ASTEROIDUL 3811 KARMA –CONEXIUNI KARMICE, CULEGEM CE AM SEMANAT

karma

Asteroidul 3811 Karma 

Rudolf Steiner
In realitate, Karma este pe de o parte o mantuire a omului prin el insusi, prin propriul lui efort, prin ascensiunea lui treptata spre libertate, prin intermediul seriei de incarnari, dar in acelasi timp, si ceea ce-l apropie pe om de Christos. Nu trebuie sa intelegem karma ca pe o fatalitate, ci ca instrumentul necesar pentru a atinge libertatea suprema care este viata intru Christos, libertate pe care o atingem, nu sfidand ordinea lucrurilor, ci intelegand-o. Karma nu suprima nici harul, nici pe Christos, ea le regaseste, dimpotriva, aplicate la intreaga evolutie. Dreptatea cere ca cel care a gresit sa suporte consecintele faptelor sale. Karma este legea cauzei si efectului pentru lumea spirituala, asa cum mecanica este legea cauzalitatii in lumea materiala. Cu fiecare actiune buna sau rea, omul isi mareste datoria sau avutul. O conceptie pur formala a karmei ar interzice sa dai ajutor celui aflat în nenorocire. Dar si acest fatalism este fals, iar ajutorul pe care-l dam de bunavoie celuilalt deschide o era noua in destinul sau. Destinele noastre sunt tesute din aceste impulsuri si din iertari.”

Asteroidul 3811 KARMA a fost descoperit  pe 13 octombrie 1953 de astronomul  L.Oterma.
Cuvantul KARMA este destul de des utilizat si  provine din sanscrita insemnand “ actiune, efect, consecinta inevitabila “. Asteroidul 3811 Karma vorbeste despre efectul actiunilor noastre din trecut, vieti trecute, este ceea ce putem face pentru a atinge echilibrul iar pe acest drum alegerile sunt conditionate de faptele noastre. Acest asteroid ne vorbeste despre conexiuni karmice intre oameni fie bune sau rele  in functie de ce trebuie lamurit, platit ,iertat, repetat.  Karma nu este destinul   ci sunt  “reactiunile “ nascute din actiunile noastre din trecut iar in acest sens, asteroidul 3811 Karma  aduce “ sa facem ceea ce trebuie facut “ pentru “ a curata drumul de buruienile karmice ” catre destinul nostru ( dharma ). Karma nu este o pedeapsa divina, nu este o pedeapsa de dragul pedepsei , nu este neaparat “ ochi pentru ochi” ci aduce situatii care vor sa ne ajute sa invatam din greselile noastre. Daca destinul ne conduce catre un scop specific, este in esenta un sir de oportunitati care permit sa invatam lectii noi, abilitati noi , sa ne dezvoltam constiinta , Karma este soarta asupra careia nu avem nici un control, evenimentele sunt menite sa se intample  si sunt puse in miscare de forte dincolo de controlul nostru.
Karma inseamna “fapta” sau “act” iar in sens mai larg, este principiul universal al cauzei si efectului, actiune si reactiune  care reglementeaza toate formele de viata. Karma se refera la totalitatea actiunilor noastre din vietile trecute dar si din prezent ce determina viitorul nostru. Efectul Karmei este un proces care nu tine cont de nume, titlu, mandrie , rasa, neam.

