ECLIPSA TOTALA DE SOARE IN PESTI – 9 MARTIE 2016, ORA 03:55, ORA ROMANIEI –“ Increderea in viata intretinuta de legile divine devine un drum cu sens unic….“

eclipsa de soare in pesti

“Indrazniti, Eu sunt; nu va temeti!
Doamne, daca esti Tu, a zis Petru, porunceste sa vin la Tine pe apa.
Vino…, i-a zis Hristos
Si a sarit Petru din corabie si a mers pe mare ca pe uscat, dar, vazand vantul, spune evanghelia, s-a temut. Iar in clipa in care s-a indoit, apa a incetat sa-l mai tina si el a inceput sa se afunde. Si, ingrozit a strigat: „Doamne, scapa-ma”! Atunci Iisus l-a luat de mana si, reprosandu-i: „Putin credinciosule, pentru ce te-ai indoit?” l-a adus in corabie, iar vanturile s-au oprit.”  Sebastian, Episcopul Slatinei si Romanatilor, Predici la Duminicile de peste an

In astrologie, eclipsele sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri, evenimente memorabile atat la nivel personal cat si la nivel de societate. Toate eclipsele vorbesc despre schimbari dar schimbari in acord cu destinul fiecaruia. In timpul Eclipsei de Soare, Luna este intre Pamant si Soare, oprind temporar lumina. Acuma, divinitatea stinge temporar lumina pentru pamanteni dar aprinde lumina in sufletele noastre aratandu-ne adesea intr-un mod destul de dur ce trebuie sa lasam, schimbam, initiem in viata noastra. Aceasta “pana in curentul cosmic”  devine un instrument prin care universul ne trezeste, ne agita, ne smulge din tot ceea ce ne tine pe loc.

O Eclipsa de Soare ( inceputuri sortite) are loc in momentul de Luna Noua( nunta cosmica), atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri, uneori aceste inceputuri pot fi radicale, apare o directie noua, o experienta inscrisa cu litere sortite in cartea vietii fiecaruia. Eclipsa de Soare din 9 martie 2016 este o Eclipsa totala de Soare , Luna este foarte aproape de Pamant in aliniere perfecta cu Soarele, Luna este suficient de mare pentru a bloca in totalitate lumina de la Soare.

Eclipsa totala de Soare din 9 martie 2016 are are loc cu Soarele si Luna pe  gradul 18:56 Pesti in apropierea Nodului Sud Lunar in Pesti pe gradul 21:47 . O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar (pedeapsa in viata sau daruri, bonusuri din trecut, repetitii, obisnuinta) poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu ne mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Nodul Sud este locul in care indiferent de ce facem, are un ton ciudat al unei repetitii iar Eclipsa asociata cu Nodul Sud poate corespunde cu o separare de cineva, de sabloane vechi emotionale care nu fac decat sa devitalizeze, sa adanceasca lipsa de incredere, insecuritatea. O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Sud Lunar este in mod traditional asociata cu pierderi si sacrificii dar poate fi interpretata si ca o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care ne tin in umbra, care ne devitalizeaza.

