NUMEROLOGIA ANULUI UNIVERSAL 2016 –“SFARSITURI KARMICE, NU ISPITITI SOARTA, NU FORTATI NOROCUL…SE FACE CURATENIE…..”

numerul 9 in numerologie

“Fiinta umana e asemeni unei case de oaspeti.
In fiecare dimineata, un nou venit.
O bucurie, o depresie, o josnicie,
unele constientizari de moment vin
ca un vizitator neasteptat.
Ureaza-le bun venit si intretine-te cu toate!
Chiar daca sunt o multime de necazuri,
care matura cu violenta casa ta
goala de mobilele sale,
cu toate acestea, trateaza fiecare invitat in mod onorabil.
El poate sa te duca in alta parte
pentru noi desfatari
Gandul intunecat, rusinea, rautatea,
intampina-le razand,
si invita-le sa intre.
Fii recunoscator pentru oricine vine,
deoarece fiecare a fost trimis
de dincolo, ca sa te indrume.”
RUMI

Anul 2016 are din punct de vedere numerologic o vibratie universala 9 (2+1+6=9),  este o vibratie masculina, profunda, sacra, compusa din 3 trinitati (3×3). Numarul 9 este ultimul in scara numerologica de baza( numerologia se bazeaza pe primele 9 cifre) iar din punct de vedere energetic vibratia lui 9 vorbeste despre profunzime, altruism, dragoste universala, intuitie si capacitate spirituala in contact cu esenta naturii cosmice.
Numarul 9  pare sa se afle intr-o legatura directa cu esenta cosmosului si a sufletului uman, aduce un indemn pentru studiile oculte, generozitate, noblete sufleteasca, neliniste, entuziasm, irascibilitate si aroganta. Aceasta vibratie ne da curaj, franchetea pare sa devina dusmanul nostru cautand conflictele si confruntarile. Cuvintele pot musca in acest an, disputele verbale sunt pe valul energetic al acestei vibratii. Spiritul de dreptate este amplificat aducand in lumina orice abuz, nedreptate. Aceasta energie protejeaza oamenii lipsiti de aparare, ii indeamna sa lupte pentru drepturile lor.
Un an de vibratie 9 aduce realizari si finalizari, nu ai unde sa te ascunzi de aceasta vibratie ce va face curatenie in viata noastra indiferent daca vrem sau nu vrem.
Aceasta vibratie  afecteaza oamenii in diferite moduri, dar un lucru este sigur, tot ce este uzat sau nu mai este de folos in viata noastra, va fi probabil eliminat sau reziliat. De obicei, emotiile sunt pe val pentru ca subconstientul stie ca exista o schimbare majora si in curs de desfasurare. Vom fi sensibili dar si intuitivi iar ceea ce este foarte important intr-un an 9 este forta gandirii, ar trebui sa gandim pozitiv, forta gandirii face foarte mult in acest an. Experientele aduse de acest an necesita curaj, atentie marita deoarece tendinta va fi sa ne uitam la ansamblul unei situatii uitand de detalii.

Acesta este inceputul sfarsitului, dar nu numai, este timpul pentru a lega lucrurile neterminate, este timpul pentru a finaliza lucrurile incepute si sa renuntam la anumite asteptari. Exista un sentiment de goliciune, acuma este momentul sa incepem sa devenim confortabili cu necesitatea de a schimba ceea ce trebuie schimbat in viata noastra. Modificarile aduse de acest an implica atat viata personala, profesionala cat si cele ce tin de tara, mediul in care traim, credinte spirituale. Acesta este anul final al unui ciclu universal  de 9 ani, este anul reevaluarii, se va trece in revista ultimii 9 ani si se face o nota de plata karmica in bine sau in rau.

