ECLIPSA DE LUNA IN GEMENI SI ZODIILE – 28 NOIEMBRIE 2012

Eclipsa de Luna tinde sa aiba mai mult efecte personale . In timpul unei Eclipse , Luna poate juca rolul unui ac de ceas care ticaie  ritmul evenimentelor karmice si al situatiilor cu care trebuie sa ne confruntam , putem vorbi aici de intalniri providentiale, decizii importante, calatorii , noi puncte de interes, noi activitati, tristeti, bucurii, succese,  infrangeri.

Eclipsa de Luna face parte dintr-o configuratie astrala Yod (un triunghi isoscel cu Luna eclipsata pe  gradul 6: 47 drept planeta focar –varful triunghiului ) numita degetul lui Dumnezeu .  Acest aspect astrologic poate fi privit ca o ajustare karmica in unele domenii din viata noastra ,poate fi o recunoastere a unui talent deosebit , a unui suflet pereche din vietile trecute ,a unei relatii necesare schimbarii noastre . Acest Yod care are drept planeta focar Luna Eclipsata si in acelasi timp este activat si puncul de mijloc al bazei configuratiei ( Soarele in Sagetator )  ne poate ajuta sa renastem, sa primim roadele muncii noastre din trecut, din vieti trecute , este  “ arma “ ce deblocheaza o usa de acces catre aceste lucruri .  Provocarile acestui aspect sunt un cadou astral   care ajuta sa fie descoperita aceasta misiune speciala . Yodul aduce situatii dificile  si relatii stresante  care par sa se repete , spun asta din cauza energiei lui Jupiter retrograd in Gemeni dar repetitia nu este intamplatoare ,  este o repetitie a unei misiuni speciale care nu a putut fi perfecta din cauza comiterii unei greseli .

Simbolul Sabian al Lunii eclipsate pe gradul 6:47 Gemeni este :

“ O FANTANA VECHE PLINA CU APA CURATA , UMBRITA DE COPACI “

Este uimitor acest mesaj care ne pune sa privim in trecut , in sufletul noastru, in umbra noastra ( poate vieti trecute ) unde gasim cunoasterea , ideea , cuvantul, persoana  de care avem nevoie . De multe ori , grabiti ( energia lunii in gemeni este tot timpul grabita , neatenta ) sa trecem prin viata , putem pierde din vedere elemente esentiale necesare descoperirii misiunii noastre sortite .  Apa este un simbol al vietii , al intelepciunii  care nu poate fi ingradita.  Apa (  emotiile , sensibilitatea, intuitia ,  puterea ) este inteleptul care ne   poate ajuta sa ne strecuram peste tot , sa ne transformam . Dar ca sa scoatem apa curata din aceasta fantana veche trebuie sa facem anumite eforturi , sa gasim o galeata si o franghie si apoi sa scoatem apa . Fara eforturi din partea noastra nu putem avea acces  la intelepciunea veche care in timp si-a pastrat valoarea ( apa curata). Beneficiile pot veni prin eforturi , doar asa putem ajunge cu galeata in  “ adancuri “ , acolo o putem umple cu ceea ce avem nevoie . Trecutul este profund si ne sustine prin ceea ce ne poate oferi in aceste zile , important este sa fim atenti .

Simbolul Sabian al Soarelui pe gradul 6:47 Sagetator  este :

“ CUPIDON BATE ZAMBIND  LA USA UNEI INIMI OMENESTI “

Cupidon aduce iubirea , sageata lui poate reaprinde inima oricui in aceste zile .  Chiar si pentru cei care sunt in relatii , poate aparea o noua iubire ce este de fapt un test al profunzimii relatiei .Unde apare Cupidon apare si dragostea care transforma prin fel de fel de teste , nu este o iubire usoara dar cu siguranta una care leaga cele doua suflete intr-unul divin .