Semnul Pesti este adesea legat de iluzii, vise fara granite reale, credulitate extrema, sacrificii inutile, ce pot conduce in permanenta la dezamagiri, sensibilitatea imensa, mila, putere de a ierta, compasiune. Stabilirea unui paradis aici pe pamant este un vis extrem de important dar greu de realizat, pentru Pesti. Hipersensibilitatea, teama de critica, mandria interioara pot face comunicarea foarte grea pentru acest semn dual.
Asa cum am mai scris, mitologia semnului Pesti ne pune fata in fata cu vestita sirena, cu armele ei incredibile dar si cu tradarea unor conditii impuse. Exista mai multe versiuni ale mitului sirenei dar povestea lui Ondine ne poate ghida destul de bine in dedesubturile semnului Pesti.
Sirena Ondine, extraordinar de frumoasa, se indragosteste de un pamantean. Cand Palemon a observat-o, a fost vrajit de frumusetea ei incredibila si a inceput sa o viziteze tot mai des. El rupe logodna cu nobila Berta si o convinge pe Ondine sa sa casatoreasca cu el. In ziua nuntii, Palemon a promis ca fiecare respiratie de-a lui va fi o garantie a iubirii si a fidelitatii lui. Dar nu a fost sa fie asa. Ondine da nastere unui baiat iar din acel moment, frumusetea ei incepe sa se estompeze, corpul ei se modifica iar ochii lui Palemon incep sa rataceasca la femeile mai tinere. In timpul unei plimbari, Ondine il surprinde pe Palemon cu o tanara iar scena o umple de o mare tristete. Dupa ce si-a sacrificat nemurirea pentru acest barbat, ea a fost tradata ceea ce i-a adus multa furie, regrete dar si puterea de a blestema. Intotdeauna, combinatia dintre un muritor si celalalt taram se termina prost si asta din cauza faptului ca muritorul va incerca tot timpul sa incalce regulile, crezurile, promisiunile. De obicei, Ondine este de acord sa traiasca pe uscat, si locuieste intr-un corp muritor, atata timp cat exista respect pentru misterele acestui alt taram. Si muritorul, condus de curiozitate umana obisnuita si lipsit de respect pentru aceasta dimensiune magica, incalca regulile si legatura se rupe, Ondine dispare in adancuri din nou iar el este lasat cu durerea lui sau ea il trage dupa ea in adancuri.
Deci, semnul Pesti reprezentat de doi pesti ce inoata in directii opuse trebuie sa se confrunte tot timpul cu dilema reunirii a doua dimensiuni foarte diferite, una pamanteasca si una divina. Intrebarea semnului Pesti este daca va deveni sirena sau va fi coplesit de blestemul sirenei ca a incalcat regulile divine?

Aceasta Eclipsa de Soare in Pesti ne poate pune fata in fata cu tot ce este mai bun sau mai rau in crezurile noastre, dorintele noastre, nevoi, iubire, compasiune, ajutor neconditionat, acuma putem vedea rezultatele sacrificiilor noastre, de fapt, ne putem da seama daca merita sa facem aceste sacrificii in anumite domenii de viata ( unde aveti semnul Pesti in harta natala).

