21 DECEMBRIE 2012 –INTRAREA SOARELUI IN CAPRICORN -” NE INTOARCEM IN ANUL 1989 “

Noaptea cea mai  lunga a anului 2012 este cea din 21 decembrie . Astronomic , acest moment  se numeste solstitiu de iarna , cand planul determinat de centru Soarelui si de axa de rotatie a Pamantului este perpendicular pe planul orbitei Pamantului  iar unghiul facut de razele soarelui cu orizontul la amiaza este cel mai mic . Atunci cand in emisfera nordica are loc Solstitiu de iarna , in emisfera sudica are loc Solstitiu de vara ( ziua cea mai lunga din an  , cand unghiul facut de razele soarelui cu orizontul la amiaza este cel mai mare ) .La solstitiu de iarna , inaltimea Soarelui deasupra orizontului si intervalul diurn sunt minime .  Cuvantul solstitiu provine din latinescul solstitium  format din sol –soare si stitium –oprit ,nemiscat , constant . Spre deosebire de celelalte zile din an cand unghiul facut de soare cu orizontul se schimba semnificativ de la o zi la alta , la solstitii acest unghi devine stationar din cauza inversarii sensului sau de variatie .

Intrarea Soarelui in Capricorn are loc pe 21 decembrie 2012 ora 13:12, ora Romaniei .

In harta momentului intrarii Soarelui in Capricorn , configuratia cea mai importanta a cerului astral este un YOD ce este numita si degetul lui Dumnezu sau mana destinului .

Un Yod este o configuratie mai rara si implica planete asezate intr-un  triunghi isoscel format din doua planete in sextil ( aspect de benefic 60 de grade) si ambele planete in aspect de inconjunctie ( aspect de 150 grade ,  orbul trebuie sa fie pana in trei grade )  cu a treia planeta numita focar . Este un aspect ce arata un scop special, este un puzzle ceresc, o “ ghicitoare sortita “.

Yodul din 21 decembrie este format din :

-un aspect de inconjunctie ( aspect de 150 grade ) intre Jupiter retrograd in Gemeni gradul 8:54 si Pluto in Capricorn gradul 8:57 .

-un aspect de inconjunctie intre Jupiter retrograd in Gemeni si Saturn in Scorpion  gradul 8:40

-un aspect de sextil ( aspect benefic de 60 grade ) intre Pluto in Capricorn si Saturn in Scorpion

Dupa cum se vede , avem un Yod aproape perfect , toate planetele sunt pe gradul 8 cu  diferanta sub jumatate de grad . Jupiter este planeta focar a acestei configuratii , este degetul lui Dumnezeu , este directia care trebuie urmata .

Dar pentru a ajunge la mesajul  planetei focar a Yodului trebuie mai intai sa  intelegem limbajul aspectului de inconjunctie . Aspectul de inconjunctie este  un aspect de stress , cicalitor si enervant  din cauza lipsei unei intelegeri astrale intre planete , nu au nimic in comun .

Forta unui Yod este  inconjunctia ( 150 grade ) ,  un aspect de reajustare karmica , un aspect ce foloseste o multime de energie si asta datorita faptului ca nu este nici opozitie ( 180 grade ) nu este nici trigon( 120 grade ) , este intre cele doua aspecte . Putem spune ca inconjunctia  este formata dintr-un aspect de 90 de grade –careu plus un aspect de sextil -60 de grade , asta arata ca acest aspect ofera oportunitati care nu sunt realizabile pozitiv inainte de a  controla energia conflictuala .

Punctele de plecare catre aceasta misiune speciala  sunt ilustrate de planetele in sextil ( cele doua planete de la baza triunghiului isoscel), provocarile sunt ilustrate de aspectele de inconjunctie  iar misiunea speciala sau sarcina karmica  este data de planeta focar ( varful triunghiului ) .

Saturn in Scorpion este in sextil cu Pluto in Capricorn ( baza configuratiei Yod ) dar sunt si in receptie mutuala adica fiecare planeta este in domiciliul celeilalte : Saturn se afla in domiciliul natural al lui Pluto , adica in Scorpion  iar Pluto se afla in domiciliul natural al lui Saturn , adica in Capricorn . Receptia mutuala se manifesta ca o fuziune intre cele doua energii , cele doua planete se sustin , calitatile semnelor acestor doua planete se pot aditiona . Saturn in Scorpion si Pluto in Capricorn lucreaza mana in mana pentru transformarea unor structuri invechite .

