SAGETATORUL SI ANUL 2018

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR – ANUL 2018
TRANZITE MAJORE

Anul 2018 aduce o mare usurare dupa trei ani saturnieni. Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al modului in care faceti bani, valori si face echipa cu seriosul Saturn in Capricorn ce va ajuta sa numarati mai incet si responsabil banii. Neptun aduce lectii de viata prin familie, camin, radacini,  Uranus revolutioneaza munca voastra iar Jupiter este ingerul de pe umar care va protejeaza permanent.

Sagetatorul se afla in permanenta in cautarea de noi si noi experiente. Condusi de generosul Jupiter, sunt mereu preocupati sa descopere principiile fundamentale, sa organizeze si sa dea sens informatiei transformand-o in intelepciune si calauzire. Pentru Sagetatori, viata este o continua aventura, isi doresc independenta si libertate. Entuziasmul lor este contagios iar optimismul lor ii face orbi la detalii.

Aproape tot anul 2018 va pregateste pentru intrarea lui Jupiter in semnul vostru in data de 8 noiembrie. Nu trebuie uitat ca Jupiter in Sagetator este acasa la el si ca orice planeta in domiciliu, poate aduce tot binele din lume.Pana atunci, Jupiter in Scorpion lucreaza pentru voi ca un prieten ce va scoate din necazuri, atenuand consecintele unor dificultati si oferind in acelasi timp si o implinire de prestigiu. Jupiter va face puternici asupra dusmanilor, veti descoperi ca sensul vietii, adevarul “ vietii”  nu este de gasit in evenimente externe sau realitati ci mai degraba in voi insiva. Sub influenta ghidului vostru, marea aventura a anului 2018 este una interioara.
Jupiter  lucreaza pentru voi ca o protectie puternica impotriva oricaror dificultati, este ca un talisman magic ce actioneaza invizibil. Cum Jupiter este ghidul vostru astral, pana in noiembrie 2018, sunteti ajutati sa va eliberati de toate bagajele toxice astfel incat, atunci cand va intra in zodia voastra, sa va gaseasca pregatiti pentru o primi darurile lui. Aveti incredere in intuitia voastra, presimtirile nu va mint. Nu va implicati in afaceri ilegale sau care va transmit ganduri negre. In cursul acestui an, o persoana poate deveni ghidul vostru spiritual. Un mare capitol in viata voastra incepe odata cu intrarea lui Jupiter in Sagetator, cereti ceea ce va doriti dar fiti atenti sa nu cereti prea putin. Jupiter straluceste in propriul semn si toate domeniile din viata voastra se pot imbunatati.  26 noiembrie 2018 poate fi una dintre cele mai benefice zile pentru voi deoarece Soarele merge de mana cu Jupiter in Sagetator si poate aduce oportunitati imense pentru voi, pentru imaginea voastra, pentru relatiile voastre, pentru un nou drum in viata.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Familia, caminul vostru, relatia cu parintii continua sa fie si in anul 2018 sub influenta lui Neptun in Pesti.
Este posibil sa apara o dizolvare a familiei, pierderea unui membru al familiei, posibil sa trebuiasca sa sacrificati timpul si energia voastra pentru sustinerea, ingrijirea unui membru al familiei, se poate ca familia voastra sa se mareasca. Cu toate acestea, Neptun va invata si in acest an lectia non-atasamentului in legatura cu casa, familia voastra.

In perioada 10 februarie -6 martie Venus calatoreste prin zona familiei voastre si poate aduce mici beneficii legate de casa, parinti, puteti cumpara o casa, puteti cumpara ceva deosebit pentru casa voastra.

Luna Noua in Pesti din 17 martie 2018 aduce momente benefice in  familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua poate aduce ceva nou in familia voastra iar roadele acestor actiuni noi le puteti culege in jurul datei de 26 august cand este Luna Plina in Pesti.

 Pana pe 15 mai 2018, Uranus in Berbec continua sa trezeasca in voi  “gusturile bizare, neobisnuite “, viata devine mai interesanta, puteti  experimenta lucruri noi in iubire, puteti atrage parteneri neobisnuiti ( diferenta de varsta, de cultura, de pozitie sociala ), relatiile pot capata un aer nonconformist, neobisnuit care sa va ofere un alt fel de libertate. Daca sunteti implicati  intr-o relatie, aceasta se poate modifica in fiecare zi . In ultimii sapte ani, rebelul Uranus a adus destule surprize, schimbari imprevizibile in iubirile voastre, in relatia cu copiii vostri, un copil a venit in viata voastra cand nici nu va asteptati, creativitatea voastra a trecut prin fel de fel de experiente.

Intrarea lui Uranus in Taur vine la pachet cu Luna Noua in Taur din 15 mai 2018 si anunta oportunitati in munca. Uranus are un limbaj astrologic asociat cu originalitatea, schimbarile bruste, neasteptate, descoperiri stralucite, idei radicale iar pentru voi acestea tin de munca, activitati zilnice, sanatate, metode netraditionale de vindecare. Perioada 15 mai -6 noiembrie 2018 aduce primele adieri revolutionare in domeniul muncii, va spune cu ce instrumente trebuie sa lucrati pana pe 26 aprilie 2026. Rolul acestei planete este de a va elibera de tot ce este invechit in munca, stil de munca si trebuie sa va asteptati la schimbari aici.
Aveti posibilitatea sa va schimbati locul de munca, sa obtineti o promovare, sa lucrati independent, sa faceti ceva diferit si original in munca voastra. Cum aceasta zona are legatura si cu sanatatea, puteti deveni pasionati de vindecari netraditionale, puteti decide sa mergeti la fel de fel de cursuri care sa va asigure un loc de munca ce se ocupa de vindecare, psihologie, acupunctura, nutritie. Este o energie ce permite mai multa independenta in munca pe care o faceti, puteti gasi un loc de munca original si in afara normelor, puteti pierde peste noapte un loc de munca. Abilitatile si obiceiurile pe care le dobanditi in acest an va vor transforma viata.

