HOROSCOPUL LUI VENUS IN GEMENI: 11 APRILIE-7 MAI 2023

Pe 11 aprilie, Venus-micul benefic, pleaca de acasa (Taur) si vrea sa socializeze mai mult in semnul Gemeni. In fiecare an, Venus petrece ceva timp in fiecare semn al zodiacului, raspandindu-si tuturor mesajul de frumusete, valoare si dragoste. In astrologie, Venus se ocupa de relatii, securitatea unei relatii, casnicie, uniuni( dusmaniile create in urma ruperii unei relatii, a unui acord semnat), asociatii, armonie, iubire, bani, valoare personala, ceea ce realizam prin propria valoare, increderea in noi, valori materiale si spirituale. Harul, farmecul si frumusetea, placerile, gusturile si inclinatiile artistice sunt tot in fisa personala a lui venus. Pentru a arata cum primim si cheltuim banii, ne intoarcem tot spre Venus.
Venus in tranzit in Gemeni se afla intr-o casa de aer mutabil, intr-o continua plimbare si isi asuma calitatile conducatorului sau Mercur: imatur, cochet, zburator si volubil. Acest tranzit pune accent pe libertate si varietate in toate aspectele vietii noastre, mai ales cand vine vorba de relatii. Curiozitatea ne motiveaza la nivel romantic si social. „Varietatea este condimentul vietii” este motto-ul acum. Suntem sociabili, comunicativi, fermecatori si interesati de tot si de toate. Atractiile pot incepe acum cu cuvinte, deoarece avem tendinta de a ne lega mai usor la nivel mental in timp ce Venus este in Gemeni. Partea umbra a lui Venus in Gemeni este inconstanta sau dezinteresul pentru profunzime, pentru o relatie de durata, pentru asumarea responsabilitatii unei relatii. Venus în Gemeni este momentul perfect pentru socializare si intalnire cu oameni noi. Ne aminteste de puterea comunicarii in relatiile noastre, o modalitate excelenta de a ne consolida legaturile cu ceilalti. Putem cheltui mai multi bani pe carti, evenimente sociale, calatorii. Venus in Gemeni se conecteaza cu Pluto in Varsator, acesta este un tranzit imbogatitor si favorabil in ceea ce priveste relatiile, finantele, vindecarile energetice. Este posibil sa experimentam atractii karmice acum sau, cel putin, sentimente si atasamente puternice. Cum Pluto guverneaza moartea si sfarsitul,  acest tranzit ne sprijina capacitatea de a renunta la lucruri care nu ne mai servesc, pentru a permite sa apara noi moduri de a trai si de a fi.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Venus in Gemeni este mai pentru precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

In urmatoarele patru saptamani, Venus in Gemeni va activa casa a III-a, o casa a calatoriilor scurte, a fratilor si a comunicarii. Veti fi mai activi pe frontul social prin planificarea unor calatorii sau prin socializare in petreceri cu familia si prietenii. Puteti experimenta un strop de nerabdare in timpul acestui tranzit, asa ca evitati sa fiti impulsivi si prea solicitanti in comunicarea cu ceilalti, la cumparaturi. Puteti avea success in orice activitate profesionala. Cum Venus in Gemeni este in receptie mutuala cu Mercur in Taur( Venus se afla in domiciliul lui Mercur iar Mercur se afla in domiciliul lui Venus) va recomand atentie marita in perioada 21 aprilie -7 mai, deoarece Mercur retrogradeaza si va poate strica conversatiile, calatoriile, relatia cu rudele. Acest tranzit  poate complica comunicarea, relatia cu rudele, fiti atenti in calatorii. O stire ce dezavaluie ceva din trecut va poate destabiliza.
Legatura lui Venus in Gemeni cu Pluto in Varsator ar putea aduce o perioada in care relatiile voastre se adancesc in importanta. S-ar putea sa aveti sansa sa intalniti pe cineva care va schimba complet parerile despre viata. De asemenea, aveti sansa acum sa va reorganizati prioritatile financiare si sa eliminati relatiile care nu va mai sunt utile.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Venus in Gemeni este de bun augur pentru finantele voastre. Acest tranzit al lui Venus va aduce rezultate favorabile, pace si prosperitate in vietile voastre. Puteti obtine beneficii monetare imense, puteti investi intr-o proprietate, puteti oferi si primi cadouri, puteti economisi bani. Luxul si confortul va trece prin minte in acest moment, iar legatura lui Venus cu Pluto in Varsator ar putea sa va gaseasca accesand resurse valoroase. O energie transformatoare curge in viata voastra amoroasa, iar evolutii interesante ar putea avea loc in cariera si reputatia voastra profesionla. O oportunitate in cariera voastra sau o lucrare de bun augur va avea loc in viata voastra. Afacerile vor vedea progrese.
