KARMA IN NUMEROLOGIE

In numerologia indiana, se poate calcula destul de simplu, karma indusa de ziua de nastere. Este o vibratie ce dezvaluie lectiile karmice pe care trebuie sa le invatam in aceasta viata.

Acest numar karmic se calculeaza prin scaderea din numarul zilei de nastere a cifrei 1, rezultatul obtinut se reduce la o singura cifra.

Exemplu: pentru o persoana nascuta pe 19 mai 1963, karma se calculeaza astfel:

Karma = numarul zilei de nastere -1 = 19 -1  = 18 = 1+8=9

Vibratia karmica si semnificatia fiecarei valori calculata pentru fiecare zi de nastere:

KARMA Numarului 0

Nu exista o anumita lectie karmica in aceasta viata pentru aceste persoane.  Aveti oportunitatea de a incepe aceasta incarnare fara defecte specifice pe care trebuie sa le depasiti.

KARMA Numarului 1

Persoanele cu aceasta Karma, nu au reusit sa se descurce singure in existenta anterioara. Aceasta inseamna ca este posibil sa incepeti aceasta existenta fiind dependente de altii si veti invata treptat, treptat, sa fiti independente, sa stati pe propriile picioare, sa va bazati in primul rand pe voi, doar asa veti putea “ strege cu buretele “ karma cu care veniti in aceasta viata.

KARMA Numarului 2

Persoanele cu aceasta Karma, nu au reusit sa-si utilizeze intuitia intr-o viata anterioara. Prin urmare, la inceputul acestei existente, va va veni destul de greu sa aveti incredere in propria intuitie si doar incetul cu incetul veti ajunge sa ii recunoasteti importanta si sa apelati la intuitie. Cu cat va veti indeparta de aceasta cheie karmica cu atat veti face mai multe greseli, in final veti invata ca intuitia este talismanul vostru norocos in aceasta viata.Deasemenea, ati putut savarsi greseli in ceea ce priveste relatiile foarte apropiate si va trebui sa depuneti multe eforturi in aceasta directie, pentru a evita dezamagirile in noua existenta.

KARMA Numarului 3

Persoanele cu aceasta Karma, nu au reusit sa-si utilizeze creativitatea intr-o viata anterioara, ele au fost superficiale, risipindu-si talentele fara a avea prea multa rabdare in a face ceva creativ. In aceasta existenta, acesti oameni trebuie sa invete sa-si foloseasca darurile native intr-o directie clara, sa invete sa fie seriosi si responsabili cu ceea ce incep, sa faca un echilibru intre nevoia de relaxare, distractie si munca lor creativa.

KARMA Numarului 4

Persoanele cu aceasta Karma au fost destul de lenese intr-o existenta anterioara, au fugit de munca grea, au vrut sa castige mult cu minime eforturi.  Prin urmare, in aceasta viata, acesti oameni vor fi nevoiti sa depuna eforturi duble fata de altii, pentru a atinge acelasi scop. Cu cat vor fugi de munca, de eforturi persistente intr-o directie clara, cu atat viata lor devine mai grea. Pe masura ce se maturizeaza si platesc aceasta datorie karmica, devin mai putin solicitati in fiecare aspect al vietii .

KARMA Numarului 5

Persoanele cu aceasta Karma si-au irosit timpul intr-o viata anterioara, s-au lasat in voia multor indeletniciri relaxante. In aceasta viata trebuie sa invete lectia valorificarii eficiente a timpului, sa faca sacrificii in scopul de a se ajuta pe ei mai intai si apoi, mai tarziu pe altii. Nu este o lectie prea usoara, de obicei , multi realizeaza tarziu in viata, ca timpul irosit, pierdut aiurea nu se mai intoarce.

KARMA Numarului 6

Persoanele cu aceasta Karma si-au ignorat responsabilitatile familiale intr-o existenta anterioara. Lectia voastra in aceasta viata este sa invatati sa daruiti dragoste, sa aveti grija de membrii familiei voastre, sa va construiti o familie. Cu cat veti refuza sa faceti acest lucru, viata va va pune in situatia de a trebui sa aveti grija de un membru al familiei cu nevoi speciale,va fi testul vostru in aceasta viata.

KARMA Numarului 7

Persoanele cu aceasta Karma nu au resusit sa evolueze spiritual intr-o existenta anterioara, au fugit de Dumnezeu. Prin urmare, este foarte important, ca in aceasta viata sa va dezvoltati credinta voastra, sa-l primiti din nou pe Dumnezeu in sufletul vostru. Veti incepe, probabil, viata cu multe incertitudini legate de credinta, probleme spirituale, apoi va trebui sa va dezvoltati intelegerea si credinta in Divinitate.

KARMA Numarului 8

Persoanele cu aceasta Karma nu au folosit cum trebuie banii intr-o existenta anterioara. Fie au avut prea multi si i-au risipit, fie poate si i-au insusit in mod abuziv. Din aceasta cauza, acesti oameni vor fi nevoiti sa munceasca extrem de mult pentru a progresa pe plan financiar in aceasta incarnare, pana ce isi platesc datoria karmica. Cu cat vor incerca sa castige bani prin mijloace necinstite, cu atat viata lor poate deveni destul de grea si plina de pierderi.

KARMA Numarului 9

Persoanele cu aceasta Karma, au evitat sa sa-i ajute pe altii intr-o existenta anterioara. Lectia adusa de aceasta karma cere de la voi sa invatati sa fiti umanitari, sa ajutati oamenii.Veti incepe, probabil aceasta viata cu mari nevoi personale, veti progresa extrem de mult atunci cand veti lucra si veti stapani lectia voastra karmica. In consecinta, va va veni extrem de greu sa progresati in existenta actuala pana ce veti invata sa acordati atentie celorlalti si sa-i sprijiniti. Odata invatata aceasta lectie, aveti toate sansele sa capatati inclinatii umanitare .

KARMA Numarului 11

Persoanele cu aceasta Karma au avut sanse bune intr-o viata anterioara, dar nu le-au valorificat din cauza lipsei de incredere si din teama de esec. Oportunitatile trecute au  avut o legatura directa cu stiintele esoterice, spiritualitate, credinta. Lectia adusa de aceasta karma este aceea de a profita de toate oportunitatile pe care viata vi le ofera, trebuie sa va asigurati ca nu faceti  un pas inapoi cand oportunitatile bat la “ usa “ vietii voastre. Vestea buna este ca veti primi inapoi anumite daruri native pe care trebuie sa le folositi in folosul  celor multi. Aceasta vibratie confera extrem de multe calitati si idei marete, ascunde un potential enorm, tensiunea nervoasa poate sta in calea propriilor lectii karmice .

KARMA Numarului 22

Persoanele cu aceasta Karma au utilizat intr-un mod incorect notiunea de responsabilitate,nu s-au achitat de responsabilitati intr-o existenta anterioara .Trebuie sa accepte responsabilitatile in aceasta existenta si sa depuna eforturi indelungi si sustinute pentru a realize ceva cu adevarat important. Tensiunea nervoasa poate fi o problema pentru acesti oameni, daca vor sti sa-si canalizeze imensa energie in a construi ceva si nu in alimentarea nervilor proprii, atunci, nimeni nu le va pune la indoiala potentialul, inclusiv ei.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.