Cand durerea se transforma in ura sau obsesie, un efect negativ este creat, care la randul sau creeaza o reactie in lant de evenimente viitoare. Daca acest lucru dureaza extrem de mult timp, atunci se va crea un efect karmic, care va aparea in alte vieti. Nu este niciodata prea tarziu pentru a cere iertare!  Da, in orice viata, iertarea neaga efectul karmic, tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne imblanzim inima, sa iubim fara a produce durere nici in noi dar nici in cei pe care ii iubim, sa ne dorim lucruri, bani dar fara lacomie, tot ce este surplus in viata asta in defavoarea celorlati atrage o viata urmatoare in saracie.
Efectul karmic este legat de reincarnare, dar  nu trebuie sa vedem in karma un “efect de blocaj”, ci o modalitate de echilibrare a noastra. Auzim de multe ori “ ai o Karma buna sau ai o Karma grea” dar de fapt procesul karmic pozitiv sau negativ este rezultatul actiunilor pozitive sau negative ale faptelor noastre. Deci, fructele unei actiuni pot fi pozitive, negative sau mixte. Cine jefuieste o banca in aceasta viata, si nu este prins si pedepsit , in una din vietile viitoare va plati pentru asta , aparent nevinovat este inchis deoarece memoria karmica  nu uita nimic.
Pozitia in viata, familia in care ne nastem, situatia economica, sanatatea, puterea si chiar tara in care ne nastem sunt rezultatul  karmei noastre.
Schita de baza pentru viata noastra a fost planificata (pre-destinata), inainte de a ne naste, este un labirint, noi nu stim unde vom merge, unde ajungem, tot ce putem face este sa apelam la judecata noastra. Fiecare alegere afecteaza viitorul nostru, cu cat facem mai putine alegeri gresite cu atat viata noastra devine mai buna. In fiecare incarnare am dobandit atat karma rea cat si karma buna. In fiecare incarnare vom suferi consecintele karmei noastre anterioare negative si ne vom bucura de beneficiile karmei pozitive.
Potrivit unora,  bogatia si abundenta sunt daruri de la Dumnezeu – semn ca  acesta este multumit cu noi si ne-a binecuvantat. Aceasta  credinta este complet gresita, Dumnezeu nu favorizeaza pe nimeni din punct de vedere financiar, bogatia este rezultatul karmei bune sau a meritelor personale folosite cu intelepciune.
Karma exista pentru a ne proteja si a ne ghida inapoi pe drumul cel bun atunci cand gresim. Dar karma este lenta  si de multe ori platim intr-o incarnare viitoare.  Karma si destinul sunt tesute foarte fin in vietile noastre dar trebuie sa intelegem ca desi karma rea duce la suferinta, aceasta nu este pedeapsa de dragul pedepsei si nu este nici pedeapsa divina ci o oportunitate de a anula greselile noastre din vietile trecute. Karma este justitia  divina, ea este 100% corecta  si  noi trebuie sa invatam sa fim corecti, iubitori.
Chiar si gandurile razbunatoare prelungesc suferinta noastra si genereaza  karma rea. Daca se intampla ceva neplacut in viata noastra trebuie sa ne dam seama ca noi am provocat acea situatie in alta viata sau in trecut. Trebuie sa intelegem ca nu doar infractiunile  grave, cum ar fi furtul, violenta sau omorul, genereaza karma rea, chiar si lucrurile mici, cum ar fi un cuvant aspru sau un gand negativ genereaza energie negativa, care contribuie la contaminarea taramurile subtile. Karma este unul din principalele motive pentru care “relele” sunt pe pamant, atata timp cat oamenii incalca legile vietii vor fi intotdeauna supusi legilor karmei. Karma rea poate afecta vietile noastre fizice intr-o varietate de moduri: boala, invaliditate, uratenia, abuz, avorturi spontane, lipsa de inteligenta, saracia, statutul social scazut, etc . Noi nu trebuie sa dam vina pe parintii nostri  pentru o boala sau un defect din nastere deoarece karma noastra determina astfel de  probleme. Noi trebuie sa facem tot ce putem pentru a atenua orice suferinta, alinarea suferintei altei persoane, nu numai ca  ajuta, ci genereaza karma buna pentru noi si trimite vibratii bune in lume. Noi toti facem greseli, “sufletul odata inchis intr-un corp pamantesc este supus greselii chiar daca acest suflet este  unul luminat, evoluat”. A gresi este omeneste dar atunci cand persistam in greseli, forte dincolo de controlul nostru intervin si ne atentioneaza adesea destul de dur. Trebuie sa constientizam ca orice greseala o platim prin suferinta iar trezirea inseamna de fapt ca durerea ne-a transmis lectia ei .
De-a lungul evolutie noastre, creem datorii karmice cu toti cei cu care interactionam. In fiecare viata ne nastem intr-o familie ca urmare a datoriilor  din vietile trecute. Aceste atasamente karmice ne trag in circuitul vietii pe pamant din nou si iarasi din nou, karma este radacina renasterii noastre.

Daca ati dat sau ati primit ceva intr-o viata, memoria karmica stocheaza acest lucru  iar pana cand toata karma stocata in corpul cauzal este arsa, epuizata, platita, recuperata, nu exista nici o eliberare de renastere. Viata omului este o repetie in timp a karmei lui. Fiecare relatie importanta reflecta de fapt o nevoie de echilibrare karmica. Oamenii cu care avem o karma foarte puternica  devin parintii nostri, sot, sotie, copii. Datoriile karmice pot fi dulci sau amare, cele mai multe dintre datoriile karmice sunt amestecate, un amestec de amintiri dulci-amarui. Acesta este motivul pentru care cele mai multe relatii sunt de natura mixta. Karma inseamna nu numai o actiune, dar, de asemenea, rezultatul unei actiuni. Pe scurt, Karma este suma totala a actiunilor noastre, atat din aceasta viata cat si din cele precedente. Nimic nu se intampla accidental, nimic nu este o sansa.Totul se întampla intr-o ordine divina, trecutul,  prezentul si viitorul sunt interconectate si interdependente.Glasul Karmei intervine puternic in relatiile noastre importante, in relatia parinte-copil, in relatiile de dragoste, casnicie.