Este un an in care dificultatile pot deveni tot mai numeroase, posibile probleme financiare, la serviciu, probleme legate de sanatate sau in relatiile personale. Este necesar sa evitam impulsivitatea, este un timp in care se marcheaza sfarsitul oricarei situatii, al relatiilor problematice sau neplacute, tot ceea ce trebuie finalizat se indeparteaza de viata voastra, este anul rupturilor si despartirilor. Trebuie sa realizam un bilant necesar renuntarii, inlaturarii si eliberarii de orice piedica materiala, emotionala. Este un an cand vibratia universala 9 face curatenie in viata noastra, o munca utila necesara inceperii unui ciclu nou, fara obstacole care sa ne impiedice mersul evolutiv. Posibile tradari, inselaciuni in sentimente, prietenii. In acest an, se pot intampla lucruri providentiale daca le meritam.

Provocarea lui 9 ne cere sa nu cedam inertiei si lipsei de speranta si sa avem incredere absoluta in intuitie si credinta noastra. Cea mai importanta lectie adusa de aceasta vibratie este aceea ca trebuie sa intelegem ca nimic nu se intampla fara sens, totul este “sortit sa fie”. Ar fi bine sa nu incepeti proiecte mari inainte de septembrie 2016, acestea nu vor fi de durata,” nici nu incepi ca se si termina” .
Din acest motiv, nu este intelept sa ne axam pe “noutati” ci sa incercam sa facem curatenie in viata voastra, asa lumina va ajunge mai usor la sufletul nostru dirijandu-ne in directia buna. Trebuie sa fim rabdatori, iubitori, generosi, caritabili, toleranti si iertatori, si mai presus de toate, nu trebuie sa mai stam legati de oameni, lucruri, situatii care nu ne mai sunt de folos. Vibratia noua va pune un accent deosebit si pe patriotism, trecutul poate fi reinviat aducandu-ne aminte de sacrificiile inaintasilor nostri. Motto-ul acestei vibratii este “sacrificiul si lupta pentru tara, respect pentu batrani”.

Iarta si mergi mai departe, este un indemn universal ce usureaza karma noastra, nu o poate sterge dar cu siguranta, va fi mai usor sa trecem peste obstacolele acestui an.
Aceasta vibratie este condusa de Marte si Jupiter, ziua favorabila este marti , culoarea rosie aduce noroc.

Cei care au vibratia nasterii 1,3, 6, 9 (aduna toate cifrele din data de nastere) sau sunt intr-un an personal 1, 3, 6 sau 9, vor beneficia de energiile universale ale acestui an.

Fii generos, iarta si mergi mai departe…..

Adriana Tudosa

You may also like

16 Comments

 1. Un an bun si plin de impliniri iti doresc si tie Adriana, sa fii sanatoasa sa ai bucurie si pace! Iti multumesc mult pentru tot ce scrii si aduci de la cer pentru noi ca si indrumare si sfat pe care noi in nevoile noastre il asteptam si te binecuvantam

 2. Anca….aduna cifrele anului tau de nastere, pana ramai la o singura cifra…(ex. 1980…1+9+8+0=18; 1+8=9) Cifra anului personal este 9.

 3. La multi ani si un nou an plin de tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca! Interesant articol! As dori daca se poate sa scrii cateva randuri pentru fiecare numar. Cred ca ne-ai ajuta sa intelegem mai bine ce se intampla in 2016. Iti multumesc pentru toate articolele scrise de-a lungul acestor ani!

 4. Foarte frumos scris, sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa gasim puterea de a merge mai departe. Multumim si sarbatori frumoase sa ai !

 5. Multumesc foarte mult pentru ajutor, stiu ca recunostinta ajunge la destinatie si aduce cu ea vibratii pozitive. Va doresc unan bun!

 6. BUNA ADRIANA SUNT NASCUTA PE 21 11 1963 SI AS DORI SA STIU SI EU DESPRE ANUL PERSONAL SI CIFEA DESTINULUI.

 7. Buna Adriana te rog daca se poate sa-mi scrii si mie anul nasterii 1 08 1961 .daca poti trimite-mi prn email.multumesc anticipat!

 8. buna Adriana, poti sa.mi spui si mie daca este bine sa ma transfer cu serviciul de la sinaia la bucuresti sau ploiesti
  si cand exact, in septembrie
  multumesc mult, astept raspunsul tAU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.