In perioada 6 noiembrie 2018 si 6 martie 2019, Uranus este in miscare retrograda in Berbec (peste 84 de ani va mai tranzita semnul Berbec) aruncand o ultima privire in relatiile si creatiile voastre. Puteti utiliza aceasta perioada pentru a rezolva intr-un mod inedit orice problema in iubire, relatia cu copiii, proiecte creative.

Venus tranziteaza casa muncii in perioada 31 martie -24 aprilie si poate aduce mici beneficii la locul de munca, o promovare, o prima, un curs de perfectionare, imbunatatirea starii de sanatate.

Luna noua in Berbec din 16 aprilie poate anunta o dragoste noua, un proiect creativ deosebit, nasterea unui copil sau auziti de o sarcina. Poate fi ceva imprevizibil, neasteptat deoarece Uranus face parte din echipa Lunii Noi .

CARIERA SI BANI

Pluto in Capricorn continua sa va  ajute sa va eliberati de obiceiurile proaste legate de bani. Inca din 2008, Pluto continua sa va spuna ca  toate darurile oferite de aceasta energie cer o taxa de la voi, o valorificare a unui talent de-al vostru. Orice metoda “ discutabila” de a face bani poate aduce riscuri de pierdere a norocului si dificultati financiare severe. Chiar si castigurile financiare mici sunt pline de lupte pentru putere si de fel de fel de personaje care par sa va puna piedica. Nu actionati in mod disperat sau nu va implicati in mijloace mai putin onorabile de a castiga bani, caci si acestea se vor rasturna. Nu va angajati in luptele pentru putere cu altii, nu va faceti griji ca trebuie sa o luati iarasi de la capat in construirea unei sigurante financiare. Lectia majora a lui Pluto tine de recunoasterea adevaratelor bogatii interioare, in momentul in care veti fi siguri pe voi, pe valoarea voastra, puteti simti ca aveti  un ajutor imens in construirea unui adevarat imperiu financiar.

Saturn in Capricorn face echipa cu Pluto in Capricorn pentru urmatorii aproximativ trei ani si acesti titani vor sa invatati nu numai despre bogatia care se vede ci si despre valoarea voastra interioara. Saturn este in esenta o planeta a justitiei, a dreptatii, va spune ca a venit timpul sa invatati ca fiecare valoare ( fie ea materiala, nativa) trebuie respectata si obtinuta prin munca, rabdare, efort, prudenta. Daca va veti ridica la asteptarile lui Saturn, veti fi recompensati mai mult decat ganditi. Saturn este un bun planificator si organizator, calitati care, aplicate in finante, pot aduce o crestere a veniturilor si o consolidare a averii personale. In cele din urma, lectia adusa de Pluto si Saturn tine de construirea cu rabdare a unui sentiment de securitate financiara, aveti ocazia sa cultivati unele dintre talentele si darurile native ascunse pentru a le transforma in bani.

Marte activeaza sectorul banilor intre 17 martie si 16 mai,  atunci puteti face mai multi bani. Ati putea cauta un al doilea loc de munca sau puteti sa va folositi mai eficient energiile in castigarea banilor.

In perioada 5 octombrie -16 noiembrie 2018, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Scorpion /Balanta si ar trebui sa fiti foarte atenti la tot ce tine de bani, valori, prieteni, relatii secrete. Poate aparea  o dragoste veche, o intalnire, o veste surprinzatoare de la un iubit din trecut, poate fi o renastere a unor sentimente si pasiuni vechi.

In perioada 26 iunie -27 august 2018, Marte va fi in miscare aparent retrograda in semnele Varsator/Capricorn si ar trebui sa fiti atenti in comunicare, urmariti-va mai atent cuvintele, mesajele dar fit atenti si cu banii. Ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii.Este o perioada in care trebuie sa invatati sa va controlati energia si dorinta de a domina , este necesar sa fiti foarte atenti “ pe unde calcati” si cum conduceti masina, sa fiti atenti la cumparaturi.

29 mai 2018 vine cu o Luna Plina in Sagetator, este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre. Luna Plina lucreaza intotdeauna ca o nota de plata a eforturilor depuse in trecut, o nota de plata ce poate aduce castiguri sau pierderi, depinde de eforturile depuse de voi.

7 decembrie 2018 (ora 9:20)  vine cu o Luna Noua in Sagetator  favorabila unor noi inceputuri , in special pentru cei nascuti in jurul acestei date.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar cand venus tranziteaza casa partenerului intre 24 aprilie-19 mai, poate anunta oficierea unei casatorii, o nunta, o intalnire memorabila. In perioada 9 iulie -6 august, Venus  tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

  1. Le doresc S?get?torilor cât ?i celor cu ascendentul în S?get?tor,ca m?re?ul Jupiter,întors acas?, s? le aduc? realiz?rile benefice men?ionate în articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.