LUNA NOUA IN RAC SI ZODIILE – 4 IULIE 2016

mana intinsa 1

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Simbolul Sabian al gradului 13 Rac –gradul Lunii Noi : “O mana cu degetul mare proeminent este intinsa cu receptivitate”.

Frumos acest simbol sabian prin care Luna Noua in Rac devine o mana intinsa, prietenoasa pentru noi sau poate fi si un “ La revedere, ramai cu bine, o despartire dureroasa, un final, etc”. Puterea noastra (degetul mare proeminent ), dezvoltarea increderii in noi, disciplina, controlul, responsabilitatea ne ajuta sa facem fata oricaror probleme ivite in viata noastra. In acelasi timp, am putea vedea aceasta Luna Noua ca un ajutor divin, o negociere benefica, o impacare ( mana intinsa ). Invatatul Solomon spunea:” In mana dreapta sta lungimea zilelor omului, iar in stanga bogatia si onorurile lui”.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta ( cei nascuti in jurul datei de 5 ) dar si asupra celor care au planete, ascendentul, descendentul in jurul gradului 13 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Rac in casa IV amplifica oportunitatile legate de familie, camin, parinti, puteti rezolva anumite probleme de familie.
Pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Oportunitatile, norocul au legatura cu casa voastra, cu familia voastra fiind ajutati sa va imbunatatiti locul in care traiti . Puteti cumpara o casa, puteti primi o casa de la parinti, totul  se leaga de locul in care locuiti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Sagetator si de Pluto retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de cariera, functii inalte, proiecte profesionale, credinta, calatorii indepartate, straini, va provoaca, tensioneaza extrem de mult. O pierdere va poate destabiliza emotional. Jupiter in Fecioara sustine aceasta lunatie iar pentru voi aceasta combinatie benefica va ajuta la locul de munca sau sa obtineti un loc de munca, va face mai plini de energie, va puteti relaxa prin plimbari zilnice, puteti merge la un curs de perfectionare in strainatate. Neptun retrograd in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Rac poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Pentru cei nascuti in jurul datei de 4 aprilie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Rac in casa III energizeaza toate formele de comunicare, repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Este posibil sa va mutati, relatia cu fratii, vecinii, se poate imbunatati, apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre , prin calatorii scurte, rude, frati si surori. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Sagetator si de Pluto retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de afaceri, credite, viata intima, dormitor, strainatate, studii superioare, credinta, va provoaca.
Jupiter in Fecioara sustine aceasta lunatie iar pentru voi aceasta combinatie benefica va ajuta in relatia cu copii, in iubire, va puteti bucura de realizarile unui copil, puteti avea succes prin creativitatea personala.
Neptun retrograd in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Rac poate fi un bonus important prin prieteni, protectie divina, astrologie, ghizi spirituali. Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 4 mai, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in Rac in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Puteti primi o oferta de lucru, puteti face mai multi bani, puteti gasi noi modalitati de  a va echilibra financiar . Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a simti “ in legatura cu banii. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin valorificarea talentelor voastre, prin stabilirea unor obiective realiste, aspectele financiare vin in centrul atentiei voastre. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Sagetator si de Pluto retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de partener de viata, asociat, divort, hotrari judecatoresti, credite, viata intima, dormitor, va provoaca.
Jupiter in Fecioara sustine aceasta lunatie iar pentru voi aceasta combinatie benefica va ajuta in relatia cu familia, parinti, casa , afaceri imobiliare.
Neptun retrograd in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Rac poate fi un bonus important in cariera, viata sociala.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna noua in Rac, in semnul vostru si in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, puteti demara proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal care va face sa va simtiti energici si entuziasti. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Sagetator si de Pluto retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de locul de munca, colegi, sanatate, sefi, partener de viata, dusmani stiuti, avocati, va provoaca destul de mult. Intr-un fel, aceste probleme va tin cu fata spre trecut si nu vedeti noutatea divina. Jupiter in Fecioara sustine aceasta lunatie iar aceasta combinatie benefica favorizeaza si faciliteaza intelegerea cu rudele, fratii, surorile, cu anturajul din imediata apropiere  ce va ofera sprijin si reusita. Este o energie benefica studiilor, suceselor la scoala, sunteti  protejati in calatorii, protectie pe sosele dar si ocazii de a va face remarcati in calatorii. Puteti decide sa va schimbati masina.