Incercati sa nu cheltuiti prea mult. Este bine sa va tratati bine dar sa traiti in limitele posibilitatilor voastre.
Cum Venus in Gemeni este in receptie mutuala cu Mercur in Taur( Venus se afla in domiciliul lui Mercur iar Mercur se afla in domiciliul lui Venus) va recomand atentie marita in perioada 21 aprilie -7 mai, deoarece Mercur retrogradeaza si va poate strica planurile daca nu incetiniti. Neglijenta poate aduce probleme financiare.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Pana pe 7 mai, Venus vine in vizita in casa voastra, un oaspete valoros pentru voi si care trebuie primit ca atare. Veti dori sa va multumiti  pe voi si pe cei din jurul vostru. Veti avea dorinta de a va rasfata si de a va imbunatati aspectul. Conflictele existente pot ajunge la o incetare a focului. Va puteti intelege mai bine cu ceilalti. Puteti trai momente romantice cu partenerul vostru. Daca sunteti singuri, este posibil sa cunoasteti un nou partener. Venus se conecteaza cu Pluto in Varsator, inspirand o atmosfera transformatoare in relatiile voastre. Aveti sansa de a intalni  pe cineva care va schimba complet parerile despre viata. De asemenea, aveti sansa acum sa va reorganizati prioritatile financiare si sa eliminati relatiile care nu va mai sunt utile. Cum Venus in Gemeni este in receptie mutuala cu Mercur in Taur( Venus se afla in domiciliul lui Mercur iar Mercur se afla in domiciliul lui Venus) va recomand atentie marita in perioada 21 aprilie -7 mai, deoarece Mercur retrogradeaza si va poate strica planurile persoanale, relatiile, calatoriile.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Pana pe 7 mai, Venus in Gemeni tranziteaza casa XII si va poate face mai singuratici. Puteti sa va facei griji in legatura cu o relatie, cu finantele. Nu sunteti dispusi sa vorbiti atat de mult chiar daca Venus in Gemeni stimuleaza comunicarea. Acesta este momentul in care puteti intalni pe cineva fata de care puteti  simti o atractie karmica pura. Poate exista si o relatie de dragoste secreta in aceasta perioada sau va puteti indragosti in secret de cineva,
Deoarece Venus reprezinta atractia se poate spune ca veti fi atrasi de tot ce este ascuns, misterios, inegal, provocator. Pasiune pentru ocultism, iubiri mistice. Iubirea poate durea sau poate inalta. Venus se conecteaza cu Pluto in Varsator, inspirand o atmosfera transformatoare in relatiile voastre, in credinta voastra, in afacerile voastre. Cum Venus in Gemeni este in receptie mutuala cu Mercur in Taur( Venus se afla in domiciliul lui Mercur iar Mercur se afla in domiciliul lui Venus) va recomand atentie marita in perioada 21 aprilie -7 mai, deoarece Mercur retrogradeaza si ar trebui sa evitati cheltuielile excesive.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Pana pe 7 mai, Venus in Gemeni tranziteaza casa 11 si va puteti bucura din plin de prietenii vostri. Optimismul este cheia voastra in aceasta perioada; atrageti oameni pozitivi, iar oamenii din jurul vostru simt vibratia voastra pozitiva. Este un tranzit excelent pentru dezvoltarea amicitiei, companiilor si relatiilor in care accentul se pune pe prietenia in dragoste. Puteti intalni iubirea intr-un mediu amical, apar protectii, ajutoare de la anumiti oameni care va sustin. Venus in aceasta casa poate fi ca un magnet inedit atragand pentru voi rezultatele activitatilor voastre, atragand prietenii de care aveti nevoie. Ambitiile voastre vor fi indeplinite. Venus se conecteaza cu Pluto in Varsator si puteti intalni oameni care au un mare impact asupra vietii voastre si va ajuta sa va intelegeti mai profund. Puteti descoperi ce nu merge bine si care trebuie transformat. Poate fi un moment favorabil pentru negocieri sau pentru a face investitii. Cum Venus in Gemeni este in receptie mutuala cu Mercur in Taur( Venus se afla in domiciliul lui Mercur iar Mercur se afla in domiciliul lui Venus) va recomand atentie marita in perioada 21 aprilie -7 mai deoarece Mercur retrogradeaza si ar putea incurca lucrurile legate de finante, venituri, documente financiare. Fiti atenti cu finantele voastre.