NODUL NORD IN TAUR SI NODUL SUD IN SCORPION -18 IANUARIE 2022, ORA 22:49, ORA ROMANIEI-17 IULIE 2023, ORA 23, ORA ROMANIEI –EU SUNT CEA MAI MARE RESURSA A MEA…..

 

Repetati cu multa incredere:Eu sunt cea mai mare resursa a mea.

Unul din evenimentele astrologice importante ale  anului 2022, este schimbarea semnelor Nodurilor Lunare: Nodul Nord( calea de evolutie) incepe sa tranziteze semnul Taur, iar Nodul Sud (trecutul, cadouri si talente, plati karmice) incepe sa tranziteze semnul Scorpion. Odata la 18 luni, Nodurile lunare schimba semnele, activand domenii diferite ale vietii noastre. Noi cerinte si noi teme necesita atentia noastra iar ceea ce a fost important in ultimele 18 luni cand axa nodurilor lunare( axa soartei ) a fost in semnele Gemeni/Sagetator, va trece acum pe un loc din spate.

Nodul Sud este trecutul si Nodul Nord este devenirea; Nodul Sud in Scorpion reveleaza ansamblul actelor trecute si cauza lor, arata ceea ce cunoastem deja, obiceiurile ( obisnuinta este mai rea decat dragostea), aici suntem pe un teren cunoscut si dorim intr-un fel destul de accentuat sa traim periculos.

Nodul Nord in Taur simbolizeaza noile cunostinte, noile achizitii pe care ni le rezerva urmatoarele 18 luni. In general,  Nodul Sud este considerat ca un punct slab al  hartii astrologice, caci sectorul ce-l ocupa este, adesea, scena pe care se desfasoara  jocul evenimentelor karmice (reglarea datoriilor contractate prin erori comise in alte existente, in trecut) penibile si nestapanite.

Pana in iulie 2023, Nodul Nord al Lunii in Taur  va incerca sa ne tina atenti asupra modului in care ne valorificam resursele personale dar si resursele pamantului. Cu Nodul Nord in Taur, trebuie sa ne descoperim propriile valori, sa depindem de noi insine, sa ne stabilim valoarea de sine prin propriile noastre eforturi si sa ne bucuram de momentele mai senine ale vietii fara nevoia inconstienta de a crea fel de fel de crize, de a-i manipula pe ceilalti in favoarea noastra, de a actiona din umbra(Nodul Sud in Scorpion). Se poate sa ne consumam energia in a-i sprijini pe ceilalti in detrimentul nevoilor noastre. Dar trebuie sa invatam ca nu ne putem dezvolta talentele, valoarea de sine doar prin altii – ci trebuie sa vina din interior. Nodul Nord in Taur este despre atingerea unei adevarate increderi in sinele nostru si de aceea este imperativ sa nu ne blocam in caile altora. Cu busola destinului in Taur, trebuie sa ne straduim sa gasim securitatea interioara pe care o putem obtine doar prin noi insine si nu prin ceilalti. Este timpul sa ne definim obiectivele pe baza propriilor valori  si inarmati cu multa rabdare ci cu multa bucurie, sa le punem in practica. Cu cat ne axam pe ceea ce este important pentru noi, cu atat viata noastra devine mai linistita.

Trebuie sa ne concentram mai mult pe noi insine, sa ne cunoatem cat mai bine, sa incepem sa citim povestea noastra divina si sa o punem in practica aici pe pamant, sa invatam ca nevoile noastre sunt prioritare, sa nu ne asumam responsabilitatile celorlalti. Nu este nevoie sa ne inrobim nevoilor altora iar cel mai bun mod de a-i ajuta pe altii este sa-i lasam sa fie responsabili pentru ei insisi. Este in regula sa dam o mana de ajutor, dar nu uitand de noi insine si preluand problemele altora. Nu trebuie sa ne mai comparam atat de mult cu ceilalti. Increzatori si constienti de valoarea noastra, de ceea ce putem construi prin talentele noastre, urmeaza o perioada in care trebuie sa muncim din greu si sa nu contam pe alti  oameni.