Eclipsa de Soare in Pesti sustinuta de Nodul Sud lunar in Pesti energizeaza casa II, o casa ce vorbeste despre valori, aici, verbul “ a avea” este conjugat intr-un mod sortit. Cum casa II vorbeste despre bani, valori, talente care fac bani, comert, piata monetara, bancile si institutiile financiare, investitii, bogatia si valorile nationale, cu siguranta, toate acestea vor vorbi destul de puternic pana in toamna.
Eclipsa totala de Soare in Pesti pe gradul 18: 56 are doi conducatori astrali, Neptun este  domnitorul modern al semnului Pesti iar Jupiter, guvernatorul traditional este  acuma in Fecioara in mers aparent retrograd si pregatit sa dezvaluie, sa sanctioneze erorile, neglijentele, deturnarile de fonduri, abaterile de la drumul drept, incalcarea regulilor si legilor superioare ale vietii. Motto-ul lui Jupiter in Fecioara este “ a servi si a proteja” dar in mers aparent retrograd si in opozitie ( aspect provocator ) cu Eclipsa de Soare devine un detectiv ce scoate in lumina afacerile necurate, luptele pentru putere, slugile unei puteri, banii murdari  ai unei afaceri, puteri, morti suspecte, investitii dubioase ( Jupiter este retrograd in casa VIII). Aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de bani, partener, credite, cheltuieli, intimitate, manipulari prin puterea detinuta.
Cu Nodul Nord in Fecioara(calea de evolutie) in fuziune cu Jupiter retrograd in Fecioara, ne invartim in cerc, batem pasul pe loc sau mai bine zis, temelia construita pana acuma se surpa din cauza unor jocuri murdare, afaceri necurate, credite grele, parteneri care fug, taxe grele pentru suflet.Daca Jupiter merge de mana cu Nodul Nord in Fecioara, Neptun in Pesti este de mana cu asteroidul 3361 Orfeu.
In mitologie, Orfeu( fiul lui Appolo ) este cel mai mare muzician al vremurilor sale capabil sa farmece chiar si copacii si stancile cu muzica lui. El ramane renumit in mitologie prin povestea de iubire cu Eurydice care ii devine si sotie. Urmarita de Aristaeus, un alt fiu al lui Appolo, ea a calcat peste un sarpe si a murit de muscatura lui otravitoare. Cu o mare durere in suflet, Orfeu il implora pe Pluto-Hades sa ii elibereze sotia. O astfel de cerere a fost fara precedent, sunetul muzicii lui a fermecat pana si inima lui Hades-Pluto, zeul lumii interlope, care in cele din urma a fost de acord  sa o elibereze pe Eurydike cu o singura conditie, Orfeu nu trebuia sa priveasca in urma pana ce nu ajungeau pe pamant. Dar Orfeu, incalca conditia eliberarii si se uita inapoi si asa o pierde definitiv pe Eurydice. Neptun in Pesti in fuziune cu Orfeu in Pesti si in casa II vorbesc despre iubiri de suflet, iluzii amare, o pierdere accidentala a unei persoane iubite iar durerea este persistenta si acuma, pierdere brusca a unei iubiri, a credintei in Dumnezeu, pierderea increderii in talentele native, iluzii legate de bani. Energia acestui asteroid este proeminenta  prin povesti de iubire care obliga, aduce indoieli, o oportunitate pierduta, disparitii, disperare, doliu, transformare.
De cate ori nu ne-am indoit de divinitate, de sprijinul divinitatii? A sosit momentul sa intelegem ca trecutul ne tine pe loc, ca tot ce se intampla in calatoria noastra aici pe pamant are un motiv bine intemeiat iar noi trebuie sa privim spre viitor. Increderea in noi, in sprijinul divinitatii, in acordurile facute, sunt cai de crestere pentru noi. “ Nu te uita inapoi!” , in fiecare zi trebuie sa facem cat mai bine ceea ce stim sa facem, increderea in viata intretinuta de legile divine devine un drum cu sens unic.

Dar aceasta nunta cosmica nu este perturbata doar de Jupiter retrograd in Fecioara ci si de Saturn in Sagetator care “ sta in prag” si nu te lasa sa treci cu lectiile nefacute sau facute la intamplare. Fara rabdare, disciplina, cunoastere, munca grea, credinta in legile superioare ale vietii, vom sta mult in fata “ pragului”.
Saturn in Sagetator ne provoaca si ne intreaba: Care este atitudinea ta fata de scoala, cunoastere, lege, etica, morala? Cat esti dipus sa inveti? astfel incat sa devii un maestru al mintii, corpului si emotiilor tale, sa te conectezi cu ghidul tau interior pentru a deveni mai puternic, pentru a atinge stelele, pentru a fi prietenul lui Dumnezeu.
Dar acest lucru nu este asa usor de facut deoarece ego-ul, atitudinea de atotcunoscator, aroganta, lipsa disciplinei, ne trantesc chiar in fata pragului petrecand o eternitate aici, repetand aceleasi lectii pana cand intr-o buna zi vom fi dispusi sa ne ascultam ghidul interior care este mult mai intelept si care ne ajuta sa trecem pragul.
Acuma, nu trebuie sa ne mire blocajele, intarzierea in atingerea scopurilor iar esecurile nu sunt decat abordari gresite.

Pluto in Capricorn este acuma cel care gaseste mireasa furata, este salvatorul acestui moment astral ce ne da putere, dorinta de a reusi.
Pluto este greu, neobosit si exigent, Luna vorbeste despre sensibilitatea si vulnerabilitatea noastra iar Soarele este cel care hraneste energetic trupurile noastre, ne incarca bateria care ne tine in functie zi de zi. Acest aspect benefic dintre Pluto in Capricorn si Eclipsa de Soare este o oportunitate pentru vindecare, re-incarcarea bateriei noastre vitale, recuperare dupa o perioada mai grea.

