URANUS IN MERS DIRECT IN TAUR -14 IANUARIE 2021- POATE CA EU, POATE CA TU …..

Poate ca eu, poate ca tu
Putem schimba ceva in lumea asta,
Cautam un suflet
Care s-a cam pierdut în intuneric.
…………………………..
Priveste spre cer
Cu toate intrebarile acelea in minte,
Tot ce ai nevoie e sa auzi
Glasul inimii tale.
Scorpions –Poate ca eu, poate ca tu(Maybe I, Maybe You)

Incepand cu 14 ianuarie 2021, ora 10:36, ora Romaniei, Uranus, planeta surprizelor si schimbarilor revolutionare, intra in mers direct dupa ce a tras un pui de somn in constelatia taurului( din 15 august 2020).

Cat a fost retrograd, Uranus in Taur a venit cu lectii , surprize  si rasturnari spectaculoase legate de bani, valori, bunuri, valoarea mea, frumusete, ce aduce  confort in viata noastra, cum gestionam crizele financiare. Si oare cum ii pot face mai frumosi pe toti? cum le arat ca sunt toti la fel, ce machiaj original este disponibil pentru toti……. si  Genialul Uranus a gasit solutia…..MASCA….
Ce s-a schimbat in viata ta in ultimele sase luni?

Uranus este Eliberatorul si actioneaza in principal prin tot ce este nou, directii noi, astrologie, ne ghideaza catre viitor dar intr-un ritm adesea greu de prezis. Cand Uranus este in mers direct, impulsurile intuitive, inventive, avangardiste, curg in mod regulat. Efectele lui Uranus nu sunt numai distructive ci aceasta energie aduce o gandire originala, inventii unice, depasirea unor limite traditionale, propaga umanitarismul. Fie ca actioneaza intr-un mod constructiv sau unul distructiv, Uranus promoveaza progresul. La nivel personal, Uranus vorbeste intr-un limbaj ce tulbura, agita, socheaza, aduce surprize, ideea geniala dar si panica inexplicabila.

Uranus este in general preocupat de societate si de colectiv. S-au schimbat atat de multe in ultimele sase luni si incepem sa acceptam ca nu putem sa ne indreptam inapoi, nu putem sa mai inviem vechiul mod de viata.
Vechiul nostru mod de viata este pentru totdeauna schimbat, iar in timp ce unele lucruri vor reveni la „normal”, alte lucruri vor fi redimensionate definitiv, iar acesta este in cele din urma un lucru bun.

Uranus ne spune ca singura constanta in univers este schimbarea iar in spatele haosului creat in utima perioada este de fapt o scara pe care putem urca. Dar multi se leaga cu lanturi de pamant, proprietati, cariere esuate, iluzii, masti, si nu mai vad nici o scara. Dar, doar scara este reala iar urcarea este tot ceea ce este important, tot ceea ce exista.
Uranus este forta care ne incurajeaza sa fim rebeli si sa ne eliberam de orice fel de constrangeri, lanturi. Uranus vrea sa ne elibereze de conditionarile si limitarile noastre, de sentimentele de stagnare, de o rutina care nu ne mai inspira, de formalitati si conventii sociale fara sens, de reguli si reglementari invechite. Uranus prin semnul Taurului aduce necesitatea crearii unui set diferit de valori si gasirea unui nou sentiment de securitate, gasirea securitatii in noi insine, in adevarata valoare-sinele nostru divin. El aduce fulgerul focului creativ pentru a inova si pentru a da nastere la mari schimbari in lumea noastra economica si materiala.

Uranus revine in mers direct pe gradul 7 Taur cu un simbol  sabian genial :” Femeia Samariei vine sa scoata apa din fantana lui Iacov” . Acest  simbol  face referire la intalnirea biblica a lui Isus cu Femeia Samariei .

Prin acest grad 7 Taur, Uranus  ne aduce in atentie dialogul dintre Isus si femeia samariteana la fantana lui Iacob. Femeia care venise la fantana sa scoata apa era tare impovarata si nu dorea sa fie vazuta de altii. Purta probleme grele in sufletul ei dar tocmai intr-un asemenea moment se intampla neprevazutul(Uranus): drumul vietii ei se intersecteaza cu cel al lui Isus si totul se schimba in bine pentru tot restul vietii. Atat pentru ea cat si pentru comunitatea din care facea parte. Ea a fost surprinsa de faptul ca Isus ii vorbea pentru ca ea era samariteana si El era evreu. Evreii si samaritenii nu se intelegeau. Era, de asemenea, la marginea propriei societati, deoarece nu era casatorita. In timp ce vorbea cu „Femeia”, i-a dezvaluit ca este Mesia. Femeia a primit o revelatie de la El spunandu-i  ca El a fost / este Invatatorul Lumii.  Aceasta a fost o mare binecuvantare pentru ea.

