in Taur are  o influenta deosebita asupra semnelor cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn(cei nascuti in ultimile trei zile ale fiecarui semn ) dar si asupra semnelor fixe Taur, Leu, Scorpion, Varsator( cei nascuti in primele trei zile ale fiecarui semn). Daca aveti planete personale, ascendentul, casa VII –descendentul, casa X –casa carierei, casa familiei, pe gradul 29 Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, veti fi in atentia acestei eclipse.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Eclipsa totala de Soare nu este doar o a doua Luna Noua in semnul vostru, ci si un portal energetic puternic prin care sunteti fortati sa treceti si cu care sa lucrati pana in 2025(din iulie, Nodul Nord –destinul, va incepe sa tranziteze semnul vostru). Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Aceasta este una dintre cele mai bune luni pentru voi, acordati o importanta egala atat intereselor proprii cat si intereselor celorlalti. Poate reprezenta inceputul unei schimbari majore de identitate (mai ales pentru cei dintre voi cu planete situate in al treilea decan al Berbecului). Aceasta schimbare neasteptata are rolul de a va ajuta sa deveniti “persoana” dintotdeauna menita sa devina. In timp ce o eclipsa de soare poate duce la ceva mare si monumental, impactul ei poate fi, de asemenea, simplu si subtil, dar profund personal. Depasiti circumstantele actuale si incercati ceva nou. Avand in vedere ca Marte in Rac este conducatorul eclipsei si in acelasi timp este in dezacord cu Chiron, vindecatorul ranit, ar trebui sa fiti gata sa depasiti ranile si nevoile emotionale din trecut, constrangerile familiei, frica de necunoscut. Pluto provoca, de asemenea, aceasta eclipsa si poate da niste ultimatumuri legate de prietenii, grupurile, contractele, afacerile, care va tin pe loc. Noile inceputuri sunt binecuvantate de energia generoasa a lui Jupiter aflat in apropierea eclipsei.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Pentru voi, acest suflu nou tine de credinta, vindecare, auto-cunoastere, de dezvoltarea legaturii voastre cu divinitatea, de finalizare a unor plati karmice grele. Incercati sa nu deveniti cel mai mare dusman al vostru, incercati sa fiti buni cu voi dar si cu cei din jur. Este timpul sa lucrati in singurate la anumite proiecte dar si pentru linistirea mintii voastre. Cultivati pacea interioara, refaceti legatura cu Dumnezeu. S-ar putea sa aveti vise sau perspective intuitive cu un impact profund asupra voastra si asupra deciziilor voastre. Este timpul sa aveti mai multa incredere in gigantica forta a subconstientului vostru care va poate ajuta sa rezolvati si problemele aparent fara nici o solutie…incercati doar… Avand in vedere ca Marte in Rac este conducatorul eclipsei si in acelasi timp este in dezacord cu Chiron, vindecatorul ranit, ar trebui sa fiti gata sa depasiti vulnerabilitatile create de o comunicare gresita, de fratii sau comunitatea in care traiti. Cuvintele sunt vii, va pot ajuta sa va vindecati. Aceasta eclipsa poate veni la voi si cu o veste importanta. Pluto provoca, de asemenea, aceasta eclipsa si poate determina o decizie importanta in viata voastra profesionala, statutul social, sau in modul in care gestionati teme precum influenta, puterea si controlul. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de familie, camin, radacinile voastre, parinti, neam.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

O eclipsa solara arata tot timpul un domeniu de viata care necesita schimbari importante iar noile cerinte necesita o atentie deosebita in urmatoarele sase luni. Acest eveniment ceresc da startul unui nou capitol in tot ce tine de asociati, prieteni, afaceri comunitare si sentimentul de apartenenta in lume. Aceasta forta cosmica va forteaza sa va gasiti locul potrivit intr-un grup, sa schimbati radical modul de colaborare cu cei din echipa voastra, cu prietenii vostri, sa utilizati darurile voastre pentru a-i ajuta pe ceilalti, sa luptati pentru o cauza mai mare si in folosul celor multi. In acelasi timp, aceasta eclipsa poate aduce si oportunitati pentru cresterea veniturilor carierei voastre. Focul schimbarii va arde toate dorintele care nu sunt in acord cu dezvoltarea voastra viitoare. Avand in vedere ca Marte in Rac este conducatorul eclipsei si in acelasi timp este in dezacord cu Chiron, vindecatorul ranit, ar trebui sa fiti gata sa depasiti vulnerabilitatile create de finante, valorile voastre, securitate financiara, prieteniile, grupurile si asociatiile dificile de care sunteti legati. Pluto provoca, de asemenea, aceasta eclipsa si poate determina o decizie importanta si transformatoare in relatia cu strainatatea, calatorii peste mari si tari, credinta, studii superioare, obiective pe termen lung, Aventurarea in necunoscut va poate aduce mai aproape de destinul vostru.