HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN PESTI -9 SEPTEMBRIE 2014

pesti

Luna Plina  din 9 septembrie 2014 are loc cu Luna pe gradul 16:19 Pesti si Soarele pe gradul 16:19 Fecioara cu un maxim in jurul orei 4:38, ora Romaniei. Mesajul acestei Luni Pline in Pesti este de a  deveni practici, responsabili cu visele, credintele noastre.   Luna Plina in Pesti guverneaza subconstientul nostru , tot ce este ascuns, ofera iluminare dar si iluzii, ofera intelegere dar si confuzie. Polaritatea Pestilor este Fecioara  un semn practic, organizat, orientat spre servicii, spre perfectiune, responsabilitate, claritate mentala.
Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Pesti  din 1 martie  2014.

Cu Luna Plina pe gradul 17 Pesti, cei nascuti in jurul datei de 9 septembrie, decembrie, martie, iunie ( plus , minus 3 zile)  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilaltil; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradelor 17 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Simbolul sabian al gradului 17 Pesti, gradul energizat de Luna Plina este :”Pastele:bogatii si saracii arata deopotriva ce au ei mai bun .”

Este fabulos acest simbol , Pastele, cea mai mare sarbatoare crestina, a fost praznuita intotdeauna ca o zi de bucurie, aceea a Invierii Domnului. In primul rand, Pastele este o sarbatoare a invierii si a luminii.Aceast simbol arata ca aceasta Luna Noua este “un moment inalt” ce ne permite reinnoirea credintei, biruinta vietii asupra mortii, a bunatatii divine asupra a tot ce e rau pe pamant.  Este un simbol al credintei reinnoite, viata regenerata, corp revigorat, depasirea pierderilor, dizolvarea temerilor si nelinistilor, eliberarea de un trecut dureros. Credinta face minuni, este un angajament al sufletului care prin credinta, poate depasi greutatile vietii. Ne putem elibera de trecut, de conditionarile trecutului prin iertare, iubire, credinta.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

