LUNA NOUA IN LEU SI ZODIILE– 19 AUGUST 2020, ORA 5:42, ORA ROMANIEI

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Acuma, lumina incepe sa se intoarca si putem vedea noile inceputuri si posibilitati. Luna noua este un moment perfect pentru a stabili intentiile pentru viitor, pentru plantarea semintelor de orice fel. Ce vreti sa se  manifeste in viitorul vostru?

Cu Luna Noua in Leu  pe gradul 27, cei nascuti in semnele fixe Leu,Varsator, Taur, Scorpion ( in jurul datei de 19 august, februarie, mai, noiembrie) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa VII, casa X, casa IV sau orice planeta personala in jurul gradului 27.

Simbolul sabian al gradului 27 Leu, gradul Lunii Noi este:” La rasarit, lumina creste incet, stelele dispar”. Asa cum fiecare zi isi are zorile ei si aceasta luna noua in leu aduce “ un zori de zi” ce trebuie intampinat cu o minte clara si o inima pura. Intunericul se disperseaza si o noua zi este chiar  la orizont. Sa avem incredere in lumina care ne arata noile oportunitati, perspective, idei, cai, scene.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale, pentru inceputuri pline de speranta pentru copiii vostrii. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Saturn retrograd este provocatorul acestui moment astral si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Noua, va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in cariera voastra, in ambitiile voastre profesionale, in modul de a colabora cu ceilalti, in imaginea voastra profesionala, in responsabilitatile sociale, in relatia cu autoritatile, cu un parinte. Obstacolele nu sunt neaparat create de voi ci de ceilalti. Pot aparea si unele probleme cu parintii sau probleme generate de dorinta voastra de putere, control in cariera voastra. Nu fortati lucrurile( schimbarea carierei, pensionarea, cearta cu sefii) ca ele se vor rezolva in bine pentru voi daca aveti rabdare. Prin propria flexibilitate sau inflexibilitate, inconjunctia va va invata sa va “indoiti” sau sa va “rupeti”. Indiferent de calea aleasa, veti invata ceva, iar atat calea usoara sau calea grea, depind doar de voi.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Casa a patra guveneaza mama si femeile, in consecinta, o femeie ar putea juca un rol cheie in evenimentele actuale, poate veni cu o veste importanta sau va poate deschide o usa importanta. Puteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Puteti sa va sustineti parintii,  puteti cunoaste o persoana speciala prin intermediul familiei voastre, puteti sa cumparati o  casa. Pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa, va puteti pensiona. Saturn retrograd este provocatorul acestui moment astral si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Noua, va spune ca aveti nevoie de unele ajustari, eforturi repetate, redirectionari, in tot ce tine de convingerile voastre, credinta voastra,  idealurile si principiile morale care va ghideaza viata de acuma inainte. Adevarul, libertatea, invatamantul superior, strainatatea, credinta, spiritualitatea, ghizii, profesorii, internetul si ceea ce propaga internetul, cariera, ambititiile si imaginea profesionala, relatia cu familia voastra, au nevoie de noi ajustari, intelesuri, perspective. Trebuie sa invatati ca succesul are legatura cu o pregatire buna si o munca grea iar negijenta si indiferenta au consecinte. Prin propria flexibilitate sau inflexibilitate, inconjunctia va va invata sa va “indoiti” sau sa va “rupeti”. Indiferent de calea aleasa, veti invata ceva, iar calea usoara sau calea grea, depind doar de voi.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua vine cu “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, tineri,  cu cei din imediata apropiere a voastra, comert, activitati mentale, calatorii scurte, studii. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Este un moment minunat pentru a va sorta ideile si sa va ocupati doar de cele importante. Notati fiecare idee stralucita care va trece prin minte. Mare atentie la cuvintele voastre, ele pot construi palate frumoase dar pot narui imperii. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in relatia voastra cu o ruda, un frate, un vecin. Saturn retrograd este provocatorul acestui moment astral si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Noua, va spune ca aveti nevoie de unele ajustari, eforturi repetate, redirectionari, in tot ce tine de atasamentele voastre obsesive, afaceri, dorinta de putere si control asupra celorlalti. Blocajele in aplicarea unor planuri ce ascund anumite lucruri nu sunt intamplatoare. Pot aparea probleme mari cu creditele, cu orice bani imprumutati, de aceea va recomand prudenta, disciplina si un simt realist in abordarea oricaror chestiuni financiare, in comunicare, in contractele pe care vreti sa le semnati. Prin propria flexibilitate sau inflexibilitate, inconjunctia va va invata sa va “indoiti” sau sa va “rupeti”. Indiferent de calea aleasa, veti invata ceva, iar calea usoara sau calea grea, depind doar de voi.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, de modul de a va valorifica talentele personale. Cum Luna este ghidul vostru astral, puteti defini mai bine obiectivele voastre personale. Saturn retrograd este provocatorul acestui moment astral si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Noua, va spune ca aveti nevoie de unele ajustari, eforturi repetate, redirectionari, ce au legatura cu relatiile voastre, cu realitatea din relatiile voastre, cu responsabilitatile voastre intr-o relatie, cu sinceritatea si onestitatea in relatiile voastre importante, hotarari judecatoresti, afaceri, parteneri de afaceri, activitati financiare. Blocajele in aplicarea unor planuri ce ascund anumite lucruri nu sunt intamplatoare. Prin propria flexibilitate sau inflexibilitate, inconjunctia va va invata sa va “indoiti” sau sa va “rupeti”. Indiferent de calea aleasa, veti invata ceva, iar atat calea usoara sau calea grea, depind doar de voi.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in semnul vostru vine cu  “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre, pe proiecte personale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre.Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Cum Luna este stapana casei XII, ar fi bine sa incetiniti ritmul vietii de zi cu zi, sa va odihniti mai mult, sa fiti mai atenti si la nevoile sufletului vostru. Saturn retrograd este provocatorul acestui moment astral si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Noua, va spune ca aveti nevoie de unele ajustari, eforturi repetate, redirectionari, ce tin de munca, proiecte profesionale, sanatate, partener de viata, asocieri, decizii judecatoresti, concurenti, rivali. Pot aparea diverse probleme de sanatate care sunt legate de dieta, de toxinele din organism, de aceea, aceasta perioada este ideala pentru adoptarea unei diete purificatoare. Prin propria flexibilitate sau inflexibilitate, inconjunctia va va invata sa va “indoiti” sau sa va “rupeti”. Indiferent de calea aleasa, veti invata ceva, iar atat calea usoara sau calea grea, depind doar de voi.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” pentru  reincarcarea bateriilor voastre spirituale si fizice. Este o pozitie mai sensibila a Lunii Noi si ar fi bine sa depuneti eforturile necesare instalarii pacii in suflet.” Sunt calma si perfect echilibrata” este mantra acestei luni noi. Aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Noutatile sunt conditionate de trecutul vostru, de ceea ce este adunat acolo si care de multe ori va tine intr-o vraja greu de descris. Puteti incepe un proces de detoxifiere fizica, mentala, este un moment minunat pentru a va analiza trecutul si pentru a ierta totul. Cum Luna este stapana casei XI, acesta este un moment magic pentru a cauta pe cei care va pot ajuta sa dati viata unui ideal de-al vostru. Puteti avea succes in cariera prin implicarea voastra in cauze umanitare, organizatii sociale. Saturn retrograd este provocatorul acestui moment astral si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Noua, va spune ca aveti nevoie de unele ajustari, eforturi repetate, redirectionari, ce tin de proiectele creative, iubire, copii, hobby-uri, speculatii nefondate, vacanta, critica excesiva si agresiva, mandrie exagerata, munca, colegi, sefi, proiecte profesionale. Este un timp destul de greu in relatiile voastre dar cu rabdare, puteti intelege ca de fapt ceea ce va deranjeaza la ceilalti trebuie acceptat si purificat la voi. Prin propria flexibilitate sau inflexibilitate, inconjunctia va va invata sa va “indoiti” sau sa va “rupeti”. Indiferent de calea aleasa, veti invata ceva, iar atat calea usoara sau calea grea, depind doar de voi.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua vine cu “noutati divine” in prieteniile voastre, in relatiile ciudate, grupuri sociale, idealuri, sperante, copiii altora. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale. Sunteti ajutati sa va sortati prietenii, sperantele, ideile ciudate. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, se afla in mesajul acestei lunatii.  Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Saturn retrograd este provocatorul acestui moment astral si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Noua, va spune ca aveti nevoie de unele ajustari, eforturi repetate, redirectionari, ce tin de familie, caminul vostru, parintii vostri, o mostenire de familie, conditii de locuit, schimbari de resedinta, obligatii de familie, cheltuieli legate de casa. Sanatatea fizica se poate confrunta cu anumite defectiuni, mediul inconjurator poate fi sufocant, viata de familie va provoca probleme, creativitatea poate fi inabusita, copiii pot provoca probleme, viata profesionala si sociala va fi problematica. Este un test destul de dur al responabilitatii si  securitatii familiei, al respectului traditiilor si bunurilor imobiliare. Prin propria flexibilitate sau inflexibilitate, inconjunctia va va invata sa va “indoiti” sau sa va “rupeti”. Indiferent de calea aleasa, veti invata ceva, iar atat calea usoara sau calea grea, depind doar de voi.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, statut social, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum casa X este o casa cardinala, aceasta lunatie este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra, in relatia cu familia voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Cum Luna este stapana casei IX, schimbarile, oportunitatile tin si de strainatate, calatorii, credinta. O problema juridica poate fi in centrul atentiei acuma. Saturn retrograd este provocatorul acestui moment astral si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Noua, va spune ca aveti nevoie de unele ajustari, eforturi repetate, redirectionari, ce tin de rude, comunicare, gandire negativa, comunitatea in care traiti, vecini, familie, mama, mosteniri de familie, neam, tara, patriotism. Problemele si stresul legat de mama, familie, pot fi amplificate. Dificultatile din aceasta perioada au o legatura directa cu modul cum comunicati si cum intelegeti sa fiti sinceri, calatoriile pot fi destul de dificile si cu destule probleme. Prin propria flexibilitate sau inflexibilitate, inconjunctia va va invata sa va “indoiti” sau sa va “rupeti”. Indiferent de calea aleasa, veti invata ceva, iar atat calea usoara sau calea grea, depind doar de voi.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, munca in strainatate. Daca sunteti intr-un proces pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divort, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un accord final benefic ambelor parti. Poate fi si un moment pentru depasirea unor probleme ce tin de intelegerea rolului spiritualitatii in viata voastra. Cum Luna este stapana casei VIII, oportunitatile tin si de afaceri, de un contract semnat, banii care vin de la ceilalti, o mostenire, domeniul ocult. Saturn retrograd este provocatorul acestui moment astral si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Noua, va spune ca aveti nevoie de unele ajustari, eforturi repetate, redirectionari, ce tin de modul in care gestionati banii, posesiunile materiale, cum comunicati, relatia cu rudele voastre. Frustrarile si restrictiile au o legatura directa cu invatarea responsabilitatii banului muncit, castigat prin eforturi proprii. Este un timp pentru o abordare mai responsabila si mai realista a banilor si posesiunilor. Este timpul sa reduceti deseurile si sa utilizati eficient resursele. Prin propria flexibilitate sau inflexibilitate, inconjunctia va va invata sa va “indoiti” sau sa va “rupeti”. Indiferent de calea aleasa, veti invata ceva, iar calea usoara sau calea grea, depind doar de voi.

 CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este cel mai bun moment pentru o analiza atenta a unor planuri de afaceri, a problemelor relationale. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere, prin intelegerea conceptului de putere asupra celorlalti, prin transformari majore. Aspectele, obligatiile si taxele financiare vin in centrul atentiei. Saturn retrograd in Capricorn este provocatorul acestui moment astral si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Noua, va spune ca aveti nevoie de unele ajustari, eforturi repetate, redirectionari, ce au legatura cu obiectivele personale, cu adevarata voastra valoare, cu banii si posesiunile materiale, cu adevaratele valori ale vietii. Sunteti provocati sa deveniti mai eficienti in ceea ce priveste folosirea propriei energii si gestionarea timpului. Atentie mare la tot ceea ce incercati sa faceti printr-un comportament gresit, impulsiv. Prin propria flexibilitate sau inflexibilitate, inconjunctia va va invata sa va “indoiti” sau sa va “rupeti”. Indiferent de calea aleasa, veti invata ceva, iar atat calea usoara sau calea grea, depind doar de voi.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, pentru lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Cum Luna este stapana casei VI, acest moment astral va poate ajuta sa incepeti un nou proiect la locul de munca sau o munca bazata pe vindecari netraditionale. Este posibil sa faceti unele schimbari in spatiul in care va desfasurati munca sau poate fi ceva nou legat de munca voastra. Saturn retrograd este provocatorul acestui moment astral si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Noua, va spune ca aveti nevoie de unele ajustari, eforturi repetate, redirectionari, ce tin de obiectivele personale, spiritualitate, valori spirituale, activitati secrete, dusmanii ascunse. Fara credinta, fara intelegerea vorbelor lui Isus ca “ Fara Mine nu puteti face nimic” , fara compasiune si iertare, va invartiti in cercul acelorasi greseli care va tin pe loc. Este un timp de renovare spirituala. Este important sa scapati de regretele sau de esecurile si dezamagiri adunate de-a lungul timpului. Prin propria flexibilitate sau inflexibilitate, inconjunctia va va invata sa va “indoiti” sau sa va “rupeti”. Indiferent de calea aleasa, veti invata ceva, iar calea usoara sau calea grea, depind doar de voi.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare.. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Este cel mai bun moment pentru a analiza tot ceea ce va nemultumeste in relatia cu colegii, cu sefii, cu locul de munca, cu propria sanatate si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra. Saturn retrograd in Capricorn este provocatorul acestui moment astral si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Noua, va spune ca aveti nevoie de unele ajustari, eforturi repetate, redirectionari, ce tin de prieteniile voastre, de modul de a colobora intr-un proiect de grup, de serviciile voastre umanitare, de sperantele voastre. Problemele de sanatate nu sunt deloc rare, energia fizica este destul de redusa, este un timp in care puteti fi pusi sa va retrageti din anumite activitati si asocieri care vi se pareau destul de semnificsative pana acum. Acesta este un timp de retragere, un timp pentru a varsa personalitatea veche, ego-ul, si pentru a va reconecta la sursa divina, la adevarurile divine.  Prin propria flexibilitate sau inflexibilitate, inconjunctia va va invata sa va “indoiti” sau sa va “rupeti”. Indiferent de calea aleasa, veti invata ceva, iar calea usoara sau calea grea, depind doar de voi.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Felicitari pentru articole! Apreciez imbinarea cu simbolistica mitologica a asteroizilor si abordarea horoscopului cu implicarea aspectelor formate.
    Luna Noua se va forma conjuncta la grad perfect cu Venus natala in casa a XII-a. Sper sa fie o vindecare usoara si blanda, dupa o viata de suferinta relationala si financiara.
    Mult succes in continuare si multumiri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.