14 FEBRUARIE 2016 SI VALENTINE –ASTEROIDUL 447 –O ZI IN CARE UNIVERSUL SE HRANESTE CU IUBIRE SI REVARSA IUBIRE, IERTARE ASUPRA NOASTRA

Fecioara Maria

Potrivit unei legende, imparatul Claudius al II-lea al Imperiului Roman a ajuns la concluzia  ca barbatii singuri sunt soldati mai buni decat cei casatoriti. Din acest motiv, el a scos in afara legii casatoria pentru barbatii tineri si a permis doar celor in varsta sa se casatoreasca. In acea perioada traia la Roma un preot pe nume Valentine (iubitor si bun la suflet ) care a sfidat aceasta lege si a continuat in secret sa-i casatoreasca pe cei tineri. Acest lucru a ajuns la urechea lui Claudius al  II-lea, acesta l-a condamnat la moarte pe Valentine. Intr-o alta legenda, se spune ca in timp ce era la inchisoare asteptand executia la moarte, Valentine era vizitat zilnic de fata temnicerului de care s-a indragostit. Inainte ca el sa fie executat pe 14 februarie anul 249 DH,  el a trimis fetei o scrisoare de ramas bun semnand “ de la Valentine al tau “ . De atunci, numele Valentine a devenit cuvantul cel mai des asociat cu diferite forme de erotism si romatism, cu iubirea profunda. In onoarea lui, Papa Gelasius a declarat ziua de 14 februarie –Ziua Indragostitilor, o zi in care dragostea pluteste in aer, o zi plina de romantism in care Valentine isi face simtita prezenta. Ziua de 14 februarie  a devenit o zi in care povestile de iubire sunt protejate de Sf.Valentin, intreg universul se hraneste cu iubire si revarsa iubire asupra noastra.

Astrologic, asteroidul 447 Valentine are o legatura  puternica cu casa VII –partener sortit,  cu iubirea care iarta, cu iubirea plina de compasiune, cu “sufletul pereche”, sacrificiul  de dragul iubirii, cu iubirea care trece cu vederea defectele partenerului. In sinastrii ( astrologia unei relatii),  asteroidul 447 Valentine este uimitor, este “ dragostea  adevarata “ care tine legati doi oameni datorita faptului ca se pot ierta usor unul pe altul. De multe ori, acest asteroid poate arata si sacrificiile pe care trebuie sa le faci pentru a fi cu persoana iubita. Casa astrologica in care apare Valentine poate indica locul in care putem face anumite sacrificii de dragul unei relatii, asta nu inseamna doar relatii de dragoste si casatorie, poate fi un parteneriat de afaceri, o relatie avocat-client sau orice alt fel de relatie care implica doua persoane. Valentine poate indica de asemenea si modul in care trimiti ceva la o alta persoana;  acest lucru poate fi o scrisoare, un document legal, un biletel, o nota, un cadou, etc.

Pe 14 februarie 2016 , asteroidul 447 Valentine este pe gradul 28:59 Scorpion. Energia asteroidului Valentine pe gradul 29 Scorpion este dificila, aici iubirea numara petalele unei flori magice “ ma iubeste, nu ma iubeste….” si pare ca nu ajunge la nici un rezultat.

Simbolul Sabian pentru gradul  29 Scorpion, gradul energizat de Valentine este:

“ Printesa pledeaza in fata regelui incas pentru fii sai capturati”. Chiar daca Valentine este o “ dragoste care iarta orice “, este martirul, acuma suntem pusi in situatia de a tine cont de instinct, de puterea sufletului care stie sa medieze cel mai bine intre spirit si materie. Aici sufletul( printesa) este perturbat de karma ( fii capturati) iar prin dragoste, rugaciuni, iertare, compasiune, se poate atenua dictatura karmei.

In aceasta zi putem face mult bine prin iertare, rugaciune pentru copiii nostri, mediere intr-o disputa. Acuma rugaciunea pentru ceilalti este ascultata si rasplatita.

Valentine vorbeste acuma despre valoarea rugaciunii, intr-un sens religios, Fecioara Maria-Mama este vazuta ca mijlocitoare daca sunteti singuri si va doriti o relatie de suflet.

astro_2gw_317_februarie_14.66959.7968

Adriana Tudosa

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.