Cu Nodul Nord in Taur, constientizarea noastra colectiva se va muta catre ceea ce stabilizeaza, ceea ce calmeaza, ceea ce este sigur – si ceea ce are sens.  Acest lucru se poate simti ca o usurare binevenita dupa frenezia si crizele ultimilor ani. Taurul este simplu – ne aminteste cand sa muncim, cand sa mancam, cand sa plangem, cand sa ne odihnim, cand sa cantam, cand sa respiram adanc, cand si cum sa ne miscam, colorandu-ne viata cu un ritm care imita linistea suprema. Aceasta abordare lenta si perseverenta construieste o viata care este durabila, oferind o baza pe care infloresc toate celelalte.

Chiar si dincolo de nevoile fizice, Taurul respinge supracomplicatiilor inutile ale vietii. Da, Nodul Nord in Taur ne va ajuta sa nu mai complicam lucrurile, sa fim prezenti, sa fim din lume dar sa nu lasam lumea sa ne copleseasca. Trebuie sa traim acum, momentul prezent, sa fim practici, sa cautam solutii simple dar elegante pentru vietile noastre complexe.

Pana in iulie 2023, ne vom confrunta cu chestiuni – personale si impersonale – care ne vor arata unde trebuie sa simplificam, unde trebuie sa ne odihnim, unde munca si straduinta au devenit insuportabile. Cum Taurul se ocupa si de bani, valori, banci, proprietati, probabil vor aparea schimbari masive in modul in care lucram cu si pentru bani.

Nodul Nord in Taur este totul despre securitate si stabilitate in lumea fizica, sa invatam sa avem grija de noi insine, sa ne calmam, sa incetinim, sa ne relaxam. Nu putem evolua decat prin stabilitate, simplitate, idei practice, valoarea noastra. Trebuie sa devenim capabili sa vedem lucrurile asa cum sunt cu adevarat, sa dezvoltam relatia cu sinele nostru divin, asa putem recunoaste prezenta divina in tot ceea ce inconjoara, in situatiile comune dar si in situatiile extraordinare.

Dar pentru a stabiliza viata noastra( Nodul Nord in Taur), trebuie mai intai sa vindecam durerile Nodului Sud care este in Scorpion. Daca Taurul este simplu si modest, Scorpionul este orice alceva decat simplu. Este semnul care iubeste complexitatea, conflictul, caile dure, capcanele. Este totul sau nimic.

Cu Nodul Sud in Scorpion, vom fi bantuiti in mod colectiv de toate obiceiurile proaste, de tot ceea ce am facut si a creat durere in ceilalti dar si in noi insine. Scorpionul se refera la aproape tot ceea ce nimeni nu vrea sa vorbeasca, este un loc in care suntem fragili dar si puternici, este un loc in care putem folosi “acul” pentru vindecare sau pentru a face un mare rau. In urmatoarea perioada, dificultatile provin din datoriile karmice pe care le-am contractat prin utilizarea gresita a energiei Scorpion in trecut, vieti trecute( scorpionul poate fi razbunator, subtil, sarcastic, foarte incapatanat, mandru, posesiv, gelos, rezervat, secretos; limba scorpionului poate fi mortala prin capacitatea sa de a intepa acolo unde va rani cel mai mult. )

Trebuie sa invatam ca cresterea sufletului va avea loc pe masura ce vom depasi  tendintele de a ne angaja in batalii ale ego-ului cu cei din jur. Obiceiurile care implica cautarea razbunarii, suspiciunea fata de ceilalti, gelozia in relatii, utilizarea gresita a puterii, lipsa de consideratie fata de ceilalti – toate trebuie acum transmutate si ridicate la un nivel superior de exprimare.

In urmatoarea perioada ne vom confrunta si cu pacatele noastre. A pacatui inseamna a face un rau cu stiinta sau fara de stiinta. Nu exista oameni fara de pacat. Si dupa cum a spus Isus: „Cine este fara pacat, sa arunce prima piatra”.