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa totala de Soare in Berbec va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi proiecte in cariera voastra. Ambitiile profesionale vor fi in centrul atentiei dar proiectele noi cer o examinare atenta. Acest eveniment ceresc da startul unui nou capitol in care nu numai ca ambitiile profesionale capata un suflu sortit dar promite si un anumit grad de publicitate cu privire la cariera, reputatie, statut social. Avand in vedere ca Marte in Rac este conducatorul eclipsei si in acelasi timp este in dezacord cu Chiron, vindecatorul ranit, ar trebui sa fiti gata sa depasiti vulnerabilitatile create de un tipar karmic si/sau rani, poate cu privire la o figura parentala sau o mostenire a familiei. Pluto provoca, de asemenea, aceasta eclipsa si poate determina o decizie importanta si transformatoare in afacerile voastre, resursele voastre comune, iubire. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de bani, valoare personala, bunuri, lacomie iar evenimentele aduse de eclipsa va vor arata ce este necesar sa faceti, ce corectii trebuie sa faceti in domeniul finantelor.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa totala de Soare in Berbec va cere ca in urmatoarele sase luni sa va deschideti mintea si la noi concepte, idei, credinte, sa intelegeti ca sunteti o rotita mica in Univers si ca aceasta rotita se invarte cel mai bine cand este in acord cu planul divin.  Educatia, calatoriile, perspectivele voastre, relatia cu strainii, chestiunile legii si eticii, tot ceea ce va ajuta sa cresteti, sa evoluati, sunt verificate si etichetate intr-un mod imprevizibil de aceasta eclipsa. Aceasta eclipsa va poate ajuta sa gasiti adevarul, mentorul, ghidul, rugaciunea, legea, care deblocheaza o situatie din viata voastra. Sunt favorizate calatoriile lungi. “visele mari”, contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita. Avand in vedere ca Marte in Rac este conducatorul eclipsei si in acelasi timp este in dezacord cu Chiron, vindecatorul ranit, ar trebui sa fiti gata sa depasiti vulnerabilitatile si ranile sufletesti din trecut create de straini, strainatate, o munca in strainatate, un crez de-al vostru, etica, morala, invatamant superior. Pluto proaspat intrat in in Varsator provoca, de asemenea, aceasta eclipsa si poate determina o decizie importanta si transformatoare in sectorul relatiilor voastre. Poate fi un sfarsit brusc ce va elibereaza de un model relational toxic. Orice Eclipsa de soare va cere, forteaza o reevaluare personala, o redefinire a conceptului de sine si a imaginii personale, a proiectelor personale.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa totala de Soare in Berbec va cere ca in urmatoarele sase luni sa renuntati la tot ceea ce este uzat in viata voastra, in relatiile voastre, in viata voastra intima, in afacerile voastre, asocierile si resursele partajate. La nivel personal, puteti transforma o relatie, puteti renunta la o afacere sau la un asociat dintr-o afacere, puteti sa va reorganizati bugetul, sa evaluati mai bine castigurile partenerului de viata si sa cautati noi modalitati de a imbunatatiti sectorul financiar. Puteti avea oportunitati financiare. Este timpul sa aveti incredere in planul divin care se desfasoara pentru voi. Nu incercati sa controlati ceea ce se intampla sortit pentru voi ca nu aveti nici o putere. Avand in vedere ca Marte in Rac este conducatorul eclipsei si in acelasi timp este in dezacord cu Chiron, vindecatorul ranit, ar trebui sa fiti gata sa depasiti vulnerabilitatile si ranile sufletesti din trecut legate de lupta ascunsa pentru putere, bunuri comune, fidelitate, prieteni, banii unei afaceri, mosteniri, imprumuturi. Pluto proaspat intrat in Varsator provoca, de asemenea, aceasta eclipsa si poate determina o decizie importanta si transformatoare in domeniul muncii, sanatate, servicii catre ceilalti. Orice Eclipsa de Soare va lumina si trecutul vostru aratandu-va intr-un mod adesea fortat unde gresiti, fata de cine ati gresit, cum ati ales sa fiti cel mai mare dusman al vostru, cum v-ati abatut de la legea spirituala care va cere sa iubiti neconditionat oamenii.