Energiile acestei Eclipse de Luna nu pot fi ignorate de cei nascuti in jurul datei de 28 din zodiile mutabile –Gemeni,  Sagetatori , Pesti , Fecioare dar si pentru toti cei care au in harta lor activate gradele 7 Gemeni, Sagetator.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

 

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor , Luna eclipsata este in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare si poate aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra.  Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti sa fie mai pronuntate si testate . Puteti sa petreceti mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, puteti comunica cu acestia prin mail, telefon, sunt destul de mult activate excursiile scurte, puteti sa va gasiti dragostea in timp ce calatoriti, puteti sa cumparati un calculator, un nou telefon, urmeaza un timp al comunicarii, aventurii si al proiectelor noi, se deschid destule usi pentru voi in urmatoarele  luni. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru , puteti calatori mai des , este un timp ce va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa invatati ceva nou .Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput de 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni . Aceste evenimente pot fi legate de proiecte  importante , cursuri,  frati , rude , calatorii scurte , o persoana a carui inteligenta v-a fermecat.

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor , a banilor munciti si a banilor celuilalt , a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti, Luna Eclipsata este in casa II,  o casa a finantelor personale si poate aduce teste legate de bani, de tot ce are legatura cu banii , apar probleme , fluctuatii in zona financiara si a resurselor materiale. Este lumina care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, noi oportunitati de castig personal . Aceasta Eclipsa de Luna( faza de luna plina )  este apogeul semintelor plantate la Eclipsa de Soare din 20 mai ( faza de Luna Noua ) , asta inseamna ca pot aparea oportunitati legate de un loc de munca , castiguri financiare prin folosirea unui talent personal . Nu puteti castiga daca nu aveti incredere in talentele voastre si daca nu stiti sa spuneti ca munca voastra trebuie recunoscuta ,recompensata . Ganditi-va ce ati inceput atunci , acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra valorilor voastre native . Eclipsele stiu atat de bine sa rearanjeze viata voastra ,valorile voastre ,  indiferent daca va place sau nu .

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna activeaza axa I-VII , axa eu-tu , Luna eclipsata este in casa I, o casa a personalitatii , poate aduce teste ce va vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime , actiunile celor din jur va pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acuma,  puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra . Atentie la sanatate . Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni . Ganditi-va la ce ati inceput atunci , acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens a  inventarului personalitatii voastrte , imaginii voastre , a modului in care sunteti vazuti de ceilalti . Eclipsele stiu atat de bine sa rearanjeze viata voastra , imaginea voastra ,  indiferent daca va place sau nu .

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Luna activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata este in casa XII si poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor voastri, in intelegerea greselilor trecutului. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni . Ganditi-va la ce ati inceput atunci , acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens a “ vietii voastre secrete , a karmei voastre “ . Poate fi sfarsitul unei relatii ,cineva va poate soca  prin dezvaluirea unor lucruri  legate de voi . Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi , ingeri pazitori , mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata in care sunteti cufundati .Atentie la sanatate .

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii , a placeriii si a idealurilor .  Luna eclipsata este in casa XI  o casa a prietenilor si a activitatilor de grup fiind posibile teste legate de tot felul de prietenii , de activitati de grup, organizatii , modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni , o organizatie si nevoile individuale de creatie, poate fi lumina care face lumina in visele voastre, in aspiratiile voastre, poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor, poate fi un timp al crearii unor noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni . Ganditi-va la ce ati inceput atunci , acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens a “ prietenilor vostri , sperantelor voastre , protectorilor vostri “ .

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna activeaza axa X-IV , o axa a carierei si a familiei.  Luna eclipsata in casa X , casa carierei, poate energiza fel de fel de probleme in cariera , in viata sociala, pot fi scoase la lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure , cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor. Mesajul acestei eclipse de luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Poate fi un timp al schimbarii carierei , promovare la locul de munca, ceva la care ati lucrat din greu poate fi vazut si apreciat in aceasta perioada. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni . Ganditi-va la ce ati inceput atunci , acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra carierei voastre , sefilor vostri , proiectelor voastre de lunga durata , parintilor . Casa X vorbeste despre cariera , faima , deci puteti vedea cum numele vostru este in lumina .

