9- VIBRATIA NUMEROLOGICA UNIVERSALA A LUNII FEBRUARIE 2023- UN BILANT KARMIC

..In memoria naturii totul este înregistrat.
Atunci, atentie, tot ceea ce voi faceti, spuneti, ganditi, doriti, se inregistreaza in profunzimea celulelor voastre si mai devreme sau mai tarziu veti culege fructele vietii voastre. Numai veghind ca sa nu propagati prin gandurile, sentimentele si actele voastre seminte tenebroase si distrugatoare, veti ajunge a va crea un alt destin.” Omraam Mikhael Aivanhov

Luna: februarie este luna a 2-a
Anul : 2023 ( numerologie =2+0+2+3=7 )
Vibratia energetica universala pentru luna februarie 2023=2+7=9

Daca vibratia 1 este legata de inceputuri, vibratia 9 marcheaza finalitatea unui ciclu, este numarul care termina tot ceea ce a fost pornit de numerele din fata lui.
O luna de vibratie 9 este o luna de bilant, acuma, este reinviata zicala “ “cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune”. Vibratia numerologica 9 este asociata tot timpul cu un final, un apogeu, o transformare majora. Dar asta nu trebuie sa ne sperie fiindca sfarsitul deschide tot timpul o usa noua, o cale noua. Sfarsitul este locul in care incepem altceva. Aceasta luna ne va pune fata in fata cu presiunea problemelor nerezolvate ale trecutului care ne trag inapoi. Inainte de a progresa, trebuie sa ne eliberam din punct de vedere emotional, mental sau fizic, de acele aspecte care nu mai servesc unui scop si care ne tin legati de un moment care nu mai exista. Acest lucru se realizeaza prin acceptarea trecutului exact asa cum a fost si care nu mai poate fi modificat.
Daca nu facem aceste alegeri, universul va interveni si va face curatenie in viata noastra cu sau fara voia noastra. Indoielile, povara unor intrebari, pot gasi acuma raspuns prin fel de fel de semne, intuitii, ghidari spirituale.

In numerologie, numarul 9 este simbolul intelepciunii si initierii, deschide calea cunoasterii mistice. Numarul 9 are calitatile tuturor numerelor 1-8 iar daca adunam 1+2+3+4+5+6+7+8=36, obtinem tot 9=3+6 . Semnificatia spirituala a numarului noua este aceeasi cu semnificatia sa biblica, adica finalitatea, adevarul, concluzia, nota de plata,  judecata si un bine ascuns. Vibrata 9 ne spune ca vom culege ceea ce am semanat. Aceasta este cantitatea de Karma, care aduce armonie sau tristete in viata noastra. Suntem binecuvantati cu mai mult daca am fost buni, recunoscatori si am facut lucruri bune pentru altii. In acelasi timp, putem plati un pret spiritual daca am facut rau altora intentionat. In aceasta perioada se poate sa fie necesar sa facem unele sacrificii, sa dam drumul atasarilor negative, sa iertam nemultumirile din trecut. In momentul in care eliminam energiile si lucrurile proaste din viata noastra, facem loc unor lucruri noi si mai bune ce vin sa ne schimbe viata. Chiar nu trebuie sa traim blocati intr-o situatie in care stim ca nu suntem respectati, iubiti si apreciati. Vom fi uimiti de cat de frumoase si uimitoare pot fi experientele si locurile noi.
Aceasta vibratie 9 afecteaza oamenii in diferite moduri, dar un lucru este sigur, tot ce este uzat sau nu mai este de folos in viata noastra, va fi probabil eliminat. Modificarile aduse de aceasta luna universala 9 implica atat viata personala, profesionala cat si cele ce tin de tara, mediul in care traim, credinte spirituale, angajamente, precum si alte aspecte ale vietii. Se poate ca procesul de selectare a ceea ce trebuie sa ramana in viata noastra sa fi inceput deja. Aceasta luna face tranzitia catre un nou inceput si este cel mai bun moment pentru a ne elibera de tot ceea ce nu adauga valoare, bucurie, vietii noastre. Multi oameni se pot muta, isi pot schimba locul de munca, pot face calatorii lungi, isi pot schimba directia eforturilor sau pot pierde ceva care este de mare valoare pentru ei. Bunatatea, generozitatea, iertarea, recunostinta. sunt cai minunate pentru a atrage tot ceea ce este bun in viata.
Aceasta este o luna pentru a da drumul la lucrurile care nu lucreaza pentru noi. Este considerata o luna de completari si terminatii. Nimic din ceea ce se incepe intr-o luna 9 nu ramane prea mult in picioare. Este timpul sa fim suficienti de iubitori pentru a da drumul lucrurilor care trebuie lasate in urma. Este un timp pentru a reflecta asupra trecutului si pentru a fi recunoscator pentru toate experientele care ne-au ajutat sa crestem, sa fim mai buni si mai iubitori, mai generosi, sa acceptam ceea ce nu putem schimba in viata noastra, sa acceptam oamenii asa cum sunt, sa intelegem ca toti au acceasi sursa-Dumnezeu.
Desi aceasta vibratie poate aduce un aer de esec, falimentul mentionat aici nu trebuie interpretat ca ceva neaparat rau ci mai degraba ca o eliberare, ceva trebuie lasat in urma, inchidem o usa de care nu mai trebuie sa tragem. Uneori, o aparenta nenorocire este o binecuvantare. Cele mai grave situatii, desi universal nedorite, pot aduce beneficii neasteptate, deoarece prin ele invatam sa ne dezvoltam si sa ne demonstram ingeniozitatea.

