ELENA BASESCU SI ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Data nasterii : pe 24 aprilie 1980

Vibratia nasterii se afla in data de nastere: ziua, luna, anul se aduna si se reduc la numarul radacina ,cu exceptia Numerelor Maestre care nu se reduc ; este un numar ce arata o parte imporanta a personalitatii , calitati, defecte, vocatie, scopuri. Vibratia nasterii lui EBA. este : 2+4+4+1+9+8+0= 28=2+8 =10=1+0=1

Vibratia nasterii este numarul individual cel mai important , este considerat numarul ei norocos, respectarea directiei indicata de vibratia nasterii va face existenta mai usoara, nerespectarea ei o face mai dificila. Numarul care ii guverneaza aceasta viata arata asadar directia , este calea in care se intalnesti cel mai usor cu evenimentele mai deosebite de-a lungul vietii , arata experientele pentru care ea este predestinata, principalele sanse pe care le va atrage, talentele si caracteristicile ei .

Cu vibratia nasterii 1 , putem vorbi de o viata cu multe sanse de succes , acestea nu se obtin prea usor ci trebuie multa munca , entuzism si perseverenta .Originala, ambitiosa , ingenioasa , dispune de o deosebita putere pentru a realiza ceea ce si-a propus, isi poate atinge telurile mai ales daca lucreaza de una singura, pe cont propriu.Orice influenta negativa va conduce la risipirea ambitiei ei, isi va urmari in mod egoist tinta fara sa tina seama de mijloace , siguranta ei devenind aroganta si egolatrie.iar caracterul puternic se poate transforma in intoleranta si tiranie.

C u vibratia nasterii 1 trebuie sa invete sa fie independenta , sa se bazeze doar pe ea , inclinatiile de conducator fac parte din alcatuirea ei , ideile originale le poate pune in practica preferand de cele mai multe ori sa lase detaliile in seama altora . Trebuie sa stie ca va fi mereu responsabila pentru actiunile proprii si ca trebuie sa invete sa se autocontroleze Ocaziile ivite de-a lungul vietii vor fi mai repede fructificate daca isi va dezvolta aptitudinile speciale de perceptie si concentrare .

Cifra de vibratie interioara este cifra zilei de nastere 24=2+4=6

Cand omul se naste intra in aceasta lume intr-o anumita zi , care are anumite calitati, temperatura, umiditate, lungime de unda, radiatii solare; toate aceste calitati ale zilei de nastere isi pun amprenta lor asupra lumii interioare a omului. Omul se poarte manifesta diferit, dar in afancul lui el este caracterizat sau va avea calitatile cifrei de vibratie interioara data de ziua respectiva.

Ziua de nastere arata talentele ei, nivelul psihic, structura interioara; in numerologie este numita cifra de vibratie interioara.Ziua de nastere este in stransa legatura cu vibratia nasterii , releva talentele pe care le poseda si care sunt de mare ajutor in realizarea destinului acestei vieti, aceste talente se vor manifesta in toata puterea lor mai ales dupa varsta de 28 de ani.

Vibratia 6 arata ca este orientata spre familie, sensibila, plina de emotii chiar melodramatica .Responsabila si energica , se poate indrepta spre activitati in domeniul educational sau in folosul celorlalti. .Capacitati pentru refacerea si mentinerea echilibrului si armoniei in relatii, tendinta de a exagera problemele emotionale mai ales daca este criticata de persoana iubita, tot timpul va avea un umar moale pe catre sa planga celalalt si sa-i asculte necazurile. Energia, responsabilitatea si dorinta de a ajuta o poate face sa intervina in anumite relatii , intrand astfel in fel de fel de necazuri. Trebuie sa invete sa-si cunoasca limitele , sa invete ca nu este bine sa intervina peste tot chiar daca este vorba de ajutor..Poate fi un bun si credincios prieten.

Sa vedem cum o ajuta si numele in aceasta viata ::

2 1 1 5 1 3 3 5 3 5 5 1

B A S E S C U E L E N A

IMPORTANTA NUMELUI

Analiza numerologica a numelui

Numele complet primit la nastere ( cel scris in certificastul de nastere ) ramane vibratia ce va ilustra cel mai bine influenta fortelor universului asupra ei ; schimbarea numelui , indiferent din ce motiv poate aduce un “ castig” sau o “pierdere”.