Jupiter extinde tot ce atinge  iar ca punct focar al acestei configuratii Yod , ea extinde energia puternica a celorlalte doua planete Saturn si Pluto .

Saturn reprezinta datoria, loialitatea, perseverenta , rezistenta, forma , continutul, limitele, responsabilitatea ,  cere de la noi  construirea unui fundament stabil din toate punctele de vedere .  Saturn ne  vorbeste despre maturitate si obligatii , despre scopul nostru, despre disciplina, munca, ne obliga sa invatam lectiile si sa ne confruntam cu lucrurile neterminate, ne avertizeaza uneori destul de dur ca a venit vremea sa ne adunam , sa devenim maturi si obiectivi in toate privintele.

Saturn in Scorpion aduce destule limitari , teste dar si recompense  in modul in care conjugam verbul “ a dori “ . Aici , ne intalnim cu fel de fel de provocari  in domeniile guvernate de Scorpion : intimitate ,incredere , fidelitate , bunuri comune , comisioane,credite ,mosteniri, impozite , secrete ,abuzuri ,razbunare, ranchiuna ,esoterism . Egoismul, lacomia, iresponsabilitatea in investitii,  profitul dintr-o asa zisa afacere de iubire , secretele amoroase vor fi taxate de aceasta energie . Sub influenta acestei energii , trebuie sa invatam ca dorintele noastre trebuiesc limitate, disciplinate  de cerintele sufletului .

Pluto in Capricorn indica o schimbare profunda a modului de abordare a muncii , dreptului de munca , tehnici de lucru , cariera , putere , Pune un accent deosebit pe restructurarea tuturor sistemelor , guvernelor ,economiei , politica , sistem bancar .

Pluto in sextil cu Saturn  este un aspect ce pune un accent deosebit pe renovarea , restructurarea , reconstructia tuturor structurilor lumii .Un aspect de sextil aduce de obicei un nou nivel de intelegere si un grad mai mare de obiectivitate fata de idei noi, oameni noi , atitudini noi ,o noua cunoastere .

Saturn in aspect de inconjunctie cu Jupiter au foarte putine lucruri in comun  iar reunirea loc cereasca este destul de incomoda ca rezultat .

Daca Jupiter extinde tot ce atinge , este norocosul , optimistul, jovialul ,protectorul,  petrecaretul, legiuitorul, justitiarul, calatorul fara frontiere ( in toate sensurile , fizic, spiritual) ,  Saturn restrange tot ce atinge ,este timpul ( el spune da-i timp timpului ), lentoarea , obstacolul, responsabilul, limita , ambitia , organizarea ,  este pesimistul care vede piedici peste tot si care necesita eforturi duble pentru a fi depasite . Din aces motiv , lucrurile pot aparea destul de neclare  , ele  trebuiesc reajustate daca vrem sa obtinem un echilibru intre expansiune si contractie , intre capacitatea de a gasi solutii in afara perspectivelor normale ale vietii si abilitatea de a utiliza trecutul si a crea o noua fundatie pentru viitor . Cu Jupiter retrograd in acest aspect ni se transmite ca trebuie sa reevaluam viziunea asupra vietii noastre , sa corectam anumite greseli din trecut , sau ca ne intoarcem din nou intr-un punct din trecutul nostru unde am gresit solutia unei probleme vitale . In trecut ( Jupiter retrograd ) am gresit acest amestec al  optimismului cu abordarea realista a vietii noastre , e ca o reactie chimica in care dozele substantelor nu au fost calculate bine .  Poate lipsa unui sprijin important , a unui parinte , a familiei , a facut sa gresim alegerea solutiei iar acuma suntem pusi sa reevaluam aceasta alegere a noastra . Pluto are un scop précis-transformarea , iar pentru a ajunge aici , ne testeaza limitele noastre . Pluto, intai te ajuta sa scapi de ceea ce nu mai functioneaza in viata ta ( si noi ne opunem cu toata puterea noastra ) , apoi iti pune altceva in loc ,totul are un rol bine determinat ,ne invata limitele noastre, ne face sa constientizam ce nevoi avem .

Jupiter retrograd in aspect de inconjunctie cu Pluto este ca o ghicitoare astrala a carui raspuns cere eforturi repetate , ajustari , adaptari pana ajungem sa raspundem corect . In trecut ( Jupiter retrograd ) am gresit acest amestec al  optimismului cu nevoia de transformare personala si crestere spirituala .