Evenimente karmice pozitive aduc un noroc brusc, oameni care ne sustin inca de la nastere, o familie ce ofera multe, o dragoste benefica,  minte buna. Evenimente negative karmice sunt ca accidentele, rup inima, aduc pierderi financiare, lipsa unui sprijin financiar , viata relationala grea, relatie grea cu parintii, fratii, sefii, colegii. Universul  ne ofera tot ceea ce avem nevoie dar in timp ce o karma pozitiva ne aseaza din start  intr-un mediu prielnic evolutie voastre, suntem rasplatiti, o karma negativa nu poate face decat sa simtim ca viata ne pune sa platim pentru orice lucru pe care il primim.
In momentul descoperirii, acest asteroid activa gradul 25:16 Berbec iar simbolul sabian pentru gradul 26 Berbec este  ;“Un om sta sa explodeze sub bogatia a ceea ce are de oferit”. Asta arata ca partea pozitiva a Karmei aduce recompense imense, chiar mai mult decat meritam , obtinem ceea ce meritam pentru actiunile noastre de trei ori. Karma inseamna rezultatele actiunilor noastre din trecut, din aceasta viata sau vieti trecute. Binele va primi bine de trei ori , raul va duce la rezultate negative amplificate de trei ori. Noi suntem creatorii, noi suntem actorii, noi suntem beneficiarii actiunilor noastre bune sau rele.Unii oameni spun, eu nu am creat asta, eu sunt o victima a circumstantelor actuale. Nu exista victime. Exista doar plati,nu primim nimic gratuit in viata. Semnul asteroidului 3811 Karma arata tipul de experiente (din trecut)in care am actionat pozitiv sau negativ  in timp ce casa astrologica (prezent) in care se gaseste, arata domeniul de viata unde aceasta experienta se manifesta. Aspectele pe care le primeste asteroidul Karma arata cu ce fel de energie si stimuli putem sa echilibram lucrurile in viata noastra. Aspectele armonice sunt de ajutor, sunt ca o “mana intinsa” in aceasta viata in timp ce aspectele disonante ne pot bloca cat mai mult timp pe platile karmice.

Adriana Tudosa

 

You may also like

43 Comments

 1. Foarte interesant si acest articol! M-am uitat pe astro.ro si am vz ca si eu si Sotul meu avem acest asteroid in Taur la gradul 23, al lui fiind insa retrograd…asta nu ?tiu ce semnificatia are!
  Cu multumiri pt tot!

 2. Adriana, cum pot interpreta 3811Karma in Fecioara 9’56”, casa 1?

  Am calculat pe astro.com -> Free Chart -> Extended Chart Selection -> pe randul de jos se scrie 3811 Karma (nu e in lista de asteroizi predefinita pentru a o selecta).

  Multumesc,
  Monica

 3. Multumesc draga Lidia.
  De multe ori m-am intrebat de ce trebuie sa cresc un copil singura iar asteroidul 3811 Karma mi-a raspuns intr-un mod maret.Simbolul Sabian al asteroidului Karma in fuziune cu Neptun pe gradul 17 Scorpion:”O femeie, fecundata de propriul spirit , este cea “mareata cu prunc”. Tot timpul am avut incredere in mine si in destinul meu, am stiut cumva ca trebuie sa-mi asum acest lucru fara sa ma plang. Copilului meu ii datorez foarte mult(am gresit enorm fata de el in alte vieti)si a venit la mine ca sa pot sa-mi platesc ceea ce ii datorez. Cand era mic il intrebam tot timpul din ce poveste a venit in viata mea, acuma,asteroidul Karma, dar nu numai atat, mi-a raspuns.
  Cu asteroidul Karma in Scorpion in aspect de trigon cu Chiron, nu intamplator studiez iarasi astrologia.
  Adriana astro

 4. Monica
  Karma in Fecioara sau casa VI: Aici, memoria karmica are inregistrari legate de munca, sanatate , rutine, critica dusa la extreme, sef avar care a facut subalternii sa sufere. Experientele acestei vieti pot adanci sentimentul de neputinta in obtinerea unui loc de munca, sefii se pot dovedi a fi abuzivi cu voi.
  In functie de ceea ce ati facut bine sau rau in trecut, acuma, succesul in munca voastra, sanatatea voastra, relatia cu cei de la locul de munca sunt conditionate de faptele voastre trecute. Puteti avea probleme de sanatate la care medicii nu gasesc un leac, trebuie sa incercati sa va vindecati sufletul, iertati-va pentru tot ce ati facut rau in alte vieti si veti vedea ca totul se schimba in bine. Succesul in cariera este asigurat pentru cei care se bazeaza pe o karma pozitiva. Exista in cazul vostru o karma majora legata de munca, egoism, judecata si capacitatea de a analiza situatiile vietii.Trebuie sa invatati ca o minte constructiva este un cadou atat pentru voi cat si pentru ceilalti in timp ce o minte negativa actioneaza ca o lama ascutita in viata voastra. Este bine sa fiti exacti, strangatori dar nu exigenti si nu in defavoarea celorlalti. Pentru a depasi problemele kamice in munca si sanatate, este bine sa treziti in voi calitatile de daruire, serviciu altruist in beneficiul celorlalti, sa fiti in slujba oamenilor dar nu din obligatie ci dintr-un indemn al sufletului.