Este foarte important sa stim ca ori de cate ori ne vom schimba numele, ori prin casatorie, ori din alt motiv, numele primit la nastere se pastreaza constant si furnizeaza lectii pe care trebuie sa le invatam in aceasta viata ; noul nume poate face viata mai usoara deoarece contine cel putin cate un numar de la 1 la 9, dar si in acest caz nu trebuie uitat ca lectiile numerelor lipsa din numele de la nastere trebuiesc in continuare invatate , dar, noul nume poate ajuta in usurarea aprofundarii acestor lectii karmice subliniate de numerele lipsa din nume.

Numele complet este de cea mai mare importana. Vocalele arata lucrurile care o motiveaza, iar consoanele influenteaza felul în care se vede ea atunci cand este singura si prima impresie pe care o lasa personalitatea ei asupra celor din jur; numarul total obtinut prin combinarea vocalelor si a consoanelor arata modul in care interactioneaza cu ceilalti.

Pentru oamenii care cred in reincarnare , vibratia numelui complet poate fi vazuta ca totalitatea evolutiilor personale , experiente , talente , intelepciune acumulate pe parcursul a mai multor vieti .Fiecare experienta de-a lungul acestui drum de evolutie , indiferent daca vorbim de experiente mici sau mari au influentat gradul de dezvoltare ajungand in stadiul actual in care vibratia nasterii –destinul reprezinta principala lectie a vietii curente iar vibratia numelui complet aduce o intelegere asupra naturii de baza , asupra abilitatilor , talentelor si problemelor inerente in aceasta viata .

Cifra vocalelor arata dorinta sufletului

In vibratia vocalelor se afla dorintele din adancul sufletului , ne vorbeste despre ceea ce vrea sa obtina cu adevarat in viata. Vibratia sufletului este un numar ce implica visele mai aproape de inima ei, lucrurile spre care tanjeste , acest numar sta in spatele multor actiuni , este un numar ce poate influenta uneori in mod dramatic alegerile pe care le face in viata , influenta acestei vibratii este peste tot : in cariera , in prietenii, in stil de viata, in mediul exterior. Acest numar este privit tot ca un numar de baza alaturi de vibratia nasterii, ziua de nastere , vibratia numelui., vibratia personalitatii.
.

1+5+3+5+5+1 = 20=2+0=2

Cifra vocalelor=2 arata destul de clar ca isi doreste sa faca pe plac tuturor cu discretie, tact, respect si consideratie , chiar daca acest lucru ar insemna sa se lase dominata si sa renunte la propriile aspiratii. .Aceasta vibratie 2 nu este o vibratie caracteristica stralucurii personale , nici castigurilor materiale , aduce o lipsa de incredere in ea , sovaiala si teama ; senzitiva si susceptibila , discutiile si disputele o pot dezechilibra destul de usor , un cuvant o poate destul de usor afunda in nesiguranta si depresiune. Intr-un sens pozitiv, vibratia 2 este plina de intelegere, foarte grijulie si devotata. Are tendinta de a fi foarte intelegatoare cu altii, intotdeauna plina de tact si diplomatie. Acest element in caracterul ei indica faptul ca este o persoana destul de sentimentala. Este convingatoare , insa intr-un mod foarte pasnic, niciodata dominator. Esti genul care leaga prietenii foarte stranse datorita faptului ca este atat de afectuosa si iubitoare.

. In cazul ei , vibratia nasterii este 1 un numar impar , iar dorinta sufletului este 2, o cifra para si va aparea un conflict intre calitatile pe care i le da vibratia nasterii 1 si dorintele sufletului ei.. Trebuie stiut ca vibratia nasterii este cea mai importanta cifra pentru ea.

Cifra consoanelor arata personalitatea, imaginea in ochii strainilor, prima impresie pe care o faci.

Consoanele imbraca vocalele si sunt silentioase in comparatie cu sunetul aspirat al vocalelor. Consoanele reprezinta fiinta ei interioara, care este unica prin felul in care rationeaza si viseaza, prin felul in care gandeste ea cea adevarata . Fiecare consoana din numele ei reprezinta cate un sunet ce este o parte din ea la care va raspunde toata viata, iar in timp devine o parte a personalitatii ei. .De fapt consoanele descriu personalitatea omului , este o vibratie ce poate fi privita ca “un hol ingust intr-o sala mare’ ,ca un dispozitiv de cenzura pentru oameni si informatii , atat pentru ceea ce lasa sa se vada in exterior cat si pentru ceea ce lasa sa se apropie , este o vibratie ce poate lucra intr-un mod discriminatoriu , din fericire sau nefericire , influenta acestei vibratii asupra oamenilor in viata de zi cu zi ii poate atrage, ii poate respinge, ii poate determina sa-si piarda interesul pentru ea.