LunaPlina activeaza casa XII, o casa a sanatatii mintale, vicii, credulitate, secrete, conditionari karmice, intuitie, mistere spirituale, organizatii de caritate, spitale, inchisori, corporatii, agentii guvernamentale, birocratii. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia sa fiti singuri, sa va odihniti mai mult. Puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Este un moment bun pentru a da deoparte oamenii care va fac rau sau pur si simplu va hotarati sa nu mai permiteti celorlalti sa va faca sa va simtiti rau. Aceasta Luna Plina poate functiona pentru voi ca un moment de renastere in tot ce tine de o slujba intr-o corporatie, o organizatie de caritate. Pluto sustine aceasta Luna Plina, in consecinta, este un moment favorabil sa va concentrati pe obiectivele si aspiratiile profesionale. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, acesta este un moment excelent pentru a va programa la un interviu, pentru a cere o marire de salariu.
Venus in Fecioara face un aspect de opozitie cu Neptun in Pesti. Cum Venus este in domeniul muncii de zi cu zi, colegi, sanatate iar Neptun este in casa sanatatii mintale, vicii, credulitate, secrete, conditionari din trecut, organizatii de caritate, spitale, institutii, corporatii, puteti fi in afara fortelor care lucreaza impotriva voastra din spatele scenei, situatiile devin confuze datorita ochelarilor roz pe care ii purtati.
Venus in aspect provocator cu Neptun coloreaza intr-un mod idealist relatiile voastre , puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu un partener, un coleg, un sef, un loc de munca. Fiti mai atenti deoarece este destul de dificil sa faceti o distinctie intre realitate si fantezie, puteti semna anumite angajamente dar in timp se pot dovedi altceva decat ceea ce pareau. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat.
Saturn sprijina aceasta Luna Plina, sunteti ajutati sa promovati obiectivele profesionale si financiare in special cele care implica comisioane, drepturi de autor, credite avantajoase, o afacere avantajoasa, o marire de salariu al sotului/sotiei.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza casa XI, o casa ce vorbeste despre prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, astrologie, energie nucleara, internet. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la un prieten, un grup, care nu mai servesc intereselor voastre viitoare. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale.
Pluto sustine aceasta Luna Plina, in consecinta, este mai usor pentru voi sa calatoriti, sa explorati alte culturi, sa treceti cu bine peste anumite examene, sa aveti beneficii din strainatate, internet, publicatii pe internet. Puteti cunoaste persoane exotice, internetul reduce distanta cu strainatatea si va puteti implica intr-o poveste de dragoste.
Venus in aspect provocator cu Neptun coloreaza intr-un mod idealist relatiile voastre , puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu un iubit, un prieten, un partener . Fiti mai atenti deoarece este destul de dificil sa faceti o distinctie intre realitate si fantezie, puteti fi fermecati de o persoana cu care incepeti o o poveste de dragoste dar in timp se poate dovedi  a fi altceva decat ceea ce parea. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat.
Este un dans astral al relatiilor complicate sau imposibile , al situatiilor fara iesire sau eronat interpretate afectiv.
Este posibil sa credeti anumite promisiuni financiare, fanteziile legate de bani va pot orbi fara a pune la indoiala motivatiile ascunse ale celeilalte persoane.Fiti practici cu banii, nu credeti in bogatii care cad din cer.
Saturn sprijina aceasta Luna Plina, va puteti bucura de o buna intuitie , putere de concentrare, promovari, recompensele unei munci trecute prin recunoasterea meritelor care au fost ascunse pana in prezent. Este un moment excelent pentru proiecte pe termen lung, schimbari planificate in afaceri, intalniri benefice si discutii pentru o casatorie.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza casa X, o casa ce vorbeste despre cariera, viata publica, obiective si aspiratii profesionale. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia cu succes un proiect la locul de munca, pentru a primi  un post de conducere sau pentru schimbarea carierei voastre. Accentul acestui moment astral este pe stabilirea ordinii si controlului in viata voastra profesionala, puteti fi in lumina reflectoarelor acuma, puteti fi recunoscuti si apreciati pentru ceea ce faceti. Acuma puteti culege roadele pentru ceea ce ati facut sau nu ati facut in cariera voatra , sunteti vazuti atat de astre cat si de sefi. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru cresterea securitatii financiare , va puteti elibera de inhibitii vechi, de prejudecati si de influenta mediului.Poate fi o perioada buna in afaceri, in tot ce tine de taxe, proprietati, credite, investitii, ajutor de la parinti, prime la servici.
Venus in aspect provocator cu Neptun coloreaza intr-un mod idealist relatiile voastre , puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu parintii, o casa,o persoana cu care locuiti,  un credit, un asociat, o afacere. Fiti mai atenti deoarece este destul de dificil sa faceti o distinctie intre realitate si fantezie, puteti intra in fel de fel de incurcaturi fara a intelege prea bine motivatiile celorlalti. Situatiile confuze au legatura cu o casa, o afacere imobiliara, un parinte, credite, taxe, banii celuilalt. Sunteti in imposibilitatea de a seziza ceva gresit , neglijand astfel amanuntele esentiale care nu pot decat sa va aduca pierderi. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat.
Saturn sprijina aceasta Luna Plina, va puteti bucura de o buna intuitie , putere de concentrare , recompense pentru o munca trecuta  prin recunoasterea meritelor care au fost ascunse pana in prezent. Este un moment excelent pentru proiecte pe termen lung, un interviu pentru un loc de munca, schimbarea unui tratament.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza casa IX, o casa a calatoriilor, strainatate, turism, alte culturi, politica, legi, religie, mass-media, universitate . Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia cu succes un proiect care implica fel de fel de publicatii, mass-media, calatorii, o problema juridica, un examen important pentru promovarea voastra. Puteti absolvi o facultate, va puteti muta intr-un alt oras sau intr-o alta tara, puteti rezolva cu success un litigiu. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate.
Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru
vanzari, negocieri de contracte, o casatorie in strainatate, o calatorie ce va transforma profund.
Venus in aspect provocator cu Neptun coloreaza intr-un mod idealist relatiile voastre , puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu rudele voastre, un frate, o sora, o calatorie, un strain. Toate formele de calatorie, de comunicare, activitati juridice, mediul academic sunt supuse la  intarzieri cetoase si deceptii. Fiti mai atenti deoarece este destul de dificil sa faceti o distinctie intre realitate si fantezie, puteti intra in fel de fel de incurcaturi fara a intelege prea bine motivatiile celorlalti. Situatiile confuze au legatura cu legea, aplicarea legii, politica, educatie, turism, religie.
Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat.
Saturn sprijina aceasta Luna Plina, va puteti bucura de o buna intuitie , putere de concentrare  in tot ce tine de angajamente romantice, comert, educatie, strainatate. Perioada va indruma catre esoterism, catre o mai larga deschidere a orizontului , va puteti elibera de influentele nepotrivite.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza casa VIII, o casa a bunurilor comune, intimitate, fidelitate, investitii, banii unei afaceri, comisioane, mosteniri, imprumutiri, loterii. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia orice relatie romantica sau financiara care nu functioneaza bine. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri , problemele care implica bani, putere sunt in lumina acuma.Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent in munca de zi cu zi, pentru obiectivele financiare si profesionale pe termen lung. Pentru imbunatatirea starii de sanatate. Venus in aspect provocator cu Neptun coloreaza intr-un mod idealist relatiile voastre , puteti avea asteptari nerealiste in legatura cu banii, o afacere, o propietate, un partener de viata. . Pot aparea probleme legate de banii celuilalt, credite, impozite,viata intima, romantism. Cum in acest aspect este implicat Neptun, discutiile referitoare la bani, valori , pot ascunde fel de fel de trucuri murdare.Fiti mai atenti deoarece este destul de dificil sa faceti o distinctie intre realitate si fantezie, puteti intra in fel de fel de incurcaturi fara a intelege prea bine motivatiile celorlalti. Situatiile confuze au legatura cu banii, bunuri, intimitate, fidelitate, investitii, imprumuturi. Saturn sprijina aceasta Luna Plina, va puteti bucura de o buna intuitie , putere de concentrare  in tot ce tine de familie, proprietati, parinti, angajamente romantice, comert, educatie, strainatate.Perioada va indruma catre esoterism, catre o mai larga deschidere a orizontului , va puteti elibera de influentele nepotrivite. Acesta este un moment bun pentru afaceri imobiliare.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