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Pana pe 7 mai, vorbareata Venus in Gemeni tranziteaza casa X si acesta este momentul in care puteti straluci la serviciu. Este momentul potrivit pentru voi sa faceti urmatorul pas in cariera. Acest timp va fi favorabil carierei voastre si veti fi binecuvantati enorm, deoarece norocul va fi si alaturi de voi. Pentru cei cu afaceri, acestea vor merge mai departe si, ca urmare, veti obtine castiguri monetare bune. Cand vine vorba de dragoste, veti fi atrasi de cineva care este stabil, are succes in cariera sau are un statut social bun. Viata voastra profesionala si amoroasa ar putea fi extrem de conectata. Venus se conecteaza cu Pluto in Varsator si acesta este un tranzit imbogatitor si favorabil in ceea ce priveste relatiile, cariera voastra, finantele voastre, munca voastra. Cum Venus in Gemeni este in receptie mutuala cu Mercur in Taur( Venus se afla in domiciliul lui Mercur iar Mercur se afla in domiciliul lui Venus) va recomand atentie marita in perioada 21 aprilie -7 mai deoarece Mercur retrogradeaza si ar putea incurca lucrurile in cariera, acasa, pe drum. Fiti atenti in comunicarea cu ceilalti. Cuvintele pot deveni arme grele.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Pana pe 7 mai, vorbareata Venus in Gemeni tranziteaza casa IX si poate aduce vesti bune din strainatate, de la scoala, de la munca.  Acesta poate fi un moment benefic pentru calatorii iar daca sunteti la scoala, popularitatea, farmecul si punctele forte intelectuale pot castiga o atentie pozitiva.
Daca v-ati dorit vreodata sa invatati ceva nou, acum este momentul sa faceti  asta. Cei singuri isi pot gasi perechea la scoala, intr-o calatorie, in strainatate. La nivel personal, atitudinea voastra spirituala va fi apreciata de partenerul vostru si de familie. Venus se conecteaza cu Pluto in Varsator si acesta este un tranzit imbogatitor si favorabil in ceea ce priveste relatiile, afacerile si finantele voastre, Cum Venus in Gemeni este in receptie mutuala cu Mercur in Taur( Venus se afla in domiciliul lui Mercur iar Mercur se afla in domiciliul lui Venus) va recomand atentie marita in perioada 21 aprilie -7 mai deoarece Mercur retrogradeaza si ar putea incurca unele calatorii, planuri personale.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Pana pe 7 mai, Venus in Gemeni tranziteaza casa VIII si poate favoriza castigurile prin orice fel de parteneriat, aduce nevoie de pasiune puternica in relatii. Sentimentele devin intense, profunde putand aduce destul zbucium intr-o relatie care nu poate oferi asa ceva.
Evitati sa deveniti posesivi cu cei dragi sau puteti pasi inconstient in spatiul lor personal, ceea ce nu va fi fructuos pentru relatiile voastre personale. Din punct de vedere financiar, acest tranzit poate fi benefic deoarece vor exista castiguri banesti. Afacerile vor progresa, iar cei care lucreaza vor primi o recunoastere buna pentru munca lor. Venus se conecteaza cu Pluto in Varsator si acesta poate fi un moment excelent pentru finante si pentru relatii. Sentimentele voastre sunt intense si pasionale, dar nu intr-un mod ofensator sau distructiv. Este posibil sa experimentati atractii karmice acum sau, cel putin, sentimente si atasamente puternice. Cum Venus in Gemeni este in receptie mutuala cu Mercur in Taur( Venus se afla in domiciliul lui Mercur iar Mercur se afla in domiciliul lui Venus) va recomand atentie marita in perioada 21 aprilie -7 mai deoarece Mercur retrogradeaza si ar putea incurca relatiile si finantele voastre.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Pana pe 7 mai, Venus in Gemeni tranziteaza casa VII si favorizeaza relatiile, asocierile.Veti depune eforturi bune pentru obiectivele voastre iar dorinta voastra de a le atinge va avea success, fie ca este vorba de relatiile personale sau de obiectivele profesionale. Cei care sunt singuri vor avea un timp benefic pentru intalnirea unui partener. Veti putea atrage noi prieteni prin inteligenta, carisma si abilitatile voastre de comunicare. Puteti avea castiguri monetare prin partenerul de viata. Venus se conecteaza cu Pluto in Varsator si acesta poate fi un moment excelent pentru relatii, munca, prieteni. Orice lucru legat de afectiune, socializare si oamenii pe care ii tineti  aproape, va deveni acum o parte mai importanta a vietii voastre.
