7- VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII IULIE 2016-TREZIRE SPIRITUALA

NUMARUL 7

Luna: iulie este luna a 7-a

Anul : 2016 ( numerologie =2+0+1+6=9);

Vibratia energetica universala pentru luna iulie 2016 =7+9=16=1+6=7;

Numarul 7 este un numar profund spiritual, un numar de transformare si crestere prin ceea ce ofera soarta, credinta, singuratatea, odihna, cunoasterea inalta.

Dumnezeu s-a odihnit in a 7-a zi iar sufletul nostru instinctiv are nevoie de odihna, relaxare, vacanta, meditatie asupra vietii si asupra legilor universale. Este bine sa incercam sa incetinim ritmul, asa ne putem acorda la aceasta frecventa universala care devine benefica pentru noi, altfel, indisciplina poate crea schimbari dramatice ale starilor sufletului nostru. Cel mai adesea, o luna de vibratie 7 este o luna in care putem reflecta mai mult la “ povestea noastra”, sa ne cunoastem mai bine, sa ne vindecam sufletul. Avem nevoie de alt fel de raspunsuri pentru intrebarile sufletului si de aceea vrem acces la cunoasterea inalta, sa intelegem conceptiile spirituale, sa-l intelegem pe Dumnezeu si adevarul Lui si nu al nostru.
Intr-un fel, ni se preda despre suflet ci ceea ce putem face pentru cunoasterea si vindecarea unor rani mai vechi, avem acces la o intelepciune autentica ce permite ca lumina noastra sa straluceasca mai puternic decat niciodata.

O luna universala 7 ofera o mare intuitie  care ne ajuta sa luam decizii sau sa lamurim lucrurile necunoscute. Pot aparea momente de neliniste si poate aparea sentimentul ca asteptam ceva. Timiditatea pare a fi instrumental acestei vibratii iar din acest motiv, aceasta luna poate amplifica aceste emotii in preajma oamenilor necunoscuti, putem fi mai atenti si selectivi in alegerea oamenilor pe care vrem sa-i avem in preajma noastra. Din punct de vedere relational, aceasta luna universala poate aduce un sentiment de raceala, distanta, indiferenta. Aspectul financiar este important numai in masura in care asigura suma necesara pentru un trai confortabil, pentru satisfacerea gusturilor alese. De multe ori, vibratia 7 poate aduce o mare suferinta morala cauzata de pierderea unei fiinte dragi.
Caderea adusa de vibratia 7 apare pentru oamenii secretosi , angajati in fel de fel de conspiratii pentru a-si imbunatati pozitia sociala indiferent de prejudiciile aduse celorlalti. Mandria exagerata, vanitatea, razbunarea pot crea dificultati majore acuma. Vibratia 7 este adesea destul de stranie deoarece ea poate demasca activitatile secrete si poate conduce la deceptii.
Ar fi bine sa intelegem ca sinceritatea, iertarea, rugaciunea ne ajuta indiferent de cat de grea este viata. Numarul 7 iubeste schimbarea, calatoriile, calculatoarele, stiinta, cercetarea, arta , ocultismul. Vibratia 7 a lunii iulie aduce lucruri bune prin familie, prin gesturile afectuoase ale celor dragi.
Trebuie sa ne ferim de minciuna si fals, sa fim sinceri cu noi si cu cei din jur, sa fim atenti la documentele pe care le semnam.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau evenimente care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului (se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.
Efectele pe care le au vibratiile universale ale zilele universale din luna iulie 2016:

Vibratia 1(3, 12,21, 30 iulie 2016) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 ( 4, 13,22 iulie 2016): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 5, 14, 23 iulie 2016): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(6,15, 24 iulie 2016): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intensa. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, disciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 7,16,25 iulie 2016): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un avertisment. Fiti atenti la masini, incercati sa nu fiti asemeni unei pietre rostogolite.

Vibratia 6(8, 17, 26 iulie 2016): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7( 9,18,27 iulie 2016): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun.O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8(1,10, 28 iulie 2016): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9(2, 11, 29 iulie 2016):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. Buna, Adriana! Interesant articol, ca de altfel toate articolele pe care le postezi.
    In acest articol nu gasesc insa ziua de 31 iulie. Ce vibratie are? Este chiar ziua mea de nastere. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.