ECLIPSA DE SOARE IN SAGETATOR SI ZODIILE- 25 NOIEMBRIE 2011

Eclipsele aduc in general schimbari importante in vietile noastre, nimic din ce se intampla in timpul unei eclipse , in zilele premergatoare si, mai ales  dupa eclipsa nu poate fi prea usor.

La nivel personal, daca Eclipsa de Soare face un aspect cu o planeta natala sau o axa importanta ,se poate spune ca destinul creaza o noua directie in viata , a venit timpul pentru ceva nou  iar in sens pozitiv,energia unei eclipse aduce trezirea, constientizarea si imbratisarea acestei directii noi .Cu cat ne vom opune mai mult schimbarilor cu atat viata poate deveni mai grea putand aparea probleme de sanatate .

Daca eclipsa face conjunctie cu ascendentul natal mare atentie la sanatate, in conjunctie cu descendentul natal pot aparea teste legate de parteneriate , sot, afaceri, in conjunctie cu MC natal pot aparea teste legate de orice fel de pozitie sociala, functie, cariera ,destin, in conjunctie cu FC –casa familiei , eclipsa poate arata unele schimbari legate de casa, familie, afaceri, parinti.

Daca eclipsa este in conjunctie cu Soarele natal , adesea pot prevesti anumite  schimbari radicale  pentru barbat, sot, tata.

Daca eclipsa este in conjunctie cu Luna natala , de cele mai multe ori sunt afectate femeile, mama , chiar persoana in cauza .

O Eclipsa de Soare face lumina in “partile intunecate “ dintr-un domeniu  cheie din viata noastra punandu-ne sa redescoprim un alt mod de a aborda acel domeniu , asta in functie de casa astrologica din harta natala activata dar si de existenta unei planete in apropierea gradului Eclipsei . Aceasta Eclipsa de Soare este importanta pentru voi daca aveti in special Soarele, Luna , Ascendentul intre gradele 28 Taur ,Leu,Scorpion ,Varsator si 5 grade Gemeni , Fecioara , Sagetator , Pesti . Eclipse langa acest grad au mai fost pe : 21 mai 1993 (eclipsa de soare ) , 25 mai 1994 (eclipsa de luna) , 26 mai 2002 ( eclipsa de luna) , 23 noiembrie 2003 ( eclipsa de soare).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Soare in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate  calatoriile lungi, “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate,  “iubirea de departe “poate sa va gaseasca .  Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Pentru cei nascuti in jurul datei de 25 martie , aspectul de trigon dintre Eclipsa de soare si Soarele natal anunta posibilitati imense, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Eclipsa  de Soare in casa VIII poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un accord implicat , asadar , casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani , relatii interpersonale sau sociale , incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Eclipsa de Soare in casa VII poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti, simtul fundamental al cooperarii cu ceilalti , cooperare ce serveste unui anumit scop. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afacere. , sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege.. Pentru cei nascuti in jurul datei de 25 mai , opozitia dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce schimbari in  parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Eclipsa de Soare in casa VI energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi , un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul eclipsei in casa VI are o legatura directa cu “transformarea voastra”, transformare ce se face adesea prin schimbare, suferinta, rabdare si rezistenta.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Eclipsa  de Soare in casa V energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va poate aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente ce activeaza emotiile , actiunile riscante, dorinta de aventura , dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune. Pentru cei nascuti in jurul datei de 25 iulie , aspectul de trigon dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal anunta posibilitati imense, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Eclipsa  de Soare in casa IV energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara.  Pentru cei nascuti in jurul datei de 25 august , aspectul de careu dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Eclipsa  de Soare in casa III energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Sunt posibile mutarile, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita , apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina . Pentru cei nascuti in juruldatei de 25 septembrie  , aspectul de sextil dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Eclipsa de Soare in casa II energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala . Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale , valorile materiale dar si cele personale.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Eclipsa de Soare in casa I aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala , increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele zone de slabiciuni ce pot fi dezvoltate si folosite mai efficient. Pentru cei nascuti in jurl datei de 25 noiembrie  , conjunctia dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrile.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Eclipsa  de Soare in casa XII poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit , pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie , veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Eclipsa de Soare in casa XI poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale , atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii, aceasta eclipsa poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu  atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora. Pentru persoanele nascute in jurul datei de 23 ianuarie ,  aspectul de sextil dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel.

