7-VIBRATIA UNIVERSALA A ANULUI 2023-RUGATI-VA NEINCETAT….


“ Rugati-va neincetat. Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; caci aceasta este voia lui Dumnezeu, in Hristos Isus, cu privire la voi.”I Tesaloniceni 5, 17,18

Anul universal numerologic 2023 are o vibratie energetica 7 (2023=2+2+3=7) prin care soarta vorbeste prin metodele ei de neinteles.
In numerologie, fiecare an calendaristic are o influenta si o amprenta energetica unica. Toti simtim aceasta energie a anului numerologic universal. Cei mai multi dintre noi simtim intuitiv o schimbare profunda de energie chiar inainte de trecerea in noul an.
7 este legat de Dumnezeu, de ingeri si de lumea spirituala. Cu vibratia 7, acest an poate fi ciudat si chiar neobisnuit. Se pot intampla diferite evenimente extraordinare si vom fi socati. Datoriile vechi vor iesi la suprafata in cel mai nepotrivit moment si ne vom simti dezechilibrati. Poate fi un moment greu din punct de vedere emotional, se poate sa ne simtim pierduti si abandonati.
Energia acestui an  ne indeamna sa ne intoarcem spre interior si sa ne uitam la noi insine. Aduce eforturi colective in reformarea practicilor spirituale. Spiritualitatea poate juca un rol important in acest an. Asta nu inseamna ca toti vom deveni sfinti, dar exista potentialul de a ajunge sa cunoastem multe despre noi si putem fi  capabili sa ne ascultam subconstientul. Putem deveni cea mai buna versiune a noastra descoperind potentialul enorm al sufletului nostru.  Pentru asta ar trebui sa ne rugam:

“Reconecteaza-ma Doamne Isuse Christoase la DUMNEZEU, la Dumnezeul meu launtric, la fiinta de lumina si iubire din interiorul meu, la pacea si linistea mea interioara, la tot ce este bun si maret in interiorul meu astfel incat sa redevin EU, asa cum m-ai creat TU, un Eu minunat si extraordinar calauzit in fiecare zi de tine Doamne ! Amin

In numerologie, 7 este asociat cu trezirea si dezvoltarea spirituala, cu intuitia si intelepciunea interioara, cu vocea sfanta din noi, cu constientizarea vocii sfintei din noi. Tot 7 este asociat cu individualismul, independenta, creativitatea, inteligenta, un intelect puternic, un interes puternic fata de aspectele spirituale si metafizice ale vietii.
Anul universal 7 ne impinge sa incetinim, sa reflectam si sa ne punem intrebari esentiale despre existenta noastra. Acesta este momentul ideal pentru a indrazni un an sabatic(cine isi poate permite…) care va face mult bine. Anul 7 evoca o pauza asociata cu un sentiment de singuratate, chiar frustrare. Acest lucru nu este neaparat negativ: anul acesta aduce mai putine obligatii decat anul precedent. Tot ce trebuie sa facem este sa lasam soarta sa-si urmeze cursul, sa ne adaptam la neasteptatul pe care ni-l aduce, fara a incerca sa controlam lucrurile sau sa le schimbam. Micile daruri din ceruri vor veni neasteptat(daca le meritam….) si vom sti sa le apreciem la adevarata lor valoare. Un an universal 7 poate aduce si pierderea unui loc de munca pe care il blestemam in mod inconstient, indepartarea cuiva apropiat care ne face rau, pierderea unei persoane dragi care ocupa prea mult din atentia noastra, plata unor datorii karmice,  etc. Acest an va fi mai mult mental decat fizic. Vom observa o usoara incetinire a corpului nostru. Atentie: acest context este favorabil aparitiei unor mici depresii. Si ar trebui sa fim atenti la simturile noastre si sa urmarim orice semn de pierdere a interesului pentru acele lucruri care ne-au fascinat pana acuma.
Din punct de vedere profesional si financiar, anul universal  7 nu aduce evolutii uluitoare sau progresii spectaculoase. Pentru multi poate fi un an linistit si aducator de succes profesional, investitii mai mari cum ar fi cumpararea unei case, schimbarea masinii…etc.
Pe tot parcursul anului 2023, este posibil sa devenim mai distanti cu o tendinta spre izolare ceea ce ar putea cauza dificultati in relatiile cu prietenii sau cu cei dragi. 7 nu este neaparat o vibratie asociata cu relatiile si dragostea. Asta nu inseamna ca acestea nu sunt in vizorul acestei vibratii ci doar ca ea sustine relatiile stimulatoare, conexiunile profunde si semnificative, cele destinate. Daca sunteti singuri, nu cautati relatiile ocazionale ci cautati acele relatii de durata, de suflet. Din punct de vedere numerologic, 2023 nu inseamna neaparat sex si pasiune, cii mai degraba o relatie cu implicatii profunde.
Anul 7 cere multa atentie in cariera, sa nu ne imprastiem energia in mai multe directii, sa ramanem concentrati, organizati si meticulosi, sa nu ne lasam dusi de valul altora ci doar de ceea ce avem noi de facut. 2023 poate fi anul cand muncim mai mult decat ne odihnim dar rezultatele vor merita efortul.
Capcanele anului 2023 ne vor obliga sa incetinim, sa fim mai atenti, realisti si cu picioarele pe pamant. Partea umbrita a lui 7 tine de critica, judecata, manipulare, frici, inselaciuni. Asa ca, ar trebui sa fim mai atenti cu aceasta tendinta de a judeca pe cei din jur, de a ne judeca prea aspru pe noi,  facandu-ne mult rau.  Sa fim blanzi si iertatori.
Atentia este esentiala in 2023 deoarece vibratia 7 iubeste oamenii atenti, persistenti si care nu fug de responsabilitati.
Intr-un fel, anul universal 7 este o paranteza a cresterii spirituale care suspenda si amana obiectivele materiale. Vom dezvolta un interes brusc pentru lucrurile simple ale vietii. Intuitia devine un atu de nepretuit pentru succesul nostru. Nu trebuie sa ne facem griji pentru lucrurile pe care nu le putem controla. Vom descoperi partea buna a singuratatii: doar ea ne va permite sa ne auzim intuitia, vocea sfanta din noi.