LunaPlina activeaza casa VII, o casa a casatoriei, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia orice relatie disfunctionala, sa finalizati un proiect important cu un partener de viata, sa va casatoriti, sa puneti capat unei rivalitati. Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Poate fi si un moment in care primiti noi propuneri, aceasta Luna Plina va invata ca “nici un om nu este o insula”. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un indemn astral care va incurajeaza sa va concentrati pe acele lucruri care aduc bucurie reala in viata voastra, sa fiti fericiti, sa iubiti profund, sa intalniti “ochii” care vorbesc sufletului vostru. Un hobby poate fi transformat in aceasta perioada intr-o afacere profitabila. Venus in aspect provocator cu Neptun coloreaza intr-un mod idealist relatiile voastre , puteti avea asteptari nerealiste de la partenerul de viata,de la voi insiva, de la un asociat, un avocat. Aceasta energie poate tulbura destul de mult atat casniciile cat si asocierile, relatiile pot capata caractere vagi, dificultati neasteptate, situatii confuze , dezamagiri, deceptii.Fiti mai atenti deoarece este destul de dificil sa faceti o distinctie intre realitate si fantezie, puteti intra in fel de fel de incurcaturi fara a intelege prea bine motivatiile celorlalti. Situatiile confuze au legatura cu voi insiva, cu partenerul de viata.Ca o nota de subsol, puteti descoperi in aceasta perioada ca partenerul de viata ascunde ceva sau lucreaza impotriva voastra. Saturn sprijina aceasta Luna Plina, va puteti bucura de o buna intuitie , putere de concentrare  in tot ce tine de  rude, frati, clan, partener de viata. Puteti calatori mai mult fie datorita profesiei fie datorita indatoririlor familiale sau alte responsabilitati ,este deasemenea o perioada propice reinnodarii vechilor legaturi, nu doar in domeniul intelectual ci si relational.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

LunaPlina activeaza casa VI, o casa ce vorbeste despre munca, treburi zilnice, colegi, sefi, gestionarea timpului, sanatate fizica. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca care nu promite prea multe. Orice “lucru” pe care v-ati concentrat in ultimile sase luni poate beneficia de un final benefic, puteti culege roade frumoase.Aceasta energie lunara poate aduce si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate.Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Pute?i utiliza acest val de energie emotionala pentru a face schimbari pozitive in rutinele voastre, sa imbunatatiti conditiile de munca daca acestea sunt enervante. Poate incepe sau se poate termina un proiect  la locul de munca sau un loc de munca. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un indemn astral care va incurajeaza sa va concentrati pe familie, camin, spiritualitate, loc de munca, vindecarea unor rani emotionale din trecut.Este un moment  profitabil pentru afaceri imobiliare, ipoteci. Venus in aspect provocator cu Neptun coloreaza intr-un mod idealist relatiile voastre, puteti avea asteptari nerealiste  fata de  gestionarea treburilor de zi cu zi, a problemelor de servici , puteti depinde de altii pentru a va rezolva sarcinile zilnice. Puteti adopta o filozofie personala in legatura cu tot ce inseamna loc de munca, activitate zilnica, relatia cu colegii, cu sefii, cu trecutul vostru,  acest lucru poate crea de multe ori confuzie , haos dar si un sentiment de vinovatie, deci mare atentie. Saturn sprijina aceasta Luna Plina, va puteti bucura de o buna intuitie , putere de concentrare  in tot ce tine de bani, salariu, avere personala. Este un moment bun pentru promovarea pe termen lung a unor obiective financiare ce au legatura cu un loc de munca, valorificarea unui talent de-al vostru.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

