LUNA PLINA IN FECIOARA-18 MARTIE 2022, ORA 09:17, ORA ROMANIEI – CULEGEM CE AM SEMANAT

 

“Nu va inselati: “Dumnezeu nu Se lasa sa fie batjocorit.” Ce seamana omul, aceea va si secera.” Galateni 6:7

In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat. Toti dam socoteala pentru binele sau raul facut. Dumnezeu nu se lasa batjocorit(Galateni 6:7). Aceasta lege se aplica peste tot. Si asa cum ne spune Aivanhov:

“Nimeni nu poate scapa de aceasta lege, nimeni nu a fost suficient de puternic pentru a-i putea scapa: nici un imparat, nici un dictator, nimeni …In memoria naturii totul este înregistrat .
Atunci , atentie, tot ceea ce voi faceti, spuneti, ganditi, doriti, se inregistreaza in profunzimea celulelor voastre si mai devreme sau mai tarziu veti culege fructele vietii voastre. Numai veghind ca sa nu propagati prin gandurile, sentimentele si actele voastre seminte tenebroase si distrugatoare, veti ajunge a va crea un alt destin .”

In cazul Lunii Pline in Fecioara, Luna pe gradul 27:40 Fecioara este in opozitie cu Soarele pe gradul 27:40 Pesti. Axa Fecioara-Pesti este axa serviciului si se ocupa de echilibrul dintre rutinele de zi cu zi, problemele pamantesti, nevoia de ordine, detalii, organizare, sanatate fizica (Fecioara) si viziune, magie, imaginea de ansamblu, sanatate spirituala, fantezii, alte dimensiuni (Pesti ). Daca Fecioara stapaneste instrumentele si tehnicele pe care le folosim pentru a ne ocupa de viata de zi cu zi, semnul Pesti stapaneste instrumentele care ne spiritualizeaza sau care ne iluzioneaza. Ambele semne vor sa serveasca, dar diferenta este modul in care se ocupa de detalii. Fecioara de multe ori nu poate vedea padurea din cauza copacilor (detalii) iar Pestii nu pot vedea copacii din cauza padurii(privirea de ansamblu). Fecioara se concentreaza pe detalii. Observa toate detaliile si adesea se concentreaza asupra lor atat de mult incat uita de imaginea de ansamblu. Semnul Pesti este opusul, il obosesc detaliile in timp ce fecioara se supara daca ii ceri sa ignore detaliile. Neglijarea oricarui capat al axei va conduce la haos, incertitudine sau ordine si critica excesiva.

Aceasta Luna Plina ne indeamna sa gasim un echilibru intre munca, serviciul nostru si serviciile facute celor din jur, intre critica si acceptarea defectelor celuilalt. Atat Fecioara cat si Pestii au in comun dorinta de a fi in serviciul celorlalti, iar aceasta Luna Plina ne poate ajuta sa intelegem ca trebuie sa fim in slujba sufletului nostru, sa fim in slujba lui Dumnezeu, sa facem acele lucrari pentru care ne-a facut capabili asa cum scrie in Ieremia 1:5:

” Mai inainte ca sa te fi intocmit in pantecele mamei tale, te cunosteam, si mai inainte ca sa fi iesit tu din pantecele ei, Eu te pusesem deoparte si te facusem proroc al neamurilor.”

Aceasta lupta astrala pe semne mutabile poate scoate la iveala frustrarile si obiceiurile care ne limiteaza progresul dar ne arata si domeniile de viata in are avem nevoie de mai multa disciplina. Este timpul sa ne concentram asupra propriei calatorii si sa eliminam  ( din interior sau din afara) tot ceea ce ne face sa inotam in frica si negare, tot ceea ce ne distrage atentia, tot ceea ce ne fura energia si ne destabilizeaza, pe toti cei care incearca sa profite de munca noastra, de naivitatea noastra.Tentatia de a-i ajuta pe altii va fi, de asemenea, reala, dar trebuie sa incercam sa ne ocupam mai intai de noi insine, de treburile noastre, sa ne facem munca noastra cat mai bine, inainte de a a porni in lupta pentru altcineva, inainte de a ne amesteca in lucrarea celuilalt, in treburile celorlalti.