.

2+1+1+3+3+5=15=1+5=6

Cifra consoanelor=6

Aceasta vibratie de exterior 6 dezvaluie o personalitate incantatoare, amabila, generoasa, si echilibrata. Sociabila, comunicativa, poate crea o atmosfera destinsa si ospitaliera, ii place foarte mult sa aiba grija de prietenii ei , de oamenii care ii intra in casa. Corecta, cinstita, responsabila , nu iese in evidenta prin dinamismul ei, este mai degraba pasnica, pasiva, indolenta deoarece vrea sa se bucure din plin de viata si de relatiile de familie. Poate deveni preocupata, chiar obsedata de lucruri fara importanta.Are un simt fin al justitiei , un excelent simt al culorii si gustului, mai interesata de confort si de imbracaminte . Nu se poate lauda cu logica in special cand este vorba de finante , destul de vulnerabila la laude dar si la critica De cele mai multe ori oamenii o vad ca o figura materna, ca o prezenta in preajma careia ei se pot relaxa, are tendinta de a-si face griji prea multe iar din aceasta cauza poate avea uneori probleme cu stomacul .Iubeste muzica , florile , este romantica , credincioasa si are tendinta de a vedea doar ce-i bun in ceilalti.

Cifra numelui complet =vocale + consoane=2+6=8

Cu vibratia 8 la numele complet are teluri foarte ambitioase , incearca sa-si reafirme personalitatea in fata celorlalti putand obtine o puternica pozitie economica , un statut important Nu conteaza cat de umile si dificile vor fi inceputurile pentru ca intotdeauna vor fi depasite datorita unei vointe puternice , perseverenta si capacitate de a depasi greutatile vietii. Cu aceasta vibratie a numelui, nu trebuie sa se distreze , sa-si ocoleasca responsabilitatile, daca se va lasa dominata de aceste lucruri va regreta si va plati cu o mare frustrare , ea trebuie sa se inalte foarte sus si sa nu accepte pozitii intermediare . Mintea lucida, hotarata , sangele rece , indrazneala o vor ajuta sa-si realizeze obiectivele pentru ca este dispusa sa munceasca in mod eficace si responsabil , poate fi un adevarat indrumator pentru ceilalti catre o viata mai buna.

Combinatia dintre vibratia vocalelor 2 si vibratia consoanelor 6 aduce pentru ea timiditate , seriozitate si multa sensibilitate iar pentru a-si pune in practica capacitatile induse de vibratia destinului 1 va lupta tot timpul cu emotia ei , va incerca sa-si ascunda emotia, sensibilitatea in dorinta de a ocupa un loc important si deosebit

Vibratia nasterii este 1 un numar impar , iar vibratia numelui complet este 8 un numar par , doua numere total opuse ceea ce inseamna ca este vorba de o personalitate imprevizibila si contradictorie.

Prima litera din nume este numita “ piatra de temelie” ,ofera indicatii asupra caracterului , mai ales , ne vorbeste despre modul de abordare a oportunitatilor si obstacolelor .

Cu “piatra de temelie” B, emotiile , sensibilitatea si timiditatea fac parte din ea, pacea si armonia sunt esentiale pentru fericirea ei . Loiala si ferma in convingeri , de multe ori are tendinta de a culege anumite informatii, stiri dupa ce acestea si-au pierdut valabilitatea , utilitatea, trebuie sa invete sa devina mai independenta in gandire si mai flexibila fata de cei din jur.
Ultima litera din nume arata atitudinea fata de un proiect, de o experienta de viata dar si capacitatea de a duce la bun sfarsit proiectele incepute. Impreuna cu vibratia primei litere din nume poate sa spuna multe despre capacitatea ei de a incepe si de a termina un proiect de succes.