Aceasta “ nunta cosmica” are invitati de onoare ce stau chiar la masa mirilor, vorbim de asteroidul 60 Echo si de centaurul Chiron.
In astrologie, Chiron este vindecatorul ranit ce pune un accent deosebit pe
ranile noastre fizice, emotionale, psihologice, spirituale sau de alta natura dar si pe vindecarea noastra obtinuta prin eliberarea de amintirile dureroase, prin iertare si incredere in divinitate. De fapt, Chiron ne conduce la acele rani adanci din sufletul nostru fortandu-ne sa le privim “ direct in fata” daca pot spune asa, este ca o confruntare in direct cu sufletul nostru, cu ranile sufletului nostru, intalnire de la care nu putem lispi. Este un test chironian in care profesorul si vindecatorul Chiron face prezenta, verifica cum a evoluat sufletul nostru, constiinta noastra, puterea  de vindecare, de iertare. Acuma, putem raspunde cu dragoste sau cu teama, vinovatie, remuscari, manie si resentimente si asta in functie de ce este adunat in sufletul nostru.
Chiron vorbeste despre rani sufletesti si vindecarea lor prin experiente personale iar aceasta Eclipsa totala de Soare ne inscrie deja la un curs astral de vindecare( influenta eclipsei dureaza mai mult de sase luni). Chiron in fuziune cu Eclipsa de Soare formata cu ajutorul Nodului Sud in Pesti( trecut) deschide cutia Pandorei cu ranile de baza, de lunga durata si nerezolvate. Acuma, divinitatea ne sprijina  in acest proces de vindecare, sa facem pace cu trecutul( Saturn) si sa privim spre viitor(Uranus). Iubirea, credinta si compasiunea sunt ghizii nostri acuma trebuind sa dam deoparte frica, vina, persecutia.
Cu Chiron in Pesti, ranile sufletului au legatura cu victimizarea sentimentelor, cu frica de a pierde pe cineva, cu pierderea credintei in puterea iubirii, cu nedreptatea, inechitatea, pierderea increderii in divinitate, in Dumnezeu, cu sentimentul de pierdere. Putem da vina pe altii pentru ranile sufletului nostru, pentru nedreptate, cauze pierdute. Dar Universul nu se va opri pentru acest lucru, cu cat ne vom victimiza mai mult cu atat vom atrage situatii care ne vor provoca sa avem incredere in “ mana divina” care are grija de tot, ca in spatele aparentei de nedreptate putem vedea dreptatea, ca in spatele incorectitudinii putem vedea corectitudinea. Sentimentul ca nu meritam sa fim tratati intr-un anumit fel sau ca nu meritam sa fim supusi unor anumite evenimente si circumstante ne va face sa cautam razbunarea, atacul, dreptatea. Dar in acest proces chironian, treptat, treptat, putem vedea logica asa ziselor nedreptati din viata noastra, putem intelege ca fiecare lucru “ aparent rau”  a fost in serviciul sufletului nostru, ca toate lucrurile “ rele “ sunt acte divine pentru cresterea si evolutia noastra.Toate lucrurile grele sunt acte divine, cu cat vedem mai repede scopul ascuns in spatele intamplarilor dramatice, gresite, cu atat putem sa recastigam increderea in mana calauzitoare a divinitatii, a lui Dumnezeu, a iubirii omniprezente.
Vazand perfectiunea intregului proces, putem spune “  multumesc” tuturor celor care au participat la  evolutia noastra cu un gand, un sfat, o rana, iubire, o drama, un cuvant aspru.  Recunostinta si iubirea ne vindeca. O rugaciune de multumire catre toti cei care au contribuit la evolutia noastra devine o mantra puternica de vindecare. Recunostinta este cheia vindecarii si eliberarii noastre de trecutul care ne tine pe loc.
Acuma, Chiron in Pesti, ca asistent de baza a acestei eclipse este un potential imens de vindecare  prin credinta, rugaciune, speranta, caritate, compasiune, iertare. Cum Eclipsa de Soare si Chiron sunt in casa II, trebuie sa invatam despre adevarata valoare, despre incredere in potentialul nostru si ce ne dorim cu adevarat: bani, avere, statut social, popularitate sau valoare pentru suflet. Doar valoarea sufletului devine vesnicie, restul, devin istorie efemera.