Iar 9 este Eremitul, batranul ce tine in mana dreapta un felinar iar in mana stanga, un toiag. Aceasta carte poate arata intrarea in viata noastra a unei unei persoane care va servi ca mentor spiritual sau fizic, care ne va ajuta sa depasim orice ne poate deranja. Dificultatile recente s-ar putea sa mearga mana in mana cu un sentiment de izolare, singuratate, dar odata ce renuntam la problemele din trecut, vom putea merge mai departe intr-o directie mult mai pozitiva. Cartea Pustnicului este una a succesului prin intelepciune interioara, reflectie si spiritualitate. Negativ, pustnicul arata o izolare fortata, situatii dificile, masuri haotice, forte dincolo de controlul nostru forteaza izolarea noastra, frica, separarea de cei dragi, abaterea de la drumul corect. Exista momente in viata cand trebuie sa facem un pas inapoi si sa ne examinam cu atentie vietile, prioritatile si deciziile pe care le-am luat pe parcurs. Este timpul sa facem un inventar al gandurilor, obiectivelor si sentimentelor noastre, pentru a vedea daca suntem pe calea cea buna. Sa cautam raspunsuri care sa ne ajute sa ne gasim adevarata chemare si sa ajungem la Lumina noastra interioara. Intuitia este cel mai bun ghid.

Al noualea ceas este ceasul rugaciunii dar este si ceasul in care Isus a murit. Vorbeste despre ceva ce se apropie de sfarsit si ceva care trebuie dezvaluit.
Isus Hristos moare rastignit pe cruce in a 9- a ora a zilei pentru a salva umanitatea.
“Si la al noualea ceas, a strigat Iisus cu glas mare: Eloi, Eloi, lama sabahtani?, care se talmaceste: Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, de ce M-ai parasit?” Marcu 15:34

Nu putem schimba trecutul, dar putem schimba intotdeauna viitorul. Trebuie sa intelegem ca Dumnezeu este gata sa ne ajute. Trebuie doar sa decidem sa ne incredem in  El.

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 9( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 9, 18, 27. Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o luna benefica si pentru cei cu vibratia nasterii 5 sau sunt nascuti pe 5. 14, 23.

Culoarea rosie si toate nuantele de rosu, albastru, galben dar si albul cu un pic de culoare rosie, sunt favorabile in aceasta luna universala 9. Coralul rosu este cea mai norocoasa bijuterie pentru vibratia 9.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 9 sunt:
Vibratia 1(1, 10, 19, 28 februarie 2023) –noi inceputuri, oportunitati, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 ( 2, 11, 20 februarie 2023): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.
Vibratia 3( 3, 12, 21 februarie 2023): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4(4, 13, 22 februarie 2023 ): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intensa. Fiti prevazatori, atenti. O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 5, 14, 23 februarie 2023): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, la condus masina.
Vibratia 6( 6, 15, 24 februarie 2023 ): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7( 7, 16, 25 februarie 2023): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun.O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 ( 8,17, 26 februarie 2023): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.O zi de plati karmice, intalniri sortite.
Vibratia 9(9, 18, 27 februarie 2023):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.