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Eclipsa totala de Soare in Berbec are loc in domeniul relatiilor, asocierilor si contractelor voastre semnate. Este prima dintr-un set de eclipse din semnul vostru si semnul opus si este un set care va ramane activ in urmatorii doi ani. Acesta eclipsa poate fi considerata un prim impuls cosmic in relatiile voastre ce trebuie trezite, revigorate sau finalizate. Poate fi vorba despre incheierea sau inceperea unui parteneriat, redefinirea unuia existent.  Sunteti provocati sa reflectati asupra suveranitatii si libertatii voastre dar si asupra tolerantei si compromisului necesare functionarii unei relatii. Chestiunile juridice, hotararile judecatoresti, sunt si ele in atentia acestei eclipse. Avand in vedere ca Marte in Rac este conducatorul eclipsei si in acelasi timp este in dezacord cu Chiron, vindecatorul ranit, ar trebui sa fiti gata sa depasiti vulnerabilitatile si ranile sufletesti din trecut legate de cariera, un parinte autoritar, o mostenire de familie, o decizie judecatoreasca. Pluto proaspat intrat in Varsator provoca, de asemenea, aceasta eclipsa si poate determina o decizie importanta si transformatoare intr-o relatie de iubire, in relatia cu copiii vostri si dorinta de recunoastere a maretiei voastre. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si prieteniile voastre, relatiile ciudate,veniturile carierei.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Eclipsa totala de Soare in Berbec aduce o schimbare sortita in rutina ta de zi cu zi, in munca voastra, in sanatatea voastra. Aceste schimbari pot servi ca o detoxifiere atat de necesara pentru voi si pentru spiritul vostru. In urmatoarele sase luni, sunteti ajutati sa faceti schimbarile necesare la locul de munca, poate fi sfarsitul unui contract de munca, poate fi un nou loc de munca sau o problema de sanatate va poate tine departe de munca. Universul vine iarasi la voi cu sanse de a evolua prin transformarea atitudinii voastre fata de locul de munca, colegi, rutina de zi cu zi, sanatatea voastra, metode si echipamente de vindecare. Avand in vedere ca Marte in Rac este conducatorul eclipsei si in acelasi timp este in dezacord cu Chiron, vindecatorul ranit, ar trebui sa fiti gata sa depasiti vulnerabilitatile si ranile sufletesti din trecut legate de un loc de munca inadecvat, de lipsa aprecierii muncii voastre, sefi, strainatate, straini. Pluto proaspat intrat in Varsator provoca, de asemenea, aceasta eclipsa si poate determina o decizie importanta si transformatoare in familia voastra. Poate fi vorba si de unul din parinti, o mostenire de familie, casa voastra. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si cariera voastra, ambitiile profesionale, imaginea publica.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsele de Soare sunt cunoscute ca energii ce “strica linistea aparenta “ intr-un anumit domeniu de viata. Eclipsa totala de Soare in Berbec aduce o schimbare sortita in relatia cu voi insiva, cu copiii vostri, cu copilul vostru interior.  Pot aparea noi inceputuri cu sfarsituri si este un moment puternic pentru a va stabili obiectivele si intentiile cu urmarirea bucuriei, dragostei, romantismului, copiilor si creativitatii. Adesea, sunteti atentionati ca trebuie sa schimbati directia, sa lasati deoparte ceea ce nu va slujeste, si sa lasati lumina noilor oportunitati sa va conduca. Universul vine iarasi la voi cu sanse de a creste prin transformarea atitudinii voastre in iubire, persoana iubita, copiii, mandrie excesiva. Este o Eclipsa ce  poate matura o relatie de iubire, un proiect creativ, care nu fac parte din destinul vostru. In acelasi timp, puteti cunoaste o noua dragoste, poate fi ceva brusc, neprevazut. Avand in vedere ca Marte in Rac este conducatorul eclipsei si in acelasi timp este in dezacord cu Chiron, vindecatorul ranit, ar trebui sa fiti gata sa depasiti vulnerabilitatile si ranile sufletesti din trecut legate de afaceri bunuri gestionate in comun cu partenerul de viata,  iubire, copii, creatii proprii, speculatii. Pluto proaspat intrat in Varsator provoca, de asemenea, aceasta eclipsa si poate determina o decizie importanta si transformatoare in modul vostru de a comunica, in relatia cu rudele voastre. Daca v-ati tinut prea strans de atitudini sau proiecte care v-au impiedicat sa va exprimati adevaratul sine, acesta este momentul pentru a face schimbari semnificative.