  O sa scriu un articol cu asteroidul Karma in semne .
  Adriana astro

 5. Multumesc frumos; intr-adevar ma regasesc foarte bine in ceea ce ai descris mai sus. Astept cu nerabdare articolul.

 6. adria, Karma in cls 12 in rac, 12.41 ce semnificatie are? legata de casa si familie? nu este retrograd, multumesc

 7. Buna,Adriana.
  Frumos articolul ! Am asteroidul 3811 in Casa 7, Scorpion Retrograd ,la 10 grade.Stiu ca ar fi vorba de relatii din trecut .

 8. In ideea in care am extras bine de pe astro.com

  3811 Karma la gradul 5 Balanta in casa VIII
  (pentru 2 iunie 1976,ora 22:30, Galati)

  semnificatiile lui ar fi ca platile karmice sunt legate de domeniile de viata patronate de casa VIII ?
  multumesc

 9. daca am citit bine aspectele asteroidului 3811 Karma in tema natala ar fi vorba despre

  sextil cu Luna, trigon cu Venus si conjunct Pluto

  avand cheia acestor ajutoare spre ce interpretare si experiente m-ar trimite asteroidul 3811 Karma ?

  cu multumiri pentru timpul acordat,

 10. Esti fenomenala ca intotdeauna!Multumesc mult ptr.tot ceea ce postezi si impartasesti cu noi toti.O saptamana binecuvantata:*:*:)

 11. Adriana, noi gemenii ce se intampla cu noi? Eu trec printr-o perioada foarte proasta, e de la Pluto in casa a 8-a? Gemenii sunt in pericol de moarte? Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi cu Saturn in semn opus

 12. adriana,maicuta domnului nostru isus hristos are grija de toate mamicile ramase singure cu copii lor, ai incredere ca este ft adevarat ,am trait aceasta poveste si am simtit grija divina in toate momentele grele ,fii binecuvantata impreuna cu copilul tau ,DOAMNE AJUTA

 13. Buna Adriana,

  Asteroidul 3811 Karma are ceva sa ne invete bag de seama, important si necesar vietii noastre. Eu ce ar trebui sa stiu?
  In alta ordine de idei , esti si un veritabil model de viata, de la care avem ce invata cu adevarat. Iti doresc numai bine tie si baietelului tau. Dana 31. 08. 1962, orele 15.30., mizil.Multumesc.

 14. Madalina
  Karma in Taur sau in casa II:Aici, memoria karmica are inregistrari legate “ bani furati, castigati , pieduti prin neglijenta”. Experientele acestei vieti pot adanci sentimentul de neputinta in chestiunile financiare, puteti fi blocati in fel de fel de activitati in care “ valoarea voastra nu poate crea valori prea mari”, teama de saracie poate bloca iesirea voastra de sub aceasta karma.
  Daca saracia este mostenirea voastra in aceasta viata, puteti arde aceasta karma prin eliberarea “ constiintei saraciei “ care sperie bogatia.
  Daca sunteti bogati in aceasta viata, inseamna ca sunteti recompensati karmic si ar trebui sa fiti suficient de generosi pentru a mentine acest flux karmic.Cei cu asteroidul karma bine aspectat pot fi inzestrati in aceasta viata cu un talent muzical deosebit.
  Karma retrograda arata fel de fel de blocaje si intalniri cu persoane carora le datoreaza fel de fel de valori.
  Adriana astro

 15. Spune-mi si mie te rog ce karma am de rezolvat in aceasta viata ca sa pot sa inteleg mai multe aspecte ciudate si inca fara raspuns ale vietii mele.Doar tu poti sa ma ajuti si sa ma indrumi in aceasta privinta.Multumesc anticipat!

 16. Draga mea Adriana, as vrea sa calculez si eu unde se afla acest asteroid in astrograma mea (31 iulie 1975 ora 00:20). Am incercat de pe astro.com, dar, recunosc cu mare tristete, nu ma prea descurc. Imi poti trimite un link unde doar sa introduc datele mele si tot ce imi afiseaza acolo sa fie si pe intelesul celor mai putin initiati in tainele astrologiei? Mi-ar place ca atunci cand vei posta articolul despre acest asteroid in semne sa pot sa il inteleg si sa il savurez si eu, asa cum fac cu toate articolele postate de tine. Multumesc mult!