Miturile apartin vesniciei iar povestea mitologica a lui Echo este reinviata acuma de Eclipsa totala de Soare in Pesti .
In mitologie, Echo a fost o nimfa foarte frumoasa care si-a iubit foarte mult vocea. Zeus-Jupiter, renumit pentru escapadele lui amoroase, vizita tot timpul nimfele iar Echo era cea care il proteja sau mai bine spus, ea era in slujba lui Zeus. Juno-Hera, sotia lui Jupiter, stia de escapadele amoroase ale sotului si a coborat pe pamant pentru a vedea cu ochii ei infidelitatile lui. Dar Echo, pentru a-l salva pe Zeus dar si pe prietenele ei, a incercat sa o tina de vorba ( oricum, ea isi iubea foarte mult vocea si-i placea foarte mult sa vorbeasca ) pe Hera, sa-i distraga atentia, pentru a le da timp” iubaretilor “sa plece. Hera insa se prinde de “ smecheria “ lui Echo , a interupt-o dar prea tarziu pentru a-l mai prinde pe Zeus. Hera s-a prins de trucul lui Echo si a blestemat-o sa poata spuna doar ceea ce spun altii, cu alte cuvinte “ ecoul”.  Tot Echo s-a indragostit de Narcis, un baiat frumos dar care se iubea doar pe el. Indragostita de Narcis si neputand vorbi, Echo il urma peste tot, suficient de aproape pentru a-l vedea dar fara sa fie vazuta. Narcis a observat totusi ca este urmarit si a strigat : Este cineva aici ?  iar Echo a repetat “ aici, aici, aici “. Echo a iesit din ascunzatoare si pentru ca nu putea vorbi si-a folosit mainile pentru a-i arata lui Narcis cat de mult il iubeste dar degeaba, Narcis a respins dragostea ei. Cu inima zdrobita, Echo s-a topit incet, incet, ramanand doar vocea ei care repeta doar ecoul cuvintelor celorlalti.
In astrologie, asteroidul Echo arata un loc in care “vocea noastra nu este prea bine auzita “,  lupta pentru ca vocea noastra sa se faca auzita, suntem in umbra cuiva, daca nu putem fi auziti se instaleaza depresia, nu putem trai fara persoana iubita. Echo mai simbolizeaza si “o sluga la doi stapani” care pana la urma este prinsa si pedepsita, de fapt, implicarea in treburile celuilalt in defavoarea lui aduce mari pierderi.
La urma urmei, Echo a fost de fapt un slujitor bun, loial( a fost instruita de zeus sa nu spuna sotiei despre amante), care repeta ceea ce i se spunea( eu fac ce spune seful, sotul, mama, tata, eu nu gandesc) in detrimentul a ceea ce era drept de facut atragand astfel repercusiuni destul de dure. Adesea, viata noastra poate fi un sir de repetitii fara sa invatam ceva din ele, de cate ori vom actiona mecanic doar pentru ca asa ni se cere fara sa ne punem mintea la treaba, de cate ori vom alege sa fim sluga cuiva ingnorandu-ne mintea, ideile, dreptatea, vom pierde.
De ce Echo a ales sa fie slujitorul unei minciuni? Aceasta Eclipsa va scoate in lumina pe cei care slujesc la doi stapani, pe cei care predica minciuna ca pe un adevar de necontestat, pe cei care incearca sa ascunda o inselaciune, o tradare, un fals, violarea unor drepturi, falsuri legate de resursele, bogatiile acestei tari.
Aceasta Eclipsa de Soare in Pesti vorbeste intr-un limbaj sortit despre increderea in divinitate. De multe ori, viata ne conduce prin valuri prea mari pentru noi care ne clatina, ne lovesc destul de dur, ne scutura, ne afunda prea tare si parca nu gasim nici o scapare. Dar asa cum i-a spus Isus lui Petru” calca apa ca si cum ai merge pe uscat”, si aceasta  Eclipsa ca si mesager al divinitatii ne vorbeste despre incredere, nu te uita inapoi, striga la Dumnezeu cu incredere.
Iar predica lui Sebastian, Episcopul Slatinei si Romanatilor, este finalul si ineputul acestui moment astral important:
“Apostolul Petru ne invita pe fiecare dintre noi sa fim „luptatori”, chiar daca viata pare grea la un moment dat; chiar daca valurile ei sunt naprasnice uneori, incat simtim ca ni se sparge „corabia” si suntem in primejdie sa ne inecam; chiar daca vanturile si furtunile ne inspaimanta, asa cum l-au inspaimantat pe Petru, incat era gata sa se scufunde. Apostolul, exemplul sau si, mai ales, ajutorul primit din partea lui Dumnezeu, ne arata tuturor ca trebuie sa stim sa cerem ajutor. Sa intindem mana, asa cum a facut-o Petru, si milostiv si bun va fi Domnul ca sa raspunda acestei chemari a noastra, sa ne asculte, sa ne ridice de acolo de unde, poate, la un moment dat in viata, ni se pare ca nu ne mai putem ridica.”