Toate acestea ies la suprafata acum. Nu exista unde sa fugim, unde sa ne ascundem. Ne vom confrunta cu cei pe care i-am ranit si cu cei care ne-au ranit. Trebuie sa ne amintim ca ne ridicam ingenunchind si castigam prin cedare. Trebuie sa invatam aceasta lectie Cosmica

Punctele forte ale Nodului Nord in Taur si care trebuie dezvoltate in urmatoarele 18 luni:
-loialitate fata de noi si fata de propriile valori.
-perseverenta
-sa ne bazam pe noi si sa stabilim propriile reguli
-sa nu urmam valorile altora
-sa creem stabilitate si armonie in propria viata si in viata altor oameni (precum si in natura)
-sa credem in noi
-sa facem totul pas cu pas si cu rabdare
-sa dezvoltam recunostinta pentru tot ceea ce primim
-sa imbratisam simplitatea
-sa fim sinceri
-sa ne imprietenim cu natura
-sa traim acum dupa cum credem noi si nu dupa fel de fel de modele

Cei nascuti in intervalele: 29 decembrie 1928 -7 iulie 1930, 3 august 1947- 26 ianuarie 1949, 20 februarie 1966 -19 august 1967, 12 septembrie 1984 – 6 aprilie 1986, 14 aprilie 2003 -25 decembrie 2004, au Nodul Nord in Taur iar in urmatoarele 18 luni, au o intalnire cu destinul,  vor trai actualizarea unei parti mai mult sau mai putin importante a karmei lor, impotriva careia nu pot face nimic, liberul arbitru este minimalizat. Va puteti intalni cu experiente purtatoare de evolutie, pot aparea incercari, pot aparea ajutoare importante de la ghizi spirituali, o persoana importanta poate aparea in viata voastra  si va poate oferi un important ajutor spiritual. Pentru cei care aspira sa-si afle drumul spiritual sau maestrul spiritual, acest tranzit poate fi deosebit de benefic.

Cei nascuti in intervalele: 4 martie 1938-12 septembrie 1939, 5 octombrie 1956-16 iunie 1958, 11 iulie 1975 -7 ianuarie 1977, 2 februarie 1994 -31 iulie 1995, 30 august 2012-18 februarie 2014, au Nodul Nord in Scorpion iar in urmatoarea perioada, dispun de o sustinere spirituala deosebita pentru a intelege ce greseala spiritual tot fac si bat pasul pe loc in evolutia lor. Pot fi ajutati sa depaseasca anumite obstacole, conditionari karmice, astfel incat sa se orienteze catre adevarata lor cale spirituala.

Cei nascuti in semnul Taur sunt chemati sa faca schimbari importante in viata lor; pentru prima data din 2003, Nodul Nord lunar se afla in Taur, oferindu-va multe oportunitati.

Cei nascuti in Scorpion sunt chemati sa depaseasca anumite conditionari karmice, sa aduca pacea si linistea in viata lor, sa invete despre iertare si smerenie.

Taurul guverneaza la urma urmei valorile de baza, cat valoroam, cat ne apreciem, cat ne respectam iar Nodul Nord in Taur poate fi un pas important catre intelegerea adevaratelor valori de care avem nevoie pentru o viata armonioasa.Taurul are legaturi foarte puternice cu abordarile spirituale care incurajeaza simplitatea, tacerea, naturaletea si pacea. Este timpul sa invatam ca toata puterea este in noi, pentru ca este de la Sinele nostru Divin, nu trebuie sa o cautam in oameni, lucruri, haine, stele, aur, bani, catedrale, institutii, ea nu este in exteriorul nostru, este doar in noi si se manifesta prin ce facem cu ea.

“Cel ce este in voi, este mai mare decat cel ce este in lume” 1 Ioan 4:4

In timp ce intindem  mana spre Nodul Nord in Taur, ajungem in sfarsit intr-o gradina a pacii. Cele mai mari realizari apar atunci cand, prin dezvoltarea unei mari iubiri pentru pamantul pe care traim, incepem sa apreciem darurile divine care traiesc in noi si care ne pot ajuta sa atragem tot ceea ce avem nevoie. Cu Nodul Nord in Taur trebuie sa constientizam ca abundenta din univers este atat de mare incat ne va da intotdeauna ceea ce avem nevoie atunci cand avem nevoie.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

You may also like

3 Comments

  1. multumesc cu recunostinta, am solicitat tuturor celor ce apar pe youtube/facebook … sa-mi spuna ce se intimpla cind intra NS/scorpion fiind nascuta 11.11.1957 H11.00. nimeni nu a raspuns satisfacator sau mai rau. Multumesc! Fi binecuvintata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.