LUNA NOUA IN SAGETATOR -13 DECEMBRIE 2012 ORA 10:40- “ O SPALATORIE ASTRALA “

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. In faza de Luna Noua , Soarele si Luna impart acelasi grad zodiacal , este casatoria cosmica a acestor doua luminarii asa cum apar ele denumite in astrologia veche , este prima pereche ce asociaza masculinul cu femininul intr-o unitate.
Luna Noua in semnul  Sagetatorului ,  un semn  ce cauta adevarul peste tot ,  are loc pe gradul 21:44 ,  este o Luna Noua guvernata de Jupiter retrograd in Gemeni gradul 9:59.

Ascendentul momentului de Luna Noua in Sagetator este  in Varsator , vorbim de o energie fixa, de aer  ce ne face receptivi la ideile noi, progresiste . Un ascendent in Varsator induce schimbari bruste , socante , chiar riscante  dar cu siguranta ne vom asuma orice risc . Devenim indrazneti , gata sa luptam pentru idcile noastre , ne vom revolta impotriva celor care fac presiuni nejustificate .

Uranus  , guvernatorul ascendentului in Varsator , prin pozitia lui in harta astrala ,  ofera indicii importante legate de domeniul   care cunoaste o schimbare dar si o anumita stare de instabilitate. Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii iar in  casa II- casa banilor ,valorilor,   arata castiguri financiare in moduri neobisnuite  cu oportunitati care par sa apara de nicaieri. Pot fi  urcusuri si coborasuri  in veniturile proprii ,  vom  accepta cu greu  sistemele de valori impuse de altii . Nesiguranta este cuvantul cheie aici , orice plan financiar poate fi dat peste cap intr-un mod inedit . “Un om prevenit face cat doi “ spune un proverb francez iar “ daca ai fost prevenit esti ca si inarmat “ spune alt proverb latin .

Cu ascendentul in Varsator , casa parteneriatelor este in Leu, vorbim de un timp al preocuparilor legate de afirmare pe plan social si mai putin interes pentru iubire , pentru latura afectiva . Guvernatorul acestei casa VII este Soarele in Sagetator gradul 21:44 in conjunctie cu Luna in Sagetator  gradul 21 : 44  , este o fuziune intre cele doua energii ce  formeaza momentul maxim al fazei  de Luna Noua .
Luna in Sagetator , intr-un semn mutabil de foc, aduce optimism, voiosie, vise si viziuni profetice, putere de lupta dar si destula furie.

Soarele in Sagetator nu ofera prea multa maturitate , in schimb ,  aceasta energie  vitala este propice schimbarii, actiunii, reeducarii sufletului, este o energie ce ne induce acel “ neastampar” necesar abordarii si explorarii  domeniilor noi, cunostintelor noi, este un “ neastampar “ permanent ce nu va sti sa dea suficienta atentie detaliilor, fiind  asadar mai preocupati si interesati de dificultatile unor solutii decat de problema propriu zisa Este o energie ce ne amplifica dorinta de dreptate , adevar , legalitate dar si aventura intelectuala, intelepciune, clarvedere. Optimisti, neastamparati, ne vom opune dominatiei tuturor,  vom dori sa fim independenti pentru a ne putea folosi cat mai bine de spiritul aventurier care in aceasta perioada este la cote maxime.

Luna Noua in Sagetator energizeaza casa XI , asta inseamna un accent deosebit pe sperantele noastre , prieteniile noastre . Pentru Romania , aceasta Luna Noua in casa XI accentueaza relatiile sociale , internationale.
In legatura cu Luna Noua in Sagetator se afla asteroidul 1388 Afrodita si asteroidul  10370 Hylonome .

In mitologie ,  Afrodita este zeita iubirii , frumusetii, sexualitatii . Nascuta din spuma marii in care a picurat din barbatia lui Uranus , ea a fost cea mai frumoasa dintre Zeite . Atat de frumoasa a fost incat  Zeus-Jupiter a aranjat casatoria ei cu Hefaistos  pentru a inabusi orice gelozie intre rivalii potentiali la dragostea ei . Acest lucru nu a impiedicat-o pe Afrodita sa intre in relatii pasionale cu alti barbati dintre care cei mai renumiti sunt Ares –Marte –Zeul razboiului si Adonis –cel mai frumos Zeu . Ea este cunoscuta sub numele de Zeita tripla .
In astrologie , asteroidul Afrodita are o influenta venusiana , da detalii referitoare la atitudinea fata de dragoste, sex, copii , frumusete , vanitate, gelozie , inselaciune , barfa.  Afrodita in  conjunctie cu Luna Noua in Sagetator infuzeaza acest moment cu o inghititura de afrodisiac . Este o energie radianta , stralucitoare , creatoare . Asa cum Afrodita se naste din spuma marii si  reprezinta un sentiment de prospetime ,  de reinnoire , speranta , conjunctia acestui asteroid cu Luna Noua in Sagetator ( noi inceputuri ) dubleaza mesajul acestei energii noi, proaspete si plina de speranta .