Energia acestui Yod ne cere sa rezolvam aceasta dilema .

Daca ne uitam in ultimele cateva sute de ani , vedem ca aceasta configuratie cu Jupiter planeta focar s-a mai format in mai 1989, in 28 noiembrie 2012.

Yodul care se formeaza pe 21 decembrie 2012 are planeta focar pe Jupiter la 8 grade si este retrograd ( se repeta ceva datorita unor abordari gresite) iar baza configuratiei are planetele Saturn in Scorpion pe gradul 8 si Pluto in Capricorn gradul 8 ,  cu aceste planete in receptie mutuala , adica  Pluto in domiciliul lui Saturn si Saturn in domiciliul lui Pluto.

Yodul care se formeaza in decembrie 2012  este imaginea in oglinda a Yodului din 18 mai 1989  in care planeta focar a fost tot Jupiter dar pe gradul 13 iar Pluto era in Scorpion si Saturn in Capricorn ( fiecare planeta se gaseste in domiciliul ei natural ) . Provocarile acestui aspect sunt un cadou astral , un deget al lui Dumnezeu care ne arata calea catre misiunea speciala iar planeta focar ilustreaza foarte bine directia , misiunea , scopul sortit .

In anul 1989 ,  Romania a trecut print-o  Revolutie prin care macar pe hartie se spune ca am scapat de comunism  iar de Ceausescu am scapat sigur . Activarea acestei configuratii Yod pe 21 decembrie 2012  cu Jupiter retrograd ca planeta focar arata ca Romania este in acelasi punct ca in 1989 deoarece au fost facute greseli grave in abordarea noii directii , in abordarea valorilor , traditiile , cultura mostenita , bogatiile acumulate , comertul ( Jupiter retrograd in Gemeni activeaza casa II in harta ridicata pentru ora Romaniei , ora intrarii Soarelui in Capricorn ) . Saturn in Scorpion activeaza casa VII si ne vorbeste despre politica externa , relatiile interne . Pluto in Capricorn ativeaza casa IX  si ne vorbeste despre strainatate , relatiile cu strainatatea , modul cum sunt folosite legile , justitia , ordinea publica .

Jupiter retrograd ca si planeta focar a acestei configuratii Yod din 21 decembrie 2012 ne spune ca tot ce tine de valorile acestei tari, bani , traditii ,  bogatii naturale  , cultura acestui popor , politica externa si interna , relatia cu strainatatea , legile , justitia au fost abordate gresit producand erori grave care trebuiesc reparate in urmatoarea perioada .

Daca ne uitam in harta astrala , vedem ca Venus in Sagetator este in opozitie cu planeta focar a Yodului , deci energia acestei polanete lucreaza ca un bumerang, culegem ceea ce am semanat din 1989 incoace . In acelasi timp , Venus devine un punct de echilibru , un punct de focalizare a energiilor lui Pluto in sextil cu Saturn . Avand in vedere faptul  ca Yodul prin constructia lui este un aspect de reajustare karmica ,  un aspect de expansiune prin sacrificii , in acest moment , planeta Venus poate fi privita ca o mana de ajutor din partea divinitatii .
Venus ne vorbeste de relatii, este forta invizibila a atractiei ,a iubirii , ( ea este asociata cu cuprul , un metal conducator de electricitate ), ea ne spune sa ne respectam afinitatile individuale , sa urmam pasiunea sufletului . Venus ne spune ca nu exista nici o solutie pentru nimic daca ea nu este implicata ,  daca frumusetea si iubirea nu sunt prezente . Venus poate fi marul discordiei sau marul impacarii, initierii asupra binelui si raului dar si marul initiatic ce deschide poarta stiintei, a cunoasterii.Venus aduce oamenilor stiinta cerului, spiritul de justitie, masura si obsesia perfectiunii, arata calea spre inaltimi prin cunoastere sau prin inima si dragoste.