LunaPlina activeaza casa V, o casa ce gazduieste iubirea, romantismul, copii, talentele creative, educatia, hobby-uri, fericire , lux. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la o iubire care nu promite prea multe, care va afecteaza in mod negativ. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil sa intalniti marea iubire, sa faceti un copil.”Daca dragoste nu e, nimic nu e” dar acuma, aceasta energie lunara cantareste dragostea adevarata si tot ce nu raspunde acestei inspectii astrale, va fi dat deoparte. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un indemn astral care va incurajeaza sa va concentrati pe rude, frati, comert, comunicare, educatie. Puteti avea oportunitati frumoase prin fel de fel de vanzari, prieteni, creatii proprii, copii. Venus in aspect provocator cu Neptun coloreaza intr-un mod idealist relatiile voastre, puteti avea asteptari nerealiste  fata de  un prieten, o relatie de iubire, un copil, gestionarea treburilor de zi cu zi, a problemelor de servici, puteti depinde de altii pentru a va rezolva sarcinile zilnice. Puteti adopta o filozofie personala in legatura cu tot ce inseamna loc de munca, activitate zilnica , relatia cu colegii, cu sefii, cu trecutul vostru,  acest lucru poate crea de multe ori confuzie , haos dar si un sentiment de vinovatie, deci mare atentie. Viata romantica, iubirile, prietenii pot implica multa fantezie in aceasta perioada. Perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare, puteti atrage  persoane neobisnuite, secretoase , misterioase in viata voastra de iubire, puteti fi atrasi de iubiti, iubite pe care cumva vreti sa-i salvati , deci mare atentie in ce intrati si cum vedeti iubirea. Iubirea va cheama dar fiti atenti de unde va striga, soaptele pot fi  doar amagiri astrale care va testeaza vigilenta. Saturn sprijina aceasta Luna Plina, va puteti bucura de o buna intuitie, putere de concentrare, stabilitate si securitate emotionala, puteti vedea nevoile voastre interioare cu mai multa claritate.Va puteti baza pe ceea ce ati realizat deja si puteti da drumul la atitudini si situatii care nu mai reflecta obiectivele prezente . Este un moment bun pentru cresterea increderii in voi, o abordare disciplinata a vietii voastre.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza casa IV, o casa ce gazduieste familia, caminul, parintii, afacerile imobiliare, securitatea emotionala, problemele din copilarie . Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a finaliza un proiect legat de o casa, decoratiuni interioare, extinderea unei proprietati. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica un credit ipotecar , un contract de inchiriere, un contract de leasing.Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un indemn astral care va incurajeaza sa reconciliati relatia cu familia, puteti renunta la fel de fel de idei auto-distructive, puteti avea progrese in finantele personale. Relatia cu femeile, cu mama , se poate imbunatati.Sunteti incurajati sa lucrati la obiectivele voastre financiare si profesionale .Venus in aspect provocator cu Neptun coloreaza intr-un mod idealist relatiile voastre, puteti avea asteptari nerealiste in cariera voastra, in relatia cu un coleg, cu un parinte, cu o casa. Puteti fi  mai secretosi in raport cu cariera, familia, parintii, sentimentul vostru de siguranta emotionala in raport cu familia se poate schimba. Fiti mai atenti deoarece este destul de dificil sa faceti o distinctie intre realitate si fantezie, puteti intra in fel de fel de incurcaturi fara a intelege prea bine motivatiile celorlalti. Situatiile confuze au legatura cu cariera si familia voastra. Saturn sprijina aceasta Luna Plina, va puteti bucura de o buna intuitie , putere de concentrare, stabilitate si securitate emotionala , puteti vedea nevoile voastre interioare cu mai multa claritate.Va puteti baza pe ceea ce ati realizat deja si puteti da drumul la atitudini si situatii care nu mai reflecta obiectivele prezente. Acuma, puteti gasi modalitati practice pentru a depasi blocajele , vinovatiile, temerile voastre. Acesta este un moment excelent pentru analiza, planificarea unor obiective profesionale. Rugaciunea va ajuta sa aliniati convingerile spirituale cu obiectivele profesionale .