 17. Simona
  Ai Karma in Leu:
  Karma in Leu sau casa V: Aici, memoria karmica are inregistrari legate de putere, lideri, romantism , iubire, copii, tata abuziv, speculatii, invatamant, creativitate personala. Acuma, puteti trai multe esecuri setimentale, puteti sa nu aveti copii, risc de pierderi de bani prin iubire, tata poate lipsi sau daca este prezent veti simti cum va tavaleste si loveste ego-ul. Daca Karma in Leu nu este retrograda si este aspectata pozitiv, va puteti bucura in aceasta viata de o rasplata a faptelor voastre bune atragand astfel un tata bun, o iubire benefica, un copil deosebit, o capacitate creativa deosebita, castiguri financiare prin fel de fel de speculatii.Aspectata negativ sau retrograda, experientele karmice de echilibrare va vor afecta ego-ul, apar insulte publice, maretia voastra poate fi spulberata. Chiar daca in aceasta viata vreti sa vi se recunoasca maretia, sa fiti recunoscuti ca indivizi unici, creativi, veti constata ca perdelele, cortina se ridica dupa multe repetitii. In viata trecuta, ati dezvoltat un egou foarte puternic datorita functiilor inalte detinute in arena politica, artistica, educative . Acuma veti incerca din nou sa fiti in lumina reflectoarelor prin talentele voastre creative dar pare a fi destul de greu sa fiti vazuti iar acest lucru va poate vulnerabiliza. Este important sa va iertati pentru greselile karmice din vietile trecute, asa, drumul vostru va fi mai usor, puteti imbunatati relatia voastra cu tatal, cu iubirea, cu copii, cu copilul din voi.Trebuie sa invatati ca fiecare suflet are lumina lui in aceasta viata, sa va exercitati puterea intr-o directie pozitiva, sa fiti protector, generosi si altruisti in special cu cei care depind de voi. Nu va mai tavaliti si va plange-ti de cei care va afecteaza egoul, asa ati facut si voi iar acuma culegeti ce ati semanat. Fiti generosi, iubiti chiar daca iubirea doare, cantati chiar daca muzica voastra este luata de alte persoane, sprijiniti un copil chiar daca nu este al vostru.
  Adriana astro

 18. Dana
  Ai karma in Rac gradul21:
  Karma in Rac sau casa IV: Aici, memoria karmica are inregistrari legate de emotii, securitatea financiara si emotionala, parinti, familie, supravietuirea de baza. Nu ati stiut sa respectati familia, parintii si nici nu ati putut atinge o securitate financiara in trecut. Datoriile voastre karmice tin de obtinerea banilor, a unei case, figura mamei , stapanirea sensibilitatii voastre . Daca ati abuzat de familia voastra in trecut, acuma puteti sa va platiti aceste datorii prin ajutorul financiar dat celor din familie, sa-i hraniti pe ceilalti , sa fiti un sprijin emotional pentru cei din jur, deoarece nu ati facut aceste lucruri in trecut.O mare parte a karmei voastre poate fi legata de mama, un copil , ingrijirea celor neputinciosi si va puteti plati aceste taxe karmice prin protectia mamei, a copiilor, reforme benefice mamelor, imprumuturi financiare fara dobanda, construirea unei case pentru un sarac. O casa este mai mult decat suma partilor sale. Ce este o familie? Ganditi-va dincolo de legaturile de sange, cultivati dragostea si afectiunea, iertarea si increderea, o usa deschisa celor neputinciosi , urmati regula de aur:” ingrijiti-va de ceilalti ca si cum ati avea grija de voi insiva”.
  Adriana astro

 19. Gina d
  Karma in Balanta sau casa VII: Aici, memoria karmica are inregistrari legate de parteneri, asociati, iubire, aplicarea justitiei, cariera artistica sau politica.
  Aspectata negativ sau retrograda, experientele karmice de echilibrare va vor afecta relatia cu sotul, puteti experimenta mai multe casnicii abuzive, puteti sa nu va bucurati de roadele unei munci artistice. Unele dintre problemele care se pot manifesta aici se refera la obsesia de a va casatori dar de multe ori, aceasta se termina cu un divort. O karma grea poate induce abuz din partea sotului sau a familiei sotului. In aceasta viata trebuie sa incercati sa echilibrati tot ce tine de egalitate, corectitudine , moralitate, frumusete in relatiile voastre . Puteti cere la ceilalti sa fie corecti fiindca sufletul vostru are inregistrat foarte bine inorectitdinea voastra . Fiti mereu corecti si echilibrati,” aici, justitia karmica incepe la domiciliu.
  Daca Karma in Balanta nu este retrograda si este aspectata pozitiv, va puteti bucura in aceasta viata de un sot minunat, de relatii bune cu ceilalti, de o cariera artistica sau politica importanta, de castiguri financiare deosebite.
  Adriana astro