Venus in Sagetator (deci in semnul natural al planetei focar a Yodului –Jupiter ) ne spune ca avem nevoie de relatii care sa ne bucure sufletul , sa ne inalte , sa ne stimuleze intelectual. Onestitatea si sinceritatea sunt esentiale pentru aceasta energie. Cu Venus in Sagetator , visele romantice au nevoie de maretie , romantismul acestei energii  poate fi asemanat cu un covor magic plin de placeri rafinate , cochete , libere , iubirea aici nu face versuri ci rade , zburda, vede o usa deschisa , onoarea si increderea conteaza mai mult decat confortul si stabilitatea .Venus in Sagetator lupta pentru valoarea culturii , istoriei , legilor si sistemelor juridice. In  acest semn , Venus este zeita care ne da acces la cunoasterea inalta prin schimb de idei, filosofii , culturi.

Mesajul acestei configuratii ne spune ca provocarile pot fi depasite prin iubire , toleranta , perceptii mai largii asupra vietii, respectarea valorii unei legi , cultivarea adevarului , onestitatea , toleranta .
Adesea , misiunea speciala a unui Yod  este ascunsa , blocata , tocmai de aceea , stresul, agitatia nu sunt  catusi de putin intamplatoare , si tara noastra chiar a fost cuprinsa de asa ceva din 1989.

Acuma , aceasta configuratie astrala cu Jupiter retrograd in Gemeni drept planeta focar ne spune ca  ne intoarcem in trecut deoarece trebuie sa corectam anumite abordari , sa folosim cum trebuie valorile acestei tari .

Simbolurile Sabiene  pot da o perceptie mult mai profunda a mesajului acestei configuratii Yod –degetul lui Dumnezeu .

 

Simbolul Sabian al gradului 9 Gemeni , gradul lui Jupiter este : “ Un arcas medieval , cu tolba si sagetile gata de lupta . ”

Arcasul medieval este cunoscut ca unul dintre cei mai buni arcasi care nu rata niciodata tinta . Acest mesaj este imens pentru noi , ne spune ca inteligenta , gandurile organizate ( tolba cu sageti ) , atentia , concentrarea ne pot ajuta sa nu ratam din nou misiunea speciala a acestui moment . Asa cum arcasul era pregatit , concentrat asupra singurului sau scop (  protejarea regelui )  si noi suntem ajutati sa descoperim mesajul acestui moment , poate sa ne aparam valorile personale , valorile istoriei noastre , valorile acestei tari .  

Simbolul Sabian al gradului 9 Capricorn , gradul lui Pluto este :” Un inger purtand o harpa apare pe cararea cereasca .”

 In mitologie , harpa apare ca un simbol unificator al pamantului si cerului , o comuniccare cu divinitatea .

Se  spune ca harpa a avut initial zece coarde  , un numar ce simbolizeaza perfectiunea   dar ca numarul acestora au fost reduse la opt .  Harpa cu zece coarde ar simboliza cele zece imagini ale adevarurilor fundamentale ale planului divin . Harpa cu opt coarde indica ca doua importante caracteristici ale planului divin nu ar fi vazute de oameni  dar Dumnezeu a promis ca acestea vor fi vazute .  Poate a sosit timpul sa avem acces la celelalte  adevaruri divine , la marele plan al lui Dumnezeu . Ingerul este un simbol de protectie, ghidare , bunatate  catre planul divin.

 

Simbolul Sabian al gradului 9 Scorpion , gradul lui Saturn este : “ Un dentist repara dinti stricati de obiceiuri civilizate “. Acest simbol este in acord deplin cu Saturn in Scorpion  , sa gasim tot ceea ce este in neregula intr-o situatie , sa reparam aceste lucruri astfel incat totul sa functioneze fara probleme . Dintii permanenti apar in mod normal la varsta de 7 ani ( Saturn are multe de spus aici ) iar sanatatea lor depinde de ce mancam , de modul cum ii ingrijim . Cariile dentare conduc la fel de fel de imbolnaviri  iar dentistul este o persoana calificata sa vindece aceste carii . Inclin sa cred , ca acest timp poate oferi ghizi, oameni specializati ce pot diagnostica si vindeca ceea ce este gresit  , ceea ce nu functioneaza eficient  in viata noastra .

Simbolul Sabian al gradului 7 Sagetator , gradul lui Venus este : “ Cupidon bate zambind la usa unei inimi omenesti “.

Cupidon aduce iubirea , sageata lui poate reaprinde inima oricui in aceste zile .  Chiar si pentru cei care sunt in relatii , poate aparea o noua iubire ce este de fapt un test al profunzimii relatiei .Unde apare Cupidon apare si dragostea care transforma prin fel de fel de teste , nu este o iubire usoara dar cu siguranta una care leaga cele doua suflete intr-unul divin .