Cum Venus in Gemeni este in receptie mutuala cu Mercur in Taur( Venus se afla in domiciliul lui Mercur iar Mercur se afla in domiciliul lui Venus) va recomand atentie marita in perioada 21 aprilie -7 mai deoarece Mercur retrogradeaza si ar putea incurca relatiile voastre. Este bine sa fiti foarte atenti la cuvintele voastre.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Pana pe 7 mai, Venus in Gemeni vorbeste cu voi in casa VI, iar frontul vostru profesional va fi prosper. Veti fi intr-o atmosfera buna de lucru, cu o buna coordonare cu colegii vostru. Puteti obtine mai usor o sustinere financiara pentru un proiect professional independent. Dar se recomanda prudenta in ceea ce priveste documentele sau tranzactiile cu bani. Poate exista o confuzie legata de chestiunile financiare. Aceasta energie aduce  favoruri la locul de munca, intalnirea iubirii la locul de munca, vindecare prin iubire. Venus se conecteaza cu Pluto in Varsator si un mare castig financiar ar putea avea loc. Cum Venus in Gemeni este in receptie mutuala cu Mercur in Taur( Venus se afla in domiciliul lui Mercur iar Mercur se afla in domiciliul lui Venus) va recomand atentie marita in perioada 21 aprilie -7 mai deoarece Mercur retrogradeaza si ar putea incurca lucrurile la locul de munca, in relatiile de iubire dar si cu copiii vostri.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Pana pe 7 mai, Venus in Gemeni vorbeste cu voi in casa V si aduce binefaceri pentru relatiile voastre de iubire, copii vostri, proiectele voastre creative.Este un timp in care veti simti nevoie de afectiune si de romantism in viata voastra, farmecul natural se poate transforma intr-un magnet, comunicarea cu ceilalti se imbunatateste. Este un timp al norocului in dragoste, sansa in speculatii, succes in activitati artistice. Cei care sunt singuri vor avea sanse mari sa intre intr-o relatie romantica. Copiii vor aduce cateva momente de mandrie in viata voastra cu realizarile lor. Venus se conecteaza cu Pluto in Varsator si castiguri monetare imense vor fi acolo pentru voi in aceasta perioada. Cum Venus in Gemeni este in receptie mutuala cu Mercur in Taur( Venus se afla in domiciliul lui Mercur iar Mercur se afla in domiciliul lui Venus) va recomand atentie marita in perioada 21 aprilie -7 mai deoarece Mercur retrogradeaza si ar putea strica multe in relatiile romantic, acasa, relatia cu parintii vostri, proprietate imobiliara.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Pana pe 7 mai, Venus in Gemeni vorbeste cu voi in casa IV si veti fi binecuvantati prin familie, parinti. Vei obtine beneficii financiare prin sprijinul familiei. Daca doriti sa cumparati o proprietate sau orice vehicul, atunci sunteti sprijiniti in acest sens. Mintea voastra va fi plina de ganduri pozitive si veti dori bunastarea tuturor. In planul  profesional, pot aparea unele obstacole. Veti fi mai emotionanti in deciziile voastre profesionale. Venus se conecteaza cu Pluto in Varsator si promoveaza transformarea in sfera sociala si de familie. Permite rezolvarea usoara a conflictelor si a luptelor pentru putere.
Cum Venus in Gemeni este in receptie mutuala cu Mercur in Taur( Venus se afla in domiciliul lui Mercur iar Mercur se afla in domiciliul lui Venus) va recomand atentie marita in perioada 21 aprilie -7 mai deoarece Mercur retrogradeaza si ar putea incurca multe in familia voastra, in relatia cu rudele voastre, calatorii.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.