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Luna activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale , a comunicarii si studiilor, Luna eclipsata in casa IX poate aduce teste legate de convingerile personale , posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu fel de fel de persoane, cu strainatatea, cu strainii.  Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul , uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care veti fi intr-o calatorie continua, puteti incepe un curs nou, puteti sa va folositi de studiile facute pentru a va afirma , oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, rezultate pe termen lung prin implicarea in activitati de mass-media .Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea.  Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni . Ganditi-va la ce ati inceput atunci , acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra mintii voastre mari, cunoasterii , respectarii legilor , strainatatii, relatia voastra cu strainatea , calatorii mari .

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna activeaza axa VIII-II o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale , Luna eclipsata in casa VIII poate energiza teste legate de mosteniri , banii celuilalt,imprumuturi bancare. . Aceasta eclipsa poate ajuta la rafinarea propriei fiinte prin cautatea unor valori mai profunde lasand in urma fostele valori, conditionarile sociale. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele , asigurarile , taxele , afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni . Ganditi-va la ce ati inceput atunci , acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra puterii voastre , asociatilor vostri , partenerilor de afaceri , vietii intime , bani care vin prin fel de fel de acorduri semnate .

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa VII-I , axa eu –tu , Luna eclipsata in casa VII , casa parteneriatelor poate aduce unele teste in acest domeniu , teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate , anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe , altele se pot rupe , depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor . Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni . Ganditi-va la ce ati inceput atunci , acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra casniciei voastre , partenerului de viata , dusmanilor .

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Luna activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii .  Luna eclipsata in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate.  Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca , al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate , deci atentie .In aceasta casa , Luna energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni . Ganditi-va la ce ati inceput atunci , acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra locului de munca, colegi , sanatate , sefi .

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI o axa a afectivitatii . Luna eclipsata in casa V energizeaza tot ceea ce are legatura cu creativitatea personala , iubire , copii . Este un timp al asumarii unor riscuri pentru a va exprima creativ, pentru a va satisface nevoia de iubire si placere. Poate aduce o noua iubire, poate un copil, poate descoperirea unui talent creativ. Dragostea este pusa in lumina in aceasta perioada , va puteti indragosti , puteti petrece mai mult timp cu copii, puteti beneficia de pe urma unui proiect important pe care il finalizati.  Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni . Ganditi-va la ce ati inceput atunci , acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra unei relatii de iubire , iubit , copii , creativitatea voastra .

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Luna activeaza axa IV –X , o axa a familiei si carierei . Luna eclipsata este in casa IV putand aduce teste legate de familie, radacinile familiei, casa . Sunt posibile certuri cu parintii , schimbari de locuinta , atmosfera apasatoare in mediul familial . Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Posibile probleme cu mama sau va trebui sa aveti grija de mama voastra.  Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces  iar luna este guvernatorul natural al acestei case , deci, in aceasta casa, luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare , experiente din trecut tind sa iasa la lumina , toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi.  Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 20 mai cand a fost Eclipsa de Soare in Gemeni . Ganditi-va la ce ati inceput atunci , acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra familiei voastre , caminului vostru , parinti , afaceri imobiliare .

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Sunt pur si simplu uimita.Un baiat intalnit pe 19 mai la Constanta si cu care am vorbit pe mail pana pe 25 noiembrie, cand l-am invitat sa iesim, in speranta ca vom face un cuplu, el mi-a spus ca este intr-o relatie serioasa (acest lucru mi l-a spus pe 26 noiembrie).Am sansa, totusi , sa fac un cuplu cu el?5 apr. 1983 Botosani, ora 11.15 dimineata.
    Va rog ajutati-ma sa imi clarific sentimentele si mintea.Baiatul e nascut in acelasi oras cu mine pe 26.07. 1984; nu stiu ora nasterii lui.
    Va rog, d-na Adriana , scrieti-mi cateva cuvinte despre situatia data.
    Va multuesc mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.