HOROSCOPUL ECLIPSEI DE LUNA IN TAUR-19 NOIEMBRIE 2021

Eclipsele sunt instrumente astrologice prin care Universul ne atrage atentia, ne forteaza sa privim cat mai profund in problemele pe care le ascundem sau pe care refuzam sa le rezolvam. Toate problemele  amanate, nerezolvate sau care ne macina sufletul (luna), sunt evidentiate de aceasta eclipsa dar in acelasi timp ne spune intr-un limbaj karmic ca a venit timpul  pentru o schimbare.
Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este despre vindecarea convingerilor vechi care ne limiteaza dreptul nostru de a ne bucura de adevaratele noastre valori care depasesc orice ne putem imagina sau masura pe Pamant. Adevarata noastra valoare este mai presus de valorile materiale, pamantesti deoarece in noi exista Scanteia Divina, este steaua acoperita de pamant care asteapta sa ne lumineze.

Spuneti:” Doamne, Dumnezeule, deschide calea pentru ca planul divin al vietii mele sa se poata manifesta. Arata-mi care este talentul de care trebuie sa ma servesc acum! Vreau ca geniul bun care exista in mine sa fie eliberat, ajuta-ma sa percep clar planul perfect al vietii mele. Multumesc.”

Cand o usa se inchide, alta se deschide, nu suntem atat de intelepti si nici nu putem judeca corect alegerile noastre. In aceste momente trebuie sa intelegem ca Dumnezeu stie ceea ce noi nu stim si intelege ceea ce noi nu intelegem:

” Caci gandurile Mele nu sunt gandurile voastre, si caile voastre nu sunt caile Mele, zice Domnul.” Isaia 55:8 2.