Ultima litera din nume este litera A, este o vibratie ce aduce ambitie , independenta , putere de a-si asuma responsabilitatea , vointa ferma , consecventa. Curaj si indrazneala , destul de greu de influentat , poate in acelasi timp sa fie incapatanata .Trebuie sa fie mai flexibila si mai dispusa sa-i asculte pe ceilalti.

Prima vocala din numele ei arata o parte din sufletul ei ; asa cum toate vocalele din nume arata dorintele ascunse pe care nu le dezvaluie cu usurinta si in general sunt cunoscute doar uneori de rude si prieteni, prima vocala din nume poate fi considerate o “ mica fereastra “ prin care se permite sa se vada o bucatica din aceste dorinte.

Prima vocala din numele ei este A ceea ce arata ambitie, independenta , incapatanare . Este necesar sa incerce sa fie mai flexibila , mai atenta fata de cei din jur, sa nu lase ca incapatanarea sa devina dusmanul ei.

LECTIILE KARMICE

Numerele care lipsesc din nume reprezinta zonele slabe ale caracterului nostru, , lectiile pe care trebuie sa le invatam Fiecare litera din nume corespunde unei vibratii, unui numar ; anumite numere pot lipsi din nume in timp ce altele se pot repeata . Lectiile karmice sunt indicate de numerele de la 1 la 9 care lipsesc din nume . Un numar karmic forta este numarul reprezentat de doua sau de mai multe ori in nume , este un numar ce se numeste “ pasiune ascunsa”

Litere si numerele din nume sunt talente si abilitati pe care le poseda , aceste caracteristici pot fi comparate cu un atelier de lucru in care anumite instrumente sunt disponibile pentru a face treaba buna pentru ea . Numerele lipsa adica cele reprezentate de literele care lipsesc din nume implica instrumentele care nu sunt disponibile dar pe care trebuie sa invete sa le foloseasca in timpul acestei vieti.

Pentru cei cu trei sau mai multe numere lipsa este extrem de important sa se concentreze pe cariera , pe talentele lui , sa persevereze in fata oricaror dificultati sau obstacole .Aceste gauri de energie din nume ( lipsa unor litere) pot oferi posibilitatea de a realiza un mare succes intr-o perioada a vietii , dar inainte ca acest succes sa fie realizat este necesar ca adversitatea acestor energii lipsa sa fie depasite . Perseverenta este prin urmare cheia fericirii.

Lectia karmica a lui 4 absent

Aceasta lectie karmica aduce confuzie in directia viatii ei, trebuie sa-si stabileasca o abordare metodica si disciplinata a vietii , are nevoie sa creeze o baza solida pentru viata ei .In caz contrar , se va simti pierduta si aruncata in diferite directiii , are tendinta de a vrea ceva imposibil de realizat , tot ce-i nou o poate fascina dar nu pentru mult timp mai ales daca acest “ nou “ are nevoie de efort si perseverenta , atunci apare renuntarea, alegand altceva . Lipsa lui 4 accentueaza dezorganizarea, lipsa concentrarii, prezenta claustrofobiei, greutate foarte mare de a lucra in locuri aglomerate . Lipsa increderii dar si a simtului practic se manifesta prin dorinta de a-i pune pe altii sa munceasca in locul ei, se teme de munca grea si restrictiva cautand sa scape cat mai usor. Viata va fi foarte grea pentru ea daca nu-si dezvolta aptitudinile pentru o munca cinstita. Depasirea karmei indusa de lipsa lui 4 se poate realiza prin gasirea unei munci care sa placa , gasirea unui motiv de a va aprecia munca , astfel , isi va dezvolta si talentul organizatoric.

Lectia karmica a lui 6 absent

Lipsa lui 6 accentueaza lipsa datoriei , o teama intensa de a accepta angajamentele , o detestare a asumarii responsabilitatilor. Problemele casnice nu sunt luate prea in serios. Poate avea probleme cu vocea , avand de cele mai multe ori o voce nu tocmai placuta. Poate incepe unele lucruri si le poate lasa neterminate, nu are talent la desen dar nici simt artistic. Depasirea karmei indusa de un 6 absent se poate face prin cultivarea gustului pentru frumos si prin efortul de a-l obtine. , sa se deschida catre oameni si sa le arate ca ii pasa de ei, sa ajute un batran, un copil, sa incerce sa termine ceea ce incepe sa-si creeze intentionat buna dispozitie iar acest lucru se va reflecta pe fata ei.Este necesar sa invete sa-si arate adevaratele emotii, sa comunice cu afectiune , sa fie sincera in relatii .