Luna Plina va lumina de asemenea si ceea ce trebuie vindecat in noi atat psihic (Pesti), cat si fizic (Fecioara). Este cel mai bun moment sa intelegm ca toate activitatile zilnice(Fecioara) au nevoie de sprijin divin(Pesti), ca sanatatea corpului nostru fizic(Fecioara) depinde de vitalitatea spirituala(Pesti). Asta inseamna ca trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce gandim deoarece subconstientul va actiona conform gandirii noastre. Este un timp pentru stimularea sistemului imunitar practicand mantra :”Posed o sanatate perfecta, doar legea armoniei actioneaza in corpul si sufletul meu”.

Fecioara strange, aduna date, planifica, corecteaza ceea ce este gresit, iar Pestii curg dupa cum ii poarta valul, nu se descurca prea bine cu realitatea, dar vine cu solutii dincolo de mintea pamanteasca.  Luna Plina in Fecioara luminata de Soarele in Pesti amplifica atat emotiile cat si intuitita, vine cu solutii divine, ne ajuta sa constientizam vorbele lui Isus:

” Caci despartiti de mine nu puteti face nimic.” Ioan 15:5

A venit timpul sa purificam, tratam sau sa indepartam tot ceea ce este otravitor, nefolositor, in viata noastra, in munca noastra, in dieta noastra, in rutinele si obisnuintele de zi cu zi. Fecioara este semnul recoltei dar mutabilitatea acestui semn se refera atat la recolta pamanului cat si la recolta sufletului, culegem ce am semanat. Ochiul concentrat si analitc al Fecioarei, semnul care invaluie aceasta lunatie, ne va arata lucrurile, defectele, detaliile, pe care nu le-am vazut inainte.

Aceasta Luna Plina (influenta ei se intinde si in urmatoarele doua saptamani)  este un moment bun pentru orice tip de curatenie fizica, detoxifiere, vindecare spirituala, pentru renuntarea la obiceiurile negative care ne imbolnavesc.

Luna Plina pe semnele Fecioara –Pesti activeaza axa V-XI, o axa afectiva, ce cere gasirea unui echilibru intre iubirea data si iubirea primita, intre iubirea pe care o oferim celor apropiati noua –copii, propriile creatii, iubit /iubita si iubirea pe care o dedicam sufletului nostru, omenirii, credintei. Dragostea, placerile, distractiile, copiii, nasterea unui copil, o sarcina, hobby-uri, relaxare, participarea la evenimentele sociale, jocuri de noroc, speculatii diverse, proiectele de grup, prieteniile, veniturile carierei, sunt in atentia acestei lunatii. Poate fi un timp pentru a culege roadele unui proiect creativ, pentru a ne bucura de realizarile unui copil.

Un aspect de opozitie este ca o partida de sah, fiecare vede mutarea celuilalt dar acuma sunt doi contra unu, avem o echipa astrala in care Soarele in Pesti este aliat cu Neptun in Pesti iar in partea cealalta este Luna in Fecioara care este fortata sa rememoreze trecutul, sa lumineze toti pasii facuti din septembrie 2021 cand a fost Luna Noua in Fecioara.

Notitele lui Neptun in Pesti la aceasta sedinta astrala tin de credinta, iluzii, povesti incredibile, magie. Opozitiile astrale implica tot timpul pe ceilalti iar Luna Plina afectata de Neptun in Pesti vorbeste despre apogeul unor experiente de viata ce tin de inselaciuni, tradari, incertitudini sentimentale, copii, mandrie, proiecte de grup, prieteni, idealuri, umanitate si societate in ansamblu.

