17/ 8- VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII IUNIE 2018-TIMPUL SI VALUL NU ASTEAPTA PE NIMENI…

Luna: iunie este luna a 6-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna iunie 2018 =6+11=17=1+7=8

Vibratia energetica a numarului 8 este adesea destul de controversata, vorbeste despre bani, putere, spiritualitate, afaceri, lupte ascunse pentru putere, autoritati, materialism pronuntat, controlul celorlalti, ridicari si caderi spectaculoase. Cu vibratia energetica a lui 8 poti reusi dincolo de asteptari sau poti esua mizerabil. 8 este guvernat de Saturn, parintele timpului si poate de aceea, aceasta vibratie ne aminteste cat de valoros este timpul nostru, ne invita sa pretuim timpul, sa-l folosim cat mai eficient. ” Timpul si valul nu asteapta pe nimeni”, daca iti folosesti timpul in mod corect te voi face bogat, daca pierzi acest capital de nepretuit, chiar nu am ce sa iti ofer, ne spune vibratia 8.

In Biblie, 8 reprezinta un nou inceput, o noua ordine, “cel nascut din nou”. In acelasi timp, atributul principal al lui 8 este echilibrul, marele egalizator karmic, o forta care creeaza la fel de usor cum distruge. Cand ne intalnim cu vibratia 8 ( zi universala, zi personala, destin, nume, etc.) intelegem ca exista o plata, un bonus, culegem ce am semanat.

Este o luna universala in care banii vorbesc, toate aspectele legate de cariera, putere, autoritate, afaceri si finante aduc agresivitate, lacomie, ostentatie. Aceasta luna 8 poate fi ca un camp de lupta in care succesul se combina atat de bine cu pierderi, pericole, sacrificii, violenta, ispite, karma. Vibratia 8 este o forta puternica ce indeamna la echilibru, incredere, generozitate, iertare. Provocarile acestei vibratii energetice tin de manipulare, lacomie, manie si judecata. Aceasta luna de vibratie 8 este confortabila in domeniul material daca alegem sa dezvoltam conexiunea spirituala, intuitia naturala, compasiunea, intelepciunea.

8 este o vibratie de echilibrare karmica, ea da doar ce este de drept si ia inapoi tot ce este castigat pe nedrept. Da, vibratia karmica a lui 8 regleaza lucrurile intr-un mod spectaculos, pot exista unele vesti bune dar pot aparea si pierderi, detronari spectaculoase. Intr-un fel, 8 este aducator de recunoastere, recompense.

Uitati-va la  numarul 8, este infinitul pe verticala, este iubirea infinita, energia infinita, timpul infinit, prosperitatea infinita …. Cu alte cuvinte, reprezinta abundenta fara sfarsit cand ne conectam cu divinitatea, cand intelegem sa facem un echilibru intre ceea ce este sus cu ceea ce este jos, intre material si spiritual.

Intr-o luna de vibratie 8 sunt cantarite eforturile dar si sufletul, calitatile morale, aceasta vibratie ofera inapoi ceea ce am dat, am semanat in ultimele luni. Egoismul, lacomia fata de bani si putere fac din aceasta vibratie un condiment al dezamagirii si pierderii. Acesta este un cod nescris al naturii si nu trebuie incalcat. Este cu siguranta o luna in care cosmosul furnizeaza combustibil, forta pentru emancipare, reparari sau plati karmice. Una din lectiile lui 8 ne cere sa invatam compasiunea. Cele mai mari recompense vin prin credinta si munca pentru atingerea scopurilor indiferent de ce spun ceilalti. Adesea, “succesul este cea mai buna razbunare” ne spune un 8 pozitiv.

In general, vibratia 8 aduce inaltari dar si caderi spectaculoase din functii si asta datorita naturii ei universale de a echilibra totul.

In relatii, aceasta vibratie 8 aduce o teama in exprimarea emotiilor, posesivitate, exigenta, loialitate, dusmanii de temut, razbunari de toate felurile. Teama de respingere, frica unui angajament romantic sunt alte teme ale acestei luni.

De multe ori, o luna universala 8 accentueaza problemele financiare, tot ce tine de bani (venituri, activitatile financiare, bancile, bursa de valori, institutiile financiare, pietele monetare, comertul) este amplificat in bine sau in rau, pot fi demascate anumite incurcaturi financiare. Cei care merita, pot primi anumite bonusuri financiare, inaltari in cariera, in lumea sociala.

Aceasta luna de vibratie 8 este o luna benefica pentru noi inceputuri, pentru a realiza imposibilul, pentru a crede ca incredibilul poate fi credibil, pentru a realiza ceea ce parea de nerealizat. Linia lui 8 nu incepe si nu se termina, curge intr-un flux continuu aratand echilibrari karmice, ce se seamana se culege din nou si din nou.

Aceasta luna de vibratie universala poate fi benefica pentru cei nascuti pe 8, 17, 26, cei care au vibratia numerologicala 8 la destin( se aduna toate cifrele din data de  nastere), care au vibratia numelui 8( expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume).Un 8 este prieten cu 1, deci si cei nascuti pe 1,10,19, 28 sau cu destinul 1, pot avea multe oportunitati, pot fi premiati.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Iar zilele universale ale acestei luni universale 8 sunt:

Vibratia 1(2, 11, 20, 29 iunie 2018) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie .

Vibratia 2 ( 3, 12, 21iunie 2018): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 4, 13, 22 iunie 2018): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(5, 14, 23 iunie  2018): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 6, 15,24 iunie 2018): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 7, 16, 25 iunie  2018): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7( 8, 17, 26 iunie 2018): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun.O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (9, 18, 27 iunie 2018): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.O zi de plati karmice, intalniri sortite.

Vibratia 9(1, 10, 19, 28 iunie 2018):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. Multumesc pentru profunzimea cu care analizati aspectele si pentru fiecare articol, le astept cu nerabdare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.