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsele de Soare sunt cunoscute ca energii ce “strica linistea aparenta “ intr-un anumit domeniu de viata. Eclipsa totala de Soare in Berbec aduce experintele ce pot provoca schimbari in modul in care vedeti familia, parintii( mama), caminul, stabilitatea emotionala. Poate fi finalul unei cariere ce va indeamna sa va legati mai mult de casa, sa dezvoltati ceva benefic in caminul vostru. Pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Se poate ca aceasta Eclipsa sa va aduca casa mult visata, partenerul mult visat, puteti intemeia o familie, puteti emigra prinzand radacini in alta tara, va puteti pensiona. Avand in vedere ca Marte in Rac este conducatorul eclipsei si in acelasi timp este in dezacord cu Chiron, vindecatorul ranit, ar trebui sa fiti gata sa depasiti vulnerabilitatile si ranile sufletesti din trecut legate copilarie, parinti,  neam, tara, domiciliu, partener, asociat. Pluto proaspat intrat in Varsator provoca, de asemenea, aceasta eclipsa si poate determina o decizie importanta si transformatoare in modul de a privi finantele, valorile de care aveti nevoie in continuare, comunitatea in care traiti, prietenii si grupurile de care sunteti prea legati.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Eclipsa totala de Soare in Berbec este prima dintr-un set care se intinde pe urmatorii doi ani. Aceasta eclipsa va cere sa dati deoparte tot ceea ce este invechit in modul de comunicare, in relatia cu rudele, fratii si surorile voastre, in ideile si cuvintele propagate de voi. Gata cu vorbaria goala, cu pierderea energiei mentale pe lucruri inutile, a venit timpul sa va imbunatatiti stilul de comunicare, sa intelegeti ca un cuvant este de fapt o energie ce poate face bine sau rau si care se intoarce inapoi la cel care ii da viata. Este timpul pentru modalitati noi si imbunatatite de comunicare si de deplasare. Sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti comunicarea, evolutia personala si cresterea spirituala. Avand in vedere ca Marte in Rac este conducatorul eclipsei si in acelasi timp este in dezacord cu Chiron, vindecatorul ranit, ar trebui sa fiti gata sa depasiti vulnerabilitatile si ranile sufletesti din trecut legate frati, rude, vecini, calatorii scurte, comunicare, munca, treburi de zi cu zi, responsabilitatile si indatoririle voastre. Pluto proaspat intrat in Varsator provoca, de asemenea, aceasta eclipsa si poate determina o decizie importanta si transformatoare in modul de a va privi pe voi insiva si relatiile voastre.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Eclipsa totala de Soare in Berbec este prima dintr-un set care se intinde pe urmatorii doi ani. Aceasta eclipsa va cere sa aduceti ceva nou modului in care va gestionati banii, talentele, viata intima, dependentele si proprietatile. Cu aceasta eclipsa, trebuie sa va ocupati de banii, veniturile, stima de sine si sentimentele de siguranta financiara. Daca v-ati tinut prea strans de un stil de viata sau de obiceiuri financiare care nu v-au fost de folos, acuma trebuie sa faceti cateva schimbari. Acuma, puteti intelege mai bine ce va doriti cu adevarat, ce va intereseaza cel mai mult si ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti si multumiti. Avand in vedere ca Marte in Rac este conducatorul eclipsei si in acelasi timp este in dezacord cu Chiron, vindecatorul ranit, ar trebui sa fiti gata sa depasiti vulnerabilitatile si ranile sufletesti din trecut legate finante, valori, iubire, copii. Fiti mai buni cu voi insiva si cautati lucrurile care va aduc bucurie cu adevrat. Pluto proaspat intrat in Varsator provoca, de asemenea, aceasta eclipsa si va puteti confrunta cu experiente profunde generate de alegerile voastre pana in acest moment. Trecutul, dusmaniile sau fricile voastre trebuiesc transformate intr-o sursa de putere prin iertare, compasiune, smerenie.

Adriana Tudosa

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

5 Comments

  1. buna draga Adriana, iti urmaresc de ani de zile munca si site-ul.
    Faci o munca de calitate inalta,
    Iti multumesc pentru ceea ce faci!

    Vali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.