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

LunaPlina activeaza casa III, o casa ce gazduieste  activitatile comerciale, relatia cu fratii, rudele, cum comunicati, cum va folositi mintea. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a finaliza orice relatie disfunctionala cu vecinii, rudele, membrii unei comunitati, un curs. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Puteti simti ca gandurile voastre sunt confuze sau ca sunteti intelesi gresit, sinceritatea voastra este mereu pusa la indoiala, toate acestea va pot rani sufletul.Tot ce tine de transport, autoturisme, calculatoare, telefoane , frati, negocieri, comunicare, contracte, acoduri sunt accentuate acuma. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un indemn astral care va incurajeaza sa reconciliati relatia cu rudele, fratii, vecinii, puteti renunta la fel de fel de idei auto-distructive, puteti avea progrese in finantele personale. Acesta este un moment excelent pentru calatorii, pentru a da viata unui vis ce tine de strainatate, o munca in strainatate. Venus in aspect provocator cu Neptun coloreaza intr-un mod idealist relatiile voastre, puteti avea asteptari nerealiste in relatia cu rudele, fratii, strainii, un curs, o afacere. Este un aspect ce sporeste  sensibilitatea voastra  fata de rude, frati , anturaj, spiritualitate, calatorii. Situatiile confuze au legatura cu  toate formele de transport, comunicatii, educatie , filozofii ce aduc si destule iluzii. Fiti mai atenti deoarece este destul de dificil sa faceti o distinctie intre realitate si fantezie, puteti intra in fel de fel de incurcaturi fara a intelege prea bine motivatiile celorlalti. Saturn sprijina aceasta Luna Plina, va puteti bucura de o buna intuitie, putere de concentrare, stabilitate si securitate emotional, puteti vedea nevoile voastre interioare cu mai multa claritate.Va puteti baza pe ceea ce ati realizat deja si puteti da drumul la atitudini si situatii care nu mai reflecta obiectivele prezente. Acuma, puteti avea oportunitati printr-un prieten, politica, un grup, o femeie.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza casa II, o casa ce vorbeste despre averea personala, salarii, auto-valoare. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri ( pozitive sau negative) hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a  atinge obiectivele voastre financiare, sa vindeti anumite proprietati, sa va bucurati de valoarea unui talent natural de-al vostru. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Este cu siguranta un moment in care lucrurile materiale au o mare importanta  pentru voi, puteti constientiza anumite lectii in privinta banilor, posesiunilor, valorilor personale. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un indemn astral  pentru reinnoirea si transformarea modelelor emotionale, a stilului de viata restrictiv, a vietii voastre emotionale. Sunteti incurajati sa va concentrati asupra activitatilor financiare, plata datoriilor, investitii. Venus in aspect provocator cu Neptun coloreaza intr-un mod idealist relatiile intime, relatia cu banii, proprietatile, afacerile, banii unui partener. Problemele pot aparea atunci cand veti ignora toate detaliile unei probleme, aceasta energie poate conduce destul de bine la neatentie fata de aspectele practice, bani , valori in general. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate conduce la haos, inselaciuni , deci, mare atentie. Saturn sprijina aceasta Luna Plina, va puteti bucura de o buna intuitie , putere de concentrare, stabilitate si securitate emotionala , puteti vedea nevoile voastre interioare cu mai multa claritate.Sunteti ajutati sa promovati interesele profesionale, puteti primi o marire de salariul , o noua functie, puteti negocia un salariu mai bun.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza casa I, o casa ce vorbeste despre personalitatea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili, schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri ( pozitive sau negative) hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un indemn astral  pentru reinnoirea si transformarea relatiilor de prietenie , pot fi eliminati oamenii negativi din viata voastra, din anturajul vostru, sunteti ajutati in definirea unui nou concept a relatiilor de prietenie, de anturaj, deasemenea sunteti ajutati in stabilirea adevarului legat de sperantele, idealurile voastre. Venus in aspect provocator cu Neptun coloreaza intr-un mod idealist relatiile voastre,  casnicia, partenerii de afaceri, rivalii, concurentii. Viata romantica, o casnicie, un partener de viata  pot implica multa fantezie in aceasta perioada. Perceptiile voastre nu pot fi prea clare, puteti atrage  persoane neobisnuite, secretoase , misterioase, deci mare atentie in ce intrati si cum vedeti o relatie. Saturn sprijina aceasta Luna Plina, va puteti bucura de o buna intuitie , putere de concentrare, stabilitate si securitate emotionala , puteti vedea nevoile voastre interioare cu mai multa claritate. Sunteti ajutati sa promovati interesele voastre legate de strainatate, o afacere cu strainii, o specializare in strainatate. Puteti rezolva anumite probleme juridice cu un sot, un partener de afacere.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.