12 / 3- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII MAI 2023-IN CEASUL AL DOISPREZECELEA….

“ In cer s-a aratat un semn mare: o femeie invaluita in soare, cu luna sub picioare si cu o cununa de douasprezece stele pe cap.” Apocalipsa 12:1

                  Luna mai 2023 este sub vibratia universala numerologica 3 (5+2+0+2+3=12=1+2=3) ce reprezinta perfectiunea divina. Dumnezeu are trei atribute, omniprezenta, omniscienta si omnipotenta. Timpul are de asemenea trei mari diviziuni – trecutul, prezentul si viitorul.

Aceasta vibratie universala 3 va pune un accent deosebit pe eforturile personale, creativitate, comunicare, patriotism, piosenie, respectarea legilor, propagarea adevarului. Este o luna placuta si favorabila creatiei, comunicarii, comertului, calatoriilor, distractiilor. Evenimentele sociale sunt in prim plan, dar este posibil  sa apara si unele neintelegeri in viata de familie. De asemenea, aceasta luna aduce sansa de a schimba ceva, de a renunta la rutine si de a face ceva diferit. Este o luna in care putem sa ne bucuram de lucrurile frumoase, de un film frumos, de o muzica frumoasa, sa practicam “entuziasmul nejustificat”,”fericirea fara motiv” si sa “zambim pentru ca putem….”.

Aceasta luna 3 ne cere sa intelegem puterea iubirii, sa invatam sa ne iubim si sa ne acceptam asa cum suntem, sa nu ne ingrijoram de ce cred ceilalti, sa fim noi insine. Cand incepem sa ne iubim pe noi insine, apareo schimbare. Iar aceasta dragoste pentru noi insine creeaza magnetismul care ne face mai atragatori, si, prin urmare, mai iubitori. “Nu te mai condamna, invinovoti, iubeste-te, fii bun cu tine, fa o schimbare radicala( revolutie) in gandirea ta, in modul in care comunici cu tine insuti”.

Sa repetam zi de zi si cat mai des posibil : “De acum inainte voi fi plina de iubire. Voi incepe prin a ma iubi pe mine insami”. Asa vom descoperi ca esenta fiintei noastre este iubirea cea mai pura. Suntem iubire, dispunem de iubire, avem acces la iubirea infinita a Universului care este mai puternica decat o bomba cu hidrogen. Aceasta putere a iubirii exista in noi  dar este ascunsa de sentimente de ne-iubire, de dezaprobare, de autocondamnare. Iubindu-ne pe noi insine, vom descoperi ca suntem fericiti, sanatosi, plini de succes si ca traim in abundenta. Dumnezeu este Iubire si exprimand aceasta iubire pentru noi, ne conectam cu divinul.

Preponderent, vibratia 3 amplifica sectorul bancar si judiciar. Dar, lumina nu poate fi lumina daca nu exista si intuneric, iar partea intunecata a lui 3 tine de barfa, durere, vinovatie, minciuni, pesimism, cinism, scandaluri, riscuri inutile, frica. Fara comparatii, fara lumina si intuneric, fara bine si rau, viata noastra nu cunoaste evolutie, important este ceea ce alegem.

Iar numarul 12 are o simbolistica puternica, este foarte spiritual si este produsul lui 3-divinul si 4 care semnifica pamantul. 12 este un mesaj important de la divinitate care ne indeamna sa dam dovada de diplomatie, sa pastram o atitudine pozitiva si sa avem incredere in asistenta divina. Trebuie sa stim ca nu suntem singuri in aceasta viata. Ingerii pazitori vor sa ne ajute si sa ne ofere sprijin. Exista o multime de oportunitati bune in fata noastra, asa ca trebuie sa fim optimisti si sa credem in noi.  Faptul ca numarul 12 inseamna credinta, acuma, putem primi raspuns la rugaciunile noastre. Aceasta luna de vibratie 3/12 poate aduce inceputul unei noi experiente, o situatie dificila poate fi rezolvata, circumstantele dure vor fi rezolvate in curand, unii pot ajunge la un nivel de iluminare spirituala. Popular, ceasul al 12-lea este vazut ca ultima sansa, se mai poate face ceva, este ultima speranta…. cea care moare ultima.

In tarot, 12 este Spanzuratul. Cuvantul cheie aici este inversare. Nu vedem lucrurile prea clar si ar trebui sa  ne gandim foarte atent la deciziile noastre. Reflecta in acelasi timp si o nevoie speciala de a suspenda anumite actiuni. Aceasta inseamna ca anumite actiuni sau decizii care trebuie puse in aplicare  sunt susceptibile de a fi amanate chiar daca exista o urgenta de a actiona in acest moment. De fapt, cel mai bine ar fi sa nu ne grabim, sa ne asiguram ca avem mai mult timp sa reflectam asupra luarii unor decizii cruciale.

Sub vibratia lui 3, lucrurile importante trebuiesc facute in datele de 3, 12, 21, 30, 9, 18, 27, aceste date aduc succes. Trebuie evitate datele 6, 15 si 24, acestea aduc confuzie, rataciri inutile, dificultati si obstacole. Culorile norocoase sunt galben, auriu, portocaliu, violet, rosu si albastru deschis.

Norocosii acestei luni sunt cei nascuti in zilele de 3, 12, 21, 30 sau cei care au destinul 3( se aduna toate cifrele din data de nastere), numele 3.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.