Aceasta Luna Noua in conjunctie cu Afrodita bincuvanteaza  la urma urmei dragostea fie ea pamanteana sau spirituala .

Centaurul  10370 Hylonome  este cel de-al cincilea descoperit ,  orbita lui se afla intre Uranus si Neptun   , are nevoie de 124 de ani pentru a finaliza un ciclu de rotatie in jurul soarelui .
In mitologie , Hylonome  era sotia lui Cyllarus , dragostea lor ii facea inseparabili , tot timpul erau impreuna. Hylonome s-a sinucis atunci cand partenerul ei Cylarus a fost ucis in lupta , este sacrificiul suprem  al unui centaur  in scopul de a se reuni cu sufletul pereche  si de a fi una cu cosmosul . Exista doua versiuni ale mortii lui Cylarus , o versiune arata ca el a fost ucis in lupta , a doua versiune arata ca el este lovit de o sulita care vine de nicaieri . In ambele variante , Hylonome este langa el dar ea nu-l poate salva .Ea se sinucide de durere cu sulita care l-a ucis pe Cyllarus .

In astrologie , Centaurii  au o influenta de transformare . Energia lui Hylonome este o combinatie intre neasteptat, surprinzator , perturbator, inovator, soc ( Uranus) si vise , confuzie , sacrificiu, altruism(  Neptun) .
Socul uranian ( sulita care vine de nicaieri si-l omoara pe Cyllarus ) se combina cu sacrificiul si dorinta de conectare cu sursa fara limite a lui Neptun ( Hylonome ) . Astrologic , Hylonome vorbeste  de sacrificiul suprem sau de capacitatea fiecaruia de a se sacrifica pentru ceva , aduce durere atat de mare incat emotiile , sentimentele nu pot fi controlate , intelese , conducand adesea la actiuni pripite . Hylonome vorbeste despre sacrificiul suprem iar in conjunctie cu Luna Noua in Sagetator , sacrificiul poate fi legat de sperantele noastre , de visele noastre , de adevar ,  lege , credinta , relatia cu strainatatea . Idealurile noastre ne calauzesc in acest moment , pentru ele suntem in stare sa facem sacrificii imense .Jupiter , domnitorul Sagetatorului si regele absolut al Zeilor din mitologia greaca si romana ( Zeus ) este planeta focar a unei congfiguratii astrale Yod sau degetul lui Dumnezeu . Despre aceasta configuratie astrala am scris aici.

Cu Jupiter retrograd , suntem ajutati sa reevaluam lucrurile din jurul nostru si sa le vedem valoarea lor reala , sa reparam anumite greseli legate de radacini , tara , legi, strainatate , conducatori , idealuri , adevar , bogatii . 

Simbolul Sabian al gradului 22 Sagetator este :” Magazinul s-a inchis , spalatorii chinezi revin la caracterul rasial “ .

Magazinul ofera tot timpul noutati iar acuma acesta este inchis . Avem acces doar la spalatorie , acolo putem “ curata murdaria “ dar pentru asta avem nevoie de munca multa , disciplina , sacrificii ( chinezul este renumit pentru asta ) . Acest grad 22 Sagetator este imens , este in acord deplin cu mesajul Lunii Noi in Sagetator al carui guvernator Jupiter este retrograd  . Doar reparand unele greseli ( rufele murdare trebuiesc spalate ) vom capata incredere in noi insine iar tara noastra si noi vom fi vazuti asa cum suntem cu adevarat si cum dorim sa fim .

 

Succes

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

  1. Ce interesant articol! da si eu cred ca trebuie ca tara sa spalam rufele murdare si sa o luam de la inceput intr-un alt mod. abia atunci se va vedea adevarata noastra valoare . pacat doar ca am pierdut atatia ani in care puteam sa ne valorificam mai bine potentialul.
    ceea ce nu inteleg eu este faptul ca la mine in casa a 10 a nu stiu ce rufe murdare ar trebui sa spal si in special legatura cu afrodita. ce ar trebui sa inteleg de aici? iti multumesc pentru acest articol atat de elocvent cel putin pentru noi ca tara.

  2. Câta dreptate ai avut draga Adriana;
    Tara noastra va fi vazuta asa cum este, saraca si prost condusa si cu cetateni dezorientati si usor de manipulat. Pacat, mare pacat !!!

  3. CONSIDER CA ASA SE INTIMPLA….AM INCHEIAT.O SPERANTA DE 10 ANI SI S-A CONFIGURAT,,UNELE COMENTARII CU STRAINATATEA….CU IZ DE IUBIRE DEVOTIUNE,-CU DISCUTII FATA-N FATA PE 23……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.