Influenta majora a acestei eclipse va fi asupra semnelor fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), cei nascuti in jurul datei de 19 dar si asupra semnelor mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti), cei nascuti in primele trei zile ale acestor semne. .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este prima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion si care vor dura pana in octombrie 2023. Testul initial tine  de bani, securitate financiara, bunuri materiale, afaceri, banii partenerului de viata, relatii profunde. Ati putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificari in sectorul vostru financiar, sa nu va mai agatati de fel de fel de metode invechite de a face bani, sa indrazniti sa faceti o schimbare, sa cautati un loc de munca mai bine platit, sa aveti mai multa incredere intr-un talent de-al vostru pe care il puteti valorifica. Problemele legate de bani sunt in centrul atentiei la fel si problemele legate de afaceri, manipulari, acorduri semnate, jocuri ascunse pentru putere. Acest  moment astral este intretinut si de Jupiter in Varsator care arata ca exagerarile dar si binecuvantarile acestui moment tin si de prieteni, proiecte de grup, veniturile carierei.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este prima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion care vor dura pana in octombrie 2023. Testul initial tine  modificari sortite legate de obiectivele personale, imaginea voastra, relatiile voastre. In urmatoarele sase luni, aveti posibilitatea sa va schimbati imaginea sau sa redefiniti asteptarile intr-o relatie, afacere. Poate fi o perioada care va sensibilizeaza foarte mult, ca si cum ati fi imbracati cu emotii. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale si nevoile celorlati dar asta cu intelegere si respect pentru ambele parti. O relatie de dragoste, afaceri, politica, poate fi analizata acuma si se poate termina sau poate continua pe un alt nivel. Aceasta eclipsa se refera la voi, la visele voastre, la credinta voastra, la increderea in divinitate. Intr-un fel, puteti simti ca lucrurile nu mai pot fi controlate, va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra personala. Indrazniti sa va schimbati, sa nu va pese prea mult de ceea ce gandesc ceilalti, este viata voastra si nu a lor. Aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre , asupra relatiilor voastre si va ramane in picioare doar ceea ce este benefic pentru viitorul vostru. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Sa aveti o eclipsa in Taur este o invitatie cosmica de a va transforma viata. Ce vreti sa se intample in viata voastra?
Acest moment astral este intretinut si de Jupiter in Varsator care arata ca exagerarile dar si binecuvantarile acestui moment astral tin si de cariera, proiecte profesionale, imagine publica, sefi, credinta, autoritati. Campul de lupta este cariera voastra si parteneriatele angajate, da, dar incercati sa fiti calmi si nu raspundeti provocarilor.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este prima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion, eclipse care vor dura pana in octombrie 2023. Testul initial tine de  munca in folosul celor multi, beneficiile legate de dezvoltarea voastra spirituala, sanatate, proiecte de munca, colegi, credinta. Aducerea in lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie sa va mire acuma iar aceasta eclipsa va poate ajuta sa vedeti mai clar ce puteti face. Din moment ce casa a douasprezecea guverneaza agendele secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, dusmaniile secrete, radarul astral poate dezvalui un secret, probabil va va lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lectii aduse de aceasta eclipsa pentru voi este sa invatati sa traiti cu mai multa compasiune, intelegere pentru cei din jur. Marele romancier Nathaniel Hawthorne spunea ca “ omul nu trebuie sa-si nege fratia nici macar cu cel mai vinovat dintre semeni” iar asta poate fi o atentionare pentru voi acuma. Sunt posibile probleme de sanatate, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Acest moment astral este intretinut si de Jupiter in Varsator care arata ca exagerarile dar si binecuvantarile acestui moment tin acestui moment tin si de cursurile universitare, profesori universitari, cunoastere inalta, straini, strainatate, lege si aplicarea legii, hotarari judecatoresti, afaceri, bani multi. Nu uitati ca o eclipsa schimba regulile jocului.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este prima din seria eclipselor pe axa Taur -Scorpion si care vor dura pana in octombrie 2023. Testul initial tine de  beneficii prin prieteni, activitati de grup, organizatii, munca in echipa, iubire, copii, proiecte creative. Aceasta eclipsa va reaminteste ca nu trebuie sa ramaneti ancorati in trecut, sa adaugati ceva nou relatiilor voastre de prietenie, idealurilor voastre. Se poate ca acest moment astral sa aduca un eveniment major care implica un copil sau un partener romantic, poate fi punctul culminant al unui proiect creativ,  sunteti rasplatiti intr-un mod neasteptat intr-un proiect profesional, va puteti ocupa de o munca suplimentara sau de o alegere importanta pentru un grup de care apartineti profesional. De asemenea, este posibil sa va simtiti putin mai liberi prin incheierea unei asocieri cu un grup sau o organizatie de care sunteti legati de mult timp. Acest moment astral este intretinut si de Jupiter in Varsator care arata ca exagerarile dar si binecuvantarile acestui moment tin  si de afaceri, dorinta imensa de putere, manipulari, jocuri secrete pentru putere, bani multi, partener de viata.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este prima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion si care vor dura pana in octombrie 2023. Testul initial tine de  cariera, proiectele profesionale, statut social, imagine publica, familie, neam, camin. Echibrul dintre viata profesionala si viata personala poate deveni o transformare importanta iar printr-o serie de rasturnari neasteptate,puteti fi  catapultati mai aproape de calea adevarata.  Eclipsa va aduce la suprafata orice nemultumire ascunsa in sufletul vostru, va forteaza mana si ar fi bine sa nu va luptati cu schimbarea. Daca actuala cariera nu va mai multumeste veti fi fortati sa opriti lucrul si sa cautati altceva, sunteti condusi in aceasta directie, sunteti opriti exact unde trebuie, doar trebuie sa aveti incredere. Aceasta eclipsa poate aduce si o promovare sau o functie de conducere care va permite sa va impartasiti experienta unui grup de oameni.Urmatoarele luni vor pune accentul si pe familie, radacinile voastre. Marea lectie cosmica aici este flexibilitatea, sa va adaptati schimbarilor care sunt pentru binele vostru. Nu actionati in graba, gasiti o modalitate de a va linisti, incercati sa luati din focul care va cuprinde doar acea scanteie benefica succesului, planurilor voastre de viitor. Acest moment astral este intretinut si de Jupiter in Varsator care arata ca exagerarile dar si binecuvantarile acestui moment tin  si de casnicie, partener de viata, asociat, dusman stiut, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat.