Intr-un an 7  ne putem imbunatati karma prin compasiune si sprijin neconditionat.  Nevoia de odihna, de liniste sufleteasca, de intoarcere la Dumnezeu, este fundamentul pentru a lucra cu energia unui an 7.
Trebuie sa incercam sa eliminam tot ceea ce face zgomot in viata noastra, sa ne linistim, sa ne rugam, sa meditam, sa incercam sa ne ascultam acea voce mica dar sfanta din noi.
Asa cum Curcubeul este format din sapte culori si este un semn pentru toti oamenii de la Dumnezeu, si acest an universal 7 poate fi un an curcubeu, un an in care Dumnezeu isi aduce aminte de legamantul Sau ca nu ne va distruge.
Sa ne deschidem inima si mintea si sa urmam directiile pe care ni le ofera Universul la momentul potrivit. Este anul trezirii spirituale si al iluminarii. Apar fel de fel de semne, simboluri, coincidente, pentru a ne trezi si care ne conduc la misiunea noastra divina
Este anul cuvintelor simple iar cuvantul “multumesc”  este cuvantul cheie in transformarea noastra. Sa fim recunoscatori universului pentru tot ce avem deja si vom avea.

Acest an de  vibratie universal 7 poate fi benefic pentru cei nascuti pe 7, 16, 25, cei care au vibratia numerologicala 7 la destin( se aduna toate cifrele din data de  nastere), care au vibratia numelui 7( expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume).
Galbenul pal, verdele pal, albastru, violetul, sunt culorile norocoase pentru o vibratie 7 iar albul poate fi o culoare deosebit de utila. Lazuli Lapis(piatra raiului, piatra faraonilor) si piatra ochi de pisica sunt cele mai potrivite intr-un an 7.

Sa ne rugam asa cum ne invata Peter Deunev:
“Doamne, Da-ne darul credintei, umilintei si al cumpatarii.
Binecuvinteaza-ne asa cum ne-ai binecuvantat intotdeauna.
Numele Tau sa fie o desfatare pentru sufletele noastre .
Stabileste-ti Imparatia in sufletele noastre.
Hraneste-ne sufletele cu Cuvantul Tau, pentru ca toate virtutiile noastre sa se intareasca.
Lasa-ti Lumina Spiritului si claritatea, credinta si speranta sa ramana mereu cu noi si intotdeauna impreuna cu Tine !
Te laudam, te adoram !
Glorie Tie Doamne !
Amin

La Multi Ani!

Adriana Tudosa

You may also like

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.