 

Anul 1989 a fost important : sfarsitul Razboiului Rece, sfarsitul regimului comunist in Europa de Est, puteti citi mai multe aici :

http://ro.wikipedia.org/wiki/Revolu%C8%9Biile_de_la_1989

Adriana Tudosa

You may also like

32 Comments

 1. Buna Adriana, eu sunt nascuta pe 21.12.1973 ora 05:03. poti sa-mi spui cateva cuvinte despre aceasta zi de 21 decembrie 2012 atat de mediatizata, cum imi va influenta in vreun fel viata. Multumesc!!

 2. Iodul acesta are un impact mare in harta mea natala, Venus fiind in sextil cu Soarele si Mercur iar Jupiter in trigon cu Soarele si Mercur. Dispun de un iod in natala care la un moment dat acum citiva ani, brusc, ca in transa (asa l-am simtit eu) mi-a indreptat pasii in urma unor meditatii si a unor concluzii din momentul acela, spre ceva total nou si de neimaginat, astrologia. De doi ani urmaresc cum anumite planete s-au “lipit” de parti ale iodului, sa-mi arate ceva, sa ma aseze pe un drum. Incet, incet mi-au indicat cite un sector al vietii unde am gresit si cum sa repar. M-a inteleptit. O perioada lunga am trait viata de parca nu ma regaseam interior prin anumite lucruri traite. Conjuncturi in care reactionam intr-un mod, cumva obligata de situatie si care pe interior nu-mi erau matrice. Imi doream altfel sa decurga viata. Din momentul in care am decis eu, ceva de genul fie, ce-o fi, daca am sa pot singura va fi bine, daca nu, asta e… (doream sa-mi aflu raspunsuri)… viata a luat incet, incet o alta cale, lucrurile in jur treptat se schimbau, ceea ce nu as fi crezut niciodata. Eram convinsa ca ceva este cu mine, intuitia imi spunea ce ceva nu este in regula. Acum vad cum apar schimbarile , se deschide o noua cale, iar eu tot am indoieli. Vad cu ochii mei si mai sa nu cred. Am scris acestea, pentru a intari cele spuse de Adriana. Este o configuratie extrem, extrem de puternica. E legata de evolutie. Obliga omul spre un salt, o schimbare de directie, este foarte profund. Eu asa l-am simtit si inca nu a spus totul, pe deplin. Nu mai conteaza nimic, pur si simplu pleci pe calea deschisa de el, fara a sti sigur unde ajungi. Baza e experienta din spate si atit. Iar in fata, apar intimplari, oameni, fapte care construiesc noul drum impreuna cu tine. Simti alaturi destinul, ceea ce inainte nu era. E fabulos. Cu deosebit respect pentru Adriana, m-am declarat fana ei, citind-o pe nerasuflate si urmarind aparitia fiecarui articol cu nerabdare. Pentru cei ce iubesc astrologia si doresc sa o inteleaga, articolele ei sint modele. E o originala. inca odata cu deosebit respect, Otilia.

 3. Foarte interesant articolul. As dori sa stiu cum ma va influenta acest yod deoarece ziua mea de nastere e 22.12.1975, 13:30, Suceava, iar revolutia solara se petrece pe 21.12.2012 la ora 12:59.Imi va influenta anul viitor? practic cuspidele caselor difera cu citeva grade. multumesc

 4. Interesant articolul si multumesc pentru clarificarea unor nelamuri pe care le aveam in legatura cu Yod sau Degetul lui Dumnezeu. In 21 decembrie 2012 Soarele meu (in casa a III-a) va fi in conjunctie perfecta cu planeta focar Jupiter. Iar Venusul meu natal (din casa a V-a) va fi in trigon cu Saturn (care va fi in casa a VIII-a) si in opozitie cu Pluto care va fi in casa a XI-a din astrograma mea natala. Nu stiu sa interpretez aceste aspecte insa promit ca, in cazul in care se va intampla vreun eveniment deosebit, voi reveni pe site si va voi povesti. Multumesc din noi pentru articolele foarte interesante, ba chiar pot spune, impresionante pe care le publicati. Eu le citesc cu o deosebita placere nu numai datorita informatiilor pertinente pe care ni le impartasiti, dar si a modului literar in care va exprimati. Multa iubire, lumina si armonie va doresc din tot sufletul meu.