FECIOARA  / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este prima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion care vor dura pana in octombrie 2023. Testul initial tine de  convingerile personale, studii, credinta, straini, lege, rude, comunicare, rude. Calatoriile, spiritualitatea, educatia, comunicarea cu rudele voastre si problemele create de acestea sunt urmarite de radarul acestei eclipse si se poate sa culegeti anumite realizari sau la polul opus, puteti constientiza ca trebuie sa schimbati ceva. Mare atentie in legatura cu strainatatea, cu strainii, cu un curs, incercati sa respectati regulile deoarece pot iesi in lumina anumite lucruri gresite voit sau nevoit. Ceva din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, rude, comunitatea in care traiti, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imprevizibil. De asemenea, aceasta eclipsa ar putea dezvolta o instabilitate in opiniile morale sau religioase, probleme cu strainii, in calatorii. Dar poate fi si punctul culminant sau un inceput important in domeniul educatiei, oportunitati legate de un proces, sau alte probleme juridice. Eclipsele de Luna sunt culmi si sfarsituri care fac loc unei noi energii sa apara. Iar aceasta eclipsa va poate duce in locuri neasteptate care va surprind cu o schimbarea perspectivelor voastre.
Acest moment astral este intretinut si de Jupiter in Varsator care arata ca exagerarile dar si binecuvantarile acestui moment tin si de munca, colegi, sefi, proiecte la locul de munca, sanatate.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este prima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion si care vor dura pana in octombrie 2023. Testul initial tine de banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate, relatii intime, banii partenerului de viata, planuri secrete, jocuri ale puterii, mosteniri. Deci finantele comune, un plan de afaceri, o investitie, secretele si relatiile ascunse ar putea iesi in lumina acuma. Puteti decide sa iesiti dintr-o relatie secreta. De asemenea, se poate ca aceasta eclipsa sa va aduca un castig neasteptat intr-o afacere, puteti termina sau incepe o afacere, ar putea exista unele schimbari care sa implice o colaborare, o investitie, o afacere imobiliara. Este cel mai bun timp pentru a face ordine in veniturile si creditele voastre, in datoriile financiare sau de alta natura. Este posibil ca partenerul de viata sa aiba unele probleme cu veniturile finaciare sau cu fel de fel de taxe, sprijiniti-l. Acest moment astral vine cu testul initial la lectiile despre bani multi, putere sau alte lucruri despre care credeti ca va fac mai puternici. Trebuie sa intelegeti ca atat valorile materiale cat si cele spirituale sunt la fel de importante in viata voastra si se poate ca aceste eclipse sa va  atentioneze, indrume si catre lumea oculta. Acest moment astral este intretinut si de Jupiter in Varsator care arata ca exagerarile dar si binecuvantarile acestui moment tin si de iubire, copii, familie, mosteniri de familie, mandrie exagerata, speculatii, comunicare acida.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION 

Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este prima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion si care vor dura pana in octombrie 2023. Testul initial tine de relatiile voastre, proiectele personale, modul cum relationati, cum va respectati angajamentele. Acuma, eclipsa agita iarasi lucrurile in relatiile voastre, casnicie, partener, asociat, dusman. Eclipsele sunt renumite pentru schimbari importante, sortite, elimanand tot ceea ce nu mai este necesar si in acelasi timp ajutandu-va sa gasiti ceea ce aveti nevoie pe mai departe. Multi Scorpioni pot decide sa divorteze, altii pot decide sa isi oficializeze relatia. Relatiile sau problemele legate de sotie, partener, asociati in afaceri, sunt in centrul atentiei. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Trebuie sa constientizati ca problemele intr-o relatie nu tin doar de o persoana. Daca o relatie nu mai functioneaza, aceasta eclipsa va da curajul necesar sa rupeti relatia. O conexiune inflacarata se poate transform rapid intr-o relatie cu inel. Eclipsele, desi imprevizibile, va obliga sa va extindeti si sa deveniti versiuni mai bune ale voastre. Iar asta o veti face prin relatiile voastre. Acest moment astral este intretinut si de Jupiter in Varsator care arata ca exagerarile dar si binecuvantarile acestui moment tin si de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, agresivitate in camin, comunicare acida.