Efectele acestei lectii karmice 6 sunt diminuate deoarece are ca vibratie a personalitatii tot un numar 6.

Lectia karmica a lui 7 absent

Lipsa lui 7 accentueaza frica, poate fi complet neprevazatoare , poate sa nu banuiasca niciodata ca undeva ar fi si scopuri ascunse. Viata spirituala poate fi neglijata sau ingustata de dogme,care nu sunt altceva decat pareri omenesti despre ceea ce ar trebui sa fie adevarat . Lipsa lui 7 arata ca nu este analitica sau prevazatoare , are mintea mai deschisa decat majoritatea , deci detine mai multa fericire interioara, dar deseori este nevoie de mai multa precautie, asta ca o masura de aparare

Depasirea karmei indusa de un 7 absent in nume este cititul care ofera putere prin cunostintele acumulate, sa studieze filosofia si sa caute adevarul , fiindca adevarul inlatura teama . Trebuie sa-si pastreze mintea deschisa, sa incerce sa gaseasca un echilibru intre munca si distractie, sa gaseasca un mod placut de destindere, sa mearga la spectacole, la opera , la un meci, la o petrecere.Este nevoie sa-si puna intrebari si sa fie precauta in legatura cu anumite lucruri.

Lectia karmica a lui 8 absent –aceasta lectie face parte din numele ei deoarece vibratia numelui este 8

Lipsa lui 8 poate indica si accentua lipsa banilor si tendinta de a-i cheltui nechibzuit, o sanatate subreda. Temperamentul violent poate sa o faca destul de antipatica si va constitui un dezavantaj la locul de munca si in relatii. Are posibilitatea de a atrage o suma considerabila de bani si chiar sa fie o persoana buna in afaceri , dar cu majore suisuri si coborasuri in fomeniul financiar datorate in mare parte lipsei de precautie in manipularea banilor.Independenta din toate punctele de vedere , nu prea ii place sa-i fie spus cum sa lucreze cu banii, cu alte lucruri din viata ei, acest lucru se datoreaza unei atitudini de “ atotstiutor” , a unui comportament rebel , Trebuie sa invete sa lucreze cu resursele financiare , probabilitatea de a atrage bani este foarte mare dar si tendinta de a-i scapa printre degete este la fel de mare .Adesea , lipsa lui 8 se mai poate manifesta si prin lipsa increderii in iubire, apare senzatia ori ca nu este iubita suficient , ori ca ea nu iubeste asa cum trebuie, este accentuata frica de despartire de persoana iubita . Depasirea karmei indusa de un 8 absent poate fi realizata prin controlul agresivitatii, intelegerea cauzei care genereaza pierderea cumpatului, o incercare de a se comporta mai bine, mai atent, fara iesiri necontrolate.

Lectia karmica a lui 9 absent

Lipsa lui 9 poate accentua lipsa tolerantei , a consideratiei pentru ceilalti si o tendinta de a critica foarte mult. Are tendinta de a-i judeca si critica pe ceilalti fara a-si vedea propriile defecte , poate fi amabila si saritoare dar ii lipseste sentimentul de bine care ar trebui sa insoteasca actele de amabilitate.Depasirea karmei indusa de un 9 absent poate fi facuta prin intelegerea si acceptarea celor din jur asa cum sunt ei fara a-i critica si judeca aspru. Cel mai bine este sa-si manifeste bunavointa in favoarea cuiva iar caldura nascuta din aceste gesturi reprezinta pentru ea comori nepretuite. In orice fel de colaborare , fie chiar si cu persoane antipatice , trebuie sa incerce puncte de interes comune , concentrarea asupra acestor puncte comune poate fi privita ca o conexiune pozitiva, secretul este acel lucru asupra caruia trebuie sa se concentraze . .

Numarul care apare de cele mai multe ori in numele ei reprezinta pentru ea o forta , un talent aparte .Metaforic, acest talent poate fi vazut ca o forta , iar experientele vietii ii va oferi ocazia de a-si dezvolta acest talent dar si de a-l exprima cat mai bine . Acest talent poate fi ca si un ghid pentru ea in aceasta viata.

