9- VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII MAI 2020- …..DAR INDRAZNITI, EU AM BIRUIT LUMEA…..

Luna: mai este luna a 5-a
Anul : 2020 ( numerologie =2+0+2+0=4)
Vibratia energetica universala pentru luna mai 2020 =5+4=9

O luna de vibratie 9 este o luna de bilant, de judecati si finalitati. Dar asta nu trebuie sa ne sperie fiindca sfarsitul deschide tot timpul o usa noua, o cale noua. Sfarsitul este locul in care incepem altceva. O luna de vibratie noua ne poate pune fata in fata cu presiunea problemelor nerezolvate ale trecutului, care ne trag inapoi. O usa se inchide, o alta usa se deschide acuma. Dar inainte de a progresa, trebuie sa ne eliberam din punct de vedere emotional, mental sau fizic de acele aspecte care nu mai servesc unui scop si care ne tin legati de un moment care nu mai exista. Acest lucru se realizeaza prin acceptarea trecutului exact asa cum a fost fara a mai ne lasa prinsi de :” daca faceam altfel acel lucru, daca spuneam altceva in momentul respectiv, daca, daca, daca…….”.

Luna 9 aduce transformari semnificative – modificari si imbunatatiri in toate domeniile din viata noastra chiar daca  nu vedem imediat calitatile noilor situatii. Atunci cand trecutul este acceptat cu bune si cu rele, viata noastra devine mai usoara si este mai usor de inteles si de trait. Oamenii care refuza sa-si  accepte trecutul isi petrec vietile regizand aceleasi  situatii vechi, facand aceleasi greseli, fiind in imposibilitatea de a accepta realitatile noi. Vesnic nemultumiti, isi justifica existenta nesatisfacatoare, dand vina pe ceilalti, dand vina pe timp, pe viata lor si pe ei insusi. Acuma, putem invata ca sentimentele noastre sunt singurele mijloace de activare a libertatii personale. Aceasta luna ne ofera sansa de a ne elibera de credintele eronate care au cauzat intotdeauna nefericire, nemultumire si stagnare. Acest lucru se poate intampla doar daca invatam sa iubim cu adevarat experientele noastre bune sau rele din trecut, daca intelegem ca fiecare om a fost pentru noi un profesor spiritual. Fara aceasta intelegere, vom fi pentru totdeauna o victima a ceva ce ni s-a intamplat odata.

Aceasta vibratie universala marcheaza sfarsitul, incheierea unei probleme spinoase, sortite. Din moment ce 9 poate fi reprezentat ca 3 x 3, acesta denota perfectiunea, puterea divina, implinirea vointei divine.
Isus Hristos moare rastignit pe cruce in a 9- a ora a zilei pentru a salva umanitatea.

“Si la al noualea ceas, a strigat Iisus cu glas mare: Eloi, Eloi, lama sabahtani?, care se talmaceste: Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, de ce M-ai parasit?” Marcu 15:34

Acesta luna 9 ne judeca faptele, cuvintele, compasiunea, mila, bunatatea, blandetea, pacea, credinta, loialitatea, suferinta.
Acuma, este reinviata zicala “ “cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune”. Daca nu facem aceste alegeri, universul va interveni si va face curatenie in viata noastra cu sau fara voia noastra. Este cea mai buna luna universala pentru iertare, pentru a ne bucura de rasplata dezvoltarii celor noua roade ale Duhului Sfant asa cum apare in Galateni 5:22-23

“ Roada Duhului, dimpotriva, este: dragostea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia,
blandetea, infranarea poftelor. Impotriva acestor lucruri nu este lege.”

Indoielile, povara unor intrebari, pot gasi acuma raspuns prin fel de fel de semne, intuitii, ghidari spirituale.
Este o luna de finalizare si multe probleme pot fi rezolvate. Sursele de stres in munca, afaceri, pot fi mai bine intelese, tratate, depasite. Pot aparea si unele dificultati dar nu fortati lucrurile, nu este cea mai buna luna pentru a face acest lucru. Toleranta, acceptarea si dragostea universala sunt obiectivele acestei luni de vibratie 9. Exista un element de sacrificiu, dati drumul la atasarile negative, iertati nemultumirile din trecut.  Este o luna de completare, eliberare si transformare. Aceasta vibratie 9 slujeste lumea, multimea si vrea sa faca un loc mai bun pentru toti, reprezinta lectia pamanteasca a omului care este “iertarea”. Fiti generosi si iertatori.

Relaxati-va, rugati-va sau incercati sa va reconectati la Puterea Superioara. Incetiniti ritmul, rabdarea este numele lunii universale 9. Daca vibratia 1 este legata de inceputuri, vibratia 9 marcheaza finalitatea unui ciclu, este numarul care termina tot ceea ce a fost pornit de numerele din fata lui. Vibratia lunii iulie 9 poate usura karma prin credinta, rugaciune, iertare.O atitudine pozitiva poate aduce mari recompense.

In acelasi timp, aceasta luna universala 9 poate amplifica dificultatile, posibile probleme financiare, la serviciu, probleme legate de sanatate sau in relatiile personale. Este necesar sa evitam impulsivitatea, este timpul care marcheaza sfarsitul oricarei situatii, al relatiilor problematice sau neplacute, tot ceea ce trebuie finalizat se va finaliza cu sau fara voia noastra.

Fii generos, iarta si mergi mai departe…..

In Tarot, 9 este Eremitul, batranul ce poarta o mantie cu gluga, sta pe o ridicatura de pamant si priveste in jos. In mana dreapta are un felinar iar in cea stangaa, un toiag. Aceasta vibratie poate scoate in lumina intentiile mincinoase, tradarile, afacerile dubioase. Chibzuinta, moderatia. auto-controlul, credinta, sunt modalitati ce ne ghideaza cel mai bine. Este timpul sa punem punct unui capitol din viata noastra, fie ca vorbim de relatii dureroase, locuri de munca stresante .

Doar in momentul in care eliminam energiile si lucrurile negative din viata noastra, facem loc unor lucruri noi si mai bune care ne pot schimba viata.

Este luna curajului, este timpul sa ne reamintim ca avem in noi cea mai puternica arma, pe Isus Hristos care ne spune:
“In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.”Ioan 16:33

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 9( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 9, 18, 27. Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o luna benefica si pentru cei cu vibratia nasterii 5 sau sunt nascuti pe 5. 14, 23.

Culoarea rosie si toate nuantele de rosu, albastru, galben dar si albul cu un pic de culoare rosie, sunt favorabile in aceasta luna universala 9. Coralul rosu este cea mai norocoasa bijuterie pentru vibratia 9.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 8 sunt:

Vibratia 1(1, 10,19, 28 mai 2020 ) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie .

Vibratia 2 ( 2, 11,20, 29 mai 2020 ): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

 Vibratia 3( 3, 12, 21,30 mai 2020 ): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(4,13, 22,31 mai 2020 ): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 5, 14, 23 mai 2020 ): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, la condus masina.

Vibratia 6( 6, 15, 23 mai 2020 ): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7( 7,16,25  mai 2020 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun.O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 ( 8,17, 26 mai 2020 ): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.O zi de plati karmice, intalniri sortite.

Vibratia 9(9, 18, 27 mai 2020 ):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.