SAGETATOR  / ASCENDENTUL  IN  SAGETATOR

Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este prima din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion si care vor dura pana in octombrie 2023. Testul initial tine de rutina zilnica, munca voastra, sanatatea, relatiile de la locul de munca, credinta, relatiile ciudate si karmice, compasiune, ajutor neconditionat. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina, plina, plina, ce are inregistrate toate nemultumirile voastre legate de munca, relatii, acest moment poate fi o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca, la o relatie toxica  si in acelasi timp va deschide drumul catre ceva nou, benefic voua. Grijile obsesive legate de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate. Aceasta Eclipsa poate antrena si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, incercati sa nu va certati cu colegii, cu sefii. Daca proiectele de la locul de munca va multumesc, aceasta eclipsa poate veni si cu daruri, avansari, o functie importanta, un curs de perfectionare. Puteti utiliza acest val energetic pentru a face schimbarile necesare in munca, in obiceiurile voastre zilnice, in modul cum priviti sanatatea voastra. O problema de sanatate ar putea veni in lumina. Acest moment astral este intretinut si de Jupiter in Varsator care arata ca exagerarile dar si binecuvantarile acestui moment tin si de gandirea voastra negativa, de calatorii, idei fixe, agresivitate in raport cu anturajul, actiuni precipitate, rude, bani.

CAPRICORN  / ASCENDENTUL  IN CAPRICORN

Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este prima din seria eclipselor pe axa Taur–Scorpion si care vor dura pana in octombrie 2023. Testul initial tine  de iubire, interesele voastre creative, speculative dar si de relatia cu copii vostri, idealurile si prietenii vostri. O poveste romantica se poate sfarsi, pot aparea in lumina anumite secrete despre un iubit/iubita. Este posibil ca un copil sa aiba mai multa nevoie de voi deoarece se poate confrunta cu un inceput nou si important. Poate fi o stire importanta despre un copil, o sarcina, un botez, o petrecere importanta. Puteti culege roadele unui proiect creative. Eclipsele de Luna dezvaluie ceea ce trebuie modificat sau aruncat. Ele sunt prezente pentru a va ajuta sa cresteti, sa deveniti versiuni mai bune . La ce trebuie sa renuntati pentru a crea mai multa fericire si creativitate in viata voastra?
Acest moment astral este intretinut si de Jupiter in Varsator care arata ca exagerarile dar si binecuvantarile acestui moment tin si de bani, valoare personala, bunuri materiale, comunicare, rude, calatorii.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este prima din seria eclipselor pe axa Taur –Scorpion si care vor dura pana in octombrie 2023. Testul initial tine de familie, casa, parinti, cariera, proiecte profesionale.Unii dintre voi ar putea sa cumpere sau sa vanda o proprietate, altii isi pot schimba locuinta daca stau cu chirie, sau pot obtine o noua oferta de munca care necesita o alta locuinta. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Se poate ca cineva din familia voastra sa va solicite ajutor. In aceste zile, exista o puternica influenta a soartei, karmei, ce poate aduce o rasucire majora in viata de familie, camin, cariera. Unul din parinti( mama) sau o femeie importanta ar putea fi mesagerii importanti pentru voi in aceste zile si in urmatoarele saptamani. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa.
Acest moment astral este intretinut si de Jupiter in Varsator care arata ca exagerarile dar si binecuvantarile acestui moment tin  si de modul vostru de a relationa, agresivitate, imagine personala, bani, valoare personala.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este prima din seria eclipselor pe axa Taur–Scorpion si care vor dura pana in octombrie 2023. Testul initial tine de comunicare, invatamant, transport, vecini, rude, tineri. Poate fi un eveniment major in viata unui frate( sora)  de-al vostru, puteti primi o veste ce va ia prin surprindere, puteti primi o oferta spectaculoasa din strainatate. In aceste zile si in urmatoarele saptamani, puteti obtine o perspectiva complet diferita asupra unui document, act, studiu. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta eclipsa ar putea aduce unele modificari si aici. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru, puteti calatori mai des, este un timp ce va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa invatati ceva nou, sa va schimbati masina. Fiti mai atenti in trafic, calatorii. Eclipsele de Luna sunt despre sfarsituri si eliberari, aratandu-va ce trebuie sa inlaturati pentru ca energia noua sa apara in a treia casa ce tine de  comunicare, documente, mintea voastra, vecinii vostri.
Acest moment astral este intretinut si de Jupiter in Varsator care arata ca exagerarile dar si binecuvantarile acestui moment tin si de trecut, fapte din trecut, karma, secrete si afaceri secrete, proiecte de grup, dusmanii ascunse.

 

Adriana Tudosa

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.