 20. Gina Caprar
  Karma in Scorpion sau casa VIII: Aici, memoria karmica are inregistrari legate de bani grei , multi, de utilizarea ocultismului in scopul imbogatirii, de practicarea medicinei ( chirurgie in special) in scopul imbogatirii. Cum Scorpionul functioneaza la un nivel profund al sufletului, tot ce tine de razbunare, secrete, mandrie, gelozie, sex, manipulare, putere,bani, posesivitate, incapatanare, sunt soaptele sufletului vostru care incearca din rasputeri sa va spuna sa nu mai repetati aceleasi greseli. Karma in Scorpion are adesea o limba mortala, intepatura ei poate durea destul de profund in aceasta viata, puteti simti adesea ca viata este ca o otrava dar provocarea este sa luptati, sa nu mai incercati sa controlati totul , sa lasati lucrurile sa vina singure la voi.
  Aceasta karma aspectata negativ sau retrograda vorbeste despre abuz si nu trebuie sa va mirati daca in aceasta viata sunteti pusi in situatii in care altii abuzeaza de voi, acuma contul, seiful ,dormitorul pot fi goale sau platiti intr-un mod ciudat pentru a beneficia de ele. In existenta trecuta, este posibil sa fi lucrat in pozitii secrete, sa fi facut parte din diferite secte, asociatii religioase, esoterice sau ati avut o putere foarte mare asupra valorilor celorlalti, contului celuilalt. Ati fost o eminenta cenusie , o persoana care a gestiont averile celuilalt ramanand totusi in umbra fara sa fi renuntat la aceste responsabiltati nici chiar cand situatiile au devenit periculoase sau cand a trebuit sa le justificati.Ati fost puterea din umbra, v-ati dezvoltat puterea prin practicarea esoterismului, se poate sa fi fost experti in occultism, ati avut acces la fel de fel de “adevaruri spirituale” . In aceasta viata , veti fi pusi in situatia sa invatati ca nu puteti sa aveti control asupra banilor, oamenilor, cu cat veti incerca mai mult sa manipulati oamenii in favoarea voastra, cu atat viata devine mai grea. “ Nu va vindeti sufletul “ pentru nimic in aceasta viata deoarece nu faceti decat sa creati blocaje inevitabile si blocarea cresterii spirituale. O astfel de atitudine poate aparea in special in relatiile afective sau in relatia cu banii dar trebuie sa invatati sa nu va abateti de la reguli nici chiar pentru iubire deoarece puteti plati destul de scump. Nu aveti voie sa exploatati pe nimeni in favoarea voastra, este ca si cum v-ati intoarce in viata trecuta cand ati abuzat de puterea voastra asupra celorlalti. In timpul acestei vieti, puteti trece prin fel de fel de crize majore legate de iubire si bani , in urma acestor crize o parte din voi “poate muri”, pentru a renaste. Dotati cu o excelenta memorie subcontienta , curajosi, veti putea sa aratati altora ca va puteti transforma profund , puteti trece de la un materialism feroce la o spiritualitate ridicata. Curajul este un ton karmic puternic in viata voastra si veti fi chemati sa-l dovediti mereu si iar mereu in aceasta viata chiar daca trebuie sa-l folositi pentru a trece peste situatii dure induse de ceilalti, de banci, de sot, prieten, coleg, copil. In aceasta viata trebuie sa cultivati controlul emotiilor, sensibilitatii, calmul, sa invatati sa iertati si sa uitati deoarece mania si ranchiuna va tin blocati. Iertati-va sufletul, cultivati onestitatea, sinceritatea , utilizati-va puterea ( aveti suficienta) pentru a-i ajuta, vindeca, binecuvanta pe ceilalti. Sarcina voastra karmica este de a aduce lumina in intuneric, tot ce este negativ trebuie transformat in pozitiv.
  Chiar daca provocarile existentiale nu sunt mici, uneori pot parea aproape imposibile , taria de caracter, integritatea morala, instinctul va permit sa le depasiti cu bine. Lasati ura deoparte , nu va aduce nici un beneficiu, dimpotriva , creeaza datorii karmice si mai grele. Iertarea este mantra voastra de capatai, cultivati-o din tot sufletul, este magia ce va dezleaga de conditionarile din trecut.
  Adriana astro