 

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Eclipsa  de Soare in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii. Pentru cei nascuti in jurul datei de 25 februarie  , aspectul de careu dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate.

Adriana Tudos

You may also like

12 Comments

 1. Buna seara Adriana! Eu nu stiu sincer unde sa ma incadrez. Fiindca la mine eclipsa este in casa a IX-a si nu a X-a cum este incadrata la pesti, dar nici la berbec nu ma incadrez ptr ca nu face trigon cu soarele natal ci cuadratura. Si nu stiu unde sa ma regasesc. Si as mai avea o rugaminte daca se poate sa-mi interpretezi conjunctia dintre eclipsa si jupiter natal (28 grade scorpion) si neptun natal (0 grade sagetator).

 2. Extrem de interesant. Cum pot afla cu ce anume (luna, soare sau MC) face conjunctie aceasta eclipsa in cazul meu? Eu sunt nascuta pe 5 dec 1975, ora 05.10 dimineata, Bucuresti.

 3. Multumesc mult Adriana. Aici am gasit raspunsul la intrebarea care am lasat-o la articolul trecut. Sa ai o seara linistita. Cu respect, Antonia

 4. Adriana, dar cand face conjunctie cu Nodul Nord natal, ce-ar putea aduce aceasta eclipsa?

  Cu apreciere si multumiri,

  Mercur

 5. mercur
  Eclipsa in conjunctie cu Nodul Nord -destinul vietii actuale deschide usa catre viitor , urmeaza o perioada extrem de importanta in viata ta ce iti va oferi oportunitati dar va aduce si oamenii care sa te ajute sa iti faci destinul .Este foarte important domeniul din harta natala in care apare Nodul Nord ,o Eclipsa de Soare in conjunctie cu NN aduce o schimbare semnificativa ce va corecta traiectoria destinului tau cu sau fara voia ta . Toate problemele care te franeaza sau te impiedica sa duci la indeplinire destinul tau sunt evidentiate si esti ajutata sa le dai deoparte .
  Casa astrologica energizata de eclipsa corespunde de multe ori cu ceva care se termina in partea aceasta a vietii ,ceva se inchide intr-un mod semnificativ.
  Adriana .

 6. nineta
  Eclipsa de Soare iti energizeaza casa IX: “Eclipsa de Soare in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate calatoriile lungi, “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate, “iubirea de departe “poate sa va gaseasca . Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii.’
  Eclipsa de Soare in conjunctie cu Jupiter si Neptun arata ca poti da deoparte o viziune veche , o credinta care nu iti mai este utila , universul acuma te ajuta sa dezvolti o noua viziune asupra domeniilor in care ai sagetatorul si pestii in harta natala ,in cazul tau vorbim de cariera si de ascendendt . Poti cunoaste persoane care iti pot fi adevarati ghizi aducand astfel o schimbare radicala , benefica in viata ta , poti fi ajutata sa dezvolti o alta cariera ,poti deveni constienta de puterea universului, a credintei. Nu trebuie uitat ca Neptun poate aduce pe langa inspiratie si destula confuzie , ceata .
  Adriana

 7. Multumesc din suflet si eu… Simt din plin aceasta eclipsa si, intr-adevar, mi-a corectat destinul, fara voia mea, dar cu buna stiinta ca asa este mai bine…

  Multumesc, Adriana!

  Mercur

 8. adriana,ai putea sa-mi spui ce efect are eclipsa in conjunctie cu vertexul? este vorba de casa a5a.iti multumesc

 9. maki
  Energizarea Vertexului de catre aceasta Eclipsa de Soare asociata cu noi inceputuri ,poate avea un efect intens,karmic ,poate insemna o intalnire cu cineva inscris in destinul tau care sa te ajute sa-ti redescoperi menirea cosmica . Vertex este numit adesea “ un punct de cotitura “ ce poate induce un sentiment ca destinul lucreaza pentru tine printr-o alta persoana sau poti avea parte de un eveniment remarcabil . Cu Vertex in conjunctie cu Eclipsa de Soare in casa V exista tendinta de a intalni o iubire importanta ce va crea schimbari semnificative ,profunde .Iubirea ,romantismul sunt evidentiate in urmatoarea perioada ,poti avea un copil ,poti cunoaste un alt fel de glas al iubirii , de data asta una sortita .
  adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.