LUNA NOUA IN VARSATOR SI ZODIILE-21 IANUARIE 2023

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Acest suflu astral ne invaluie pe toti dar cei mai influentati sunt cei nascuti in jurul datei  de 21 ianuarie, aprilie, iulie, octombrie( zodiile Varsator, Taur, Leu, Scorpion).

Daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei, casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradului 2, atunci cu siguranta sunteti si voi in atentia acestui moment astral important.

Simbolul Sabian al gradul 2 Varsator, gradul Lunii Noi este : ”O furtuna neasteptata”

Asa cum furtunile neasteptate curata atmosfera incarcata de impuritati si aceasta luna NOUA prin energia ei ne poate ajuta sa facem curatenie intr-un domeniu din viata noastra. Ne cere sa rezistam furtunilor si lucrurilor care izbucnesc in mod neasteptat. Poate arata si inspiratii, intuitii bruste si efectul lor poate fi unul eliberator desi initial pot soca. Planurile noastre sunt date peste cap, intelegem ca altcineva este la volan, deoarece tot ce se intampla  depaseste orice control individual. Atentiile la emotiile si testele care apar parca de nicaieri.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua vine pentru voi cu oportunitati legate de prieteni, echipe, relatii sociale, politice sau oculte. In timpul acestei lunatii puteti planta seminte pentru viitor, sunteti mai atrasi de ceea ce este progresist sau neconventional, sunteti mai constienti de beneficiile unor relatii sociale si puteti gasi cateva idei minunate prin intermediul altora. Fiti mai constienti de atitudinile voastre si incercati sa nu fiti posesivi sau restrictivi cu ceilalti. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Jupiter in Berbec, deci in semnul vostru, sustine aceasta lunatie si ofera  oportunitati norocoase de a va urmari visele, planurile personale, Atrageti cu usurinta sprijin financiar si puteti face investitii bune. Se poate sa fiti mai interesati de religie sau educatie ca o modalitate de a va imbunatati intelegerea lumii. Este o perioada excelenta pentru a participa la evenimente sociale sau petreceri.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua influenteaza sectorul carierei voastre. Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Cel mai bun scenariu: poate sa apara o noutate, o surpriza, in jurul profesiei voastre, in relatia cu un parinte. Cu aceasta Luna Noua puteti primi o promovare, puteti finaliza un proiect cu  recompense substantiale. Este un timp in care puteti straluci la locul de munca, puteti primi oferte pentru un nou loc de munca, puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala. Cum Luna este sefa comunicarii si a relatiei cu rudele voastre, urmatoarea perioada poate fi benefica pentru o reuniune de familie, pentru o calatorie scurta. Ganditi pozitiv, cuvintele au forta, deci atentie. Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, oportunitatile vin  prin activitati  “in spatele scenei”. Deveniti plini de compasiune, empatie. Aveti de partea voastra o protectie spirituala, puteti scapa de temerile profunde, de sentimentele de vinovatie, actionand mai mult ca un inger pazitor pentru cei din jur. Aceasta lunatie va permite sa redescoperiti un sentiment de calm in spatiul vostru de locuit sau cu familia voastra.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Cu Luna Noua in Varsator, intr-un semn de aer, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Acuma intelegeti ca dreptatea divina nu doarme. Poate fi o calatorie importanta, o intalnire cu un profesor spiritual. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Oportunitatile pot veni si prin internet sau prin intermediul unei conexiuni cu strainatatea intr-un mod neasteptat. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin activitati pe termen lung, prieteni, cluburi, organizatii. Va puteti baza pe prietenii vostri pentru ajutorul si sprijinul lor, obiectivele voastre  pot fi realizate mai usor acuma. Activitatile in grup sunt cai pentru indeplinirea propriilor obiective