Schimbarile radicale fac parte din limbajul karmic al unei Eclipse de Soare, acest lucru depinde foarte mult de harta natala a fiecaruia si de planetele natale energizate, in timp se va vedea ca aceasta schimbare are  “in interiorul ei intelepciune” .  A venit timpul pentru ceva nou, daca Eclipsa deschide o “cale noua “pentru voi, este bine sa aveti curajul sa mergeti pe aceasta cale, cu siguranta este o cale pentru iluminare, auto-descoperire.
In harta natala, casa astrologica energizata de eclipsa corespunde de multe ori cu ceva care se termina in partea aceasta a vietii, ceva se inchide intr-un mod semnificativ. Toate eclipsele aduc un timp al schimbarii dar o schimbare semnificativa ce va corecta traiectoria destinului nostru cu sau fara voia noastra. A te opune acestei energii este ca si cum vrei sa “te lupti cu un cutremur de intensitate mare “. Toate problemele care ne franeaza sau ne impiedica sa ne ducem la indeplinire destinul nostru sunt evidentiate si suntem ajutati sa le dam deoparte, se le eliminam , eu zic ca este de bine, o eclipsa chiar nu ne vrea raul, noi suntem cei care ne facem rau insistand asupra unor lucruri, oameni care ne frustreza, obosesc, uitand astfel de rolul nostru aici .

Daca aveti planete personale, axe principale intre 15-23 de grade in semne mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti),atunci sunteti in atentia acestei Eclipse. Eclipsele se repeta pe acelasi grad zodiacal la fiecare 19 ani, daca una dintre planetele din harta natala este energizata  de catre aceasta eclipsa de soare, puteti merge in trecut pentru a vedea ce schimbari profunde au fost in viata voastra. Evenimentele care au loc in preajma unei eclipse sunt indicii pretioase pentru problemele de care trebuie sa ne ocupam in urmatoarea perioada de timp, ne ajuta sa iesim din tiparele vechi pentru a ne indeplini scopul vietii noastre.

astro_2gw_416_eclipsa_de_soare_in_pesti_2016.63572.1434

Adriana Tudosa

You may also like

21 Comments

 1. Mda… 🙁 nu-mi place. Ar trebui sa fie de bine, dar pentru mine nu e. Finaluri si începuturi… Nu vreau sa se sfarseasca. Multumesc oricum, draga mea Adriana. Te urmaresc cu interes si tot sper la ceva bun si pentru mine.

 2. Buna ziua,
  Sunt nascuta in data de 09.03.1978, Loc. Viseu de Sus, Maramures la ora 19:30 (aprox). Daca ati putea sa-mi spuneti la ce sa ma astept de la aceasta eclipsa…
  Multumesc!