 21. Karen
  Ai Karma in Gemeni in casa XI. Inca nu am terminat toate semnele deci iti scriu doar despre :
  Karma in Gemeni sau casa III : Aici, memoria karmica are inregistrari legate de planul mental, idei, cuvinte , comunicare, barfa, frati, rude, surori. Ai vorbit prea mult in vietile trecute? Ai vorbit cu folos sau ai facut doar rau ? Ai inselat , ti-ai vandut fratii, ai facut comert ilicit ? Experientele acestei vieti pot adanci sentimentul de neputinta in studii, scoala, puteti simti din plin asprimea unui cuvant . Pozitiv, puteti deveni maestri ai comunicarii, sunteti favorizati intr-o cariera in presa, in invatamant, edituri, scris. Relatia karmica cu fratii, sora poate fi deblocata prin folosirea calitatilor voastre mentale in sustinerea lor. In viata trecuta este posibili sa fi inselat pe ceilalti din cauza unei atitudini de ignoranta, acuma, trebuie sa cercetati si sa fiti atenti la tot ce tine de comunicare, idei. Este o Karma ce accentueaza greselile facute cu mintea, cu cuvantul , de aceea , puteti fi adesea instabili mental, puteti fi sensibili din punct de vedere psihic, apar problem mari in relatia cu fratii, surorile, vecinii, sau chiar in timpul scolii primare. Este important sa va iertati pentru greselile comise, sa transmite-ti informatiile cu discriminare, sa evitati superficialitatea , sa va folositi mintea in accord cu sufletul . A venit timpul sa invatati ca mintea este sediul karmei voastre in aceasta viata iar o folosire pozitiva va debloca aceasta karma in timp ce o folosire negativa va va tine blocati. Directionati-va gandurile cu dragoste,faceti din mintea voastra un sediu al inimiii.
  Adriana astro

 22. Ma regasesc in mare parte in tot ceea ce ai scris.Nu am frati sau surori in aceasta viata dar am fost afectata si am suferit enorm din cauza a ceea ce s-a spus despre mine si viata mea aiurea si pe nedrept de catre dusmani stiuti si nestiuti…de catre multe persoane din jurul meu in care am avut incredere deplina si care mai devreme sau mai tarziu spre uimirea si nefericirea mea s-au dovedit a fi cu totul altceva+ca multi dintre ei au cautat de multe ori sa-mi faca rau si s-au bucurat cind m-au vazut la pamant..iar eu pe de alta parte am cautat de multe ori sa ma razbun inapoi ptr.tot ce am patimit din cauza altora..e un adevar.La mine am observat ca puterea gandului,a intentiei si a cuvantului de multe ori ma ajutat,alte ori ma dus in jos…si ceea ce am gandit frecvent si spus prin cuvinte si repetat de multe ori cu mult patos s-a adeverit mai tarziu atit in sens pozitiv cit si in sens negativ.Gandurile,cuvintele atit bune cit si rele s-au adeverit de multe ori cu o putere si un fel anume mai mult decit mi-as fi dorit sau as fi putut eu duce ca si om.Trebuie sa am mare grija la ganduri,cuvinte si intentii.Au o mare putere..pe moment nu ne dam seama..o facem inconstient si fata de cei care ne-au gresit grav dar si fata de cei care ne iubesc si ne vor binele si vrem sa-i ajutam.E ca o lama cu doua taisuri…asta e crunta realitate.M-am regasit mult in ceea ce ai scris..si se cam potriveste..o sa iau aminte la tot.Multumesc f.mult ptr.tot om bun.O seara de week-end minunata ca inima si sufletul tau:*:*:)

 23. Draga Adriana, iti multumesc foarte mult pt raspuns si pt toata Minunatia pe care o impartasesti cu noi! Iti voi scrie in privat pt o consultatie extinsa! Multumesc, multumesc, multumesc

 24. Buna Adriana,

  multumim pentru articolele tale. Aici nu doar citim previziuni ci si facem scoala online 🙂 Multumim !

  Poti te rog sa-mi spui unde era asteroidul 3811 Karma in harta natala a mea (6 mai 1974 ora 18:45) si a sotiei mele (6 martie 1974 ora 9:00) si semnificatiile aferente ?
  Multumim mult,
  Liliana si Tiberiu

 25. Frumos si interesant articolul! Te rog daca poti sa scrii ceva informatii si despre Karma in Pesti, la mine e conjuncta cu Luna, probabil ca are ceva mai multa influenta pentru mine, am citit pentru casa a VIII-a in care se afla insa tare as vrea sa aflu ce inseamna pozitionarea asteroidului in Pesti. Multumesc si toate cele bune iti urez!

 26. Asa cum am mai scris, inca nu am terminat toate semnele , cand voi termina, il voi afisa pe blog.
  Inca lucrez la ele.
  Adriana astro

 27. Te rog sa scrii si despre Karma in Pesti daca ai informatii, la mine e conjuncta cu Luna pe casa VIII, am citit la Scorpion si casa VIII insa tare as vrea sa aflu si ce inseamna pozitionarea asteroidului in Pesti.