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, afaceri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaz?, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Experientele aduse de aceasta lunatie sunt intense. Puteti fi martorii unor lupte pentru mosteniri, proprietati iar acest lucru va poate devasta emotional. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin cariera, poate fi o promovare, apar noi oportunitati de locuri de munca, puteti primi un premiu, o diploma de excelenta, puteti sa va casatoriti. Noile oportunitati pot necesita un curaj si risc din partea voastra.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre. Poate fi un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele parteneriale prin credinta, prin o noua abordare a relatiilor voastre. O ciocnire cu un partener, in casnicie sau legata de niste acorduri legale de munca, poate face parte din imaginea acestei lunatii. Cultivati totusi pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, un partener de viata, de afaceri, de munca. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Cum Luna este stapana casei XII, ar fi bine sa incetiniti ritmul vietii de zi cu zi, sa va odihniti mai mult, sa fiti mai atenti si la nevoile sufletului vostru. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin studii superioare, credinta, strainatate, calatorii indepartate. Credinta in scopul vostru si intr-un sens mai inalt al vietii voastre va ajuta sa deschideti usi pentru dezvoltarea voastra. Puteti explora mai profund spiritualitatea, legatura cu Dumnezeu.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Cum Luna este stapana casei XI, acesta este un moment magic pentru a cauta pe cei care va pot ajuta sa dati viata unui ideal de-al vostru. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin banii celuilalt. Puteti primi o mostenire, castigurile financiare pot veni printr-un parteneriat sau poate exista o crestere a veniturilor sotului.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Cu Luna Noua in Varsator intr-un semn de aer prieten cu semnul vostru, deveniti mai increzatori in puterea voastra creativa. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Este o energie ce pune un accent deosebit pe  romantism, recreere, proiecte creative, copii, investitii. Puteti deveni mai populari si cu inima mai usoara. Un nou inceput poate fi legat de o afacere, un proiect creativ, o modalitate de a va exprima, o relatie de iubire, un hobby poate cunoaste o schimbare importanta. Cum Luna este sefa casei X, pot aparea unele noutati legate de cariera, parinti, ambitii profesionale. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin sot, partener de afaceri, avocati. Indica faptul ca aveti ocazia sa intalniti oameni puternici care va pot influenta viata in bine. Evenimentele de zi cu zi par sa va arate  un sens mai profund al vietii. Sunteti mai optimisti si mai plini de speranta in viitor.

 SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea, inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile. Casa a patra guveneaza mama si femeile, in consecinta, o femeie ar putea juca un rol cheie in evenimentele actuale, poate veni cu o veste importanta sau socanta. Puteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. “Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.Cum Luna este stapana casei IX, schimbarile, oportunitatile tin si de strainatate, calatorii, credinta. O problema juridica poate fi in centrul atentiei acuma. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin la voi prin locul de munca. Sansele de resusita si succes sunt strans legate de munca pe care o faceti, de felul in care reusiti sa faceti fata activitatilor zilnice, de modul de colaborare cu colegii. Indica si  un moment de imbunatatire a sanatatii daca ati avut probleme.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu  cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Puteti  incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta luna noua ar putea aduce unele noutati si aici. Cum Luna este stapana casei VIII, oportunitatile tin si de afaceri, de descoperierea unui secret, a unui plan ascuns impotriva voastra. Conducatorul vostru Jupiter este in semnul Berbec si ajuta aceasta lunatie, invitandu-va sa priviti spre viitor. Aceasta lunatie aduce noi oportunitati sau promotii. Dragostea, angajamentele sociale sunt prezente in viata voastra, puteti intalni o  persoana speciala, puteti avea realizari frumoase prin copii vostri. Este un moment favorabil pentru romantism si socializare. Fiti atenti la  cheltuielile excesive. Visele voastre pot fi profetice. Este important sa le acordati o atentie deosebita acuma.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Utilizati puterea magica a acestei Luni Noi pentru a gasi noi modalitati de a va folosi talentele native sau pentru a descoperi noi talente si puncte forte in voi de care sa va folositi si sa imbunatatiti situatia financiara. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, echilibrarea vietii voastre relationale, munca, proiecte de munca. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin prin familie, proprietati, parinti. Este un timp de pace si seninatate in casa. Familia voastra poate fi mai sustinatoare decat de obicei. Poate indica si unele cheltuieli pentru casa si asta pentru a face atmosfera mai confortabila.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-19 februarie )

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre, reinventarii voastre. Este timpul sa sculptati propria cale, sa profitati de oportunitatile care va ajuta sa va puneti in lumina identitatea voastra, sa dati viata scopurilor personale. Nu este cel mai bun timp pentru colaborari, munca in echipa ci pentru proiecte indraznete, pentru o abordare directa a vietii voastre. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire mentala, puteti vedea mai bine detaliile unei probleme. Cum Luna este stapana casei VI, este posibil sa faceti unele schimbari in spatiul in care va desfasurati munca sau poate fi ceva nou legat de munca voastra. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin prin educatie, mintea voastra, rude. mici calatorii. Fiti pozitivi si recunoscatori si veti atrage tot ce este mai bun pentru viata voastra.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Pentru voi, Luna Noua vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu dusmanii accentuate. Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Nu fortati lucrurile, odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Folositi magia acestei luni noi pentru meditatie, relaxare, imbunatatirea sanatatii, incredere in procesul care se intampla in interiorul vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Cu Jupiter in Berbec in aspect benefic cu aceasta lunatie, beneficiile vin prin valorile voastre native,  este un  timp  benefic extinderii si dezvoltarii, fiti atenti la oportunitatile care apar, poate fi un nou loc de munca mai bine platit, poate fi un castig din transformarea anumitor talente personale in surse de bani.

Adriana Tudosa

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.