 3. Foarte interesant ! Frumoasa abordare, ca intotdeauna !
  Multumim din suflet .
  Stiu ca este putin tardiv, dar nu fac decat sa va readuc in discutie analiza anului 2016. Ne-ati obisnuit, in ultimii ani, cu previziuni foarte reusite, foarte interesante si adevarate.Pentru anul 2016 , nu ati facut previziuni ?
  Va multumesc.

 4. Frumoasa abordare a unui eveniment astral major care deja ne influenteaza de cateva zile. Personal , sunt de la inceputul anului intr-un proces de regasire si reinventare personala. Sper ca in perioada urmatoare sa imi regasesc linistea si echilibru. Multumesc pentru informatii care ma ajuta in acest proces.

 5. Mul?umim pentru decodificarea acestui mesaj astral. Deja se simte vibra?ia acestui moment care rezoneaz? profund cu sinele individual.

 6. Foarte interesant ?i foarte bine scris.Drag? mea,Eu sunt n?scut? pe 10 august 1952 ora 00 ?i 3,4 minute în Bucure?ti.Trec pin momente dificile ?i vreau sa la? trecutul în urma ?i s? merg pe un drum nou.Ajuta-ma cu un sfat astologic,te rog mult de tot.Multumim pentru tot ce ne d?ruie?ti,pentru profesionalismul la câte înalte care ne lumineaz? ?i pe noi.Cu drag,recuno?tin?? ?i respect.

 7. Va multumesc ca sunteti aici si va urez o primavara frumoasa, linistita.
  Cu mare drag,
  Adriana astro

 8. Foarte interesant articolul. Si o previziune mai detaliata ptr fiecare zodie legata de aceasta eclipsa de soare se poate? Te rog mult caci sunt interesata de ce aduce ptr mine (am ascendent in pesti).

 9. Multumesc,Adriana!O primavara frumoasa!
  Doar credinta in Dumnezeu ma face sa mai sper la ceva bun de la viata.Eclipsa este in conjunctie cu Kiron natal si in trigon cu Neptun natal,iar Jupiter este in conjuctie cu Uranus-Pluton(conjunctie natala).Viata este dura!

 10. Sint nascuta la o eclipsa partiala de soare, 2 dec 1956. Saturn in semnul meu de ceva timp. An f. important pentru mine si in astrologia chinezeasca, caci sint maimuta de foc. Va fi de bine, va fi de rau? Multumesc Adriana!

 11. Frumos, eu consider ca faci cele mai frumoase interpretari,desi ele se refera in principal la cei care sunt deschisi catre partea nevazuta a vietii personale, , , foarte frumos, ,

 12. un sincer la multi ani de ziua femei ma numesc maria si as vrea sa stiu cemi ofera viitoru daca puteti sami scriti sunt nascuta pe data de 08 09 1969 ora 17 05 va multumesc mult o zi buna si binecuvintata.

 13. Buna ziua,
  “LA MULTI ANI” cu bucurii si sanatate cu ocazia zilei femeii. Va multumesc pentru aceste pretioase informatii. De fiecare data le studiez si va multumesc in gand, de multe ori. Admir foarte mult felul in care expuneti informatiile.
  Cu respect, va rog, imi puteti spune daca, in ceea ce ma priveste pe mine, e ceve de luat in considerare, mai deosebit decat ceea ce ati expus mai sus, cu ocazia acestei eclipse?
  Sunt nascuta la data de 01 iulie 1962, ora 14, in localitatea Onesti, jud. Bacau.
  Cu recunostinta,
  Steluta

 14. E atat de greu!! :)) Ar trebui sa las sa se inchida o relatie care mie mi-e tare draga, si e cu atat mai greu pasul de la teorie la practica… In schimb ma simt direct vizata, pentru ca axa nodurilor mele lunare este Fecioara-Pesti in harta natala. Sfaturi suplimentare? E nevoie sa actionam sau sa lasam lucrurile sa se aseze singure? Multumesc,

 15. sunt nascuta in pesti 26 februarie 1953 ora1o. Ce sfaturi imi dati,ce schimbari ma asteapta?Multutumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.