In aceste zile, ar fi bine sa ne uitam la viata dintr-o perspectiva pozitiva ( pot face asta, subcontientul ma ajuta sa rezolv orice problema, sunt calma si perfect echilibrata, sunt puternica, echilibrata, senina si calma, ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe cei din jur asa cum sunt,  etc.) deoarece aceasta Luna Plina in Fecioara induce o tendinta accentuata de a critica si supra –analiza totul, de a distruge chiar si cele mai bune conditii. Desi este un aspect dificil, putem invata multe in aceste zile despre intelegerile noastre intuitive si despre modul cum functioneaza mintea care ne poate duce la cele mai grave erori.

Cine ne ajuta acuma?

Luna Plina generata de opozitia dintre Luna in Fecioara si Soarele in Pesti are drept planeta mediatoare pe Pluto  pe gradul 28:10 Capricorn.
Mediatorul Pluto ne va ajuta cu siguranta sa curatam si sa transformam tiparele uzate, astfel incat sa fim mai aliniati cu adevarata noastra natura. Pluto ne va ajuta sa ne confruntam cu noi insine si sa recunoastem ceea ce ascundem “sub pres”, sa eliminam “gunoiul”, sa avem vointa de a face toate schimbarile necesare pentru ca noi sa crestem si sa evoluam. In cele din urma, trebuie sa intelegem, ca de noi depinde sa facem aceasta treaba, nimeni nu poate arunca “ gunoiul din sufletul tau decat tu”. Putem renunta la tiparele de comportament care au fost autodistructive sau nesanatoase si putem obtine o intelegere noua asupra calitatilor noastre bune. Pentru unii, este posibil sa apara nevoia de a se muta, de a face imbunatatiri in casa sau sa investeasca intr-o proprietate.

Acesta este un moment de auto-imbunatatire, curatare, purificare, rugaciune, si daca suntem sinceri in dorinta noastra de a progresa si de a merge mai departe, atunci avem o ocazie perfecta pentru a face exact asta. Din punct de vedere emotional, acest aspect vorbeste despre regenerare, vindecare si eliberare de durerile emotionale din trecut. Pierderile se pot transforma in castiguri.

Deci, tema acestei lunatii in Fecioara este despre detalii, munca de zi cu zi, crize existentiale, ordine si vindecare, angajat si angajator, conditii de munca, iubire, copii, grupuri, banii carierei. Este, de asemenea, un moment perfect pentru a ne activa propria autovindecare. Daca exista o zona a vietii noastre care trebuie vindecata, fie ca este fizica, emotionala sau spirituala, aceasta Luna Plina ne pune la dipozitie instrumentele necesare pentru a face acest lucru. Sunt sanse mari ca aceasta Luna Plina sa ne arate calea si sa ne arata unde este necesara vindecarea, dar pentru asta, trebuie sa avem incredere in instinctele noastre, in vocea divina din noi. Pentru a evita  eventualele confruntari, certuri, sa lasam compasiunea sa domneasca, atat indreptata catre ceilalti dar si catre noi. Fiecare  reactioneaza in mod diferit la situatii si nu este rolul nostru sa judecam. Este cel mai bun timp pentru curatarea spatiilor in care locuim. O casa aglomerata, un birou aglomerat, reprezinta adesea o minte foarte aglomerata. Printr-o curatenie profunda si o organizare foarte necesara, ne vom elibera mintea si vom lasa lumina sa ne hraneasca.

Influenta majora a acestei lunatii va fi asupra semnelor mutabile Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetatori( nascuti in jurul datei de 18) dar si asupra celor care au in harta natala, planete, axe principale, in jurul gradului 28.

Si asa cum ne spune Peter Deunov, pronuntand acesta formula ne acoperim cu o aura puternica:

“Nici o forta in lume nu poate impiedica cresterea mea divina .
In planul lui Dumnezeu eu cresc in Bunatate.
In planul lui Dumnezeu eu cresc in Dreptate divina .
In planul lui Dumnezeu eu traiesc in Adevarul divin .
In planul lui Dumnezeu eu infloresc in Intelepciunea divina .
In planul lui Dumnezeu eu ma maturizez in Iubirea divina .
Prin urmare sunt pe calea Adevarului si a Vietii.
Oriunde este Dumnezeu sunt si eu.
Este un drept sacru pe care nimeni nu il poate lua de la mine.
Amin.”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.