Uranus in mers direct in Taur vorbeste prin acest simbol despre necesitatea de a da deoparte prejudecatile, neintelegerile, dusmaniile si de a accepta iubirea cosmica, iubirea lui Hristos disponibila pentru toata lumea. Prejudecatile tin de trecut iar noi trebuie sa traim in prezent si sa actionam in conformitate cu ceea ce predica Isus-iubirea neconditionata. Cu Uranus in mes direct in Taur,  pot fi intalniri, experiente care ne trezesc, ne schimba viata, scara de valori. Prin acest simbol, Uranus ne poate conduce la “fantana” unde ne asteapta Isus, pare a fi ceva imposibil dar stim ca este specialist in neasteptat, imposibil, surprize. Intre iudei si samarineni erau multe bariere mentale si culturale, era o dusmanie veche, tocmai de aceea Iisus indepateaza bariera rasiala cu o dragoste mult mai mare decat prejudecata oamenilor. Aceasta ideie preconceputa venea si din partea ucenicilor: ”Atunci au venit ucenicii Lui, si se mirau ca vorbea cu o femeie.” (Ioan 4:27). Mantuitorul  a mers impotriva curentului. A ales intotdeauna sa implineasca voia Tatalui si nu voia oamenilor. Numai asa a anulat barierele si a adus eliberare de povara prejudecatilor. Dupa mai bine de doua mii de ani situatia nu s-a schimbat prea mult.

Uranus ofera o viziune a viitorului prin credinta, este momentul cand putem sa ne transformam viata complet. Asa cum femeia samariteana a alergat in cetate spunand tuturor : Iata, am intalnit un prooroc, asa si Uranus in mers direct in Taur are un mare potential profetic, este un frumos dar de la Dumnezeu care ne ghideaza catre “ apa vie” , apa care nu este ingradita de oameni, legi pamantesti. Asa cum Femeia care venise sa ia apa renunta deoarece a gasit ceva mult mai valoros(Taur), Uranus ne spune ca adevaratele valori sunt mai presus de legile si ingradirile noastre pamantesti. De fapt, tot ceea ce avem (lucrurile materiale) sunt bune, avem nevoie de ele dar nu pot sa sature setea de adeva a  sufletului nostru. Trebuie sa foram in inimile noastre pentru a ajunge la “apa vie”. Aceasta este menirea vietii noastre!

Isus spune : “Cine va bea din apa pe care Eu o voi da, nu va mai avea sete pentru totdeauna”.

Iar cand se intampla asa ceva nu mai doresti nimic in plus. Isus, Mantuitorul lumii ne cunoaste si asteapta cu rabdare timpul potrivit ca sa ne vorbeasca. Cel care doreste apa vie trebuie sa coboare in adancul inimii sale, sa cerceteze si sa traiasca in adevar. Asta cere sa alungam din inima noastra orice frica, orice vorbire de rau, orice trauma, dusmanie, care ne impiedica sa gasim adevarata viata. Nu te mai invinovati, recunoaste-ti greselile si iarta-te, iubeste-te asa cum esti si mergi sa te intalnesti cu Isus.

Prin acest simbol, Uranus ne cere sa recunoastem ca o noua era vine peste noi, sa fim deschisi la semnele si semnalele unei vieti mai mari bazate pe o Iubire mai mare si sa renuntam sa ne mai legam de ordinea veche care ne tine pe loc.
Este timpul sa descoperim ca Dumnezeu este in spatele fericirii pe care o cautam in lucruri sau in persoane.

Si asa cum ne spune atat de frumos Sf Augustin:
“Ceea ce caut in oameni, la urma urmei, esti Tu. Ce gasesc in surasul de pe fetele lor, esti Tu. Iubirea care-mi incalzeste inima, esti Tu. In toate Te caut doar pe Tine… Tarziu te-am iubit, frumusete veche si mereu noua. Erai in mine, dar eu eram afara si fara frumusete si alergam dupa frumusetile pe care Tu le-ai creat si care, fara Tine, nu ar putea exista. Tu esti mereu cu mine, dar eu nu eram cu TineNe-ai creat pentru Tine, Domne si inima noastra este nelinistita pana cand nu se va odihni în Tine”.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

2 Comments

  1. Buna doamna Adriana. Vreau sa ca intreb daca nu organizati cursuri de astrologie? Imi plac tare mult postarile dumneavoastra si cred ca ne puteti invata multe ,pe noi viitorii dumneavoastra cursanti !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.