  Multumesc si toate cele bune!

 28. Tiberiu
  Ai asteroidul 3811 Karma in Berbec in casa VI iar sotia are asteroidul Karma in Pesti in casa XII.
  Deoarece am terminat de scris doar pentru opt semne, iti voi raspund doar tie, cand voi termina de scris tot, le voi afisa pe blog si vei sti ce trebuie sa citesti .Karma in Berbec sau in casa I: Aici memoria karmica are inregistrari legate de egoism, impulsuri creatoare, lupte, razboi, vieti traite dupa primul impuls, acte de vitejie, lipsa rabdarii . Ati fost tot timpul asemeni unui copil care “batea din picioare” si voia darul acuma , nu ati stiut sa asteptati, sa analizati lucrurile, finetea si rabdarea au fost ceva in afara voastra.
  Experientele acestei vieti pot solutiona datoriile vechi legate de agresivitate, puteti fi pusi in situatia de a nu putea actiona asa cum ati vrea, puteti avea unele probleme legate de durerile de cap.
  In vietile trecute ati dat prea multa importanta actiunii, luptei pentru fel de fel de idealuri care v-au pus in contact cu persoane si locuri foarte departe de locul in care v-ati nascut.
  Viata trecuta a fost caracterizata de un amestec de impulsivitate si curaj, v-ati implicat in situatii si probleme care v-a pus viata in pericol sau prin impulsivitatea voastra i-ati tras pe ceilalti in situatii periculoase iar in aceasta viata veti fi pusi de altii in situatii de acest gen.Viata afectiva a fost pentru voi ceva destul de negljenta, posibil sa fi trait experiente emotionale orientate doar catre placeri personale neglijand nevoile si cerintele partenerilor. Stilul vostru de viata destul de aventuros a indus multa frica in partener iar acuma va puteti intalni cu aceeasi frica dar de data asta in voi. Aceasta frica tine de relatii, de lipsa unei sigurante emotionale, de partenerul de viata, de singuratate, dificultati in stabilirea unor relatii satisfacatoare.
  Vechiul proverb “Uita-te inainte sa sari” poate fi mantra voastra in aceasta viata.
  Karma in casa VI: Aici, memoria karmica are inregistrari legate de munca, sanatate , rutine, critica dusa la extreme, sef avar care a facut subalternii sa sufere. Experientele acestei vieti pot adanci sentimentul de neputinta in obtinerea unui loc de munca, sefii se pot dovedi a fi abuzivi cu voi.
  In functie de ceea ce ati facut bine sau rau in trecut , acuma, succesul in munca voastra, sanatatea voastra , relatia cu cei de la locul de munca sunt conditionate de faptele voastre trecute. Puteti avea problem de sanatate la care medicii nu gasesc un leac , trebuie sa incercati sa va vindecati sufletul, ierari-va pentru tot ce ati facut rau in alte vieti si veti vedea ca totul se schimba in bine. Succesul in cariera este asigurat pentru cei care se bazeaza pe o karma pozitiva. Exista in cazul vostru o karma majora legata de munca, egoism, judecata si capacitatea de a analiza situatiile vietii.Trebuie sa invatati ca o minte constructive este un cadou atat pentru voi cat si pentru ceilalti in timp ce o minte negativ actioneaza ca o lama ascutita in viata voastra . Este bine sa fiti exacti, strangatori dar nu exigenti si nu in defavoarea celorlalti. Pentru a depasi problemele kamice in munca si sanatate, este bine sa treziti in voi calitatile de daruire, serviciu altruist in beneficiul celorlalti, sa fiti in slujba oamenilor dar nu din obligatie ci dintr-un indemn al sufletului.
  Adriana astro

 29. Adriana, daca vei scrie despre karma in semne/case, te rog scrie si cand e aproape de ascendent. A mea e in fecioara, 0 grade, ascendentul fiind fecioara 2 grade. Multumesc.

 30. Buna ziua! Imi puteti spune va rog in ce semn/ casa se afla Asteroidul 3811 Karma? Sunt nascuta pe 16.01.1989. Multumesc anticipat! O duminica minunata!

 31. buna! doamna Adriana,unde pot calcula si eu acest asteroid in astrograma?va rog ,din suflet sa-mi spuneti! multumesc!

 32. Buna ziua! Imi puteti spune va rog in ce semn,casa se afla Asteroidul 3811 Karma? Sunt nascuta la data de 12 mai 1976,ora 07.30,Mures.Va multumesc mult!

 33. Buna!
  Sunt de-a dreptul incantata de tot ce am citit astazi aici. O sa va rog sa imi spune-ti si mie daca se poate ce semnificatie are Karma pentru mine , daca sunt nascuta pe 21 iunie 1968, ora 21 in Bistrita.Va multumesc din suflet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.