Neptun retrograd in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Rac aduce vesti bune din strainatate, musafiri din strainatate sau puteti face o calatorie frumoasa in strainatate.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in Rac in casa XII este ca o slujba divina pentru voi ce va permite sa treceti cu bine peste crizele existentiale. Aceasta lunatie va cere sa va concentrati pe credinta, compasiune si pe nevoile celorlalti iar acest lucru poate fi o reincarcare duhovniceasca pentru voi. Poate fi o perioada mai grea pentru voi, puteti fi ca intr-un tunel si nu vedeti lumina zilei in schimb puteti vedea lumina divina ce va poatee stabiliza emotional.Este o pozitie mai sensibila pentru aceasta lunatie ce va cere sa va gasiti pacea in suflet prin credinta, prin Dumnezeu.
Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe trecut, secrete, relatii toxice, sanatate. Puteti fi vizionarii acestui moment astral, puteti avea acces la unele secrete ce fac lumina in viata voastra, puteti face pace cu trecutul.
Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Sagetator si de Pluto retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de iubire, copii, speculatii, locul de munca, colegi, sanatate,va provoaca emotional. Jupiter in Fecioara sustine aceasta lunatie iar aceasta combinatie benefica va ajuta in tot ce tine de bunuri, salariu, valori, auto-valoare, proprietati. Sunteti ajutati sa gasiti noi modalitati pentru a aduce stabilitatea financiara in viata voastra, sa gasiti un job mai bine platit.
Neptun retrograd in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Rac va ajuta sa treceti cu bine peste o pierdere ce va afecteaza sufletul.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Rac in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal pentru a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar, caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Prietenii, astrologia, tot ce este in afara normelor traditionale, pot deschide usi noi pentru voi in aceasta perioada. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, astrologie, ghizi spirituali.
Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Sagetator si de Pluto retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de  familie, casa, parinti, iubire, copii, speculatii,va provoaca emotional foarte tare. Jupiter in Fecioara sustine aceasta lunatie iar aceasta combinatie benefica aduce oportunitati in toate domeniile vietii voastre, curaj in folosirea propriilor convingeri, veti deveni magnetici, veti fi plini de carisma, diplomatie, talent oratoric . Neptun retrograd in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Rac va ajuta sa treceti cu bine peste dificultatile neasteptate din relatiile voastre, peste dezamagirile si deceptiile provocate  de cei din mediul vostru apropiat, peste dificultatile domestice , dispute in planul social, in cariera.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Rac in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii in cariera. Cu aceasta Luna Noua puteti primi  o promovare, puteti finaliza un proiect important ce aduce laude si recompensari substantiale. Este un timp in care puteti straluci la locul de munca, puteti primi oferte pentru un nou loc de munca, puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala . Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte profesionale importante, o functie importanta, va vede lumea acuma, lumina reflectoarelor este pe voi. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Sagetator si de Pluto retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de rude,  familie, casa, parinti,va provoaca emotional foarte tare. Jupiter in Fecioara sustine aceasta lunatie iar aceasta combinatie benefica va face puternici asupra dusmanilor, este o protectie puternica impotriva oricaror dificultati, este ca un talisman magic pentru voi. Neptun retrograd in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Rac va ajuta sa treceti cu bine peste dificultatile neasteptate de la locul de munca, activitati zilnice, sanatate.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Rac in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza  relatia cu strainii, sa incepeti un curs, sa incepeti o afacere cu strainatatea, cu un strain, sa descoperiti un adevar care va transforma in bine viata. Puteti avea oportunitati legate de o calatorie, strainatate, straini, invatamant, religie, credinta. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii international. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Sagetator si de Pluto retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de bani, proprietati, valoare personala, rude, frati si surori, va provoaca emotional foarte tare. Jupiter in Fecioara sustine aceasta lunatie iar aceasta combinatie benefica favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor, prin afaceri caritabile, prin sustinerea celor neajutorati, prin ghizi spirituali, astrologie. Neptun retrograd in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Rac va ajuta sa treceti cu bine peste dificultatile neasteptate legate de copii, iubire, creativitate personala, speculatii diverse. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 4 noiembrie,  aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Rac in casa VIII poate aduce “ noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate. Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. O pierdere, boala cuiva apropiat va poate afecta profund sufletul.  Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Sagetator si de Pluto retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de modul vostru de manifestare,  comportamentul vostru, bani, cum va valorificati talentele personale, ce faceti pentru bani, va provoaca emotional. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Atentie mare la tot ceea ce incercati sa faceti printr-un comportament gresit, impulsiv, veti plati destul de dur pentru acesta. Jupiter in Fecioara sustine aceasta lunatie iar aceasta combinatie benefica favorizeaza norocul si reusita prin intermediul carierei,viata sociala, recunoasterea eforturilor in directia carierei sau un drum nou.