 5. Draga Ada, din ceea ce mi s-a intimplat mie, as zice ca Soarele conj Jupiter si Lilith, devenind focar, ne spune de existenta unui potential cu care e posibil sa te fi nascut (vezi aspectele Soarelui) si care urgent, urgent, va fi pus in evidenta, descoperit, in timp utilizat. Poate fi un talent, un potential ce ti-ar putea fi de folos in viitor si chiar sa-ti schimbe viata in bine daca e utilizat corect. Nu stiu in ce semn ai Soarele dar fiind in casa III, potentialul are legatura cu semnificatiile casei a III (scris, citit, comunicatie, etc.) vezi pozitia lui Mercur, si in special aspectele Soarelui… cu ce semne si ce case are aspecte…. E vizata o latura a personalitatii tale ce se manifesta prin casa III si semnul in care se afla Soarele. Atentia e ceruta catre semnificatiile lui Jupiter retrograd in III si nu in ultimul rind prezenta lui Lilith. Probabil se cere o corectie, ceva in trecut a fost gresit, mare atentie. Posibil sa simti necesitatea de a schimba ceva in ce priveste locatia Soarelui pentru a se crea armonie, echilibru si a pune in valoare potentialul adus de Soare. In cazul meu c-am asa au stat lucrurile. Cu mare drag, Otilia.

 6. Am gresit spunind ca nu stiu semnul in care e Soarele, scuze, normal, in gemeni, vad ca am lipsuri… Iarta-ma…Otilia

 7. Pe ce perioada de timp se poate simti efectul Yod-ului?Anuleaza acest Yod efectul eclipselor se Soare si de Luna de luna trecuta?Multumesc.Lucia

 8. lucia
  gandeste-te la efectele yodului din 1989 ,acuma acest Yod ne spune ca am abordat gresit directia indicata de planeta focar .
  gradul eclipsei de soare ramane un punct fierbinte pentru o perioada mare de timp.Eu sunt sub influenta eclipsei de soare din 14 noiembrie 2012 , spun asta deoarece am soarele pe gradul 22 Taur in opozitie cu gradul eclipsei 22 Scorpion; acest lucru arata provocari din partea unor persoane cu functii , persoane cu o anumita autoritate , sefi, etc. iar pentru mine exact asta se si intampla la servici .
  adriana
  adriana

 9. Multumesc.
  Putem spera la un articol privind 12.12.2012 si 21.12.2012
  din partea ta?As putea ,eu cel putin sa fac putina ordine din avalansa de informatii de pe alte site-uri de astrologie.
  Dar sint convinsa ca mai sint si altii.

  Cu consideratie.Lucia

 10. Pentru mine anul 1989 a fost foarte bun – am intrat la facultate. Acum fac un Master; pot sa sper ca o sa fie bine din nou? (21 martie 1966; 14:30, Oltenita)

 11. Multumesc Adriana !
  De asemenea iti doresc Sarbatori fericite ! si sa profiti din plin de bucuria oferita de reuniunile calduroase de familie.
  Astept cu drag si nerabdare analizele pentru evenimentele ce vor veni, si sper ca horoscopul anului 2013 sa vina cu schimbari in bine pentru fiecare dintre noi.

 12. Buna Adriana. Sunt nascuta pe 02/06/1973 ora 10:30 . In 1989- 1990 am luat o decizie care mi-a marcat viata . Din articolul tau minunat am inteles ceea ce de fapt banuiam ca am gresit drumul in viata . Te-as ruga mult , sa ma ajuti sa-mi fac lumina in viata , spunandu-mi pe ce plan trebuie sa intervin si sa repar ceea ce se numeste destin .Si daca nu e prea tarziu. (acea decizie era sa ma casatoresc ,chiar daca aveam doar 16-17ani si in consecinta de abandonarea studiilor). Multumesc. Dumnezeu sa va lumineze vietile tuturor in anul viitor. La muti ani!

 13. Multumesc pentru articolul interesant, Adriana.

  As dori sa aflu in ce conditii se activeaza un Yod. Am si eu unul care are ca apex Saturn retrograd, baza triunghiului isoscel fiind formata din Neptun si Soare in casa a VIII-a.
  In plus, Yod-ul meu este focusat, adica opus apex-ului se afla planeta Marte. Te rog daca ai informatii despre semnificatia acestei configuratii sa ne-o comunici.
  Sanatate si putere de munca iti doresc.

