5-VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 11 IANUARIE 2018- HARUL LUI DUMNEZEU

“ Apoi el a dat fiecaruia portii de dinaintea lui, iar partea lui Veniamin era de cinci ori mai mare decat a celorlalti. Si au baut si s-au veselit cu el”Geneza 43:34

 Luna: ianuarie este luna 1-a

Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)

Vibratia energetica universala pentru luna ianuarie 2018 =1+11=12=1+2=3

Vibratia energetica universala pentru ziua

11 ianuarie 2018=11+3=14=1+4= 5

                   O zi de vibratie 5 aduce schimbari dinamice, surprize, noi oportunitati. Vibratia lui 5 actioneaza ca o punte intre Dumnezeu si om.

Numarul 5 simbolizeaza harul, bunatatea si favoarea lui Dumnezeu fata de oameni, Isus hraneste cinci mii de oameni cu cinci paini:

“Apoi a poruncit noroadelor sa sada pe iarba, a luat cele cinci paini si cei doi pesti, Si-a ridicat ochii spre cer, a binecuvantat, a frant painile si le-a dat ucenicilor, iar ei le-au impartit noroadelor” Matei 14:19.

Conform Bibliei, cinci este simbolul omului-Dumnezeu prin cele cinci rani ale lui Hristos pe cruce (din acest motiv este considerat si numarul harului). Numarul 5 se gaseste si pe corpul uman :omul are cinci degete la fiecare mana, cinci degete la fiecare picior, cinci simturi necesare traiului pe pamant( vedere, miros, gust, auz, pipait). Dar dupa caderea omului in pacat ( a mancat din pomul cunoasterii binelui si raului), numarul 5 vorbeste si despre slabiciunile omului care are nevoie de harul lui Dumnezeu pentru a se indrepta.

Aceasta zi de vibratie 5 poate aduce tentatii de toate felurile, primul impuls va fi de a ne lasa condusi de acestea fara a discerne ce este bun si ce este rau. Ar trebui sa fim atenti, sa nu cedam in fata dorintelor care ar putea sa ne complice viata. Este o zi care poate aduce mai multa agitatie, nu riscati in aceste momente, pentru ca pot aduce probleme in familie, la locul de munca, cu sanatatea. Prudenta maxima in toate domeniile pentru ca pot surveni accidente, pierderi, obstacole neprevazute, mare atentie in trafic. Evenimentele neasteptate pot rasturna anumite planuri. Este nevoie de atentie, de o gandire treaza si deschisa pentru a stapani vibratia nelinistita a acestei zile. Atentie la sensibilitatea si starea irascibila, la reactiile bruste si agresive, care pot sa apara. Este o zi in care Dumnezeu ne incearca prin fel de fel de tentatii, cei care rezista, sunt binecuvantati.

14/5 este cunoscut si ca un numar de proba, un numar karmic ce aduce plati pentru tot ceea ce se exagera prin cele cinci simturi (vedere, miros, gust, auz, pipait).

Aceasta zi 5 poate indica o recompensa, o rasplata atat pentru lucrurile bune cat si pentru cele rele:

“Daca un om fura un bou sau o oaie, si-l taie sau il vinde, sa dea cinci boi pentru boul furat si patru oi pentru oaia furata. “ Exodul 22: 1

“ Apoi fiecaruia din ei i-a mai dat schimburi de haine, iar lui Veniamin i-a dat si trei sute de arginti, precum si cinci randuri de haine.”Geneza 45:22

Observati forma numarului 5, seamana cu o secera folosita pentru a taia atat buruienile cat si cerealele.

Un alt aspect al harului lui Dumnezeu poate fi vazut in lupta lui David cu Goliat. El a ales cinci pietre netede ( slabiciunile lui) completate de o putere divina (numarul de pietre fiind  4-corp  + 1-spirit ). Numarul 4 semnifica slabiciunea si neputinta omului, iar numarul 5, adica 4 + 1, arata puterea divina adaugata la slabiciunea si vanitatea omului care, desigur, inseamna harul lui Dumnezeu. David a folosit o singura piatra (una cu putere divina-spiritul) si nu celelalte patru pietre, pentru a-si invinge puternicul dusman.

Vibratia numarului 5 vorbeste despre harul lui Dumnezeu si ne spune ca Dumnezeu ne cuprinde pe toti in harul Sau, fara prejudecati.

Este o zi universala benefica celor cu vibratia nasterii 5 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 5, 10, 14, 23.  Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o zi benefica si pentru cei cu vibratia nasterii 9 sau care sunt nascuti pe 9, 18, 27.

Culorile norocoase sunt : gri deschis, alb, turcoaz.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

2 Comments

  1. Inspirat mesaj!Multumesc!
    Pentru continut cat ?i pentru constientizarea zilei de maine, chiar de stiu ca astazi este 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.