Neptun retrograd in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Rac va ajuta sa treceti cu bine peste dificultatile neasteptate legate de familie, radacinile voastre, tara, parinti.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Rac in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot , amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Sagetator si de Pluto retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de modul vostru de manifestare,  comportamentul vostru, secrete, griji, iluzii, va provoaca emotional. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Saturn retrograd in Sagetator din casa secretelor , izolarii, karmei,pune  accentul pe afacerile neterminate ale trecutului, pe crearea ordinii si stabilitatii in viata voastra interioara. Jupiter in Fecioara sustine aceasta lunatie iar aceasta combinatie benefica favorizeaza norocul si reusita prin intermediul strainatatii, munca in strainatate, credinta, studii superioare, calatorii.
Neptun retrograd in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Rac va ajuta sa treceti cu bine peste dificultatile neasteptate legate de rude, tineri, calatorii scurte.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Rac in casa VI  poate fi un timp benefic la locul de munca, in relatia cu sefii, colegii, imbunatatirea sanatatii. Aceasta energie va ajuta sa va concentrati pe proiectele de la locul de munca, puteti lucra din greu pentru bani, pot creste obligatiile la locul de munca dar puteti obtine realizari pe masura eforturilor depuse. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Sagetator si de Pluto retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de prieteni, grupuri din care faceti parte, sperante,  secrete, griji, iluzii, va provoaca emotional. Jupiter in Fecioara sustine aceasta lunatie iar aceasta combinatie benefica favorizeaza norocul si reusita prin intermediul unei afaceri, partener de viata, noi acorduri de munca profitabile.
Neptun retrograd in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Rac va ajuta sa treceti cu bine peste dificultatile neasteptate legate de bani. Ar trebui sa va bazati pe intuitia voastra cand vine vorba de chestiuni financiare, de valorificarea in bine a potentialului nativ.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Rac in casa V amplifica potentialul creator, viata sentimentala, iubirea, romantismul. O iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei, relatiile cu copii se pot imbunatati. Puteti petrece mai mult timp cu persoana iubita, cu copii, puteti concepe un copil. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii,  pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Aceasta Luna Noua in Rac provocata de Saturn retrograd in Sagetator si de Pluto retrograd in Capricorn reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de cariera, statut social, secrete in cariera voastra, prieteni, grupuri din care faceti parte, sperante, va provoaca emotional. Jupiter in Fecioara sustine aceasta lunatie iar aceasta combinatie benefica favorizeaza norocul si reusita prin intermediul unui partener de viata, asociat, avocat.
Neptun retrograd in Pesti in aspect benefic cu Luna Noua in Rac va ajuta sa treceti cu bine peste dificultatile neasteptate legate de idealurile voastre. Pe parte negativa, aceasta energie poate determina confuzie, frica si anxietate interioara , barfa, invidie, situatiii incurcate , haotice. Incearcati sa fiti cat mai realisti,  folositi-va  imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ, acestea va pot ajuta sa va traiti viata in conformitate cu idealurile voastre asigurand in acelasi timp si un dram de magie in tot ceea ce faceti.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. Va multumim ca ati postat si horoscopul zodiilor pentru aceasta luna noua in Rac.
    Un Soare natal pe gradul 13 in Scorpion ce ar putea semnifica in legatura cu aceasta luna noua?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.