 14. Multumesc din suflet Otilia pentru raspuns. Ma uit acum pe astrograma mea si incerc sa-mi explic informatiile date de tine. Sincer, ESTE DESTUL DE COMPLICAT, eu fiind un novice in astrologie. Dar, chiar iti multumesc din suflet si iti doresc din toata inima mea SARBATORI FERICITE, IUBIRE SI MULTA ARMONIE IN VIATA TA!!

 15. FELICITARI CU STELUTE DRAGA ADRIANA pentru mintea stralucita cu care te-a inzestrat bunul Dumnezeu.Dupa aspectul din 1989 la Eclipsa din Decembrie aveam sotul Capricorn unde am si lilith(luna neagra conjunct cu Juno asteroidul casatoriei) de care am divortat in dec 1990 iar acuma dupa casatoria din 2004 am divortat a doua oara tot de unul cu Ascendent din Capricorn acuma tot in Dec dar a ramas in pronuntare inca un timp deoarece era din alta tara.Este fantastica Astrologia La fel si Numerologia ne poate da raspunsuri uimitoare prin calcule ale unor date calculate si reduse la o singura cifra.Succes draga Adriana in continuare.
  Va urez tuturor voua,familiei,copilasilor alaturi de cei dragi un ,,CRACIUN FERICIT”! la fel si un sfirsit de An cu un ,,REVELION”!plin de incredere neclintita in Bunul Dumnezeu si Ierarhiile spirituale superioare de Lumina,,,si totodata un An Binecuvintat 2012 ,fiind mult mai atenti la vocea interioara focalizindu-va mai mult pe ,,SUFLET,PRIN SUFLET SI PENTRU SUFLET! ,,LA MULTI ANI!
  DOAMNE AJUTA
  Cu stima si mult drag Maria

 16. FOARTE INTERESANT;SE FORMEAZA UN HEXAGON.DOUA TRIUNGHIURI ECHILATERALE,INTRE PLANETELE NATALE SI TRANZIT
  VIRFUL DE SCURGERE..JUPITER-FC-CU BAZA IN CASAXI-IX-……….XII-I-III-VI-VIII-X-PUNCTATE..DE ;MARTE,VENUS N,-FC,N-URANUS,N-SATURN-MC,N+VENUS-LA 8 GRADE…TRIGON-VEUS.120-URANUS.N-120LUNA,VENUS.N-120,DE GRADE.-VENUS+MC,N.SI AL 2-LEA TRIUNGHI…SATURN-MERCUR SI PLUTON NATALELA 25 DE GRADE..SOARE..24 DE GRADE…TAUR….AS,23DE GRADE VARSATOR………ciudat atitea planete bifate…doar sa ma supun…tunamii vine………sarbatori fericite..adriana…

 17. De ce Pluto, cand toti astrologii cae se respecta spun Pluton. Din cate imi amintesc ca am invatat la scoala planeta se numeste Pluton. Pacat , pentru ca analiza este interesanta.

 18. Buna seara! Am gasit intamplator site-ul tau, Adriana, am citit articole din urma exprimare foarte frumoasa si in detaliu si , se pare ca nimic nu este intamplator!(am dedus si inteles acum de ce cu ceva timp in urma s-au intamplat niste lucruri ciudate in viata mea. Mai multe nu vreau sa spun. M-ai uimit cu exprimarea ta fluenta si pe intelesul tuturor, de obicei astrologii vorbesc in termeni mai putin intelesi de toata lumea. Te rog mult, sa imi spui ce ma asteapta la acest sfarsit de an si in anul care incepe ,avand in vedere ca sunt nascuta pe 3 martie 1965 (Braila- ora 7 dimineata, cu aprox).Sper sa imi raspunzi si mie cu amabilitatea de care ai dat dovada mai sus si in termeni cat mai pe intelesul meu! Multumesc mult! Sarbatori fericite si mult succes in activitatea ta!

 19. draga adria am un iubit din zodia capricorn de ani de zile eu sint nascuta in zodia gemeni,si mare durere mi-a adus acesta iubire din motivul ca nu-l pot intelege dar nici el pe mine…. dupa ani de lacrimi si tristete am decis sa-l uit, si uite ca pe 21 decembrie 2012 a aparut din nou dar total schimbat in pozitiv acest lucru m-a facut sa nu mai inteleg nimic m-a socat., sa fie o reajustare karmica oare? foarte frumoase articolele tale te voi citi mereu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.