Pentru ea , acest numar este 5, ceea ce arata nevoie de noi provocari , adaptabilitate si versatilitate , talent pentru limbi straine , iubeste calatoriile , schimbarea.. Dorinta de libertate este extrem de puternica , exista tendinta de a renunta la un proiect , interes pentru mai multe lucruri ceea ce poate conduce la mai multe esecuri, aici apare necesitatea de a invata sa fie consecventa si sa invete ca succesul nu se obtine daca se comporta asemeni unei “ pietre rostogolite “.

Anul 2009 si anul personal al Elenei Basescu

ANII PERSONALI SI CICLUL ENERGETIC DE 9 ANI

Conform numerologiei , viata noastra se desfasoara in cicluri de 9 ani, fiecare an contine o energie diferita propice realizarii anumitor lucruri. . Viata este aranjata in asa fel incat ofera omului posibilitatea de a produce diverse schimbari in viata lui dar numai in anumite perioade de timp si nu la intamplare.De exemplu: in viata fiecaruia exista un an foarte favorabil pentru casatorie, altul pentru calatorii, altul pentru a incepe un nou mod de viata, o noua cariera, etc.

Codul numeric al ciclului de 9 ani este urmatorul: 24X4X 1980= 190080

1 9 0 0 8 0

1980 81 82 83 84 85

86 87 88 89 90 91

92 93 94 95 96 97

98 99 2000 01 02 03

04 05 06 07 08 09

Anul 2009 este anul personal 3

Anul personal 3

Cuvinte cheie : placut, fericit, lipsit de griji

Acesta este un an lipsit de griji, fericit, placut, plin de distractii si bucurie , asta teoretic. Din nefericire, este putin probabil sa se intample asa, deci va trebui sa munceasca din greu chiar daca majoritatea gandurilor vor fugi spre activitati distractive. Este un an bun pentru a petrece un timp cu un vechi prieten, pentru a face noi prieteni, pentru hobby-uri.

Este o perioada excelenta pentru a dezvolta orice tip de activitate creatoare, literara, pentru a da un impuls puternic ambitiilor . Este un an placut, un an ce inclina spre prietenie, poate fi un an in care va cunoaste persoana visurilor ei sau sa consolideze vechile legaturi. Forta de seductie va fi deosebita , incitandu-i pe ceilalti , in special persoanele de sex opus. Este un an de extindere, atrasa de tot felul de evenimente sociale , intalnirea unor oameni noi , dinamica si carismatica trebuie sa evite risipirea energiei in fel de fel de iesiri, este cel mai bun timp de a aprecia ceea ce are , este o rara ocazie de a da viata unor idei noi, de a fi creativa. Optimismul si entuziasmul pot conduce la accelerarea proiectelor ei, totusi , pot exista intarzieri, dezamagiri daca munca ei va consta doar in entuziasm si ajutor de la ceilalti si nu se va concentra pe o munca concreta .Este posibil sa calatoreasca mai mult decat de obicei, un an in care este inconjurata de oameni , un an in care iubirea pluteste in aer , un an al extravagantei . Luna iunie aduce finalizarea unui proiect iar iulie poate semnala un nou inceput..

Este un an vesel, ce ofera distractii dar si avansari , progres daca va sti sa-si tina mintea treaza pentru a nu lasa sa treaca nici o ocazie favorabila. Intr-un an 3 remarcabil pot aparea ocazii iesite din comun, poate castiga un concurs,o bursa, poate primi bani sau un premiu special.

Anul 2009 este sub vibratia l0 din codul ei numeric personal ceea ce poate arata un an mai greu , cu fel de fel de ghinioane , se poate vorbi despre un an sub 0 ca despre un an in care “ cosmosul nu mai are grija de tine “ si poti plati pentru tot ceea ce faci rau si crezi ca nu te vede nimeni, este o actualizare a tuturor platilor in acest an , este un an in care nu se poate vorbi de evolutie ci de un an in care esti silit sa stai pe loc ( chiar daca omul crede ca poate face multe ) .

5   2   1

E  B  A ;     5+2+1=8

8 este o vibratie in acord deplin cu numele ei dar nu este in acord cu vibratia nasterii 1,  este bine sa stie ca in aceasta viata prioritar este ceea ce-i ofera vibratia nasterii adica , sa invete sa stea pe propriile picioare  si sa realizeze ceva prin propriile ei calitati si nu ajutata de altii.

Sa-i uram succes la alegerile Europarlamentare.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.